Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Eorptol ,τον είδα και δεν με γεμισε το μάτι.Δεν λέω ψεμματα και μην χαρακτηριζεις οποιον δνε συμφωνεί μαζί σου.
Για το ύψος μιλάς αλλά το ύψος μόνο δεν παίζει ρόλο πρέπει να μπορεί να προωθεί την μπάλα από την πίσω ζώνη και αν είναι πολύ ψηλός και γομαρι θα έχει πρόβλημα σε αυτό
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Μαλλον τοσα χρονια δεν με εχεις παρακολουθησει...οι αποριες σου και ολωνων ειναι ευλογες αλλα βασιζονται κατα κορον σε δημοσιευματα(λογικο αν θα υπηρχε σοβαρη δημοσιογραφια).δε λεω οτι ολα απορριπτονται,απλα δεν "κολλαει" στο γλυκο τη μια να φαινομαστε ως large βλ.νταλμα και την αλλη σαν ταλιροφονιαδες..simba έγραψε:Sourme, οκ μπορεί να υπερεβαλλα γιατί τις περισσοτερες φορες π εχεις σχολιασει λεγόμενα μου, εχεις αρνητικη προδιάθεση κ προβαινεις σε σχολια του τύπου "δν παμε καλα", "συνελθετε", "κακοπροαιρετοι" κλπ, χωρις ν ευνοεις μια λογικη συζητηση (εκει κολλαει το περι μειωσης συνομιλητη)...sourmenetes έγραψε:Simba ακους τι λες;;γιατι σε μειωσα;;εγω ειπα τι ανεφεραν για το μπατζετ..simba έγραψε:Και Sourme, εφοσον μπαινεις στη διαδικασια να σχολιασεις κατι, και δη με τοσο αστοχο τροπο καλο θα ηταν να μενεις στη συζητηση και οχι να φευγεις μεσα στο 5 λεπτο..
Εκτος και αν ο στοχος ειναι μονο να καταθεσεις "ευχολογια" του στυλ "το μπατζετ ειναι ανοιχτο" και να "μειωσεις" το συνομιλητη σου με δημιουργια εντυπωσεων οπως την παραπανω..
Δεν ειπα οτι εσυ δεν πας καλα...αλλα καπου αντιφασκουν τα πολλα λεφτα με το κωλωνψ να βαλω λεφτα..
Ηρεμησε και κοιτα τι γραφω..και συγγνωμη μου ειπες οτι εφυγα απο την κουβεντα για να δημιουργησω εντυπωσεις;;;
Τι να σου πω..
Και οπως σου ειπα στην αρχικη απάντηση μ, εφόσον μπαινεις στη διαδικασια να με κανεις quote κ να σχολιασεις, τα "δν παμε καλα" με τα σοκαρισμενα εμοτικον, ειναι κάπως αστοχα κ καποιοι θα ελεγαν οτι ειναι γ εντυπωσεις, ειδικα αν δεν ακολουθούνται απο επιχειρηματολογια χωρις ν αποσαφηνίζεται οτι μιλας γενικα..
Εξάλλου η αντιφαση π αναφέρεις ειναι περισσοτερο δικη σου αναγνωση, γτ δν ειδα πολλους φιλους να μιλανε για τα πολλα λεφτα κ ανοιχτα μπατζετ..
Οκ, μπορει ν ημουν υπερβολικος με τα περι φυγης απτη συζητηση, αλλα ρε συ, δεν ειναι ευλογο εφοσον μπαινεις σε καποια αντιπαραθεση ν μη φευγεις στο 5λεπτο?
Τελος, αν θες προσπαθησε να γινεις πιο καλοπροαίρετος κ ανεκτικος με τη διαφορετικη αποψη, οση διαφορα φιλοσοφίας κ αν εχουμε, για να ακολουθησω κ γω, π εξαρχης αυτη ηταν η προθεση μ..
Πες οτι οι ανησυχίες μου ειναι λιγο υπερβολικές ή προωρες, θα συμφωνησω..Συζητησε το..
Απλα "τρεμω" στην ιδεα οτι για 400 χιλιαρικα πχ θα χάνονται πρωταρχικοι στοχοι κ θα συμβιβαζομαστε σε λυσεις π θα υπαγορεύει ο κοφτης στο μπατζετ (τα περι ανοιχτων μπατζετ ειναι αστεια, ελπίζω ν το καταλαβαίνεις..)
Ειδικα σε μια κρισιμη χρονια π με την πιθανότητα ο γαυρος ν μην περάσει προκριματικα κ με την εισροη χρηματων απτις πωλησεις, μπορεις να κανεις το πραγματικο leap κ να μην κλαίμε σαν τις χηρες καθε φορα μεσουσης της σαιζον για την ποιότητα του ροστερ..
Και στην τελικη δωσε και ενα μικρο credit και το benefit of the doubt σε καποιες ευλογες ανησυχιες μου, οχι αστηρικτες ουτε κακοπροαιρετες, μιας κ οι περισσοτερες έχουν επαληθευτει στο παρελθον..
Ειδικα οταν στην προκειμενη, υπάρχουν πολυ περισσοτερα κ προσφατα στοιχεια π συνηγορουν προς σαυτη την ανησυχια παρα στη βεβαιοτητα για το αντιθετο..
Αλλα οκ, μιας κ ειναι πολυ νωρις, απλα την καταθετω για να κραταμε μικρο καλαθι κ μακαρι να διαψευσθει πανηγυρικά..
Αυτα στην αγορα φαινονται.η αγορα ξερει οτι ο ΠΑΟΚ πληρωνει καλα και εχει φραγκα.αυτο δε σημαινει οτι θα δωσει χρυσο για να παρει σκατα..εκει που θελω να καταληξω(βασει οσων ανεφερε ο μιχελ, ο οποιος δειχνει αρκετα σοβαρος-ανοιχτος-ντομπρος) οτι εφοσον του δινει ανοιχτο μπατζετ,δε θα χαλασει μεταγραφη για 100-200 χιλιαρικα.
Τα ποσα που βγαινουν ειναι περιπου σαν το συμβολαιο που θα ανανεωναμε στο βιτορ.

