Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
paoktzis έγραψε:ιβαν σε παρακαλω σωσε την ομαδα απο τους αμπαλους τους ασχετους και τους αρδ
βγες και πες οτι ο τουντορ θα ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ για τα επομετα 2 χρονια , ακομα και αν καταστραφει η γη και βγει ο ηλιος απο την δυση
σε παρακαλω δεν τους αντεχω αλλο φτανει Φ-Τ-Α-Ν-Ε-Ι

- ΑποστόληςΑ
Το έχει πει ξεκάθαρα. Αλλά μήπως αυτό θα τους σταματήσει; Δεν τα γράφουν για τη ψυχή της μάνας τους, αλλά, προφανώς, για το παραδάκι.
Εάν σταματήσουν να γράφουν, σταματάει και το παραδάκι.
Εάν σταματήσουν να γράφουν, σταματάει και το παραδάκι.
+1926paoktzis έγραψε:ιβαν σε παρακαλω σωσε την ομαδα απο τους αμπαλους τους ασχετους και τους αρδ
βγες και πες οτι ο τουντορ θα ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ για τα επομετα 2 χρονια , ακομα και αν καταστραφει η γη και βγει ο ηλιος απο την δυση
σε παρακαλω δεν τους αντεχω αλλο φτανει Φ-Τ-Α-Ν-Ε-Ι
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bάνια,έρθες πούλι μ',να εφτάμε έναν μεταγραφή,
γιο ξαν' επουσμάνεψες κι επέμνες σο Ροστώφ?
γιο ξαν' επουσμάνεψες κι επέμνες σο Ροστώφ?

Να τα λέμε κι αυτά... :ugeek:
Ο λόγος της παρουσίας στη γενέτειρα πόλη του Συλλόγου και σκοπός του ταξιδιού, είναι η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίας του Παναγιότατου, στη Θεσσαλονίκη, αφού ο ίδιος θα κηρύξει την έναρξη της μεγάλης επετειακής εκδήλωσης, που θα είναι αφιερωμένη στον εορτασμό των 90 ετών, όπως είχε κάνει και για τα 80 χρόνια, από την ίδρυση του «ασπρόμαυρου» συλλόγου.
Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, που θα ηγείται της αποστολής, θα είναι ο σύμβουλος επί του αγωνιστικού και βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Γιώργος Κούδας, το μέλος της διοίκησης κι αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος κι ο επί χρόνια υπάλληλος σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη, Δημήτρης Νικηφόρος, όλοι μέλη της επιτροπής εορτασμού των 90 χρόνων ζωής του ΠΑΟΚ.
sentragoal
Ίσως το παραπάνω βοηθάει για το ρόλο του Κούδα στον ΠΑΟΚ.
Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, που θα ηγείται της αποστολής, θα είναι ο σύμβουλος επί του αγωνιστικού και βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Γιώργος Κούδας, το μέλος της διοίκησης κι αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος κι ο επί χρόνια υπάλληλος σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη, Δημήτρης Νικηφόρος, όλοι μέλη της επιτροπής εορτασμού των 90 χρόνων ζωής του ΠΑΟΚ.
sentragoal
Ίσως το παραπάνω βοηθάει για το ρόλο του Κούδα στον ΠΑΟΚ.
- PAOK_NORTH_ARMY
Πλέον είσαι ξεκάθαρα ο νούμερο 1 υπεύθυνος για αυτό το τσίρκο που βλέπουμε εδώ και μια τετραετία. ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Καλοί οι κυματοθραύστες σου αλλά δε θα κρατήσουν για πολύ ακόμα.
+1PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Πλέον είσαι ξεκάθαρα ο νούμερο 1 υπεύθυνος για αυτό το τσίρκο που βλέπουμε εδώ και μια τετραετία. ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Καλοί οι κυματοθραύστες σου αλλά δε θα κρατήσουν για πολύ ακόμα.
Σωστά αντε να φύγει και αυτός παοκτσακια στην διοίκηση λαϊκή διαχείριση και βουρ στο μέλι μέχρι να ξαναφτασουν τα χρέη στα γνωστά νούμερα
Σωστά ναι βάλουμε μόνο στοίχημα σε πόσο διάστημα θα ξαναχρεωθει ο ΠΑΟΚ εγώ λέω σε 3 χρονάκια ένας εικοσάρικο χαλαρά
- teo4giannitsa
Κανεις δεν είπε να φύγει.Ελεος. Αλλα οποιος δεν του προσάπτει ούτε λίγο ευθύνες απλά εθελοτυφλεί.
- john4serres