Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Totem_pk »

Άμα είναι έτσι αρχίσαμε τα οερσυνα.
Έχουμε χάφ ….

Με τις ταχύτητες του αξονα μας στην Ευρώπη θα ζοριστούμε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

dragon έγραψε:
«Για να καταλάβετε πως λειτουργούμε. Συζητάμε με το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση για το τι χρειαζόμαστε και πως μπορούμε να βελτιώσουμε το γκρουπ και κατόπιν υπάρχει επικοινωνία με το τμήμα σκάουτινγκ. Το τμήμα σκάουτινγκ μας προτείνει παίκτες, τους αναλύουμε και πηγαίνουμε για την πρώτη επιλογή, τη δεύτερη, την τέταρτη. Μετά εξαρτάται από το οικονομικό κομμάτι. Αν κάποια στιγμή υπάρχει ειδική περίπτωση παίκτη και πραγματικά τον χρειάζομαι, τότε το ζητάω και παλεύω γι' αυτόν και εξηγώ τους λόγους που θέλω ειδικά αυτόν...
Λυνει κ απορίες
Άντε γιατί μας ζάλισαν κάποιοι
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ρενε παντως ο Λουτσε λεει το αντιθετο απ αυτο που ελεγες, οτι δηλαδη το σκαουτινγκ προτεινει παικτες!

χαιρεσαι να τον διαβαζεις/ακους τον Λουτσε παντως. οαση.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τον Αφρικανικό ποιος τον βρήκε και τον έφερε; Ο Μάκης; Ο Κυρ κυρ; Ο Θωμάς ο Ρέις; Ο πουλούσα τηλεκαρτες;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ο Ουντεζε :lol:
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

jibbie έγραψε:ρενε παντως ο Λουτσε λεει το αντιθετο απ αυτο που ελεγες, οτι δηλαδη το σκαουτινγκ προτεινει παικτες!

Αναλογα πως ερμηνευει κανεις το "προτεινει".
Αλλο πραγμα ειναι το οτι ζηταει εναν ψηλο ξανθο με πρασινα ματια και του προτεινουν τους 5 που ταιριαζουν σε αυτο που ζηταει κι αλλο το του προτεινουν απο μονοι τους ψηλους κοντους χοντρους αδυνατους οτιδηποτε τους κανει κλικ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μα το λέει ξεκάθαρα: ο Λουτσος ζητάει συγκεκριμένα πράγματα, το τμήμα σκάουτινγκ του δίνει λίστα και μετά ο Λουτσος βάζει τα ονόματα σε σειρά προτεραιότητας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ωραία όλα αυτά, μια απλή παρατήρηση μόνο, 13 μέρες πριν το πρώτο επίσημο, ο ΠΑΟΚ έχει καμια 30+παίχτες ρόστερ
και δεν έχει ρόστερ για τους στόχους του καθώς και ποσοτικά και ποιοτικά του λείπουν βασικά γρανάζια.

Καλές βουτιές σε όλους.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Στη νέα ψηφιακή sportime γράφουν ότι μας προτάθηκε ο 25χρονος Αιγύπτιος αριστερός μπακ
https://www.transfermarkt.com/karim-haf ... ler/333004 ο οποίος είχε μια εξαιρετική χρονιά με την Τούρκικη Malatyaspor. Αν μας προτάθηκε, φυσικά αυτό θα έγινε από τον πανούργο μάνατζέρ του τον William D’Avila. Δεδομένου ότι μάλλον τον διευκολύνουμε με την παραμονή του Esiti και με τη διαμορφωμένη κατάσταση με τον Warda μη μας πιάσει αδιάβαστους καμία τράμπα λέω εγώ στα διαβατήρια και στις θέσεις.
H αρχή έγινε με τον μπουρκινοφασιανό που τους αρπάξαμε. Αριστερό καλό μπακ μόλις πήρανε (τον Τυνήσιο Oussama Haddadi) και ψάχνονται για άμεση μεσοεπιθετική ενίσχυση, καθώς είναι εντελώς άδειοι εκεί.

[youtube]zhooAWiztdI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οτι και να ναι αυτος ο μπακ δεν κανει για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. next please :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εμένα πάλι μια χαρά μου φαίνεται και σεντράρει πολύ καλά και με τα δύο τα ξερά του.
Και γκάζι έχει και σκυλί φαίνεται να είναι. Νομίζω θα μας διευκόλυνε σε πολλά, μια ανταλλαγή με τον έτερο Αιγύπτιο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

jibbie έγραψε:ρενε παντως ο Λουτσε λεει το αντιθετο απ αυτο που ελεγες, οτι δηλαδη το σκαουτινγκ προτεινει παικτες!

Προφανώς και τα ελληνικά μου είναι χάλια αν δεν μπορώ να δώσω να καταλάβουν σε κάτι τόσο απλό.
Νόμιζα ότι ήταν ξεκάθαρο αυτό που είχα πει.
Τα σκάουτινγκ αξιολογεί παίκτες ( είναι 100αδες αυτοί που αξιολογεί), έρχεται ο προπονητής και λέει, χρειάζομαι αμυντικό χαφ αργό και ψηλό.

Έρχεται μετά το τμήμα σκάουτινγκ και δίνει τη λίστα του με τους αργους χαφ ( 3-5-10 δεν έχει σημασία) και ο προπονητής με το Τιμ τους σκαναρουν,τους βάζουν σε σειρά προτίμησης και δίνουν τη λίστα στην ΠΑΕ.
Δεν είναι καμιά παγκόσμια πρωτοτυπία του ΠΑΟΚ αυτό, παντού τα ίδια γίνονταν.

Η ένσταση μου με το προτείνω ήταν στο στιλ του προτείνω αλλά σερβιτόρος σε νταβερνα ( σας προτείνουμε το μοσχαράκι στη γάστρα)

Δηλαδή για να καταλάβω,το θα έκανε το σκάουτινγκ θα τους κρατούσε κρυφούς?
Αλλά όταν ο προπονητής ζητάει ψηλό και έργο, το σκάουτινγκ δεν βάζει Λιστ α με κοντούς και γρήγορους.

Οκ θα υπάρχουν πάντα κ οι περιπτώσεις που το τμήμα θα δώσει ένα όνομα έξω από τις επιθυμίες και τα θέλω του προπονητή, συνήθως γιατί είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά αυτό είναι η εξαίρεση κ όχι ο κανόνας
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ναι συμφωνουμε
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

renegade έγραψε:Η ένσταση μου με το προτείνω ήταν στο στιλ του προτείνω αλλά σερβιτόρος σε νταβερνα ( σας προτείνουμε το μοσχαράκι στη γάστρα)
Φερε το μοσχαρακι.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

seaman έγραψε:Εμένα πάλι μια χαρά μου φαίνεται και σεντράρει πολύ καλά και με τα δύο τα ξερά του.
Και γκάζι έχει και σκυλί φαίνεται να είναι. Νομίζω θα μας διευκόλυνε σε πολλά, μια ανταλλαγή με τον έτερο Αιγύπτιο.
Και μένα μου άρεσε ο Αιγύπτιος από όσα είδα και από ότι κατάλαβα είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Γιατί να μην το κάνει σε εμάς; Καλός φαίνεται και με τα δύο πόδια, πολύ καλή σέντρα, καλή ταχύτητα, ωραία τρίπλα, αρκετά δυναμικός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”