Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
αυτο με την οργάνωση αρχιζει και κουραζει παντως ...ενταξει δεν ειμαστε οργανωμενοι το καταλαβαμε ...ομαδα στο ελληνικο πρωταθλημα ειμαστε οχι η ρεαλ μαδριτης ...με αυτην την υποτυπώδες οργανωση παντως τα τελευταια 5 χρονια εχουμε παρει 5 τιτλους ,1 μας τον κλέψανε στα δικαστηρια και 1 μας τον φαγαν με φτιαχτείς υποθεσεις φανταστείτε δλδ τι ειναι οι υπόλοιποι....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Κουτσιας είναι 17 χρονών.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την βιασύνη να τον ρίξουμε στα βαθιά
Ας ξεκινήσει με τον ΠΑΟΚ Β του χρόνου και αν κάνει καλές εμφανίσεις στην Β εθνική, ας πάρει και τις ευκαιρίες του στην αντρική ομάδα
Τα ίδια και με τον Ντελια
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την βιασύνη να τον ρίξουμε στα βαθιά
Ας ξεκινήσει με τον ΠΑΟΚ Β του χρόνου και αν κάνει καλές εμφανίσεις στην Β εθνική, ας πάρει και τις ευκαιρίες του στην αντρική ομάδα
Τα ίδια και με τον Ντελια
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Θα κάτσουμε τώρα να σχολιάσουμε νούμερα εκτός πραγματικότητας; Δεν υπάρχει περίπτωση να συζητάμε σε τέτοια ποσά.Totem_pk έγραψε:Νταιολα. 3 η Κάλιαρι και 4 αυτός 7 μυρια. Δίνεις κάτι παραπάνω και κλείνεις Τσέχο. Αντί να παλεύεις με στοιχήματα.
Τον Κουντε ρε φιλε ο γαυρος τον πηρε με 1.5 μυριο.Ειναι δυνατον εμεις να σκεφτομαστε να δωσουμε 2 και 3 για τον Ντειολα?
-
εγώ τη βλέπω να γίνεται τη μεταγραφή γιατί είναι ο Ραϊόλα και έχει τον τρόπο του αλλά θα πληρώσουμε τον κούκο αηδόνι, όταν ο γαύρος πληρώνει 1,5εκ τη Μάϊντζ και 800χιλ τον κουντέ, ενώ και η αεχ δίνει συμβόλαιο 1εκ για τον εντσάμ που έχει παίξει εθνική Γαλλίας, θα δώσουμε εμείς 1εκ συμβόλαιο για τον Ντεϊόλα; Ήμουν θετικός για Ντεϊόλα στη λογική ότι παίρνουμε ένα παίκτη χρήσιμο με κανα συμβόλαιο 400χιλ, να δέσουμε τον άξονα πριν την προετοιμασία και μετά εάν έχουμε και κάποια ευκαιρία να πάρουμε και ένα αληθινά ποιοτικό χαφ. Αλλά εάν δώσουμε 1εκ στο Ντεϊόλα αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά αυτός λογίζεται να είναι ο "καλός" χαφ που επιλέγουμε γι' αυτό και τον πληρώνουμε αλλά δυστυχώς στην πράξη δεν είναι ο ποιοτικός χαφ απλά ένας χρήσιμος παίκτης και τίποτα παραπάνω....kosths BXL έγραψε:ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ οχι κριεμτσικ ρε...του ντειολα μαγκες δεν το βλεπω να γινεται κλασσικο πραγμα που ειναι οι συνθηκες τετοιες που δεν το ευνοουν....χαφ απο ιταλικη ομαδα που γενικα δεν πουλανε φθηνα ουτε τον 3το αναπληρωματικο τους γτ εξαργυρώνουν το πρωταθλημα τους και παικτης που απο τη μεριά του θελει πολλα παραπανω απο οτι θα ηταν λογικα να ζηταει...και κλασσικη καλιαρι που μας εχει κρεμασει 3-4 φορες σε διαπραγμάτευση για χαφ 2 με τον μπρανταριτς και μια με τον ολιβα...δεν το βλεπω να γινεται
-
του εντσαμ φιλε αν μπορουσα να βαλω στοίχημα οτι δεν θα γινει θα το εβαζα...ειναι κλασσικη περιπτωση αεκ αυτη πρωτοσέλιδα επι πρωτοσέλιδων εδω και 3 βδομαδες τον βγαζουν καθε μερα κλεισμένο και στο τελος δεν θα κλείσει... για τον κουντε δεν τον ξερω τον παικτη ουτε εχω εικονα οποτε δεν εγω γνωμη...τωρα για ντειολα σου ειπα πως το βλεπω... τα νουμερα που λενε οι ιταλοι ειναι εκτος πραγματικοτητας....1 εκκατομυριο στον ντειολα δεν προκειται να δωσουμε απλα δεν παιζει...για αυτο λεω οτι δεν θα γινει ασχετα με τον ραιολα...απλα η καλιαρι και ο παικτης ειναι στη δικη τους διασταση σε σχεση με το χρηματικο της υποθεσης και το εχουμε ξαναδει το εργο...