Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Ο Κοντρέρας ο οποίος όταν έφυγε είπε πως δεν θα παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα. Σημειωτέον αυτό. Φυσικά ως επαγγελματίας καλά θα κάνει να δει το συμφέρον του. Εγώ πάντως αν παίξει αντίπαλος της ομάδας μου θα τον βρίζω, στο χαλαρό κιόλας.

Επαγγελαμτιες ειναι.///εδω εχω το περιοδικο του ΠΑΟΚ με συνεντευξη ΓΧ οτι δα πηγαινε στο γαβρο και μετα απο μερικους μηνες ηταν εκει....ΜΑΚαρι να μην παει βεβαια..
Το τί δήλωσε ο Κοντρέρας σε συνεντεύξεις με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Το γεγονός όμως πως ενώ έζησε εδώ τόσα χρόνια και είδε τί ΟΡΓΙΑ γίνονται, και τώρα θέλει να πάει ΕΚΕΙ, μου προκαλεί αηδία και μάλλον οίκτο για αυτόν. Ας πάει να καταξιωθεί... Απλά θα επιβεβαιώσει αυτό για το οποίο ήμουν σίγουρος. Δεν ήταν αυτός κατάλληλος για αρχηγός.
Το γεγονός όμως πως ενώ έζησε εδώ τόσα χρόνια και είδε τί ΟΡΓΙΑ γίνονται, και τώρα θέλει να πάει ΕΚΕΙ, μου προκαλεί αηδία και μάλλον οίκτο για αυτόν. Ας πάει να καταξιωθεί... Απλά θα επιβεβαιώσει αυτό για το οποίο ήμουν σίγουρος. Δεν ήταν αυτός κατάλληλος για αρχηγός.
Δεν πιστεύω ότι ο Contreras θα γυρίσει Ελλάδα. Έφυγε με δάκρυα (εκεί ήμασταν πολλοί και τον είδαμε) και επέστρεψε στην πατρίδα του και για οικογενειακούς λόγους εκτός των άλλων. Τώρα αν είναι να γυρίσει πίσω και να πάει στο γαύρο ως επαγγελματίας που ούτος ή άλλος είναι με 600σιες χήνες η με 500σιες κλπ κλπ θα ..... Αλλά επειδή μιλάμε για τον Κόνδορα τόση ώρα, θα τολμήσω να πω με βεβαιότητα ότι οι ΑΡΔ γράφουν αρλούμπες κι εγω τις διαβάζω βερεσέ.
-
Dimg4
Δε με εκπλησσει και ας παει.
Ξενος ειναι, 35 ειναι, Champions League θα παιξει και 600 ζεστα θα παρει. Μη γελιομαστε, εκανε τη δουλεια του σε μας αλλα μην τρελαινομαστε κιολας. Το συμφερον του θα κοιταξει και της οικογενειας του τωρα στα τελειωματα της καριερας του. Τα "οργια" ειμαι 100% οτι τον αφηνουν παγερα αδιαφορο μαγκες. Αυτα τα ποναμε μονο εμεις
Ξενος ειναι, 35 ειναι, Champions League θα παιξει και 600 ζεστα θα παρει. Μη γελιομαστε, εκανε τη δουλεια του σε μας αλλα μην τρελαινομαστε κιολας. Το συμφερον του θα κοιταξει και της οικογενειας του τωρα στα τελειωματα της καριερας του. Τα "οργια" ειμαι 100% οτι τον αφηνουν παγερα αδιαφορο μαγκες. Αυτα τα ποναμε μονο εμεις
Ας παει στο γαυρο..... ΠΑΟΚ είμαστε.
Πολυ ασχολούμαστε!
Έχουμε σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και ο Κοντρερας δεν είναι ένα απο αυτα!
Τον σέβομαι απεριοριστα αλλα δε ξεχνώ και την αναμπουμπούλα στα αποδυτήρια!
Μακάρι να μη τον είχε διώξει ο Ζαγορ!
Πολυ ασχολούμαστε!
Έχουμε σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και ο Κοντρερας δεν είναι ένα απο αυτα!
Τον σέβομαι απεριοριστα αλλα δε ξεχνώ και την αναμπουμπούλα στα αποδυτήρια!
Μακάρι να μη τον είχε διώξει ο Ζαγορ!
σωστος ο dimg4
η αληθεια ειναι οτι οι ξενοι ειναι μισθοφοροι χωρις καμια αμφιβολια και θα κοιταξουν να πανε οπου τους συμφερει
δεν γενηθηκαν παοκτσηδες
δεν νομιζω οτι καν τιθεται θεμα συζητησης για συναισθηματισμους σε ξενους ειδικα παιχτες αλλα και σε ελληνες στη συντρηπτικη πλειοψηφια
η αληθεια ειναι οτι οι ξενοι ειναι μισθοφοροι χωρις καμια αμφιβολια και θα κοιταξουν να πανε οπου τους συμφερει
δεν γενηθηκαν παοκτσηδες
δεν νομιζω οτι καν τιθεται θεμα συζητησης για συναισθηματισμους σε ξενους ειδικα παιχτες αλλα και σε ελληνες στη συντρηπτικη πλειοψηφια
Οι Έλληνες είναι χειρότεροι απο τους ξένους παίχτες στο θέμα επαγγελματισμός!
-
Dimg4
Μα εννοειται! Να κοιταξει ο Κοντρερας τι τωρα? Σου λεει αυτοι με πληρωνουν, Τσου λου θα παιξω στα 35 μου και θα ειμαι πρωτη μουρη στο κωλοχανειο ελληνικο πρωταθλημα και θα κανω μια καλη αρπαχτη πριν την πεσω στη συνταξη... μ@λ@κ@ς ειμαι? Και καλα θα κανει μαγκες, εγω ετσι το βλεπω. Αν ηταν ο Βιερινια τοτε ναι, θα πονουσε
Μεγαλος μαρινακης με 20 εκ εσοδα απρους ομιλους θα παρει με 350 χιλιαδες τον 35 χρονο κοντρερας. Αντι να δωσει 2 μυρια για κανα παικταρα 25 χρονο τη βγαζει τζαμπε. Αλλα σε χαζους απευθυνεται οποτε λογικο
- ΑποστόληςΑ
Και πριν 2 χρόνια είχε την προνοητικότητα να διώξει τον άμπαλο τον Παπαδόπουλο (τον Κυριάκο)!
Πάντως αν πάει ο Κοντρέρας στον γκέι τι θα τραγουδά η κερκίδα μας πλέον???Εμένα πάντως μ'αρέσει η όλη φάση μπας και κατανοήσουμε ότι ΟΛΟΙ οι παίκτες είναι επαγγελματίες.ΌΛΟΙ!!!Αλλά μας φταίει ο Σαλπιγγίδης εμάς.

Και για την πιθανη μεταγραφη του Κοντρερας στον γκει, αυτος φταιει....