Οχι δεν πρεπει να το δεχτεις.Οι μεταγραφες πρεπει να τελειωνουν θετικα η αρνητικα κατα τη παρουσια του παικτη εδω.Η περιπτωση Βερνμπλουμ επρεπε και πιστευω οτι εχει γινει μαθημα.Το ειχε δηλωσει μεσες ακρες και ο Σαββιδης.Οτι οι περιπτωσεις των σταρ καποιας ηλικιας μας εχουν διδαξει πραγματα.makispaspartou έγραψε:Δε λέει αυτό.. Λέει απλά ότι στη διαπραγμάτευση με τέτοιου μεγέθους παίκτες δεν έχεις το πάνω χερι.. Οπότε αν σου πει ο Κοεντράο συμφωνώ αλλά πρέπει να λείψω για κανα δύο ημέρες και μετά να υπογράψουμε μάλλον πρέπει να το δεκτείς.. Αυτό λέει..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- Mauricio-8-
Επειδή η μεταγραφή περνει περίεργη μορφή όπως την βλέπω βλέπω να καθαρίζει ο Ιβάν για άλλη μια φορά και να υπογραφεί ακόμη και σήμερα!
Υ.γ Δεν γίνεται παίκτης που συμφωνεί στο οικονομικό κομμάτι που είμαι το σημαντικότερο να μην υπογράφει τώρα αφού έχει έρθει! Κάτι άλλο γίνεται!Στο οικονομικό κομμάτι συμφώνησε και από χθες σήμερα τι ήρθε να κάνει αφού δεν υπέγραψε και δεν πέρασε ιατρικα.Η έχει άλλη πρόταση ή είναι παντόφλας βλέπε Βερνμπλουμ η υπάρχει κάποιο θέμα που οι αρδ δεν ξέρουν! Πάντως δεν γίνεται να καθυστερήσει αυτή η μεταγραφή.
Υ.γ Δεν γίνεται παίκτης που συμφωνεί στο οικονομικό κομμάτι που είμαι το σημαντικότερο να μην υπογράφει τώρα αφού έχει έρθει! Κάτι άλλο γίνεται!Στο οικονομικό κομμάτι συμφώνησε και από χθες σήμερα τι ήρθε να κάνει αφού δεν υπέγραψε και δεν πέρασε ιατρικα.Η έχει άλλη πρόταση ή είναι παντόφλας βλέπε Βερνμπλουμ η υπάρχει κάποιο θέμα που οι αρδ δεν ξέρουν! Πάντως δεν γίνεται να καθυστερήσει αυτή η μεταγραφή.
Ο σουρμε λεει οτι ο παιχτης μαζι με τον μανατζερ κ τν μπρανκο ειμαι κλεισμενοι στο μακ παλλας ηρεμηστε δεν εγινε κατι ακομα.
Αν
Λέω ΑΝ
Ισχύουν αυτά που γράφτηκαν περί περίεργων οικονομικών όρων σε προηγούμενες ομάδες του και εμπλοκή της Ρεάλ και απεμπλοκή του μάνατζερ και πίπα κώλο εμπλοκή τέλοσπάντων, τότε το πιθανότερο είναι πως η καθυστέρηση οφείλεται στην προσπάθεια να μοιραστεί και άλλο χρήμα σε "παρατρεχάμενους".
Δεν ξέρω αν είναι τόσο μπλεγμένα τα δικαιώματά του, αν έχει σχέση αγάπης με τον (τους) μάνατζερ του κλπ, αλλά αυτό το σενάριο μοιάζει πιθανό.
Και συχνό σε αρκετές περιπτώσεις αθλητών.
Κυριακή, κοντή γιορτή.
Λέω ΑΝ
Ισχύουν αυτά που γράφτηκαν περί περίεργων οικονομικών όρων σε προηγούμενες ομάδες του και εμπλοκή της Ρεάλ και απεμπλοκή του μάνατζερ και πίπα κώλο εμπλοκή τέλοσπάντων, τότε το πιθανότερο είναι πως η καθυστέρηση οφείλεται στην προσπάθεια να μοιραστεί και άλλο χρήμα σε "παρατρεχάμενους".
Δεν ξέρω αν είναι τόσο μπλεγμένα τα δικαιώματά του, αν έχει σχέση αγάπης με τον (τους) μάνατζερ του κλπ, αλλά αυτό το σενάριο μοιάζει πιθανό.
Και συχνό σε αρκετές περιπτώσεις αθλητών.
Κυριακή, κοντή γιορτή.
- Dimitris_L4
Πρεφα παιζουν?sourmenetes έγραψε:Ace κοψε το σπαμαρισμα!!!
Ο κοεντρα ειναι μακ.παλλας με μανατζερ,μπρανκο κτλ, κλεισμενοι σε αιθουσα μαζι.με φακελο.
