ωχ κι εγω κατι διαισθανομαι...Black_White_Heart έγραψε:Εγω πιστευω πως τα Μπαμ Μπουμ θα σκασουνε (αν σκασουνε βεβαια) μετα την αποφαση της UEFA!

ωχ κι εγω κατι διαισθανομαι...Black_White_Heart έγραψε:Εγω πιστευω πως τα Μπαμ Μπουμ θα σκασουνε (αν σκασουνε βεβαια) μετα την αποφαση της UEFA!
[youtube]EoNWDME6INw[/youtube]GoMaRoS έγραψε:Πιο πιθανό να την κρατάει ο Πέτριτς την φανέλα παρά ο Τζιμπούρ, ε ρε και να έχουμε γλέντια στην παρουσίαση της φανέλας, να βγούνε 3 μπαμ μαζί και να κρατάνε τις φανέλες, εγκεφαλικά οι ΑΡΔ από κάτω και εμείς μαζί τους30000 τα διαρκείας μετα
xlebouras έγραψε:Στους ισχυρους οριστικα.Ανακοινωθηκε η αποφαση.
το πιο σωστο ποστ εβερshark4 έγραψε:xlebouras έγραψε:Στους ισχυρους οριστικα.Ανακοινωθηκε η αποφαση.
Εδω αρχιζουν να σφιγγουν οι κ@λοι κατω στη ΔΕΚΟ.... Γιατι ετσι και γινει κανα "μπαμ"και μπεις ομιλους , το "χαρτι" μειωνεται κατα 50%....
Αυτο τους τρομαζει....Ολα τα αλλα Τζιμπουρ και λοιπα ειναι για λαικη καταναλωση...Το "τρυπημα" στην τσεπη φοβουνται...![]()
Μη βάζεις φυτίλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!shark4 έγραψε:
Υ.Γ. Ισως μετα απο αυτη την αποφαση να εχουμε και τα μεταγραφικα "μπαμ-μπουμ"....