Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια,δεν ξέρω αν κερδίσουμε την τεταρτη αυτό που ξέρω είναι ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και η καλύτερη ομάδα σε διπλούς αγώνες 9 στις 10 φορές περνάει άντε 8.
- hasio_john
Ο Μανόλο Χιμένεθ ρωτήθηκε, μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ο προπονητής της ΑΕΚ, σε ερώτηση που δέχθηκε για την βαριά ήττα της Ένωσης με 6-0 από τον Ολυμπιακό την σεζόν 2010-11, όταν καθόταν και πάλι στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο, έδωσε μία περίεργη απάντηση που προκάλεσε ερωτηματικά.
"Σκέφτομαι πολλά πράγματα και όχι μόνο οσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Όχι μόνο τότε, αλλά και σε άλλο παιχνίδι. Ίσως να ξέρετε περισσότερα. Ας το αφήσουμε, ας το ξεχάσουμε", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, σε ερώτηση που δέχθηκε για την βαριά ήττα της Ένωσης με 6-0 από τον Ολυμπιακό την σεζόν 2010-11, όταν καθόταν και πάλι στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο, έδωσε μία περίεργη απάντηση που προκάλεσε ερωτηματικά.
"Σκέφτομαι πολλά πράγματα και όχι μόνο οσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Όχι μόνο τότε, αλλά και σε άλλο παιχνίδι. Ίσως να ξέρετε περισσότερα. Ας το αφήσουμε, ας το ξεχάσουμε", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Στο καπακι του 6-0,ειχαν χασει στο ΟΑΚΑ 1-4 απο την Κερκυρα,Ατρομητο δε θυμαμαι,για να διωξουν οι παιχτες τον Χιμενεθ.Ετσι λενε τουλαχιστον.Μαλλον αυτο εννοει.
Και τώρα Κύπελλο.
Με σοβαρότητα, να πάρουμε σκορ πρόκρισης μέσα στον βάζελο.
Με σοβαρότητα, να πάρουμε σκορ πρόκρισης μέσα στον βάζελο.
Άμα του στραβώσει και το ματς Κυπέλλου του Ουζουνίδη, τότε να δούμε τι θα γράφουν τα αθηναϊκά σάϊτ για την γάτα τον Ουζουνίδη που ξεκούρασε παίκτες, ενώ ο ΠΑΟΚ θα είναι ...κουρασμένος.
- Sick Bastard
Κι εγώ αυτή την αίσθηση έχω, ότι δεν ξέρουν τι έρχεται την Τετάρτη.obanebane έγραψε:Ρε τους βαζελους πλάκα έχουν, μια βόλτα στο βαζελοσαιτ να κάνεις πανηγυρίζουν που έφαγαν τρία γιατί την Τετάρτη θα πάρουν σκορ πρόκρισης επειδή θα είναι ξεκούραστοι και εμείς κουρασμένοι,και δώστου γάτα ο Ουζουνιδης και δώστου η λεωφόρος θα γέρνει.
Εγώ προσωπικά θα ρίξω μεγάλο γέλιο την Τετάρτη,δε θα ξέρουν από που τους ήρθε οι καημένοι.
Κι όχι από τα χθεσινά, απ το ματς με τον Ατρόμητο.
Από που βγαίνει αυτη η σιγουριά στις ζελες οτι θα μας κερδίσουν την τέταρτη? ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΟΙ ΖΕΛΕΣ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΜΑΤΣ
- john4serres
Λάθος θυμάσαι, δεν έχασαν εκείνες τις μέρες.kayde έγραψε:Στο καπακι του 6-0,ειχαν χασει στο ΟΑΚΑ 1-4 απο την Κερκυρα,Ατρομητο δε θυμαμαι,για να διωξουν οι παιχτες τον Χιμενεθ.Ετσι λενε τουλαχιστον.Μαλλον αυτο εννοει.
Αν θυμάσαι 4αρα στην έδρα τους ήταν από τον γαύρο βόλου αλλά 2 μήνες πριν την 6αρα στο καραισκάκη.
Γνωστος δημαρχος φωναζε τοτε στα τσιπουραδικα της πολης του να παιξουν το ματς διπλο και οβερ.
- Kostomanolis
Γνωστος δημαρχος, γνωστος και για το κληρονομικο του χαρισμα της διαισθησης σε αποτελεσματα Ελληνικων ποδοσφαιρικων αγωνων...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- The_Stalker
Από σδνα:
"Από τα πιεστήρια της εταιρίας «Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε» της οικογένειας Αλαφούζου θα εκδίδονται τα έντυπα του ομίλου «Παραπολιτικά» όπως ανακοίνωσε ο εκδότης της εφημερίδας Γιάννης Κουρτάκης."
Ο αλαφούσκος υπέρ της εξυγχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
"Από τα πιεστήρια της εταιρίας «Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε» της οικογένειας Αλαφούζου θα εκδίδονται τα έντυπα του ομίλου «Παραπολιτικά» όπως ανακοίνωσε ο εκδότης της εφημερίδας Γιάννης Κουρτάκης."
Ο αλαφούσκος υπέρ της εξυγχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
- V-olakiotis
Γλίτσας αλλά και χεσμένος για αύριο!
PAOK for ever!
PAOK for ever!
Όχι ότι τον είχα σε εκτίμηση, αλλά χθες στον σαγώνια τον σιχάθηκα. Ξευτίλας.