Ναι γιατί έχει μεγάλο άνοιγμα βημάτων.renegade έγραψε:Εν τω μεταξύ ο βαρής ( κατα πολλούς) Μισιτς, με 85 λεπτά στην πλάτη κοντραρε σε σπριντ των πολύ γρήγορο extreme ντεσποντοφ...ο ο οποίος ήταν και ξεκούραστος.
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Αν ισχύει του Μιριτελο, τότε δε νομίζω να φύγει κανένας. Μάλλον σαν μπακ απ του Σαμάτα αν συνεχίσει και του χρόνου όπως και φέτος. Ούτως ή άλλως τα παιχνίδια είναι πολλά ακόμα κι αν παίζουμε με έναν επιθετικό. Για μένα βγάζει νόημα.
φερτε Μισιτς χτες!!!astral έγραψε:Μεγάλη κίνηση θα είναι ο παικταρας ο Μισιτς. Μακάρι .
WTF!
Ο Μίσιτς είναι ο ορισμός του χαφ που θέλει ο Λουτσέσκου.
Η περίπτωση του είναι όμως κάπως ιδιαίτερη λόγω της πρώτης παρουσίας του στον ΠΑΟΚ και της μη απόκτησης του. Αν πάντως ο παίκτης δεν είναι αρνητικός, πιστεύω ότι θα γίνει κίνηση.
Η περίπτωση του είναι όμως κάπως ιδιαίτερη λόγω της πρώτης παρουσίας του στον ΠΑΟΚ και της μη απόκτησης του. Αν πάντως ο παίκτης δεν είναι αρνητικός, πιστεύω ότι θα γίνει κίνηση.
- Shivaspace
Misic mania..απ τον ΠΑΟΚ ούτε σέντ να μην δει η βαζέλα ο zajec
Άρα....κουτί για ΠΑΟΚaivas19 έγραψε:Πολυ αγκολος ρε φιλεDarkm4n έγραψε:Για Επιθετικό από την Ελλάδα που θα ταίριαζε για την ομάδα είναι ο João Pedro του Παναιτωλικού με νορμάλ χρήματα και μπορεί να μην έχει νούμερα αλλά είναι μαχητικός μπροστά στο 9 λίγο καλύτερος του Bradon Thomas.

- AlxNeapoli1
Ο πουστογαυρος χθες εδειξε το δρομο οσον αφορα τα φορ. Ελ Καμπι και ελ Αραμπι απλα αλλο επιπεδο. Ναι βαζουμε απο παντου γκολ, αλλα θελεις φορακλες για τις δυσκολες στιγμες που δεν μπαινει γκολ.
- Metagrafakias
Παιδια για Μιριτεγιο πιθανον ισχυει!!μολις μου ανταποκρίθηκε σε μνμ που του εστειλα στα social media που μου το επιβεβαίωσε
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Αυτό που έμαθα εγώ, είναι πως δεν είναι σίγουρη η παραμονή του Μπράντον.
Το γιατί και το πως δεν το έμαθα.
Το γιατί και το πως δεν το έμαθα.
- Metagrafakias
Παιδες για να μην παρεξηγηθώ του εστειλα το κλασικο welcome και μου απαντησε με σφιγμένες γροθιές και αλλα emojis με οτι κι αν συνεπάγεται αυτο…δεν μου ειπε Ερχομαι απο την απαντηση του υποθέτω οτι κατι υπαρχει παντως
Black μολις ειδα το νεο για Μιριτεγιο αυτο ακριβως σκεφτηκα
Ντριν Ντριν…
– Καλημέρα, ο κύριος Μιριτέγιο;
– Ναι.
– Ευχαριστώ.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: «Είπε ναι ο Μιριτεγιο!»
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
– Καλημέρα, ο κύριος Μιριτέγιο;
– Ναι.
– Ευχαριστώ.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: «Είπε ναι ο Μιριτεγιο!»
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εγώ πάλι ακριβώς το αντίθετο βλέπω εάν έρθει. Δηλαδή Μιριτέλλο μπακ απ και μεταγραφή βασικού.papwolf έγραψε:Αν ισχύει του Μιριτελο, τότε δε νομίζω να φύγει κανένας. Μάλλον σαν μπακ απ του Σαμάτα αν συνεχίσει και του χρόνου όπως και φέτος. Ούτως ή άλλως τα παιχνίδια είναι πολλά ακόμα κι αν παίζουμε με έναν επιθετικό. Για μένα βγάζει νόημα.