Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Έλα παπαγαλάκι τυπάκια σα και σένα που φυτιλιαζουν στα μουλωχτά με ειρωνίες κ μετά το ρίχνουν στο δασκαλεμα ,γεμάτος ο τόπος
Χάσιμο χρόνου ν ασχοληθώ παραπάνω μαζί σου
Χάσιμο χρόνου ν ασχοληθώ παραπάνω μαζί σου
Βασικα εγω ειμαι σε φαση ας ερθει καποιος να ανεβει λιγο η ομαδα. Ετα σκεφτομαι τον Ταυλορ και τρομαζω.
Ας ερθει λοιπον καποιος κανονικος ποδοσφαιριστης που να κανει τα βασικα γιατι απο αυτο πασχουμε. Κανα εκτρεμ να περναει κανεναν στο σπριντ να κανει και καμια ντριπλα που και που, κανας παικτη να κοβει στο κεντρο, κανας φορ να βαραει καμια κεφαλια στο στοχο. Τα βασικα. Αντε γιατι αργησαμε πολυ.
Πολυτειες με μπακ να ανεβοκατεβαινουν με δεκαρια να ζωγραφιζουν δεν περιμενω. Τα βασικα εστω.
Ας ερθει λοιπον καποιος κανονικος ποδοσφαιριστης που να κανει τα βασικα γιατι απο αυτο πασχουμε. Κανα εκτρεμ να περναει κανεναν στο σπριντ να κανει και καμια ντριπλα που και που, κανας παικτη να κοβει στο κεντρο, κανας φορ να βαραει καμια κεφαλια στο στοχο. Τα βασικα. Αντε γιατι αργησαμε πολυ.
Πολυτειες με μπακ να ανεβοκατεβαινουν με δεκαρια να ζωγραφιζουν δεν περιμενω. Τα βασικα εστω.
Αυτό ακριβώς, δεν ψήνομαι με κανέναν πλέον αν δεν δω ανακοίνωση. Αμα καείς με το χυλό φυσας και το γιαούρτι. Ας έρθουν με το καλό και βλέπουμε.shogoon έγραψε:Aντε να ψηθουμε με τον κοντο τον ρουμανο τον παικταρα να συζηταμε πως θα μπορεσει να τον κανει ο Στρατηγος να πασαρει και καμια φορα για να βγει μετα οτι τελικα απομακρυνετε η περιπτωση και παμε για αλλον.
Κατά τ' αλλα συμφωνώ με τον Joshua, μια χαρά παιχτες είναι και οι 2.
Το θέμα είναι να έρθουν γιατί τον τελευταίο μηνα ζούμε την μέρα της μαρμοτας.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλα, εγω βαζω τα νουμερα εδω περα να τα δειτε, τουλαχιστον να μαλωνουμε για το αν λενε κατι τα στατιστικα και αν μπορεις να τα εμπιστευτεις
βαζω συγκεντρωτικα τα στατς για τα τελευταια 2 χρονια για τους wingers. επειδη εχουν γινει συγκεκριμενες συγκρισεις, θα βαλω αργοτερα head-to-head για διαφορα ζευγαρια.
Relevant on Position

Key Passing

Passing

Attacking

Defending

βαζω συγκεντρωτικα τα στατς για τα τελευταια 2 χρονια για τους wingers. επειδη εχουν γινει συγκεκριμενες συγκρισεις, θα βαλω αργοτερα head-to-head για διαφορα ζευγαρια.
Relevant on Position