αυτα ειναι καθαρα προσωπική εκτίμηση καταστασης δεν ειναι οτι εχω κανα ινφοdimitris88 έγραψε:εγώ τη βλέπω να γίνεται τη μεταγραφή γιατί είναι ο Ραϊόλα και έχει τον τρόπο του αλλά θα πληρώσουμε τον κούκο αηδόνι, όταν ο γαύρος πληρώνει 1,5εκ τη Μάϊντζ και 800χιλ τον κουντέ, ενώ και η αεχ δίνει συμβόλαιο 1εκ για τον εντσάμ που έχει παίξει εθνική Γαλλίας, θα δώσουμε εμείς 1εκ συμβόλαιο για τον Ντεϊόλα; Ήμουν θετικός για Ντεϊόλα στη λογική ότι παίρνουμε ένα παίκτη χρήσιμο με κανα συμβόλαιο 400χιλ, να δέσουμε τον άξονα πριν την προετοιμασία και μετά εάν έχουμε και κάποια ευκαιρία να πάρουμε και ένα αληθινά ποιοτικό χαφ. Αλλά εάν δώσουμε 1εκ στο Ντεϊόλα αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά αυτός λογίζεται να είναι ο "καλός" χαφ που επιλέγουμε γι' αυτό και τον πληρώνουμε αλλά δυστυχώς στην πράξη δεν είναι ο ποιοτικός χαφ απλά ένας χρήσιμος παίκτης και τίποτα παραπάνω....kosths BXL έγραψε:ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ οχι κριεμτσικ ρε...του ντειολα μαγκες δεν το βλεπω να γινεται κλασσικο πραγμα που ειναι οι συνθηκες τετοιες που δεν το ευνοουν....χαφ απο ιταλικη ομαδα που γενικα δεν πουλανε φθηνα ουτε τον 3το αναπληρωματικο τους γτ εξαργυρώνουν το πρωταθλημα τους και παικτης που απο τη μεριά του θελει πολλα παραπανω απο οτι θα ηταν λογικα να ζηταει...και κλασσικη καλιαρι που μας εχει κρεμασει 3-4 φορες σε διαπραγμάτευση για χαφ 2 με τον μπρανταριτς και μια με τον ολιβα...δεν το βλεπω να γινεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Τρί 22 Ιουν 2021, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μη τον υποτιμάτε τον Ιταλό, είναι πολύ καλός παίκτης.
Μόνο "στοίχημα" μαζί του είναι αν αντέξει ψυχολογικά την πίεση μιας ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ
Μόνο "στοίχημα" μαζί του είναι αν αντέξει ψυχολογικά την πίεση μιας ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν αληθεύουν πάντως τα νούμερα, εμένα μου δίνετε η εντύπωση πως παρά τα όσα γράφονται εδώ, θα πέσει χρήμα φέτος
Τον χρυσωνουμε πραγματικά τον ιταλό 2 εκατομμύρια και άλλα πόσα για συμβόλαιο...ελπίζω να δικαιωθούμεjoshua έγραψε:Τον Κουντε ρε φιλε ο γαυρος τον πηρε με 1.5 μυριο.Ειναι δυνατον εμεις να σκεφτομαστε να δωσουμε 2 και 3 για τον Ντειολα?
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ο γαυρος να δινει 1,5εκ για ενα παιχτη που η μαινζ εδωσε 7μιση για να τον παρει δεν μου καθεται επισης ποιος ειπε οτι ο ντειολα ειναι στοιχημα? το εχει δει κανεις να παιζει ? η γράφετε για να γράψετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Τρί 22 Ιουν 2021, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο εντσαμ έχει κλείσει και στην καλη του μέρα είναι για πλάκα 1 κλάση πάνω από τα χαφ μας. Το πρόβλημα του είναι η αστάθεια, μπορεί δηλαδή να χάνεται για ολόκληρα παιχνίδια. Όσο για τον κουντε στην τιμή που τον παίρνουν (εσύ με τα ίδια λεφτά περίπου πήρες μουλεν) είναι αστείο να συζητάμε αν πρόκειται για καλή μεταγραφή. Μεταγραφαρα είναι στα χαρτιά.kosths BXL έγραψε:του εντσαμ φιλε αν μπορουσα να βαλω στοίχημα οτι δεν θα γινει θα το εβαζα...