Tupac έγραψε:Η Μετροσπορ γραφει οτι παμε για δανεισμο του Λόμπαερτς.... Δεν μου κολλάει πολύ αλλα ποίος ξέρει
Ο Περαιας δεν ειναι κει;
Tupac έγραψε:Η Μετροσπορ γραφει οτι παμε για δανεισμο του Λόμπαερτς.... Δεν μου κολλάει πολύ αλλα ποίος ξέρει
Νομίζω ότι μου κάνεις πλάκα....Ελληνας διεθνής και σε καλή ηλικία κ σίγουρα καλύτερος του Κάνιας. Α και σε θέση που πονάς, εκτός αν νομίζουμε ότι θα βρούμε τον super θηριώδη παιχταρά κ σε καλή ηλικία στυλ Εσιτί.....proedros έγραψε:Τον Κουρμπέλη τι να τον κάνεις ρε φίλε???Σου άρεσε στην Τούμπα??Έχει κανει κανένα ιδιαίτερο παιχνίδι??Έχει κάποιο δυνατό σημείο??Εϊναι πάικτης του 6.30...Άσε που δεν αξίζει με την καμία 2.000.000...omerta76 έγραψε:Το θέμα είναι ότι πλην του αρ.μπακ που είχαμε μια τρύπα να εκει, αμυντικό δεν έχουμε πάρει![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα, ο Παλέτα δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο αλλά σίγουρα για να βγάζει το ψωμάκι του τόσα χρόνια στην Ιταλία, μόνο κακό δεν τον λες. Ειδικά για μία χώρα όπως εμείς. Πάντως εγώ θέλω και Μιχάϊ και Κουρμπέλη και Μελιόπουλο (από καλοκαίρι) και έναν επιθετικό!!
Ωραίος che και πιο ωραίος ο δικός μας Περαίαςche4 έγραψε:http://www.metrosport.gr/article/apoklistiko-den-iparchi-protasi-gia-paletta
παρομοια αποψη εχω γι αυτους, αλλα το συγκεκριμενο το εγραψε ο περαιας ο οποιος οσο τα εγραφε εδω, απεδειξε το παιδι οτι κανει σωστα τα αυτονοητα τουλαχιστονbuffalobill4 έγραψε:απο τη στιγμη που το εγραψε η σιχαμερη μετροσπορτ, δεν παιζει ουτε στο 1%. ενας μονο (αντε δυο με σκοντο) ειναι ηθικος εκει μεσα. οι υπολοιποι ειναι ελεεινοι
Δεν υπογραφει ο περαιας του λομπαερτςsic-4 έγραψε:παρομοια αποψη εχω γι αυτους, αλλα το συγκεκριμενο το εγραψε ο περαιας ο οποιος οσο τα εγραφε εδω, απεδειξε το παιδι οτι κανει σωστα τα αυτονοητα τουλαχιστονbuffalobill4 έγραψε:απο τη στιγμη που το εγραψε η σιχαμερη μετροσπορτ, δεν παιζει ουτε στο 1%. ενας μονο (αντε δυο με σκοντο) ειναι ηθικος εκει μεσα. οι υπολοιποι ειναι ελεεινοι