33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Asimos

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Asimos »

Μάλλον τα βρήκανε.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το γεγονος πως στη ΠΑΕ πετανε αετο ολο το χρονο εκτος της Καθαρας Δευτερας,ειναι γνωστο!Ομως και η σταση του Κλαους δεν μου καθεται και πολυ καλα στο μυαλο μου.....

Δεν βγαζεις καρτα,τοσο ευκολα,τους ανθρωπους που μεχρι τωρα συνεργαστηκες και λες πως θελεις να συνεχισεις να συνεργαζεσαι!...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Τελειωνει για μενα η παε ΠΑΟΚ αν χαθει ο παιχτης.
Ουτε σεντ τσακιστο δε δινω ξανα μεχρι να δω ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....
Και οταν λεω τελειωνει, δεν εννοω οτι θα με κοψουν εντελως απο την καψουρα μου, θα παρακολουθω την ομαδα στενα απο τα καφενεια και απο το ιντερνετ, γηπεδο δε ξαναπαταω, ΑΛΛΑ ισοπαλια με μπαρτσα να φερνουν θα την ακουνε, υπομονη δε καΝω για τιποτα ξανα, ΤΕΛΟΣ....

ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 32 ΧΡΟΝΩΝ...
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

Αν ισχυουν ολα αυτα το θεμα ειναι ΜΟΝΟ οικονομικο. Οποτε τα ...κλειστε τον τωρα ξερω γω και κανονιστε... δεν βοηθαν, απλως ισχυροποιουν την πλευρα του παιχτη.

Στο οτι φτασαμε σε αυτο το σημειο σιγουρα εχει ευθηνες η διοικηση αλλα ας κλεισει πρωτα το θεμα και μετα αρχιζουμε τα δικαστηρια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω εχω την αισθηση πως αυτο που φοβαται ο κλαους μετα την φετινη οικονομικη πολιτικη ειναι να εξελιχθει σε νεα περιπτωση Σαλπι,πιθανη δηλαδη πωληση, μετα την ανανεωση ,το επομενο καλοκαιρι,να χρησιμοποιηθει ως εξασφαλιση για το επομενο ταπεινο και παλυ μπατζετ κατι που ΔΕΝ θα δεχτει ο παοκτσης.

Υ.Γ Με αυτα και με αυτα βρηκαν δικαιολογια οι ανικανοι να μην κινηθουν για μεταγραφη και να μας παρουσιασουν και την ανανεωση Κλαους ως τεραστια επιτυχια.Τοσος καιρος την τελευταια μερα των μεταγραφων περιμεναν να ολοκληρωσουν επαφες για ανανεωση.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Άμα το θέμα είναι οικονομικό θα λυθεί,γιατί δεν τούς πέρνει και αλλιώς!
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

joshua έγραψε:Υ.Γ Με αυτα και με αυτα βρηκαν δικαιολογια οι ανικανοι να μην κινηθουν για μεταγραφη και να μας παρουσιασουν και την ανανεωση Κλαους ως τεραστια επιτυχια.Τοσος καιρος την τελευταια μερα των μεταγραφων περιμεναν να ολοκληρωσουν επαφες για ανανεωση.
Κι εγω το πιστευω αυτο. 4 μηνες ειχανε και βρεθηκαν την τελευταια μερα των μεταγραφων. Ε ειναι αχρηστοι οι ανθρωποι. Αλλα το ξαναλεω αν τον Ιανουαριο πανε να μας φερουν καμια καραβια δανεικους για να σωσουν τη χρονια ή για να παρουμε το κυπελλο, πρεπει να μην τους αφησουμε.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

αυριο θα ξερουμε οριστικα. περιμενω το ναι τους η το οχι τους εγω θελω να μεινω στην ομαδα που αγαπαω αλλα εξαρταται απο αυτους
Αρχηγός με αρχίδια, όχι αρχίδια αρχηγός.

