Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- invincible
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Εγώ πάντως δεν τολμάω να πω τίποτα για τον Γιωργο και την Μπουτου ξανα γιατί μου σβήσατε τρία ποστς στο παρελθόν και έχω καταλάβει τι γίνεται στο φορουμ πλέον ...
οπότε έβαλα μυαλό όποιος έχει μυαλό ο νοών νοείτο
αλλά όταν βλέπεις ένα φορουμ στηρίζει έναν δημοσιογράφο του φόρουμ τον Γιώργο γιατί να μην το σεβαστήτε και οι υπόλοιποι ? σε όποιον δεν του αρέσει μην δίνει σημασία και μην τσιμπάει...
αλλά αφήστετον κακα ή καλά δεν σας ζητάει ψωμί το παιδί... μην είμαστε σκατοψυχοι και αυστηροί στην ζωή μας. Ο κάθε άνθρωπος σηκώνει τον δικό του σταυρό... Ο Μαου8 έπαιρνε χαρά με τέτοια και τον τιμωρήσατε χωρίς λόγο... εγώ είμαι υπερ του ελεύθερου παπα και ας φιλτράρουμε κατά βούληση και λογική. 
- ΑποστόληςΑ
Εγώ να κάνω μια ερώτηση?
Ο Γκόραν που είναι?
Καιρό έχει να φανεί στο φόρουμ... δεν το συνηθίζει.
Όσο για τον φίλο Γιώργο, φαντάζει δεν είναι υποχρεωτικο να τον διαβάζετε και να περιμένετε την είδηση.
Ο Γκόραν που είναι?
Καιρό έχει να φανεί στο φόρουμ... δεν το συνηθίζει.
Όσο για τον φίλο Γιώργο, φαντάζει δεν είναι υποχρεωτικο να τον διαβάζετε και να περιμένετε την είδηση.
- invincible
Ναι αλλά έπαιρνε χαρά από αυτό τι σας πείραζε αφού κανένας δεν τον πίστευε ? Δεν ξέρεις την προσωπική ζωή του καθένα μπορεί να ποστάρει εδώ μέσα και ένας από ένα τρελοκομείο και αυτά τα ποστς να τον δίνουν χαρά και νοήμα στην ζωή του γιατί πρεπει να τον τιμωρήσουμε? Καλύτερα να φιλτραρετε και μην παίρνετε τόσο της μετρητής τι λέει ο καθε δημοσιογράφος... και αυτοί έχουν οικογένεια κάνουν μία δουλειά πρέπει να πουλήσουν κάτι μην είστε τόσο απόλυτοι με αυτά... αφήστε τους...και φιλτραρετε εσείς... όλοι θα ζήσουμε...ΑποστόληςΑ έγραψε:O Mauricio-8 μετέφερε ψέμματα ως ειδήσεις.
- ΑποστόληςΑ
Ρε παλικάρι κάποιοι μπαίνουμε στο τόπικ να μάθουμε μια είδηση. Και όντως υπάρχουν πολλά παλικάρια που ξετρυπώνουν ειδήσεις. Αλλά δεν μπορούμε να ανεχόμαστε ένα άτομο να μας δουλεύει συνεχώς.
- soflodoras
invincible έγραψε:Ναι αλλά έπαιρνε χαρά από αυτό τι σας πείραζε αφού κανένας δεν τον πίστευε ? Δεν ξέρεις την προσωπική ζωή του καθένα μπορεί να ποστάρει εδώ μέσα και ένας από ένα τρελοκομείο και αυτά τα ποστς να τον δίνουν χαρά και νοήμα στην ζωή του γιατί πρεπει να τον τιμωρήσουμε? Καλύτερα να φιλτραρετε και μην παίρνετε τόσο της μετρητής τι λέει ο καθε δημοσιογράφος... και αυτοί έχουν οικογένεια κάνουν μία δουλειά πρέπει να πουλήσουν κάτι μην είστε τόσο απόλυτοι με αυτά... αφήστε τους...και φιλτραρετε εσείς... όλοι θα ζήσουμε...ΑποστόληςΑ έγραψε:O Mauricio-8 μετέφερε ψέμματα ως ειδήσεις.
