Razvan Lucescu II
- Notorious4
Re: Razvan Lucescu II
Ανθρωπος με προσωπικότητα, προπονητής με όραμα.
Εχει ταυτιστεί πλήρως με την ομάδα .Δώστε του τα κλειδιά και μην τον αφήσετε να φύγει μέχρι να βγει στην σύνταξη.
Εχει ταυτιστεί πλήρως με την ομάδα .Δώστε του τα κλειδιά και μην τον αφήσετε να φύγει μέχρι να βγει στην σύνταξη.
Έχει αναλάβει και την θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ.
Μεγάλε Λούτσε γλέντησε τους όλους. Αξεπέραστος
Μεγάλε Λούτσε γλέντησε τους όλους. Αξεπέραστος
Να ξερεις κοουτς δεν θα ξαναπω κακια κουβεντα για σενα. Και ναι ειμαι απο αυτους π δεν σε γουσταραν, και που μετρουσαν ματς χωρις νικη.
Ειλικρινα παλευεις ΜΟΝΟΣ σου με ολο το σαπιο συστημα. Μεγαλη ξεφτιλα για την ΠΑΕ αυτο. Αλλα εισαι μαγκας μεγαλος.
Δεν με νοιαζει πια ποσα και τι κολλήματα εχεις. Παιζε με Μπισε ακομη και στα 40 του. Σε εχουν αφησει ξεκρεμαστο και αγωνιστικα και διοικητικα και επικοινωνιακα απο την πρωτη μερα, και εσυ παλευεις λες και μεγαλωσες στα τσιμέντα της θ4.
Μακαρι να ανανεωσεις, αλλα δεν το βλεπω. Ποσο να αντεξεις να ζητας ενισχυση και στηριξη εμπρακτη και να παιρνεις @@
Μπραβο σου και παλι μπραβο σου!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειλικρινα παλευεις ΜΟΝΟΣ σου με ολο το σαπιο συστημα. Μεγαλη ξεφτιλα για την ΠΑΕ αυτο. Αλλα εισαι μαγκας μεγαλος.
Δεν με νοιαζει πια ποσα και τι κολλήματα εχεις. Παιζε με Μπισε ακομη και στα 40 του. Σε εχουν αφησει ξεκρεμαστο και αγωνιστικα και διοικητικα και επικοινωνιακα απο την πρωτη μερα, και εσυ παλευεις λες και μεγαλωσες στα τσιμέντα της θ4.
Μακαρι να ανανεωσεις, αλλα δεν το βλεπω. Ποσο να αντεξεις να ζητας ενισχυση και στηριξη εμπρακτη και να παιρνεις @@
Ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ
Ο πιο επιτυχημένος. Ο πιο επιδραστκός.
Ο πιο αρχιδάτος.
Ο άνθρωπος έχει τεράστια κακαλα.
Ανανεωστε τον τώρα για άλλα πέντε χρόνια.
Και αφήστε το ποσό κενό να το συμπληρώσει αυτός.
Ο πιο επιτυχημένος. Ο πιο επιδραστκός.
Ο πιο αρχιδάτος.
Ο άνθρωπος έχει τεράστια κακαλα.
Ανανεωστε τον τώρα για άλλα πέντε χρόνια.
Και αφήστε το ποσό κενό να το συμπληρώσει αυτός.
-
Μπαρκαρούτσος
analog έγραψε:Έχει αναλάβει και την θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ.
Ε αφού είδε ότι σαν ΤΔ δεν το έχει...τον έκαναν υπεύθυνο επικοινωνίας!
- Psuxo_logos
Μεγάλε Λουτσέσκου. Μακάρι για πάντα στον ΠΑΟΚ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δέχεται επίθεση από παντού !! Δείτε άρθρα απο τους ουδέτερους … σκιστούς ραζβαν
-
Μπαρκαρούτσος
Σε κανέναν μήνα θα γράφουν:
ΣΟΚ!! Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ βάζει κέτσαπ στο τυλιχτό! Απαράδεκτος εγκληματίας που διχάζει τη χώρα ΚΑΙ σε γαστρονομικό επίπεδο!
ΣΟΚ!! Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ βάζει κέτσαπ στο τυλιχτό! Απαράδεκτος εγκληματίας που διχάζει τη χώρα ΚΑΙ σε γαστρονομικό επίπεδο!
Σκέφτομαι σοβαρά την απόκτηση Ρουμάνικης υπηκοότητας.
υ.γ. πάρτε στον άνθρωπο ένα φορ που να το χει με το γκολ επιτέλους!
υ.γ. πάρτε στον άνθρωπο ένα φορ που να το χει με το γκολ επιτέλους!
- abc_o_ karpouzas
πολλες φορες ...στα πελε σου δεν λεωGospi έγραψε:Να ξερεις κοουτς δεν θα ξαναπω κακια κουβεντα για σενα. Και ναι ειμαι απο αυτους π δεν σε γουσταραν, και που μετρουσαν ματς χωρις νικη.
ομως με αυτο το ποσταρισμα ...ΠΑΟΚ εισαι... βαρια ειναι τα...παντελονια που φορας...
τα σεβη μου φιλε