Συνέχισε να ξεμπροστιάζεις τους ανίκανους.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

stelyk έγραψε:Τελειωνει για μενα η παε ΠΑΟΚ αν χαθει ο παιχτης.
Ουτε σεντ τσακιστο δε δινω ξανα μεχρι να δω ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....
Και οταν λεω τελειωνει, δεν εννοω οτι θα με κοψουν εντελως απο την καψουρα μου, θα παρακολουθω την ομαδα στενα απο τα καφενεια και απο το ιντερνετ, γηπεδο δε ξαναπαταω, ΑΛΛΑ ισοπαλια με μπαρτσα να φερνουν θα την ακουνε, υπομονη δε καΝω για τιποτα ξανα, ΤΕΛΟΣ....

ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 32 ΧΡΟΝΩΝ...
Εαν η υποθεση του καθε Αθανασιαδη ειναι ικανη να απομακρυνει κοσμο απο τον ΠΑΟΚ,τοτε πολυ φοβαμαι πως σε λιγα χρονια θα εχουμε την τυχη των γειτονων μας!!!....

Αυτο που μας ξεχωριζε απο ολους τους αλλους ηταν η πιστη και η αφοσιωση στην ομαδα ανεξαρτητως γεγονοτων.Αυτο φαινεται να αλλαζει....δυστυχως....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Karelias έγραψε:
αυριο θα ξερουμε οριστικα. περιμενω το ναι τους η το οχι τους εγω θελω να μεινω στην ομαδα που αγαπαω αλλα εξαρταται απο αυτους
Αρχηγός με αρχίδια, όχι αρχίδια αρχηγός.

Συνέχισε να ξεμπροστιάζεις τους ανίκανους.
Μακαρι ο αρχηγος να ειναι ετσι παντα...
Σιγουρα θελουμε εναν τετοιο αρχηγο και οχι σουξου μουξου απο εδω και απο εκει...

Υ.Γ.Τα εν οικω μη εν δημω....
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

μια μικρη ενσταση σουρμεντε. οι δυο πλευρες ειχαν συμφωνησει και βγηκε και ανακοινωση της ΠΑΕ. τα σουξου μουξου ο κλαους τα ξεκινησε. δε θελω να φανω δικηγορος της ΠΑΕ σε καμια περιπτωση αλλα μετα την προφορικη συμφωνια το φταιξιμο παει περισσοτερο στον κλαους παρα στην ΠΑΕ. απο την αλλη βεβαια δεν ειναι και η ΠΑΕ αμοιρη ευθυνων καθως την καθυστερηση αναμεσα στην προφορικη συμφωνια και την υπογραφη (η και μη υπογραφη συμβολαιου οπως με παμπλο) την ειδαμε και αυτη πολλακις φετος το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν νομίζω να είχε υπάρξει ανακοίνωση της ΠΑΕ για προφορική συμφωνία..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane79 έγραψε:μια μικρη ενσταση σουρμεντε. οι δυο πλευρες ειχαν συμφωνησει και βγηκε και ανακοινωση της ΠΑΕ. τα σουξου μουξου ο κλαους τα ξεκινησε. δε θελω να φανω δικηγορος της ΠΑΕ σε καμια περιπτωση αλλα μετα την προφορικη συμφωνια το φταιξιμο παει περισσοτερο στον κλαους παρα στην ΠΑΕ. απο την αλλη βεβαια δεν ειναι και η ΠΑΕ αμοιρη ευθυνων καθως την καθυστερηση αναμεσα στην προφορικη συμφωνια και την υπογραφη (η και μη υπογραφη συμβολαιου οπως με παμπλο) την ειδαμε και αυτη πολλακις φετος το καλοκαιρι.
Αυτο εννοω και εγω...
Τα εν οικω μη εν δημω αυτο υποννοει.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Για ποιά σουξουμουξου μιλάμε;
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

υπηρξε σιγουρα παντως δηλωση του τζακ οτι ο κλαους του ειπε οτι θα υπογραψει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”