Αναμενουμε τη βραδια.

Ο φακελος τί φάση?
-
Σαν γενικός κανόνας έτσι είναι Jos.. Αλλά όπως και να το κάνουμε όταν διαπραγματεύεσαι Coentrao, Berbatov και γενικά μεγάλου βεληνεκούς παίκτες δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα..
- sourmenetes
- Moderator
1) η κληρωση ειναι τη δευτερα.slowcrow έγραψε:Μηπως για τον χαφ καθυστερουμε επιτηδες γιατι περιμενουμε την κληρωση την παρασκευη; Αμα ειναι κανενας Αγιαξ θα ηταν αρκετα δυσκολα να περασεις. Τεσπα, δικηγορος του διαβολου...
2) δεν υπαρχει περιπτωση.ετσι κι αλλιως ο ΠΑΟΚ δε χτιζει ομαδα μονο για τα προκριματικα.
Παιδες, αντε γεια ο Κοεντραο. Οταν καποιος που ήλθε, φεύγει, σημαίνει οτι υπαρχουν σοβαρά ζητήματα.
Έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν, αλλά ποσά να λένε ότι δίνουν τηλεφωνικά, κι αλλά λεφτά να εμφανίζονται στο συμβόλαιο. Κάποιοι βάζουν την τζίφρα και κάποιοι άλλοι όχι.
Στην Τουρκία υπάρχει το θέμα ότι ο παίκτης είναι κοντά στην Μαλατιασπορ (όπως στο διάολο λέγεται)
Στην Τουρκία υπάρχει το θέμα ότι ο παίκτης είναι κοντά στην Μαλατιασπορ (όπως στο διάολο λέγεται)
-
Και ο Βερνμπλουμ πέρσι κλεισμένος ήταν την πρώτη φορά που ήρθε υποτίθεται.Ασχετα αν τελικά υπέγραψε μετά από πολλές μέρες.painkiller4 έγραψε:κλεισμενος ειναι ο κοεντραο μην ασχολειστε
Δεν γίνεται να εκτεθεί τόσο ο Γιωργις
Και ο Σίλβα κλεισμένος ήταν φέτος.Και δεν υπέγραψε ποτέ
Κι εγώ το θεωρώ απίθανο ο ΠΑΟΚ να κινείται περιμένοντας κληρώσεις.
Πρώτον γιατί με όποιον και να κληρωθεις δεν είναι τίποτα δεδομένο ως προς την πρόκριση ή τον αποκλεισμό και
Δεύτερον γιατί ένας σοβαρός οργανισμός δεν σχεδιάζει με τέτοιο τρόπο. Όλοι μπορούμε να θυμηθούμε άλλωστε ότι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μεταγραφικά ντεμαραζ έγινε μετά από αποκλεισμό μάλιστα, όταν μας έστειλαν σπιτι οι Σουηδοί και φέραμε Αντρέ, Μαουρισιο και Ζαμπρανο.
Πρώτον γιατί με όποιον και να κληρωθεις δεν είναι τίποτα δεδομένο ως προς την πρόκριση ή τον αποκλεισμό και
Δεύτερον γιατί ένας σοβαρός οργανισμός δεν σχεδιάζει με τέτοιο τρόπο. Όλοι μπορούμε να θυμηθούμε άλλωστε ότι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μεταγραφικά ντεμαραζ έγινε μετά από αποκλεισμό μάλιστα, όταν μας έστειλαν σπιτι οι Σουηδοί και φέραμε Αντρέ, Μαουρισιο και Ζαμπρανο.
Του εμφάνισαμε αλλά δηλαδή από αυτά που είπαμε προφορικά...; έχουμε δώσει τέτοια δείγματα
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν του έδωσε ο Πασχαλακης το τηλέφωνο του κομμωτή του και γι αυτό έφυγε..
Μόνο αυτό δεν διαβάσαμε ακόμα..
Μόνο αυτό δεν διαβάσαμε ακόμα..
Επαναλαμβάνω πως πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει διδαχθεί από το παρελθόν,έχει ωριμάσει και αυτό φάνηκε τόσο από τον τρόπο που μίλησε ο Μπρανκο και το ποσο μετρημένος ήταν ενώ θεωρητικά ήμασταν σε προχωρημένες συζητήσεις με 2 παίκτες,όσο και από τη στάση που κρατάει ο Γιώργης σε αντίθεση με πέρσι που ανέβαζε βιντεάκια του Βερνμπλουμ πριν καλά καλα έρθει τη πρώτη φορά. Κάπως έτσι νομίζω ότι και στη περίπτωση Κοεντραο δεν θα περιμένουμε Κυριακές η Δεύτερες ,το θέμα θα κλείσει θετικά η αρνητικά άμεσα.