ειναι κλασσικη περιπτωση αεκ αυτη πρωτοσέλιδα επι πρωτοσέλιδων εδω και 3 βδομαδες τον βγαζουν καθε μερα κλεισμένο και στο τελος δεν θα κλείσει... για τον κουντε δεν τον ξερω τον παικτη ουτε εχω εικονα οποτε δεν εγω γνωμηdimitris88 έγραψε:εγώ τη βλέπω να γίνεται τη μεταγραφή γιατί είναι ο Ραϊόλα και έχει τον τρόπο του αλλά θα πληρώσουμε τον κούκο αηδόνι, όταν ο γαύρος πληρώνει 1,5εκ τη Μάϊντζ και 800χιλ τον κουντέ, ενώ και η αεχ δίνει συμβόλαιο 1εκ για τον εντσάμ που έχει παίξει εθνική Γαλλίας, θα δώσουμε εμείς 1εκ συμβόλαιο για τον Ντεϊόλα; Ήμουν θετικός για Ντεϊόλα στη λογική ότι παίρνουμε ένα παίκτη χρήσιμο με κανα συμβόλαιο 400χιλ, να δέσουμε τον άξονα πριν την προετοιμασία και μετά εάν έχουμε και κάποια ευκαιρία να πάρουμε και ένα αληθινά ποιοτικό χαφ. Αλλά εάν δώσουμε 1εκ στο Ντεϊόλα αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά αυτός λογίζεται να είναι ο "καλός" χαφ που επιλέγουμε γι' αυτό και τον πληρώνουμε αλλά δυστυχώς στην πράξη δεν είναι ο ποιοτικός χαφ απλά ένας χρήσιμος παίκτης και τίποτα παραπάνω....kosths BXL έγραψε:ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ οχι κριεμτσικ ρε...του ντειολα μαγκες δεν το βλεπω να γινεται κλασσικο πραγμα που ειναι οι συνθηκες τετοιες που δεν το ευνοουν....χαφ απο ιταλικη ομαδα που γενικα δεν πουλανε φθηνα ουτε τον 3το αναπληρωματικο τους γτ εξαργυρώνουν το πρωταθλημα τους και παικτης που απο τη μεριά του θελει πολλα παραπανω απο οτι θα ηταν λογικα να ζηταει...και κλασσικη καλιαρι που μας εχει κρεμασει 3-4 φορες σε διαπραγμάτευση για χαφ 2 με τον μπρανταριτς και μια με τον ολιβα...δεν το βλεπω να γινεται
- bersekeros
Τι χρηματικά ποσά είναι αυτά που γράφονται; Είναι δυνατόν;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα κάτσουμε τώρα να σχολιάσουμε νούμερα εκτός πραγματικότητας; Δεν υπάρχει περίπτωση να συζητάμε σε τέτοια ποσά.Totem_pk έγραψε:Νταιολα. 3 η Κάλιαρι και 4 αυτός 7 μυρια. Δίνεις κάτι παραπάνω και κλείνεις Τσέχο. Αντί να παλεύεις με στοιχήματα.
Δεν έκατσα να δω τον παίκτη ή να ψάξω πληροφορίες, αλλά δικαιολογούνται αυτά τα νούμερα,
για συμβόλαιο και αγορά, από την αγωνιστική αξία του συγκεκριμένου παίκτη;
Είναι ΤΟΣΟ καλός που αξίζει αυτά τα χρήματα; Γρήγορος είναι; Βοχ to Box;
Μακάρι να είναι και να τα αξίζει.
-
δεν ανέφερα τον εντσάμ στη λογική εάν θα γίνει ή όχι η μεταγραφή του, αυτό μου είναι αδιάφορο αλλά στα ποσά που παίζονται με βάση το βιογραφικό του παίκτη. Μιλάμε για παίκτη στα 25 του που έχει παίξει εθνική Γαλλίας και ο άλλος είναι βασικός εθνική Καμερούν και εμείς για τον Ντεϊόλα που δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Κάλιαρι θα δώσουμε 1εκ;kosths BXL έγραψε: του εντσαμ φιλε αν μπορουσα να βαλω στοίχημα οτι δεν θα γινει θα το εβαζα...ειναι κλασσικη περιπτωση αεκ αυτη πρωτοσέλιδα επι πρωτοσέλιδων εδω και 3 βδομαδες τον βγαζουν καθε μερα κλεισμένο και στο τελος δεν θα κλείσει... για τον κουντε δεν τον ξερω τον παικτη ουτε εχω εικονα οποτε δεν εγω γνωμη
Τι είναι ο Ντειολα?Το βιογραφικό του σου δείχνει ότι φέρνεις έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο κέντρο?TheCursed έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ο γαυρος να δινει 1,5εκ για ενα παιχτη που η μαινζ εδωσε 7μιση για να τον παρει δεν μου καθεται επισης ποιος ειπε οτι ο ντειολα ειναι στοιχημα? το εχει δει κανεις να παιζει ? η γράφετε για να γράψετε
-
ο εντσαμ φιλε δεν εχει κλεισει το γραφουν οι αεκτσηδες απο μονοι τους....το μονο που εγινε ειναι οτι αυτο το "εκλεισε" το βλεπω εδω και 3 βδομαδες...και για τον κουντε ειπα δεν τον ξερω δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη μεταγραφη...υπαρχει και αυτο δλδ το να μην ξερεις καποιον οποτε δεν εχεις γνωμη ... στον ΤΙΜΕLORD παει αυτο