Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από chrisg4 »

Όταν σε ένα forum φτάνουμε σε σημείο οι απαντήσεις σε απόψεις που δεν αρέσουν να είναι " μη μου ζαλίζεις τα @@" τότε υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα και είναι κρίμα γιατί με τον κατήφορο που έχουν πάρει τα ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 10 χρονια το forum του PAOKMANIA ήταν μια διέξοδος. Και να πω ρε μάγκες ότι ειδικά τα τελευταία τρία χρονια εμείς οι " γκρινιάρηδες " πέσαμε και πουθενά έξω. Ακριβώς η ίδια συζήτηση έγινε και πέρυσι όταν περνάμε Lopez Σπυρόπουλους Necid και λοιπούς απίθανους. Και η πλακα είναι ότι όταν η φούσκα του καλοκαιριού έσκαγε κάπου εκεί στον Μάρτιο και κράζανε ΟΛΟΙ, τα μονα ψύχραιμα post εδώ μέσα ήταν των " γκρινιάρηδων ". Αν ο στόχος σας είναι να φτιάξετε ένα forum που ένας θα χαϊδεύει τα αυτιά του αλλου και όλα καλά είστε σε πολύ καλο δρόμο πάντως. Επειδή όμως οι σοβαρές απόψεις , είτε θετικές είτε αρνητικές, στερέψανε και πλέον οποιαδήποτε συζήτηση εδώ μέσα καταλήγει σε καυγά κάτι που έχει καταντήσει κουραστικό λέω να τη κάνω κι εγώ να δει και ο ΠΑΟΚ άσπρη μερα γιατί απ ότι κατάλαβα εμείς φταίμε να μης σας ζαλίζω και τα @@ :lol: :lol: :lol: :lol: . Καλο καλοκαίρι να έχετε καλά να περνάτε γενικά και όπως είπε και ο αγαπημένος προπονητής του Joshua ελπίζω κάθε Μάιο από δω και πέρα να είμαστε καλά...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

barlow4 έγραψε:κωστα με απογοητευεις.
εγω προτυπο για τους νεους παλευω να γινω οχι για τους μπαρμπαδες.αλλα μαλλον εισαι βιτσιοζος και εσυ και θα σου δωσω του skype του σακελλαριδη.
σε εφκιαξα? :P
υγ.που συμφωνησες δηλαδη?ανησυχω και εγω.
Συμφωνώ Σε οτι έχεις γράψει τελευταία σχετικά με τις μεταγραφές , δεν αναφέρθηκα όμως σε πρότυπα.
Βέβαια το χάλασες με τους μπαρμπάδες, γιατί εγώ βλέπω μπαρμπάδες και νέους σε ηλικία.
Δηλαδή τους γονείς σου έτσι τους βλέπεις?
Εγώ πάντως με τα παιδιά μου δεν έχω τέτοια σχέση.
Έτσι για να ξαναρπαχτούμε!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

λιγο χιουμορ βρε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δεν υπαρχει αυτο.. βγαινει ο αλλος και καλα για ρεπορταζ στο μετρο...ενας απο γερμανια...
τον ρωταει αν το ξερει κ αν ειναι καλος και τι λεει ο τυπας....
''το παικτη δεν τον ξερω ...αλλα τι ειναι αυτοι που φερνει ο ΠΑΟΚ.... δεν τον εχω δει αλλα αυτος ειναι οτι να ναι γιατι δεν τον ξερω.....''
πονανε τα μυαλα μαααας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

τελικα ο Φακουντο ειναι του 82 ή του 87 ?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Πιστευω το μολο τον εκοψε ο αναστασιαδης λογω χαρακτηρα και λογω δανεισμου. Καποιοι λενε οτι ο φακουντο ειναι λαχειο. Εδω θελω να πω οτι ολοι οι παιχτες απο λατινικη αμερικη που δεν εχουν ερθει ποτε ευρωπη ειναι μεταγραφες λαχειο και ας ξερουν 1000 κανταρια μπαλα. Θυμαμαι τον μπορελι το τι ειχε ακουσει απο τους ζελες τον πρωτο 1.5 χρονο....και μολις εγκληματιστικε εκανε παπάδες!!! Οποτε ολα θα φανουν στο γηπεδο. Στην ουσια ολες οι μεταγραφες στον κοσμο περιεχουν μεγαλο ρισκο γιατι ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν θα σου παιξει τα αναμενομενα.

