Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

mike έγραψε:καλά ρε σεις τι προτάσεις είναι αυτές?
αξιώθηκα κι εγώ να πάρω μια 50άρα τηλεόραση νάχω να γουστάρω και μου λέτε να την σπάσω? :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ είμαι "καθαρός" χρόνια τώρα, το μόνο αθλητικό αρδιόφωνο που άκουσα τα τελευταία χρόνια, είναι η εκπομπή των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. στο θlibero και κάτι post-game εκπομπές που βάζει ο Odi στο αυτοκίνητο κι εγώ του λέω "Βάλε Κοσμοράδιο ρε" :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα Γρηγόρη. Restart ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έκανα και restart, αλλά μια απ τα ίδια περίπου...

Πριν το κάνω δεν "μου επέτρεπε" να ποστάρω κιόλας στο τέλος...

Για να δούμε, αυτό είναι το πρώτο μου post μετά το restart...

Edit: Ααα, ωραία, έφυγε...Αλλά όταν ξαναμπήκα να γράψω αυτό το Edit, ψιλοκόλλησε ξανά...

Υ.Γ. Thank's Kat5 & Bagheera
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 05 Ιούλ 2016, 14:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είπα: έχουμε κι εμείς ευθύνη που τους πιστεύουμε.
δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο να ειπωθεί, πέρα απο το παραπάνω. Κάποτε είχα προτείνει ένα σλογκαν για μια καμπάνια καθαριότητας.

απλός τίτλος. "Είναι στο χέρι σου". :ugeek:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

goran 64 έγραψε:Παιδιά, δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα, αλλά το forum "κολλάει" συνέχεια...

Όποτε πάω να μπω σε κάποιο topic μου βγάζει μήνυμα στην οθόνη ότι ο κεντρικός υπολογιστής του PAOKmania forum δεν λειτουργεί και χρειάζεται, είτε να περιμένω πάνω από μισό λεπτό, οπότε τελικά μπαίνει, είτε αρκετές φορές να βγω εντελώς μετά από ένα λεπτό αναμονής χωρίς αποτέλεσμα και να ξαναμπώ, με σχετική καθυστέρηση όμως πάλι...

Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το τι μπορεί να συμβαίνει σας παρακαλώ???
Αυτό δεν είναι τίποτα.
Εμένα έχει κολλήσει κάποιο ιό; τρόγιαν; μπαγκ; σκουλήκι; δεν ξέρω τι και εδώ και πέντε χρόνια διαβάζω τις ίδιες παπαριές από τους ίδιους χρήστες. Μέχρι και υπολογιστή άλλαξα αλλά τίποτα. :(
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

pgetsos έγραψε:Τσαμπα θα δεις, δε με αφηνει να τον κανω :(
Δεν μπορείτε να προσθέσετε κάποιον διαχειριστή και συντονιστή στην λίστα εχθρών σας.

:evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

εδώ και πέντε χρόνια διαβάζω τις ίδιες παπαριές από τους ίδιους χρήστες. Μέχρι και υπολογιστή άλλαξα αλλά τίποτα. :(
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους.
Και γω τα ιδια, ασε..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μπορεί κάποιος απ τους moderators να μου εξηγήσει σας παρακαλώ γιατί κλείδωσε το topic "Εισιτήρια διαρκείας 2016-2017" και για ποιον ακριβώς λόγο σβήστηκαν συγκεκριμένα μόνο posts???
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ολα σβησηκαν Goran...
Το paokmania δεν εχει τετοιο λογο υπαρξης.
Το paokmania δε βγαζει λεφτα απο την κεντρικη του, που καλλιστα θα μπορουσε να σου ζηταει ενα κλικ για να μπεις στο φορουμ(το κανουν σχεδον ολα τα site) για να βγαζει ευκολα τα εξοδα του.και δεν το κανει γιατι δε γουσταρει...γιατι εχει εναν δυο κυριους που βαζουν τα εξοδα και 6-7 τυπακια που αφιλοκερδως "σταζουν" για να ειναι ΠΑΝΩ το site&forum.

Δε θα δωσει βημα σε κανεναν για να βγαλει εστω και 1€.το paokmania εξασφαλισε μπλουζες για τους νικητες του ξερολα και τις εστειλε δωρεαν στους νικητες.δε θα ασχοληθουμε με τετοια ζητηματα αλλη φορα..

