ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Mīngus »

Δηλαδή προτείνετε να πάρουμε δανεικό ποδοσφαιριστή που είναι εκτός από τον Οκτώβριο και θα είναι εκτός για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα στο μέλλον;
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ο Σταφυλλίδης δεν κάνει προπονήσεις με την ομάδα του αρκετό καιρό τώρα και θα έρθει να παίξει βασικός σε εμάς?

Αυτός θέλει 6 μήνες μόνο για να βρει πατήματα

Φεράρι παρακαλώ.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Με τη λογική ότι χρειαζόμαστε Έλληνες έμπειρους στην ομάδα θα συμφωνήσω και εγώ για την έλευση σταφυ...Αλλά επειδή τώρα δεν μπορεί να μπει άμεσα θα προτιμούσα να τον κλείσουμε για το καλοκαίρι και να πάμε τώρα για δεξί μπακ ....Με τον Βιεϊρίνια να τοποθετείται στην αριστερή πλευρά
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Σταφυλιδης έχει ευπάθεια σε τραυματισμούς...μην τυχόν αν και ένα συμβόλαιο 500χιλ δεν θα με χαλούσε πάνω απ' αυτό θα είναι εγκλημα
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Εγώ προβλέπω τι θα πάρουμε, αλλά απαγορεύεται να το γράψω.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

omerta76 έγραψε: Τον ήθελε ο Ίβιτς από τον Ατρόμητο;;;;Σατανά... :lol:

Σοβαρα τώρα, προτιμώ Σταφυλλιδη, αν και δεν ξέρω την κατάσταση του.
Και οπωσδήποτε ένα παίχτη για τα χαφ και ας είναι και δανεικός ώστε να μειώσω το ρίσκο. Έτσι και αλλιώς πάμε για ολοκληρωτική νέα ομάδα από το καλοκαίρι
Δεν προτείνω Κατράνη απλά λέω να αξιολογηθεί και να παρακολουθείται γιατι πάει καλά στην Τουρκία. Μιλάμε για παίκτη 22 χρονών.
Ο Ιβιτς τον ήθελε από τις Κ19. Την χρονιά που ανέλαβε στην πρώτη ομάδα, ανέβηκε και ο Κατράνης από την Κ19 στην πρώτη του Ατρομήτου και μετά από 1 χρόνο τον πουλησε στην Σεντ Ετιεν. Στη μεταγραφική περίοδo Ιανουαρίου του 17, ήταν μία από τις μεταγραφές που ζήτησε ο Ιβιτς μαζί με Πριγιοβιτς Ουάρντα Ενρικε Λάμπρου.
Τότε έφυγαν αν θυμάσαι μαζικά Σκονδρας Τζαβέλλας, δανεικοί Γιαννουλης για Ανόρθωση και Κοροβέσης Γιαννενα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Περιπτερος έγραψε:Εγώ προβλέπω τι θα πάρουμε, αλλά απαγορεύεται να το γράψω.
:D
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Η διαμορφωμένη κατάσταση, οικονομική και αγωνιστική, δείχνει ότι ο Γιαννούλης λογικά θα φύγει.
Αν επαναφέρουμε το Στάφυ τώρα θα σημαίνει ότι και η ΠΑΕ θεωρεί τη χρονιά "καμένη¨ - μεταβατικ και ότι πάμε να φτιάξουμε μια Ομάδα που θα έχει στόχους από το καλοκαίρι και πέρα.
Με το συμβόλαιό του δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, καθώς αυτή τη στιγμή παίρνει κάπου 500Κ+ καθαρά ετησίως. (3,5 Εκ μικτά στην τετραετία υπέγραψε).
Από φίλο στο Άουγκσμπουργκ, που είχαν επαφή όταν ήταν εκεί, μου είχε μεταφερθεί ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν τα χρήματα. Τότε βέβαια, τώρα που δεν είναι και το πρώτο βιολί μπορεί να τον ενδιαφέρει το καλοπληρωμένος ΠΑΟΚάρας στη Θεσσαλονίκη.
Οι τραυματισμοί του πάντως δεν είναι από αυτούς που θα τον επηρεάσουν ποδοσφαιρικά, είναι σε πολύ καλή ηλικία και υπάρχει η πιθανότητα (επίσης λόγω του τραυματισμού του) να τον πάρουμε και τζάμπα.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Ο Σταφυλίδης που είναι ήδη 4 ΜΗΝΕΣ τραυματίας και θέλει ακόμα πόσους μήνες δεν ξέρω να αναρρώσει πλήρως, και μετά να μπεί σιγά σιγά σε ρυθμό προπονήσεων και μετά σιγά σιγά σε ρυθμό αγώνων είναι ο εκλεκτός της πλειοψηφίας!!!! Παίκτης που έχει 7 ασίστ σε ΟΛΗ του την καριέρα, λιγότερες από όσες είχε ο Λίνο σε κάθε σεζόν!!!
Με συγχωρείτε αλλά ΟΧΙ, προτιμώ τον Ρέμπε να αποφασίζει για μεταγραφές...
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μπακ που όταν χρειάζεται θα μπορεί να κάνει overlapping και να δημιουργεί υπεραριθμία. Έτσι σπάνε οι άμυνες που μας βγαίνει η πίστη κάθε αγωνιστική!
Για τον Φεράρι δεν έχω άποψη. Ξέρει μήπως κανείς τι ύψος έχει?
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