Key Passing

Passing

Attacking

Defending

- buffalobill4
Θυμάμαι μέσα Ιουνίου ήταν και είχαμε τις κλασικές διελκυστίνδες εδώ μέσα. Οι μισοί λέγανε αργούμε και γκρινιαζανε και οι αλλοι μισοί ειρωνευοταν και λέγανε είναι ακόμα μέσα Ιουνίου δεν έχει ανοίξει καν η μεταγραφική περίοδος ούτε η παρι δεν έχει κάνει μεταγραφές, τι θέλετε να είμαστε καλύτεροι της παρι;
Τώρα, τέλη Αυγούστου οι μεν πρώτοι λένε ακόμα αργήσαμε και κράζουν (έχουν περάσει από την γκρίνια στο κράξιμο) οι δε δεύτεροι λένε ακόμα στους πρώτους ότι θα γίνουν κινήσεις και αν δεν έχουν πλήρη γνωση όλων των δεδομένων και των συζητήσεων να μην μιλάνε (έχουν περάσει από την ειρωνεία στο κράξιμο).
Το επόμενο στάδιο το οποίο σίγουρα θα υπάρξει είναι αρχές Σεπτέμβρη με τους μεν πρώτους να είναι στα πρόθυρα νευρικού κλωνισμου τους δε δεύτερους να παραθέτουν τις λίστες ελεύθερων και ότι μέσα σε αυτές ήταν οι στόχοι εξαρχής.
Τώρα, τέλη Αυγούστου οι μεν πρώτοι λένε ακόμα αργήσαμε και κράζουν (έχουν περάσει από την γκρίνια στο κράξιμο) οι δε δεύτεροι λένε ακόμα στους πρώτους ότι θα γίνουν κινήσεις και αν δεν έχουν πλήρη γνωση όλων των δεδομένων και των συζητήσεων να μην μιλάνε (έχουν περάσει από την ειρωνεία στο κράξιμο).
Το επόμενο στάδιο το οποίο σίγουρα θα υπάρξει είναι αρχές Σεπτέμβρη με τους μεν πρώτους να είναι στα πρόθυρα νευρικού κλωνισμου τους δε δεύτερους να παραθέτουν τις λίστες ελεύθερων και ότι μέσα σε αυτές ήταν οι στόχοι εξαρχής.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αθάνατος Ηλιόπουλοςχξς' έγραψε:Δν ξερω αν το παρατηρησατε
Αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα !!!!
Πόσο επίκαιρος
Για τη θέση που τον είχαμε έχω μήνες που φωνάζω ότι όχι απλά δεν ήταν ολοκληρωμένος αλλά και πολύ δύσκολα θα γίνει ποτέjibbie έγραψε:παντως rain για να τα λεμε ολα, δεν μπορει ο Ραζβαν να λεει για τον Τζολη οτι δεν ειναι ολοκληρωμενος παικτης και να ζηταει Mitrita. ενταξει πολιτικη εκανε, αλλα και παλι it doesn't computerainmaker έγραψε: Ως προς τον Μιτριτα, του πουστη, κάτι θα ξέρει ο ραζβαν. Κάτι έξτρα θα κερδίσει λόγω καταγωγής και συνεννόησης.
Το Ρουμάνο δε τον ξέρω. Και φαντάζομαι τον φέρνουμε γιατί σε αυτή τη θέση είναι πολύ πιο σωστά τα χαρακτηριστικά του
Μπορεί και να είναι αποτυχία ποιος ξέρει;
-
χξς' έγραψε:Δν ξερω αν το παρατηρησατε
Αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα !!!!

- sakis_the_fraud
Οκ παικτες μου φαινονται εμενα, αλλα το ρεζουμε απο τα 2 ονοματα ειναι αλλο.Σουριναμέζος έγραψε:Τζιοβινκοειδές ο Ρουμάνος, 1.67 παίζει όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ. Μετά από δυο καλές χρονιές στην Ρουμανία άδραξε την ευκαιρία και έφυγε για ΗΠΑ και Σ. Αραβία
Στον Σίντκλει υποθέτω πως ψάχνουν έναν ακόμα βραζιλιάνο late bloomer. Νυν παίκτης του Μιρτσέα στην Ντιναμό Κιέβου
Δεν φαινεται να ειναι προιον σκαουτινγκ αλλα επαφες Λουτσεσκου. Οποτε ισως και να υπαρχει καπνος για αυτα που ακουστηκαν πως του προτεινουν μετριους παικτες και το πηρε πανω του για να ξελασπωσει.
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Πάντως αν το δεκάρι δεν είναι ο Ρουμάνος καταλαβαίνουμε ότι ο παρτενέρ πρέπει να έχει εντελώς διαφορετικα στοιχεία τουλάχιστον σε σωματοδομη καθώς τυχόν δίδυμο Ρουμάνου και Ιταλού θα ήταν ανέκδοτο αμυντικά.
Φαινομενικά, σε σχέση με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, η FORZA με τη σημερινή έκδοσή της και τα ονόματα που έδωσε, πέτυχε νίκη στον εκδοτικό ανταγωνισμό της ασπρόμαυρης ενημέρωσης. Είναι έτσι? Το ιδιαίτερα συναινετικό δημοσίευμα της metrosport.gr σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και το ότι δεν βλέπει καν τα ονόματα που έδωσε η Forza αλά επιμένει να ποντάρει στη μεταγραφή του Μπορίλ, για μένα τουλάχιστον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αν όχι όλα, κάποια από τα ονόματα που γράφτηκαν και ξεσήκωσαν, είναι παπάς.
To Colombus crew (MLS) ενδιαφέρεται λέει για τον Μέρμηγκα. Νομίζω οτι αφού δεν έχει μπεί στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη μάλλον κοιτάει αλλού. Νομίζω με το 1.2 που ακούγεται το χρόνο, βρίσκουμε αξιοπρεπέστατο χάφ.