- efthimis_paok
Άκυρο ο νιονιος απο την uefa, στη θέση του ο πας. Όποτε αντονις δανεικό κ όποιον άλλον μπορούμε να τον δώσουμε.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο για την ομαδα να δωσει δανεικους σε μια ομαδα με γηπεδο χωραφι.
- Scientist@PAOK
Γνωστό το μάτι σου ACE απο το προηγουμενο καλοκαιρι...τι να πρωτοθυμηθουμε??...οτι εκλεγες που δεν ήρθε ο φιμπογκανσον...και αλλα πολλα...οτι κίνηση γίνεται απο την ΠΑΕ (με οποινδηποτε επιτελειο) την υποτιμας...κάνε παράθεση μια περίπτωση που ήρθε στον ΠΑΟΚ και εκανες θετικό σχολιασμό ή σου έδωσε ελπίδες και εγώ θα κάνω μόκο!ace79grpaok έγραψε:Eorptol ,τον είδα και δεν με γεμισε το μάτι.Δεν λέω ψεμματα και μην χαρακτηριζεις οποιον δνε συμφωνεί μαζί σου.
Αυτος ο αληταμπουρας ο Ρωσος ο τερματας ο Γκαμπουλοβ που ακουγεται μ αρεσει απ το videaki..
32χρονος με φατσα πενηνταρη... εξαιρετικα αντανακλαστικα και ψιλοαμασητος δειχνει...
32χρονος με φατσα πενηνταρη... εξαιρετικα αντανακλαστικα και ψιλοαμασητος δειχνει...
Xθες ζητησα να καταλαβουμε λιγο ποια ομαδα υποστηριζουμε αντικειμενικα και σε ποιο πρωταθλημα αγωνιζεται αυτη.
Και σημερα ο Ρομπερτο που αγωνιζεται στον πρωταθλητη ελλαδος πηγαινει στην 13η ομαδα της Πριμερα περσι, την Εσπανιολ.
Και σημερα ο Ρομπερτο που αγωνιζεται στον πρωταθλητη ελλαδος πηγαινει στην 13η ομαδα της Πριμερα περσι, την Εσπανιολ.
ο ολυμπιακος πουλαει τον ρομπερτο με 4 την στιγμη που και καλα τον ειχαν παρει με 6 για να καταλαβετε τι παππα πουλανε
Ποιον Μέσσι ρε αυτός είναι κοντός. Ρε ποιος νειμαρ μια μπάλα μόνος του θέλει αυτός και είναι και αδύναμος. Ο Ράμος; αυτός ο αμπαλος δεν είχε χάσει πέναλτι καποτε;Scientist@PAOK έγραψε:Γνωστό το μάτι σου ACE απο το προηγουμενο καλοκαιρι...τι να πρωτοθυμηθουμε??...οτι εκλεγες που δεν ήρθε ο φιμπογκανσον...και αλλα πολλα...οτι κίνηση γίνεται απο την ΠΑΕ (με οποινδηποτε επιτελειο) την υποτιμας...κάνε παράθεση μια περίπτωση που ήρθε στον ΠΑΟΚ και εκανες θετικό σχολιασμό ή σου έδωσε ελπίδες και εγώ θα κάνω μόκο!ace79grpaok έγραψε:Eorptol ,τον είδα και δεν με γεμισε το μάτι.Δεν λέω ψεμματα και μην χαρακτηριζεις οποιον δνε συμφωνεί μαζί σου.
Μπαινουμε να δουμε κανα νεο και βλεπουμε παλι τη μιρλα του.
...και πέρυσι δεν τον δώσανε με 10.000.000 οι Γκαιμπελιστές πουστόγ@υροι...

Υ.Γ. Αργούμε παιδιά, αργούμε να ούμε...Κάντε καμιά μεταγραφή λέμε...

Υ.Γ. Αργούμε παιδιά, αργούμε να ούμε...Κάντε καμιά μεταγραφή λέμε...

slidar έγραψε:rainmaker έγραψε:Μπρε σεις θα μου απαντήσει κανείς για τα προτερήματα του Μποικο??
http://www.besiktas-international.com/t ... fers/6159/
καλος ψυχακιας κι αυτος... Χακομπο v2
πλακωσε τον αλλον σουρωμενος λεει... τον συνελαβαν μεθυσμενο... καλο παληκαρι....
-
Φτάνοντας αισίως στην 400ή σελίδα αισιοδοξώ ότι και η τέταρτη μεταγραφή μας θα ανακοινωθεί σήμερα-αύριο.Εννοώ προφανώς τον Ματέους.Περιμένω την επόμενη εβδομάδα να κλείσουν Κάρλο Λουίζ και Βαρέλα οπότε θα ξεκινήσουμε προετοιμασία με τουλάχιστον 70% του ρόστερ.Για Μπόικο-10άρι-Φορ νομίζω μάλλον είναι απόφαση να περιμένουμε είτε για να πέσουν οι τιμές είτε μήπως προκύψουν ευκαιρίες είτε γιατί περιμένουμε και τις αποχωρήσεις.Για 2ο σέντερ μπακ φαντάζομαι θα κινηθούμε μόνο αν ο Ίβιτς βγάλει συμπέρασμα μετά την προετοιμασία και τα δύο πρώτα παιχνίδια ότι χρειαζόμαστε όντως.