Φορτουνης γιοκ?
Έτσι.
:nairepaok:
87!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

chrisg4 έγραψε:Όταν σε ένα forum φτάνουμε σε σημείο οι απαντήσεις σε απόψεις που δεν αρέσουν να είναι " μη μου ζαλίζεις τα @@" τότε υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα και είναι κρίμα γιατί με τον κατήφορο που έχουν πάρει τα ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 10 χρονια το forum του PAOKMANIA ήταν μια διέξοδος.
έχεις δίκιο. Και στα 2 points. Για μένα ΑΚΟΜΑ είναι διέξοδος.
chrisg4 έγραψε:Και να πω ρε μάγκες ότι ειδικά τα τελευταία τρία χρονια εμείς οι " γκρινιάρηδες " πέσαμε και πουθενά έξω. Ακριβώς η ίδια συζήτηση έγινε και πέρυσι όταν περνάμε Lopez Σπυρόπουλους Necid και λοιπούς απίθανους. Και η πλακα είναι ότι όταν η φούσκα του καλοκαιριού έσκαγε κάπου εκεί στον Μάρτιο και κράζανε ΟΛΟΙ, τα μονα ψύχραιμα post εδώ μέσα ήταν των " γκρινιάρηδων ".
Εξαρτάται τι εννοείς με το "γκρινιάρης". Η αφεντιά μου πχ πέρυσι από τέλη ΜΑΪΟΥ μέσα σε κλίμα ευφορίας και χωρίς να μπορεί καν να ξέρει τις μεταγραφές που έρχονταν, είχε πει ότι "έτσι ομάδα ΔΕΝ κάνουμε" και "ότι μάλλον εδώ θα είμαστε του χρόνου πάλι για να ξαναπούμε τα ίδια". Μου έδωσε κανένας σημασία ; νομίζεις ότι με νοιάζει αν μου έδωσε κανένας σημασία ; όμως είναι το πρόβλημά μας είναι οι μεταγραφές ; δλδ ΣΟΒΑΡΑ το πιστεύετε ΑΚΟΜΑ αυτό ;
chrisg4 έγραψε:Αν ο στόχος σας είναι να φτιάξετε ένα forum που ένας θα χαϊδεύει τα αυτιά του αλλου και όλα καλά είστε σε πολύ καλο δρόμο πάντως. Επειδή όμως οι σοβαρές απόψεις , είτε θετικές είτε αρνητικές, στερέψανε και πλέον οποιαδήποτε συζήτηση εδώ μέσα καταλήγει σε καυγά κάτι που έχει καταντήσει κουραστικό λέω να τη κάνω κι εγώ να δει και ο ΠΑΟΚ άσπρη μερα γιατί απ ότι κατάλαβα εμείς φταίμε να μης σας ζαλίζω και τα @@ :lol: :lol: :lol: :lol: .
Δλδ τώρα που έφυγες εσύ και δεν θα μας σπας τα @@ (όπως λένε κάποιοι) το πρόβλημα λύθηκε ; άϊντε να το ξαναρωτήσω λοιπόν.

Πιστεύει κάποιος σοβαρά ότι το πρόβλημα της ομάδας μας είναι οι μεταγραφές ;
chrisg4 έγραψε:Καλο καλοκαίρι να έχετε καλά να περνάτε γενικά και όπως είπε και ο αγαπημένος προπονητής του Joshua ελπίζω κάθε Μάιο από δω και πέρα να είμαστε καλά... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Βασικά καλό καλοκαίρι σε όλους, και κυρίως ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ και ΑΝΟΙΞΤΕ τα ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

barlow4 έγραψε:λιγο χιουμορ βρε
ετσι σου απάντησα, άν δεν το κατάλαβες.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν το επιασα αλλα ειμαστε σε καλο δρομο
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Ποιος ειναι ο Δημητρης Γιαννουλης που διαβασα οτι πηραμε???
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Τωρα που είδα με ησυχία τα Βιντεακια και απο τους 2 μου
άρεσαν αν μας βγουν έτσι θα είμαστε καλα.
Θυμίζει Βιερινια ο Μάκ μακάρι να μας βγει Βιερινια!
Θα δούμε έτσι λέγαμε και για τον Στοχ.
(Για μενα ο Βιερινια ειναι ο ένας)
Μακάρι και ο Αργεντίνος να βάζει γκολακια οπως είδαμε !
σαν δεύτερος Σέντερ φορ.

Υ.Γ Γιατί πιστεύω οτι θα μείνει και ο Ναχτο...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ποστάρισμα του φίλου "ΜΗΤΣΑΡΑ"

@ Ιβαν Σαββίδης , Ζήσης Βρύζας , Αγγελος Αναστασιάδης

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για γκρίνια, αλλά για καθαρή ανησυχία.
Να ξεκαθαρίσω επίσης ότι κάποτε στον τόπο αυτό που γέννησε, που δημιούργησε την ανάλυση, την λογική, την επιστήμη, την αιτιοκρατία θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε ξανά να λειτουργούμε με βάση αυτές τις ανθρώπινες κατακτήσεις και όχι την παρόρμηση, την προαίρεση, την πρόθεση.

