Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από obanebane »

constadine έγραψε:Μου φάνηκε κάπως το βιντεάκι της παρουσίασης του Μελιόπουλου .
Λίγο βλαμμένος φάνηκε,επίσης δε ξέρει που ήρθε,Κατσικας στυλ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε μπανε σε παω πραγματικα...Αν ελεγα εγω βλαμμενο τον ενα,μυγοχεσμα τον αλλο θα γινοταν πολεμος εδω μεσα αλλα εσυ εχεις προτερο εντιμο βιο... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δώθηκαν περίπου 800 χιλιάρικα για τον μελιόπουλο και πάτι παραπάνω από ενα εκατομμύριο για mihaj. Δηλαδή στη σούμα κοντά στα δυο εκατομμύρια. Την ίδια στιγμή οι μεγαλύτερες αγορές που έχει κάνει η ομάδα ως τώρα είναι της τάξης των 2-4 εκατομμυρίων και από οτι φαίνεται εκεί θα κινηθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφές που θα γίνουν και φέτος το καλοκαίρι, άντε να πάμε στα 5 εκατομμύρια.

Δε θέλω να πω λοιπόν οτι κακώς αποκτήθηκαν οι δυο νεαροί. Πάντα είμαι υπέρ της αγοράς νέων παικτών. Απλώς δε μπορούμε να λέμε με ευκολία οτι δε βαριέσαι και να μην πιάσουν δεν τρεχει τιποτα, γιατι για την αποκτηση τους ξοδευτηκε ενα σημαντικοτατο ποσο.

@laska4 πιθανότατα έχει να κάνει με τον αριθμό των ξένων που μπορούμε να πάρουμε.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Οι προσθήκες στον άξονα πρέπει οπωσδήποτε να είναι παρούσες στην Ολλανδία στις 1 Ιουλίου. Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί, και για Ελλάδα, δεν χωράει συζήτηση με Πρόεδρο τον Σαββίδη. Εδώ η ομάδα πρωταγωνιστούσε όταν δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε, πόσο μάλλον τώρα. Είναι περισσότερο από απαραίτητη η ισχυρή παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη και με Κάτσε-σήκω, Μελιόπουλο, Καντουρί και Βέρνπλουμ ερωτηματικό, δεν είναι εύκολα τα πράγματα εκεί. Δεν είναι δυνατό να ξοδεύει ένα πακτωλό χρημάτων ο Σαββίδης και να ανέχεται πρώτα αυτός και η οικογένεια και μετά εμείς, σφαλιάρες από κάποιες Έστερσουντ και Βίντι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

joshua έγραψε:Ρε μπανε σε παω πραγματικα...Αν ελεγα εγω βλαμμενο τον ενα,μυγοχεσμα τον αλλο θα γινοταν πολεμος εδω μεσα αλλα εσυ εχεις προτερο εντιμο βιο... :mrgreen:

Μιλά ελεύθερα ρε,αν δε λες τα πράγματα όπως τα βλέπεις δεν έχει νόημα η συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εδώ που φτάσαμε,δύσκολα να έχουμε τις δυνατές μας προσθήκες από την αρχή της προετοιμασίας την 1η Ιουλίου.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

στο novasports λενε οτι ειναι κλεισμενος ο αουγκουστο αλλα λενε οτι διαπραγματευονται με κατι καλυτερο !!!
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Εμενα ο Μελιοπουλος μαρεσε που ειναι ετσι λιγο φλου σαν να τον βγαλαν απο τα Battlenet που επαιζε LOL ξερω εγω και τον πηγαν στην τουμπα δειχνει προσγειωμενος με την εννοια την γνωστη τουλαχιστον που εχουμε ολοι στο μυαλλο μας για αλητειες ξενυχτια γκομενες που τρωνε τα ταλεντα στην Ελλαδα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Ρε μπανε σε παω πραγματικα...Αν ελεγα εγω βλαμμενο τον ενα,μυγοχεσμα τον αλλο θα γινοταν πολεμος εδω μεσα αλλα εσυ εχεις προτερο εντιμο βιο... :mrgreen:
Καυμενουλη εσυ..:lol::lol::lol:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο δημοσιογράφος που το έβγαλε, απο αυτα που ειδα, φαινεται αρκετα έγκυρος. Επισης σε ενα οπαδικο site της Κορίνθιανς έγραψαν πως το επιβεβαιώνουν πηγες κοντά στον πρόεδρό τους. Τόσο το ενδιαφέρον όσο και την πρόταση.