Μπραβο ρε φιλε. Πολυ ωραιος τροπος σκεψης
Θα συμφωνήσω στο 100% σε αυτά που γράφει ο invisible για τον Μαου...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εξαιρετικό ποστ φίλε μου!invincible έγραψε:Ναι αλλά έπαιρνε χαρά από αυτό τι σας πείραζε αφού κανένας δεν τον πίστευε ? Δεν ξέρεις την προσωπική ζωή του καθένα μπορεί να ποστάρει εδώ μέσα και ένας από ένα τρελοκομείο και αυτά τα ποστς να τον δίνουν χαρά και νοήμα στην ζωή του γιατί πρεπει να τον τιμωρήσουμε? Καλύτερα να φιλτραρετε και μην παίρνετε τόσο της μετρητής τι λέει ο καθε δημοσιογράφος... και αυτοί έχουν οικογένεια κάνουν μία δουλειά πρέπει να πουλήσουν κάτι μην είστε τόσο απόλυτοι με αυτά... αφήστε τους...και φιλτραρετε εσείς... όλοι θα ζήσουμε...ΑποστόληςΑ έγραψε:O Mauricio-8 μετέφερε ψέμματα ως ειδήσεις.
Με δεδομένο ότι αν και δεν σχολιάζω συχνά, ενώ παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια την πορεία του φόρουμ, θα ήθελα σας επισημάνω να μην αδικείτε τον εαυτό σας κάποιοι. Το μέσο επίπεδο για οπαδικό site είναι αρκετά υψηλό και δεν έχει καμία απολύτως σημασία η οποιαδήποτε εμμονή στην αντιπαράθεση μόνο και μόνο για να υπάρχει μία. Σέβομαι ακομη και παιδιά που εμφανίζονται λιγο παραπάνω εριστικά, αν έχουν να επιχειρηματολογήσουν. Δε μπορώ να σεβαστώ τον προσβλητικό ή τον υβριστή. Οι παπατζήδες είναι άλλο κεφάλαιο..ή ανοίγεις ποδοσφαιροκουβέντα ή εκνευριζεσαι ή απλά προσπερνάς, δικαίωμα του καθενός. Πιστεύω πάντως ότι οι περισσότεροι κινούμαστε γύρω από την αγάπη μας για την ομάδα κι ας γινεται απο μερικούς αυτό με λίγη δόση μίρλας παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joss την Πέμ 20 Αύγ 2020, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εγω θα συμφωνησω με invincble.
Θα προσθεσω πως το να υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα, για ατομα οπως ο πορκυ και ο mauricio ειναι αδικο και λαθος. Και σε αυτο δε φερουν ευθυνη μονο οι mods αλλα το φορουμ σα συνολο.
Θα προσθεσω πως το να υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα, για ατομα οπως ο πορκυ και ο mauricio ειναι αδικο και λαθος. Και σε αυτο δε φερουν ευθυνη μονο οι mods αλλα το φορουμ σα συνολο.
josh όπως προείπα μίλησα με 3 γερμανους δημοσιογραφους που είναι κοντα στην ομάδα και ξέρουν τον παίχτη αλλα όπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να πω ονόματα.Αν θες να με εμπιστευτείς θα χαρώ πολύ ,αν όχι ελπίζω με τη πάροδο του χρόνου να σε κανω.joshua έγραψε:Αδερφε ακομα και το κειμενο που εβαλες ειναι σχεδον copy paste απο αντιστοιχα που εχουν γραφτει προ ημερων.Αν ηθελες να προσθεσεις κατι καινουριο θα επρεπε να αναφερθεις σε κατι που δεν εχει ειπωθει,μια επαφη με καποιο ατομο,μια συνομιλια,διαφορετικα δεν γινεται να μην δεχεσαι την κυριως χιουμοριστικη αντιδραση μελων.gergeo4 έγραψε:μακη δεν είπα έχω όνομα(που όπως το αναφέρεις εννοείς νεο όνομα) αλλα είπα έχω νεα για ποδοσφαιριστή.ήθελα επιβεβαιωση γι'αυτο είπα για βραδυ .Αν ελεγα κάτι και μετα δεν το επβιεβαίωνα 100% τι θα ελεγα;Συγνώμη λάθος;
- bersekeros
Ωραίο post invincible!invincible έγραψε:
Ναι αλλά έπαιρνε χαρά από αυτό τι σας πείραζε αφού κανένας δεν τον πίστευε ? Δεν ξέρεις την προσωπική ζωή του καθένα μπορεί να ποστάρει εδώ μέσα και ένας από ένα τρελοκομείο και αυτά τα ποστς να τον δίνουν χαρά και νοήμα στην ζωή του γιατί πρεπει να τον τιμωρήσουμε? Καλύτερα να φιλτραρετε και μην παίρνετε τόσο της μετρητής τι λέει ο καθε δημοσιογράφος... και αυτοί έχουν οικογένεια κάνουν μία δουλειά πρέπει να πουλήσουν κάτι μην είστε τόσο απόλυτοι με αυτά... αφήστε τους...και φιλτραρετε εσείς... όλοι θα ζήσουμε...