To θεμα για τον Γιαννουλη ημουν ισως ο πρωτος που το εγραψα
και μαλιστα στο site μετα τον αγωνα με τον Γαυρο.
Καταρχην θα πω οτι κακως το εγραψα οπως και
κακως αναπαραγεται μαζι με αλλες φημες για πωλησεις
οπως Σφιντερσκι, Αουγκουστο κλπ. Νομιζω οτι
τσιμπησαμε ολοι κανοντας λαθος για κατι που βγηκε δηθεν τυχαια
αμεσως μετα το ματς που πατησαμε τον γαυρο.
Και δε μιλαω μονο για τον Γιαννουλη οπως ανεφερα.
Πιστευω οτι καποιοι ΑΡΔ κλπ τσανακια θελαν
να δημιουργησουν και παλι μια εσωστρεφεια
στον ΠΑΟΚ δημιουργωντας το θεμα οτι
ολοι πουλιουνται στον ΠΑΟΚ και να δημιουργησουν αναστατωση
μετα απο μια ελπιδοφορα εμφανιση
που απεδειξε οτι ο γαυρος ειναι πολυ μικροτερος απο οτι νομιζαμε.

Αυτο δε σημαινει οτι δεν πουλιουνται παικτες, αλλα
πρωτος εγω κακιζω τον εαυτο μου που αναπαραγουμε
τετοια θεματα μετα απο μια τοσο δυνατη εμφανιση της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Mε την Αουγκσμπουργκ ανακυρήχθηκε το δευτερο καλύτερο αριστερό μπακ στην Μπουντεσλίγκα πίσω από τον Αλάμπα. Η ΄΄καταστροφή΄΄ του ήρθε από την άρνηση του να ανανεώσει μαζί της όταν υπήρχε σε φιλολογικό επίπεδο(ίσως να υπήρχε και κάτι επίσημο,δεν είμαι σίγουρος),ενδιαφέρον από την Ίντερ η οποία δεν έβγαζε άκρη με τους Γερμανούς και στράφηκε στον Ερκίν της Φενέρμπαχτσε. Γιαυτό τον λόγο μπήκε στον πάγο και δινόταν δεξιά κι αριστερά δανεικός (Φούλαμ-Στόουκ). Η απραξία και η ατυχία προφανώς έφερε τραυματισμούς. Το παιδί είχε μπροστά του μια καλή προοπτική και ενώ αγωνιζόταν μου φαίνεται ακραίο να λέμε οτι είχε στο μυαλό του μόνο τα λεφτά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Επισης ο Σταφυλιδης ρε παιδια οσο τον εχω δει τα τελευταια χρονια νομιζω οτι ειναι αρκετα αμυντικο μπακ (με εξαιρεση το πολυ καλο σουτ που εχει). Θελουμε τετοιο μπακ εμεις;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Mε την Αουγκσμπουργκ ανακυρήχθηκε το δευτερο καλύτερο αριστερό μπακ στην Μπουντεσλίγκα πίσω από τον Αλάμπα. Η ΄΄καταστροφή΄΄ του ήρθε από την άρνηση του να ανανεώσει μαζί της όταν υπήρχε σε φιλολογικό επίπεδο(ίσως να υπήρχε και κάτι επίσημο,δεν είμαι σίγουρος),ενδιαφέρον από την Ίντερ η οποία δεν έβγαζε άκρη με τους Γερμανούς και στράφηκε στον Ερκίν της Φενέρμπαχτσε. Γιαυτό τον λόγο μπήκε στον πάγο και δινόταν δεξιά κι αριστερά δανεικός (Φούλαμ-Στόουκ). Η απραξία και η ατυχία προφανώς έφερε τραυματισμούς. Το παιδί είχε μπροστά του μια καλή προοπτική και ενώ αγωνιζόταν μου φαίνεται ακραίο να λέμε οτι είχε στο μυαλό του μόνο τα λεφτά.
Πάντως τον ΠΑΟΚ δεν τον είχε και το έχει δηλώσει επανειλημμένα.
Αυτά τα παοκτσάκια με εκνευρίζουν πολλές φορές αφάνταστα. Είναι πάμπολλες οι φορές που δεν τιμούν στο ελάχιστο την φανέλα της ομάδας και τους οπαδούς της. Τίποτα λέμε. Γίνονται οι ξένοι ΠΑΟΚτσήδες και αυτά με 5 παιχνίδια μεταγραφή, γράψιμο και (ψιλο-)ειρωνεία.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Αν προτεραιοτητα του ήταν το εξωτερικό τι ακριβώς να πει δηλαδή;; Είναι κακό κάποιος να έχει φιλοδοξίες;;
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

ο σταφυλιδης για διαφορους λογους εχει παψει να ειναι αριστερο μπακ εδω και χρονια
οταν και αν ειναι υγιης να αγωνιστει οπουδηποτε αυτο μπορει να το κανει μονο ως αριστερο στοπερ πλεον
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”