Ωστοσο, τα 5 εκατομμυρια κατα γενική ομολογία των βραζιλιάνων ειναι παρα πολλά, ειδικα με 15% ποσοστο, οποτε δεν ξέρω τι παιζει με τα νούμερα. Ισως να μην ισχύουν τα 5 και η πρόταση να είναι πιο κοντά στα 2,5-3 που έβγαλαν κάποια ελληνικά μέσα (;!). Εκτός κι αν πρεπει να πληρωσουμε ρήτρες για σπάσιμο δανεισμού κλπ.

Πάντως αν αρχίσουμε να χτυπάμε παίκτες με 4-5 μύρια αγορά πριν μπούμε στους ομίλους (Ινγκασον, Ντάγκλας, πρόταση σε Ολιβέιρα ~5) τοτε ανυπομονω να δω τι θα κάνει ο Ιβάν οταν μπούμε ομίλους ή οταν πωληθούν 1-2 παίκτες 20+ μύρια.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Αυτές οι κρίσεις απτή μάπα η' απ τον τρόπο που μιλάει ο ποδοσφαιριστές κ κυρίως ο Έλληνας είναι για λαϊκή καταναλωση. Ας παίξει μπάλα το παλικάρι, να ακούει τον προπονητή του κ γω θα τον χειροκροτησω. Αν ήταν να κρίνω πχ τον Βενετιδη από κορμοστασιά, βλέμμα η φάτσα δε θα περνούσε ούτε έξω απ την Τουμπα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Για τον Μελιοπουλο, είναι επιλογή Λουτσεσκου και απο τους παίκτες που γουσταρει να προπονεί. Κάτω το κεφάλι, δουλευταραδες που βάζουν την ομάδα πανω απο το εγω τους (πχ Λημνιός). Αν και πίστευα πως θα φύγει δανεικος, τώρα έχω ενα προαίσθημα πως θα είναι 4-5ος χαφ μέχρι να γυρίσει ο Μαουρίσιο.

(βερνμπλουμ, μεταγραφή, μεταγραφή, μισιτς, μελιοπουλος)

Απο γεναρη ίσως πάει δανεικός ή αν έχει ικανοποιήσει τοτε μπορεί να φύγει ο Μισιτς και να πάρει τη θέση του.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

zarathustra79 έγραψε:Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δώθηκαν περίπου 800 χιλιάρικα για τον μελιόπουλο και πάτι παραπάνω από ενα εκατομμύριο για mihaj. Δηλαδή στη σούμα κοντά στα δυο εκατομμύρια. Την ίδια στιγμή οι μεγαλύτερες αγορές που έχει κάνει η ομάδα ως τώρα είναι της τάξης των 2-4 εκατομμυρίων και από οτι φαίνεται εκεί θα κινηθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφές που θα γίνουν και φέτος το καλοκαίρι, άντε να πάμε στα 5 εκατομμύρια.

Δε θέλω να πω λοιπόν οτι κακώς αποκτήθηκαν οι δυο νεαροί. Πάντα είμαι υπέρ της αγοράς νέων παικτών. Απλώς δε μπορούμε να λέμε με ευκολία οτι δε βαριέσαι και να μην πιάσουν δεν τρεχει τιποτα, γιατι για την αποκτηση τους ξοδευτηκε ενα σημαντικοτατο ποσο.

@laska4 πιθανότατα έχει να κάνει με τον αριθμό των ξένων που μπορούμε να πάρουμε.
Κατά τη γνώμη μου οι 2 μεταγραφές είναι ο λόγος που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ποτέ δε θα δει άσπρη μέρα. Ποτέ των ποτών. Όπως τόσες και τόσες μεταγραφές έχουν γίνει ως τώρα από όσους ήταν κοντά στη κορυφή. Δημόσιες σχέσεις , στήριξη φίλων-ομάδων . Ο γαύρος το είχε κάνει επιστήμη , μια χαρά το πάμε το γράμμα κι εμείς . Ποιος μιχαι και μελιόπουλος δλδ , οι υποδομές μας κάθε χρόνο πάνε τελικούς και σηκώνουν κούπες και είπαμε να επενδύσουμε σε μιχαιομελιοπουλους και σε τερματοφύλακες του Βόλου.

Της πουτάνας γίνεται.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Έτσι όπως τα λες είναι Vampa, απλά εγώ είμαι λίγο αυθόρμητος και γράφω πάντα την πρώτη κρίση μου.
Ας παίξει μπάλα και όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

laska4 έγραψε:στο novasports λενε οτι ειναι κλεισμενος ο αουγκουστο αλλα λενε οτι διαπραγματευονται με κατι καλυτερο !!!
Αυτό έλεγαν και για τον Silva.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”