Α. Η ανάλυση και η λογική λέει ότι πρωτίστως ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από όλους εμάς το τι μπορεί να πάρει και να περιμένει από αυτά τα νέα παιδιά. Τα μέχρι σήμερα δείγματα γραφής τείνουν να είναι σχετικά θετικά, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία σιγουριά ότι τα παιδιά αυτά θα καταφέρουν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Το λογικό ιστορικό δεδομένο λέει ότι τις περισσότερες φορές, σε ομάδες με απαιτήσεις, οι ανανεώσεις – αν δεν γίνουν με προσοχή - δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα. Ο Αναστασιάδης ήταν με τον μακαρίτη τον Κυράστα οι δημιουργοί της καλής ελληνικής φουρνιάς νέων ποδοσφαιριστών στον ΠΑΟ, της ανανέωσης που τους καθιέρωσε. Κάτι αντίστοιχο επιχείρησε επιτυχημένα πέρυσι πάλι η ομάδα της Αθήνας. Όμως και στις δύο περιπτώσεις τα νέα παιδιά τα πλαισίωσαν παίκτες φτασμένοι με ηγετικά χαρακτηριστικά.
Θεωρώ λοιπόν πέρα ως πέρα δικαιολογημένη και στηριζόμενη στην λογική την ανησυχία πολλών συνοπαδών ότι η ομάδα δεν έχει αρκετούς τέτοιους παίκτες ηγέτες, παίκτες με προσωπικότητα και αγωνιστικό εγωϊσμό που θα στηρίξουν αγωνιστικά και ηθικά τα νέα παιδιά. O Ράτς που ήλθε χθες, ο καταρρακωμένος από πολλούς Σάλπι και ο Κλάους δεν αρκούν … .
Από εδώ και πέρα λοιπόν είναι αναγκαίο ΟΛΕΣ οι μεταγραφές που θα γίνουν, να γίνουν με παίκτες κάποιας εγνωσμένης αξίας και προσωπικότητας.

Β. Υπάρχει όμως και ένα άλλο θέμα που προκύπτει από την λογική ανάλυση. Διαβάζω ότι τώρα με τον Μακ (αν τελικά έλθει) και τον Περέιρα, τελείωσαν οι μεταγραφές επιθετικών και μεσοεπιθετικών και απομένουν οι μεταγραφές χαφ και αμυντικών … . Αν αυτό συμβαίνει - και πάντοτε υπό την αίρεση όσων βλέπει ο προπονητής – τα πράγματα προβλέπονται εξαιρετικά ζοφερά. Από την μεσοεπιθετική και επιθετική γραμμή απομακρύνθηκαν ή δεν συνεχίζουν από αυτούς που υπήρχαν και πέρυσι οι Χούσεν/Νέτσιντ, Ολίσε, Γεωργιάδης, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, ήλθαν οι Μακ και Περέιρα … . Οσο και να θέλουμε να δούμε υποτιμημένα το περυσινό ρόστερ, αν αυτοί οι παίκτες που σταμάτησαν δημιουργούσαν μια ιδιότυπη ποδοσφαιρική αξία π.χ. 200, αυτοί που ήλθαν όχι μόνο είναι αριθμητικά λίγοι, αλλά είναι συγκριτικά με αυτούς που έφυγαν γύρω στο 40 (στην πιο αισιόδοξη περίπτωση).
Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Το υπάρχον υλικό, όπως πάει να διαμορφωθεί και να παγιωθεί, στην ανάλυση ενός πρωταθλήματος 18 ομάδων, ευρωπαϊκής πορείας και κυπέλου είναι και αριθμητικά λίγο και ποιοτικά προβληματικό. Ακόμα και εάν οι μεταγραφές μεταμορφωθούν σε μεγάλους παίκτες, ακόμα και εάν κάποιοι μικροί ανέβουν αγωνιστικά πολύ και πάλι θα είναι θαύμα να μπορέσουμε να καλύψουμε κάρτες, τραυματισμούς και κόπωση. Η γνώμη μου είναι ότι η επιθετική γραμμή της ομάδας χρειάζεται δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές ακόμα. Αλλιώς να αντιληφθούμε ότι τα πράγματα αναλυόμενα δεν δείχνουν θετική έκβαση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Swordfire έγραψε:Ποιος ειναι ο Δημητρης Γιαννουλης που διαβασα οτι πηραμε???
Η απόκτηση: http://www.paokfc.gr/news-el/paiktis-to ... iannoulis/
Ο δανεισμός: http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6726 ... giannoylis
xpan

Δημοσίευση από xpan »

Swordfire έγραψε:Ποιος ειναι ο Δημητρης Γιαννουλης που διαβασα οτι πηραμε???
Αλήθεια τι έγινε αυτή η ψυχή;Τον Γενάρη δεν τον πείραμε από τον Βατανιακό;Που είναι τώρα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”