Έτσι νόμιζα κι εγώ, αλλά με απόφαση του αρμόδιου υπουργού... γίνεται. Έτσι άκουσα στο ραδιόφωνο. Δεν θυμάμαι αν ήταν ΕΡΑ ή νοβα σπορ.Equalizer έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:49 1. Οι αναδιαρθρώσεις δεν γίνονται με άμεσο ορίζοντα και όχι για να σωθεί αυτός που ήδη έπεσε αγωνιστικα. Θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη ακόμα και να προταθεί κάτι τέτοιο
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
-
kokoblokos
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Η Πανάθα έχει Σπόρτινγκ και ο γαύρος Μπράιτον. Εγώ γιατί έχω μείνει με τη Siemens;
Πρώτο βήμα είναι να περάσει από Σουπερλίγκα. Χρειάζονται τα 2/3 των ψήφων δηλαδή 10 στις 15 ( 14 ομάδες+ μία ψήφος της ΕΠΟ). Με έξι ψήφους ομάδων μπλοκάρεις τα πάντα και εδώ θα μετρήσει η επιλογή της χρονικής στιγμής γιατί αυτή την στιγμή θεωρητικά είμαστε στην σεζόν 25-26 και ψηφίζουν ΑΕΛ και Πανσερραϊκός και όχι Ηρακλής και Καλαμάτα.Εάν περάσει πάει στον υπουργό που 99,99 % θα δώσει έγκριση.kokoblokos έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 15:44Έτσι νόμιζα κι εγώ, αλλά με απόφαση του αρμόδιου υπουργού... γίνεται. Έτσι άκουσα στο ραδιόφωνο. Δεν θυμάμαι αν ήταν ΕΡΑ ή νοβα σπορ.Equalizer έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:49 1. Οι αναδιαρθρώσεις δεν γίνονται με άμεσο ορίζοντα και όχι για να σωθεί αυτός που ήδη έπεσε αγωνιστικα. Θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη ακόμα και να προταθεί κάτι τέτοιο
1. Δεν ισχύει τελικά αυτό που υποστηρίζεις. Αλλά το σημαντικότερο σε αυτή την υπόθεση είναι πως χρεωνόμαστε με κάτι τέτοια όλη την λεζα ενώ στην ουσία ο Μάκης μας πάει μαμιωντας. Δημιουργείται κλίμα ευνοημένου κ κουμανταδόρου ΠΑΟΚ ενώ όλοι οι άλλοι ευνοούνται σταθερά.Equalizer έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:49 1. Οι αναδιαρθρώσεις δεν γίνονται με άμεσο ορίζοντα και όχι για να σωθεί αυτός που ήδη έπεσε αγωνιστικα. Θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη ακόμα και να προταθεί κάτι τέτοιο
2. Την τιμή του κάθε Κωσταντελια την ορθή πρωτίστως η αγορά. Όχι ο πωλητής. Αυτοκίνητο πουλάς και το πρώτο πράγμα είναι να πληροφορηθείς που κινείται η τιμή μοντέλου στην τρέχουσα αγορά. Με βάση αυτές τις πληροφορίες κινείσαι. Επίσης ο Χ κοστινια θεωρείται άλλη κατηγορία αθλητή από τον Κωσταντελια. Πιο έτοιμος, πιο έμπειρος, άλλη θέση, μικρότερο ταβάνι, άλλες παρασκηνιακές συμφωνίες με μάνατζερ δικαιώματα κλπ, και βεβαίως άλλη προοπτική. Το να συγχέονται ονόματα τιμές χώρες και παίκτες για να βγάλουμε με το στανιό ένα συμπέρασμα, είναι ασοβαρο
2. Αφού την τιμή την ορίζει η αγορά (ορθώς) τότε δεν πρέπει να μπαίνουμε καν σε διαδικασία συζητήσεων με τέτοια αστεία νούμερα. Το πιο έτοιμος που γράφεις για τον κοστινια εγώ τουλάχιστον, δεν το βλέπω. Κ το μικρότερο ταβάνι που γράφεις θα έπρεπε να ρίχνει την τιμή κ όχι να την ανεβάζει. Όπως κ άλλη θέση όπως αυτή του δεξιού μπακ που υπάρχουν με το τσουβάλι σε αντίθεση με των μεσοεπιθετικών.