Τωρα αν εγω ή ο καθε εγω που κερδισα την μπλουζα παω και την πουλησω ειναι δικο μου προβλημα.στο paokmania δε θα γινει...
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΟΚ sourmenetes...Κατανοητό κι αποδεκτό κι αυτό θεωρώ και του λόγου μου πιο λογικό-σωστό... ;)
Τζάμπα αναστάτωση είχαμε μόνο... :(

Υ.Γ. Όταν ποστάρισα το ερώτημα δεν είχαν σβηστεί ακόμα όλα τα posts... 8-)
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

στην κεντρικη υπαρχει ενα αρθρο του The Outlaw

μπορει καποιος να μου πει γιατι αποκαλει τον σαββιδη......ρωσοποντιο....???

......Αρχές Ιουλίου. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να λειτουργεί ως ένα απόλυτα νορμάλ και επαγγελματικό κλαμπ. Δείχνει να διαχειρίζεται σωστά το έμψυχο δυναμικό και τα λεφτά του Ρωσοπόντιου.......

εκτος εαν νομιζουμε οτι παντα μας φταινε οι αλλοι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μισο να το δουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στείλτε κανα μήνυμα στην ΠΑΕ

Οτι αν κλείσουν οι μετεγγραφες θα πέσουμε σε κατάθλιψη

Ελεος που ολους μαζι τους κλείνει
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πιστεύω ότι θα δώσουμε μεταγραφή, κάποιον που κάναμε μεταγραφή. Δεν γίνεται αλλιώς, δε θα έχει ενδιαφέρον!!!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

sic-4 έγραψε:
simba έγραψε:Αδερφε ας μην κρυβομαστε πισω απ'τα δαχτυλο μας και να το ληγουμε γτ κουραζονται οι υπολοιποι..

Καταλαβαινω πολυ καλα ποτε ενα σχολιο εχει καλοπροαιρετη διαθεση, ποτε ευνοει το διαλογο, ποτε χρησιμοποιειται για προκληση και ειρωνεια και ποτε για εντυπωση..

Δεν πιστευω οτι αυτο που αποκομισες απ'τον παραδειγμα, ηταν η διαθεση μου να "στυψω" τους ισολογισμους για να μαθω με ακριβεια ποσα μπορει να ξοδεψει..

Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι καταλαβες ακριβως τι εννοουσα αλλα για δημιουργια εντυπωσεων επελεξες να καταφυγεις στην ηπια ειρωνεια..

Ωστοσο, αν η αιτια του αστοχου σχολιου σου ηταν γιατι πραγματικα δεν καταλαβες, τοτε ευχαριστως να σου ζητησω συγνωμη για την ειρωνεια του Bill..
Αφου τα καταλαβαινεις ολα τοσα καλα, θα καταλαβαινεις και οτι το σχολιο απαντηση σου στον paokpantou κρυβει μια μικρη δοση ειρωνειας η οποια και με εκανε να απαντησω. Θεωρω πως θα μπορουσες να του απαντησεις πιο φιλικα.
Οχι, δεν εχεις διαθεση να στυψεις τους ισολογισμους, ωστοσο το παραδειγμα με τον τυπο που θελει να αγορασει αυτοκινητο ηταν αστοχο μια και η αναλυση σας πηγε αρκετα περα απο αυτο το επιπεδο (χωρις αυτο να με χαλαει).

Οταν χρησιμοποιεις την ειρωνεια λοιπον, να μην χαλιεσαι και τοσο οταν επιστρεφει
"Το ειρωνικο γελακι αχρειαστο κ απαισιο" (Σορυ, αλλα εσυ χαλαστηκες κ τοπαιξες θιγμενος) ...
Τωρα αν ειδες ειρωνεια στα παρακατω

paokpantou
Λογιστικά στο μεταγραφές καλοκαιριού 2016...ημαρτον...
simba
Ναι φιλε, είναι τοσο οφφ τοπικ οσο το να ρωτας καποιον π θελει να παρει ενα αμαξι, ποσα μπορει να διαθεσει.. :o

και σ'ενοχλησε τοσο που επελεξες να.....την επιστρεψεις (κ θιχτηκες μαλιστα που στην επεστρεψα), τι να πω ρε μαν!

Αυτο π ξερω ειναι οταν καποιοι ειναι αρνητικα προκατειλημμενοι με ορισμενες αποψεις (σε σημειο οργης,σιχασιας, αγανακτησης), μπορει ν'ανακαλυψουν πολλα για να διαβαλλουν και αυτες και τον συντακτη τους..
Δε χρειαζεται να υπαρχει τοση μισαλλοδοξια παντως!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”