Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

adman έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Φαίνεται απίστευτα μικρό το ποσό. Δηλαδή η Τβεντε είχε στον πάγκο δανεικό τον Τζωλη ο οποίος έχει τεράστιες απολαβές σε σχέση με τον Μισιτζαν; Δεν ξέρω.
Αν ισχύει πάντως, ε δε νομίζω ότι θα του δώσουμε 800k.Ειναι δυνατόν από τα 210 στα 800;
Αρχικά ο Τζόλης δεν προοριζόταν για πάγκο, τραυματίστηκε. 15 γκολ και 15 ασιστ θα είχε σ' αυτο το πρωτάθλημα. Και το ότι έχει μεγάλες απολαβές, δεν σημαίνει ότι τις πλήρωνε η Τβέντε. Επίσης τα 800 πώς προέκυψαν;
Για να είμαστε ακριβείς, ο Τζολης πριν τραυματιστεί, πρόλαβε να παίξει 8 ματς στα οποία είχε 1 γκολ και 0 ασίστ. Επίσης σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε αντικατασταθηκε, μάλιστα σε κάποια αρκετά νωρίς, εκτός από 1 ματς στο οποίο έπαιξε ολόκληρο 90λεπτο. Δεν ξέρω αλλά μάλλον μπερδεύουμε λίγο την 5η Ολλανδίας με ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία τους.

Το 800k το ανέφερε κάποιος άλλος
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Metagrafakias έγραψε:Παλιός γνώριμος ο φορ που ειναι κοντα λενε..για πειτε ρε παιδια μερικούς παλιούς γνώριμους;;;
Που το λένε και ποιοι?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

adman έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Φαίνεται απίστευτα μικρό το ποσό. Δηλαδή η Τβεντε είχε στον πάγκο δανεικό τον Τζωλη ο οποίος έχει τεράστιες απολαβές σε σχέση με τον Μισιτζαν; Δεν ξέρω.
Αν ισχύει πάντως, ε δε νομίζω ότι θα του δώσουμε 800k.Ειναι δυνατόν από τα 210 στα 800;
Αρχικά ο Τζόλης δεν προοριζόταν για πάγκο, τραυματίστηκε. 15 γκολ και 15 ασιστ θα είχε σ' αυτο το πρωτάθλημα. Και το ότι έχει μεγάλες απολαβές, δεν σημαίνει ότι τις πλήρωνε η Τβέντε. Επίσης τα 800 πώς προέκυψαν;
Sorry αλλά ο τζολης έχασε την θέση του ως βασικος ( βασικά δεν ήταν ποτέ καθαρά βασικός ) πριν τραυματιστεί.
Ούτε στα προκριματικά του conference έπαιξε βασικός.
Ούτε βέβαια και μετά που επανήλθε.
Και σιγά τον τραυματισμό ένα μήνα έμεινε έξω.
Άρον-άρον τον γύρισαν πίσω οι Ολλανδοί.
Το θα το εσπειραν και δεν φύτρωσε
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Metagrafakias έγραψε:Παλιός γνώριμος ο φορ που ειναι κοντα λενε..για πειτε ρε παιδια μερικούς παλιούς γνώριμους;;;
Εγώ θα ξεκινούσα απο το «ποιοι το λένε», ωστε να ξερω αν θα ψάξω ή Οχι;; Για πες..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Gospi έγραψε:Δηλαδή αυτόν τον Μίσιτζαν αν τον έφερνε κάποιος από το ΠΟΚ ή το σκουλίκι, θα τον λιμπιζόσασταν ή θα τους κοροϊδεύαμε?

Συγκεκριμενα για τον Λουκας Σασα,τον ειχα λιμπιστει ναι.Οταν εκλεισε στην γειτονια,το ειπα σε σκουληκοφιλο μου τι σοι παικτης ειναι,πουλεν του εγινε.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

black_star_ninja έγραψε:
Εγώ θα ξεκινούσα απο το «ποιοι το λένε», ωστε να ξερω αν θα ψάξω ή Οχι;; Για πες..
Κρμεντσικ. Θα τον αποκτήσουμε με αγορά από Απόλλων Λεμεσού :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τρί 20 Ιουν 2023, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγώ ούτε τον Σασα τον ήξερα πριν τον φέρει το σκουλικι,, ούτε τον Μισιτζαν τον ξέρω, γ αυτό ρωτάω.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:Δηλαδή αυτόν τον Μίσιτζαν αν τον έφερνε κάποιος από το ΠΟΚ ή το σκουλίκι, θα τον λιμπιζόσασταν ή θα τους κοροϊδεύαμε?
Τίποτα από τα δύο.
Είναι ένας παίκτης που σαν και αυτόν μπορείς να βρεις και άλλους , αλλά ούτε είναι και παίκτης που θα κοροϊδέψεις
adman

Δημοσίευση από adman »

Για τον παπαναστασιακό θα έλεγα ότι είναι καλός, δηλαδή για μια ομάδα που βγαίνει 5η και αποκλείεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο από την Ευρώπη.

Με τους άλλους θα γελούσα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Άρα το σημαντικό είναι να τον πληρώσουμε όσο αξίζει και όχι να τον χρυσοπληρώσουμε.
Μακάρι αν έρθει να προσφέρει.
Πάντως δεν προκαλεί ενθουσιασμό,ούτε καν αισιοδοξία η φάση όπως εξελίσσεται.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το λογικό πάντως θα ήταν να φέρεις παίκτη τύπου Μισιτζαν στο 10 για να μην καπελωσει Ντελια και βασικουρα αριστερο εξτρεμ αλλά ΠΑΟΚ και λογική χρόνια τώρα έχουν πάρει διαζυγιο...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

mbison έγραψε:Πονσε
και Rodrigo Battaglia https://www.transfermarkt.world/rodrigo ... eler/89297
για μεσο
Αυτό είναι πληροφορία ή επιθυμία;Αν πρόκειται για επιθυμία υπάρχει και το αντίστοιχο topic
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Το λογικό πάντως θα ήταν να φέρεις παίκτη τύπου Μισιτζαν στο 10 για να μην καπελωσει Ντελια και βασικουρα αριστερο εξτρεμ αλλά ΠΑΟΚ και λογική χρόνια τώρα έχουν πάρει διαζυγιο...
Αν ο Ντελιας υπολογίζεται για άριστερα, τότε μια χαρά να έρθει ο Μισιτζαν για αναπληρωματικός. Μπορεί να χουν βρει 10 για βασικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”