Φιλικά , κουβέντα να γίνεται …
-
kokoblokos
Έτσι είναι. Αυτό που είπα εγω είναι ότι δεν χρειάζεται να περάσει ένας επιπλέον χρόνος αν ο υπουργός βασιστεί στην απόφαση της σούπερ λιγκ.Τρόμος έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 19:05Πρώτο βήμα είναι να περάσει από Σουπερλίγκα. Χρειάζονται τα 2/3 των ψήφων δηλαδή 10 στις 15 ( 14 ομάδες+ μία ψήφος της ΕΠΟ). Με έξι ψήφους ομάδων μπλοκάρεις τα πάντα και εδώ θα μετρήσει η επιλογή της χρονικής στιγμής γιατί αυτή την στιγμή θεωρητικά είμαστε στην σεζόν 25-26 και ψηφίζουν ΑΕΛ και Πανσερραϊκός και όχι Ηρακλής και Καλαμάτα.Εάν περάσει πάει στον υπουργό που 99,99 % θα δώσει έγκριση.kokoblokos έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 15:44Έτσι νόμιζα κι εγώ, αλλά με απόφαση του αρμόδιου υπουργού... γίνεται. Έτσι άκουσα στο ραδιόφωνο. Δεν θυμάμαι αν ήταν ΕΡΑ ή νοβα σπορ.Equalizer έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:49 1. Οι αναδιαρθρώσεις δεν γίνονται με άμεσο ορίζοντα και όχι για να σωθεί αυτός που ήδη έπεσε αγωνιστικα. Θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη ακόμα και να προταθεί κάτι τέτοιο
Δηλαδή χωρίς υπουργό, αναδιάρθρωση 2027-28.
Με υπουργό, αναδιάρθρωση 2026-2027
Σε κάθε περίπτωση, την χλεύη την φάγαμε.
Και κερατας και δαρμενος.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kokoblokos την Πέμ 21 Μάιος 2026, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author kokoblokos for the post:
- theo86
-
Dimitrisou
Τι ακριβως χρεωνομαστε δηλαδη?theo86 έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 19:411. Δεν ισχύει τελικά αυτό που υποστηρίζεις. Αλλά το σημαντικότερο σε αυτή την υπόθεση είναι πως χρεωνόμαστε με κάτι τέτοια όλη την λεζα ενώ στην ουσία ο Μάκης μας πάει μαμιωντας. Δημιουργείται κλίμα ευνοημένου κ κουμανταδόρου ΠΑΟΚ ενώ όλοι οι άλλοι ευνοούνται σταθερά.Equalizer έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:49 1. Οι αναδιαρθρώσεις δεν γίνονται με άμεσο ορίζοντα και όχι για να σωθεί αυτός που ήδη έπεσε αγωνιστικα. Θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη ακόμα και να προταθεί κάτι τέτοιο
2. Την τιμή του κάθε Κωσταντελια την ορθή πρωτίστως η αγορά. Όχι ο πωλητής. Αυτοκίνητο πουλάς και το πρώτο πράγμα είναι να πληροφορηθείς που κινείται η τιμή μοντέλου στην τρέχουσα αγορά. Με βάση αυτές τις πληροφορίες κινείσαι. Επίσης ο Χ κοστινια θεωρείται άλλη κατηγορία αθλητή από τον Κωσταντελια. Πιο έτοιμος, πιο έμπειρος, άλλη θέση, μικρότερο ταβάνι, άλλες παρασκηνιακές συμφωνίες με μάνατζερ δικαιώματα κλπ, και βεβαίως άλλη προοπτική. Το να συγχέονται ονόματα τιμές χώρες και παίκτες για να βγάλουμε με το στανιό ένα συμπέρασμα, είναι ασοβαρο
2. Αφού την τιμή την ορίζει η αγορά (ορθώς) τότε δεν πρέπει να μπαίνουμε καν σε διαδικασία συζητήσεων με τέτοια αστεία νούμερα. Το πιο έτοιμος που γράφεις για τον κοστινια εγώ τουλάχιστον, δεν το βλέπω. Κ το μικρότερο ταβάνι που γράφεις θα έπρεπε να ρίχνει την τιμή κ όχι να την ανεβάζει. Όπως κ άλλη θέση όπως αυτή του δεξιού μπακ που υπάρχουν με το τσουβάλι σε αντίθεση με των μεσοεπιθετικών.
Φιλικά , κουβέντα να γίνεται …
Να βαλουμε λιγο κατω ποσους βαθμους χασαμε εμεις απο τις ομαδες που προσπαθουν να μας πεισουν τα μινιονς του τραγουδιαρη οτι παμε να σωσουμε και ποσους οι αλλοι?
Χρεωνόμαστε το κλίμα του κουμανταδόρου. Κ κερατάς κ δαρμένος όπως είπε ο παραπάνω
“Βόμβες” Φώτη Μπαλτίδη: “Εγώ φεύγω, εάν δεν γίνει αυτό! Πλαστά τιμολόγια βρήκα από τους προηγούμενους”!