Κορνίζα, παρά την πίκρα μου. Θα το διαβάσω κι αύριοagios έγραψε:1)Ο χοντρός λυσάει με Μίχελ επειδή κοπήκαν οι δουλειές με Κουτσολιάκο και το Ελληνικό παρεάκι.Ταυτόχρονα κόπηκε και η πληροφόρηση για πρώτη είδηση.
2)Το παρακάλι στον Ανσαριφάντ δείχνει ότι δεν έγινε σοβαρή δουλειά στο θέμα του φορ και τώρα τρέχουμε
3)Αλήθεια αν ο Ίβιτς έλεγε δεν μου κάνει ο Ανσαριφάντ τι θα γινόταν?Οέο?Κανένας?
4)Για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ όχι αγωνιστικά αλλά σαν μαγαζί το κυνήγι Ανσαριφαντ μικραίνει τον ΠΑΟΚ.Έπρεπε να παρακαλάει και όχι να κυνηγάμε.
5)Αν περνάμε τέτοιο λούκι με τον φορ δεν θέλω να φανταστώ τι θα περάσουμε με εξτρεμ λόγο έλλειψης χρόνου και προετοιμασίας.
6)Πόσο άδικο είναι για όλους μας να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας ενώ όλοι έχουμε δίκιο?Ποιον να κατηγορήσω?Τους μεν που λένε υπομονή γιατί παίζουμε μπαλάρα και είμαστε οικονομικά καλά όχι όπως παλιά (και έχουν δίκιο),ή τους δε που βλέπουνε τον ΠΑΟΚ έτοιμο για το μεγάλο βήμα και πάντα κάτι γίνεται και μένει πίσω συνήθως από λάθη στην ενίσχυση ή τις συνεχόμενες αλλαγές ή τις λάθος επιλογές ή για κάποιο άλλο απίθανο λόγο που μόνο στον ΠΑΟΚ μπορεί όπως πάντα να συμβεί (και έχουν δίκιο)?
7)Από το ένα άκρο πήγαμε στο άλλο.Εκεί που τα λέγαμε όλα φόρα παρτίδα και κάθε αρδ αλλά και ο ''Τσίλιας 4'' ξέρανε και που κλάνει ο καθένας στον ΠΑΟΚ τώρα χάθηκε εντελώς η επαφή με τον κόσμο.
8)Ιβάν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.Βοήθησε μας.Είναι κρίμα.Το ραβδί είναι στο χέρι σου.Βρες τον τρόπο.
Οοοουυυυφφφφφφ
Η μόνη διαφωνία ότι παρακαλάνε τον ιρανο, εκτός κι αν πάει πακέτο με κάτι άλλο.
SM-G935F