Εγώ φίλε δεν χαρακτήρισα απόψεις άρρωστες και ψυχοπαθεις.Bono. έγραψε:Δικαίωμα σου να κάνεις διάλογο με όποιον επιθυμείς, άλλωστε και ούτε γω επιθυμώ να κάνω με κάποιον που έχει προφανή αδυναμία αντίληψης των όσων γράφω. Χάσιμο χρόνου θα είναι και βαρετό για τους υπόλοιπους.Unpsofable78 έγραψε: Εδώ κάποιοι τα ισοπέδωσαν όλα λίγο πιο πάνω και ουσιαστικά μας λένε ότι ο Ιβάν παράτησε την ομάδα στον αυτόματο και ακολουθεί πολιτικές καβούρια και βγαίνουν και ένα σωρό άλλοι τον επικροτούν.
Διάλογο πάντως με αυτούς που φωτογράφισα και δεν εννοώ εσένα Joshua, δεν επιθυμώ.
Καλά θα κάνεις όμως όταν δεν επιθυμείς διάλογο, να μην φωτογραφίζεις απόψεις, τις οποίες μάλιστα χαρακτηρίζεις άρρωστες, ψυχοπαθείς και δεν ξέρω τι άλλο.
Πες την άποψη σου και πήγαινε παρακάτω.
Όπως λοιπόν δεν παραλλάσσω εγώ τα δικά σου γραπτά, έτσι κι εσύ δεν θα το κάνεις στα δικά μου.
Το να πιάνεις μεμονωμένες λέξεις για να δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις είναι άδικο.
Μπορείς κατά τα άλλα να συνεχίσεις να διασυρεις το όνομα του μεγαλύτερου ευεργέτη της σύγχρονης ιστορίας μας και να τον συγκρίνεις με τον καβούρια.
Δεν τρέχει τίποτα.
Joshua όπως είπα και πριν άλλο να εκφράσεις ανησυχίες με επιχειρήματα κι άλλο ο εμμονικος ισοπεδωτικος αρνητισμος.
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα