Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Bono. έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε: Εδώ κάποιοι τα ισοπέδωσαν όλα λίγο πιο πάνω και ουσιαστικά μας λένε ότι ο Ιβάν παράτησε την ομάδα στον αυτόματο και ακολουθεί πολιτικές καβούρια και βγαίνουν και ένα σωρό άλλοι τον επικροτούν.
Διάλογο πάντως με αυτούς που φωτογράφισα και δεν εννοώ εσένα Joshua, δεν επιθυμώ.
Δικαίωμα σου να κάνεις διάλογο με όποιον επιθυμείς, άλλωστε και ούτε γω επιθυμώ να κάνω με κάποιον που έχει προφανή αδυναμία αντίληψης των όσων γράφω. Χάσιμο χρόνου θα είναι και βαρετό για τους υπόλοιπους.

Καλά θα κάνεις όμως όταν δεν επιθυμείς διάλογο, να μην φωτογραφίζεις απόψεις, τις οποίες μάλιστα χαρακτηρίζεις άρρωστες, ψυχοπαθείς και δεν ξέρω τι άλλο.
Πες την άποψη σου και πήγαινε παρακάτω.
Εγώ φίλε δεν χαρακτήρισα απόψεις άρρωστες και ψυχοπαθεις.
Όπως λοιπόν δεν παραλλάσσω εγώ τα δικά σου γραπτά, έτσι κι εσύ δεν θα το κάνεις στα δικά μου.
Το να πιάνεις μεμονωμένες λέξεις για να δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις είναι άδικο.

Μπορείς κατά τα άλλα να συνεχίσεις να διασυρεις το όνομα του μεγαλύτερου ευεργέτη της σύγχρονης ιστορίας μας και να τον συγκρίνεις με τον καβούρια.

Δεν τρέχει τίποτα.

Joshua όπως είπα και πριν άλλο να εκφράσεις ανησυχίες με επιχειρήματα κι άλλο ο εμμονικος ισοπεδωτικος αρνητισμος.
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:Φέρτε πλέι μεικερ ρε
Σε διαφορετική περίπτωση όποτε δεν θα παίζει ο καντουρι θα είμαστε 2 επίπεδα κάτω σαν ομαδα
Δυστυχώς έτσι είναι αλλά δυστυχεστερα δεν νομίζω ότι θα συμβεί

Μακαρι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

thanos-xanthi έγραψε:εντάξει, οι μηδενιστές θα είναι πάντα αρνητικοί
τα βάζει μόνο σε κενή εστία και τα νούμερα στην Κροατία γίνονται εύκολα, αλλά αν έρθει και κάνει παπάδες οι ίδιοι θα λένε σας έλεγα εγώ είναι παιχταράς
οι μέρες πάντως περάσανε, σιγά σιγά πρέπει να φέρνουμε και παίχτες για υπογραφές
το δυσκολότερο σταυρόλεξο πάντως είναι στα χαφ, που φορέθηκε πολύ τον τελευταίο μήνα το έχουμε 7 χαφ
με 2.5 παίχτες είναι δύσκολο να βγάλουμε σειρά αγώνων
Αουγκουστο και Μισιτς ειναι αγνωστο ποτε θα ειναι σε θεση να αγωνιστουν, και θα καταλήξουμε να κάνουμε τρισάγιο να μείνει ο Καντουρί υγιής για πάνω απο μήνα

Επειδή γράφουμε συνέχεια για τις επιστροφές και με αφορμή το ποστ του Θάνου,ο προπονητής δήλωσε ότι ο Αγκουστο γύρισε στις προπονήσεις και θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να έρθει στην επιθυμητή κατάσταση για να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Offtopic Στο φόρουμ υπάρχουν εκατοντάδες ενεργά μέλη και καθένας από αυτά κουβαλάει διαφορετική ψυχοσύνθεση. Μερικοί κάνουν το λάθος να παίρνουν προσωπικά τις διαφωνίες που προκύπτουν. Δεν είμαστε δικαστήριο εδώ που πρέπει πάντα να μονομαχούν δυο πλευρές μέχρι να νικήσει η μια. Φιλική συμβουλή, αφήστε και κάτι να πέσει. Κ γω πολλές φορές μπαίνω ήρεμος στο φόρουμ και μετά από λίγο νιώθω να εκνευρίζομαι ακόμη κ χωρίς να συμμετέχω στην κουβέντα. Αλλά πάντα προσπαθώ να τοποθετούμαι επί της συζήτησης κ όχι σου πα μου πες κλπ.

Ontopic από χθές το βράδυ που άφησα τη συζήτηση στο σημείο που colak κ wague ειναι να ερθουν κ ισως προλαβουν να μπουν στη λιστα, υπάρχει καμιά εξέλιξη?? ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ (λιγότερο από 48 ώρες για την ακρίβεια...)!!
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Πάντως σήμερα βγαίνει για ύπαρξη ρήτρας. Το ποσό αυτής δεν διευκρινίζεται. Για να δούμε..
Πάντως τι ωραίο που με τον έναν (προκρίσεις) ή με τον άλλον (μεταγραφές) τρόπο το όνομα του ΠΑΟΚ ακούγεται επιτέλους σε ευρωπαϊκό επίπεδο! Όταν με το καλό μπούμε ομίλους και γίνει και η καινούρια γηπεδάρα θα ξεφύγουμε απ τη μιζέρια του ελληνικού επιπέδου (cross fingers)
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

παντως ρε παιδια βλεπω λιγο τα rankings του κροατικου πρωταθληματος και ειναι εμφανεστατη η διαφορα του Maric με τον Colak. Ο Maric ειναι σε ολες τις κατηγοριες του παιχνιδιου (επιθεση, αμυνα, construction), παντα μεσα στους πιο επιδραστικους παικτες της λιγκας. ο Colak μονο στα goal, τελεία. δυστυχως βεβαια τα 4.5 της Monza προφανως δεν θα τα διναμε με τπτ, ατιμη κοινωνια :D
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Banksy έγραψε:Όταν με το καλό μπούμε ομίλους και γίνει και η καινούρια γηπεδάρα θα ξεφύγουμε απ τη μιζέρια του ελληνικού επιπέδου (cross fingers)
Πολύ θα ήθελα αυτή η σκέψη να ήταν και η σκέψη του Ιβάν...
Ποιος ξέρει; Μπορεί να βλέπει λίγο μπροστά.....
(Στο ότι αφορά αυτό που στήνεται τώρα ως ομάδα, με τις οποίες ελλείψεις)

Στάλθηκε από SM-N975F
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πάντως να βγάλουμε το καπέλο στην ΠΑΕ.

Επιτέλους έβαλε όλα τα πιόνια και κομμάτια στη σωστή θέση, ώστε οι επόμενες 48 ωρες να είναι πραγματικά κρίσιμες, όπως είπε και ο φίλος πιο πριν.

Μιλάμε για μαστερμαϊντς
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Unpsofable78 έγραψε:Ρε συ Joshua βαριέμαι να ψάχνω αλλά ξέρω σίγουρα ότι γράφτηκε από κάποιους ότι είναι μέτριος και δεν ενθουσιάστηκαν, ότι πιθανότατα ο Γιάγκο ήταν καλύτερος, ότι ο Ροντρίγκο θα παίζει βασικός.
Ειδικά με το τελευταίο εγώ καταλαβαίνω ότι πήραμε παίκτη πολύ χαμηλής ποιότητας.

Ο πιο άσχετος να είσαι, όταν διαβάζεις ότι έχει ήδη συμμετοχές σε Μουντιάλ και γεμάτη χρονιά σε Βέλγιο που ουσιαστικά ανάγκασαν την Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσει, δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι η ποιότητα του παίκτη είναι αδιαμφισβήτητη.

Να ακούσεις επιχειρήματα για απειρία και προσαρμογή πάει κι έρχεται.

Δε νομίζεις;
Γράφτηκε ότι ο Janko σαν μεταγραφή παίκτη σε καλή ηλικία, με καλή χρονιά πέρσι και με τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο προπονητής έμοιαζε καλύτερη προοπτική από έναν πιτσιρικά της Barcelona δανεικό χωρίς option. Eπίσης γράφτηκε ότι ο προπονητής πιθανώς στην αρχή να υπολόγιζε βασικό τον Ροντρίγκο εφόσον είναι παίκτης του ρόστερ και μπορεί να κάνει καλή χρονιά παίρνοντας παιχνίδια και να αποκτήσει υπεραξία που θα την καρπωθεί το κλαμπ. Να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε. Δεν γράφτηκε πουθενά ότι ο παίκτης Γιάνκο ή ο παίκτης Ροντρίγκο είναι καλύτερος του Βάγκε. Εντάξει σε ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμε γράφουμε αλλά δε χρειάζεται να κάνουμε το άσπρο μαύρο.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

ΠΑΟΚ χωρις αγωνια =μακαρονια χωρις κιμα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

jibbie έγραψε:
Sera4 έγραψε:εξαιρετικη στρατηγικη -ισως για πρωτη φορα- φετος απο την ομαδα, πολυ μελετημενες μεταγραφικες κινησεις στο πλανο που ακολουθουμε, σε συνδιασμο με την ενσωματωση των δικων μας παιδιων...

με τη προσθηκη του μπακ, μενουν πλεον ο επιθετικος κανονι και ενας χαφαρος ακομα (αχ ρε μισιτς :cry: )...εγω θα ηθελα και τερμα αλλα εξαρταται και απο το ξεφορτωμα της θεσης πιθανη κινηση...απο εκει και περα μπολιασμα θελει η ομαδα και θα δουμε σπουδαια πραγματακια...

να μπουν οι μεταγραφικες προσθηκες στο ροτεσιον για να εχουμε σε ολους τους αγωνες ενεργεια για το πνιξιμο του αντιπαλου και οχι οπως με ατρομητο που πληρωσαμε την κουραση απο την μπενφικα...

υγ2 οταν συζητιεται για παραδειγμα ο τσολακ, θυμομαστε το επιπεδο του κροατικου πρωταθληματος, της ριεκα και τον λεοβατς...οτι απο εκει βγηκε ενας μισιτς και ενας μπρανατριτς (που παρακαλουσες στα γονατα να ερθει περισυ) τεχνηεντως αποκρυπτεται....η σπεκουλα που παρατηρειται εδω μεσα απο καποια μελη, αγγιζει τα ορια του υποπτου :ugeek:
που εισαι εσυ?!?!?!?! να γραφεις πιο συχνα! :D
obanebane έγραψε:Γεια σου Σεραφείμ, χάθηκες ρε ,τι χάθηκες δηλαδή, εξαφανίστηκες, να μπαίνεις να θυμόμαστε λίγο τα παλιά.
ολα καλα παιδια, σας παρακολουθω καθημερινα, αν μπορουσα θα εγραφα πιο συχνα 8-)
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

pilotos έγραψε:
Banksy έγραψε:Όταν με το καλό μπούμε ομίλους και γίνει και η καινούρια γηπεδάρα θα ξεφύγουμε απ τη μιζέρια του ελληνικού επιπέδου (cross fingers)
Πολύ θα ήθελα αυτή η σκέψη να ήταν και η σκέψη του Ιβάν...
Ποιος ξέρει; Μπορεί να βλέπει λίγο μπροστά.....
(Στο ότι αφορά αυτό που στήνεται τώρα ως ομάδα, με τις οποίες ελλείψεις)

Στάλθηκε από SM-N975F
Χεχεχ νομίζω είναι σίγουρο αυτό.
Btw, κάνετε και άλλοι σκέψεις του τύπου όταν ο Κούτσιας θα είναι 21 χρονών θα παίζει στη νέα Τούμπα ή μόνο εγώ είμαι αλλοπαρμένος :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Γεια σου ρε Σέρρα!!! Με 2 ρ σε λέω εγώ όπως παλιά, να σαι καλά

Στάλθηκε από SM-N975F
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Unpsofable78 έγραψε:
Bono. έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε: Εδώ κάποιοι τα ισοπέδωσαν όλα λίγο πιο πάνω και ουσιαστικά μας λένε ότι ο Ιβάν παράτησε την ομάδα στον αυτόματο και ακολουθεί πολιτικές καβούρια και βγαίνουν και ένα σωρό άλλοι τον επικροτούν.
Διάλογο πάντως με αυτούς που φωτογράφισα και δεν εννοώ εσένα Joshua, δεν επιθυμώ.
Δικαίωμα σου να κάνεις διάλογο με όποιον επιθυμείς, άλλωστε και ούτε γω επιθυμώ να κάνω με κάποιον που έχει προφανή αδυναμία αντίληψης των όσων γράφω. Χάσιμο χρόνου θα είναι και βαρετό για τους υπόλοιπους.

Καλά θα κάνεις όμως όταν δεν επιθυμείς διάλογο, να μην φωτογραφίζεις απόψεις, τις οποίες μάλιστα χαρακτηρίζεις άρρωστες, ψυχοπαθείς και δεν ξέρω τι άλλο.
Πες την άποψη σου και πήγαινε παρακάτω.
Εγώ φίλε δεν χαρακτήρισα απόψεις άρρωστες και ψυχοπαθεις.
Όπως λοιπόν δεν παραλλάσσω εγώ τα δικά σου γραπτά, έτσι κι εσύ δεν θα το κάνεις στα δικά μου.
Το να πιάνεις μεμονωμένες λέξεις για να δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις είναι άδικο.
Για να μην διαστρεβλώσω τα λεγόμενά σου, ας τα παραθέσω αυτούσια.
Unpsofable78 έγραψε: Εάν κάποιος θέλει να χάσει τελείως τα λογικά του και να ξεχάσει οτιδήποτε ξέρει από ποδόσφαιρο, αν θέλει να δει πόση αρρώστια με την κακή έννοια υπάρχει ανάμεσα σε συνοπαδους μας, δεν έχει παρά να μπει να διαβάσει το παρόν τοπικ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono. την Κυρ 20 Σεπ 2020, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Είναι οπαδικο φόρουμ κατανοητό, αλλά η έλλειψη κυνηκοτητας κ αντικειμενικοτητας δεν μας κάνει καλύτερους οπαδούς από τους υπολοίπους. Από την άλλη όσοι εκφράζουν τη διαφορετική άποψη πρέπει να αντιληφθούν ότι καλως ή κακώς είναι οπαδικο φόρουμ και να τη προσαρμοζουν.

Τώρα όσον αφορά στη διαμόρφωση του ροστερ και στις μεταγραφές συγκριτικά με το καβούρια, το οποίο έχω αναφέρει κ εγώ και ενόχλησε, εξηγούμαι.

Τι κάνει η διοίκηση φέτος. Εξορθολογισμο του ροστερ. Έσοδα - Έξοδα, (επιλέγοντας συγκεκριμένη αναλογία που επιθυμεί).

Πήραμε Σβαμπ και Ζιβκο ελεύθερο, επένδυσαμε ένα λογικό πόσο στο Νινουα κ παίρνουμε δανεικό το Μούσα.
Εινσι η δεν εινσι διαφορετική πολιτική σε σχέση με το παρελθόν, εινσι η δεν είναι στα ίδια πλαίσια με καβούρια που δεν δίνει 3.5 για Εσιτι κ Αγκουστο.

Αυτό όμως γτ αναιρεί τι έχει γίνει στο παρελθόν. Αυτό γτ αναιρεί ποιος εινσι ο Ιβάν. Γτ δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε κάποια πράγματα κ κατευθείαν να επιτεθούμε.

Εγώ που θεωρώ ότι η πολιτική πλέον μοιάζει με του άλλου, θεωρώ τον Ιβάν το πιο σημαντικό άνθρωπο - κατάσταση στην ιστορία του συλλόγου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 20 Σεπ 2020, 10:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”