Βασικά όλοι μια τρέλα σίγουρα την έχουμε.
Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική,
ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί,
Και θα 'ρθουμε ξανά, γιατί από παιδιά,
Μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή.
ΠΑΟΚ λε, ολέ, ολέ ολε...
Όσον αφορά τις μεταγραφές, την φημολογία και την επιβεβαίωσή τους...
Είναι πολύ διαφορετικό να γράφεται κάτι από ένα site τελείως φημολογικά το οποίο πολλοί από εμάς το θεωρούμε αναξιόπιστο και άλλο να επιβεβαιώνεται η ύπαρξη πραγματικού ενδιαφέροντος ή και συζητήσεων από ένα συμφορουμίτη, ο οποίος έχει και άμεση επικοινωνία με admin/mods του PAOKmania και μπορεί να του ζητηθούν και πρόσθετες πληροφορίες με ποιόν/ούς μίλησε κλπ κλπ.
Σίγουρα μετά την πρόκρισή μας θα ξαναφουντώσει η συζήτηση στο topic, καθώς λογικά κάποιοι μεταγραφικοί μας στόχοι μας έχουν στο περίμενε για να δουν αν θα περάσουμε την μπεσίκτας, που αυτόματα θα σημαίνει συμμετοχή στους ομίλους του Europa League τουλάχιστον.
Οπότε από όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί, για μένα ως οπαδό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζω, για ποια από όλα αυτά τα ονόματα υπάρχει πραγματικό / εκδηλωθέν ενδιαφέρον και δεν είναι απλά ονόματα σε μια λιστα/μπακαλοτέφτερο που μπορεί να φτιάξει από το μυαλό του ο καθένας.
Σίγουρα όλοι θέλουμε να ακούσουμε την είδηση πρώτοι, ιδίως όταν αφορά ένα όνομα άγνωστο και που δεν εχει ξανακουστεί από κανέναν, αλλά και η επιβεβαίωση πραγματικού/απτού ενδιαφέροντος για ένα όνομα που έχει ξανακουστεί, είναι εξίσου σημαντική.
Όπως λέει και ο invincible φιλτράρισμα και διάκριση.
Όπως επίσης θα ήθελα να πω ότι τα παιδιά/συμφορουμίτες που μιλάνε και μεταφέρουν την όποια πληροφορία, μεταγραφική ή μη, όχι ανώνυμα,
αλλά σχεδόν επώνυμα έχοντας επικοινωνία με κάποιον ή κάποιους από τους mods, όπως και να το κάνουμε, υπάρχει ένας βαθμός αξιοπιστίας παραπάνω,
σε σχέση με εμένα ή από κάποιον άλλο που γράφουμε τελείως ανώνυμα και δεν επικοινωνούμε με κάποιον από την ομάδα διαχείρισης.
Τα παιδιά, (οι διαχειριστές) κάνουν πολύ καλή δουλειά στο PAOKmania,
το site είναι σούπερ, οι περισσότεροι συμφορουμίτες είναι εξαιρετικοί, το επίπεδο είναι αξοπρεπέστατο
και όλοι μας έχουμε τον ίδιο στόχο, το καλό του ΠΑΟΚ αφενός και αφετέρου να ενημερωνόμαστε καλύτερα,εγκυρότερα και αμεσότερα, ανταλλάσσοντας και τις απόψεις μας.
Bersekeros respect, είσαι μεγάλο αλάνι. Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, αν δεν είναι σπουδαγμένα, είναι πραγματικά αξιοζήλευτα!
Εκείνος ο ΚώσταςΠεραία γιατί έχει εξαφανιστεί; Ενημέρωνε αξιόπιστα το παλικάρι.
Παίδες ωραίος ο τρόπος σκέψης, αλλά κ εμείς έχουμε μια διαχείριση να κάνουμε. Δεν μπορεί ένα άτομο να μπαίνει και να λέει ό,τι του κατέβει και μετά να έχουμε και να διαβάζουμε όσους κράζουν και να γεμίζουν σελίδες ατέλειωτες με παπατζηλίκια και αντιπαραθέσεις.