21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Και ποιον να βάλει δηλαδή ?
Βλέποντας την αρνητική εικόνα στην Σόφια ολης της ομάδας, ειδικά δημιουργικά, ο Μπίσε είναι απαραίτητος στον επαναληπτικό έστω και με διαχείριση δυνάμεων.
Και το λέω που ήμουν από την αρχή αντίθετος στην ανανέωση του. Πίστευα ότι θα έφερναν μεσοεπιθετικό παικταρά στη θέση του. Που να το φανταστώ ?
Βλέποντας την αρνητική εικόνα στην Σόφια ολης της ομάδας, ειδικά δημιουργικά, ο Μπίσε είναι απαραίτητος στον επαναληπτικό έστω και με διαχείριση δυνάμεων.
Και το λέω που ήμουν από την αρχή αντίθετος στην ανανέωση του. Πίστευα ότι θα έφερναν μεσοεπιθετικό παικταρά στη θέση του. Που να το φανταστώ ?
Και εγώ ξενέρωσα με την ανανέωση αλλά αυτή την στιγμή και ο φουρτούνης να έφερνε την πρόκριση θα τον αποθεωνα. Αντε ρε αρτίστα καλλιτέχνη Μπομπ μαρλευ κάνε με ρόμπα και φέρε την πρόκριση. Ξέρεις συνταγή Αγιαξ θέλουμε που έπαιζες σαν δαιμονισμενος.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Οτι εχω πει για σενα το παιρνω πισω.. οτι ειπαμε νερο κ αλατι.
Μπηκες και ολο το γηπεδο κρεμοταν απτα ποδια σου, ολοι ελπιζαμε να κανεις εσυ τη διαφορα
απο τους λιγους διασωθεντες.. παναγια μου δεν πιστευω τι γραφω..
Μπηκες και ολο το γηπεδο κρεμοταν απτα ποδια σου, ολοι ελπιζαμε να κανεις εσυ τη διαφορα
απο τους λιγους διασωθεντες.. παναγια μου δεν πιστευω τι γραφω..
- καφέ δερμάτινο
Ρισπέκτ που σούταρες τη μπάλα στο χίδι το διαιτητή στο σφύριγμα της λήξης, ακόμα κι αν δεν το έκανες επίτηδες, ακόμα κι αν δεν τον βρήκες στο κεφάλι να πέσει τάβλα.
-
ron-swanson
Τον σούταρε με το δουλεμενο μυτακι μάλιστα....
Τέλος πάντων καλος φαίνεται αυτός ο αφανας, ας τον κρατήσουμε για καλο και κακο έως τα 40...σοβαρολογω
Τέλος πάντων καλος φαίνεται αυτός ο αφανας, ας τον κρατήσουμε για καλο και κακο έως τα 40...σοβαρολογω
- Montrealiotis
Είναι ντροπή για την υπόλοιπη ομάδα να μπαίνει μέσα ο Μπισεσβαρ, χωρίς προετοιμασία και 10 μέρες προπονήσεων και να είναι ο καλύτερος παίκτης
- buffalobill4
Mα είναι γνωστό ότι είναι καλύτερος χωρίς προετοιμασία. Και πέρσι τα ίδια έκανε. Απλά κατά τον Νοέμβριο θα σκάσει.
Για να το πούμε μια και καλή, ο παίχτης δεν είναι της πούτσας, είναι ποιοτικότατος και δύσκολα η ομάδα θα τον αναπληρώσει, θέλει σίγουρα λεφτά να σκάσει. Απλά είναι σε ηλικία που θέλει διαχείριση, πόσο μάλλον αν δεν έχει κάνει προετοιμασία.
- ΑποστόληςΑ
-
xrisitsapa
Οσοι ηταν αντιθετοι με την ανανεωση σου, παρακαλουσαν χτες να μπεις να κανεις κατι.
Και εκανες.
Τοσο καιρο το φωναζω...δεν φταιει ο παικτης που η ομαδα δεν μπορει να βρει ισαξιο του.
Με σωστη διαχειριση, εχει ακομα να δωσει.
Και εκανες.
Τοσο καιρο το φωναζω...δεν φταιει ο παικτης που η ομαδα δεν μπορει να βρει ισαξιο του.
Με σωστη διαχειριση, εχει ακομα να δωσει.
Αν ενδιαφέρεται κανείς στον ΠΑΟΚ, με 2 χιλιάρικα τον μήνα μπορώ να κάνω ότι κάνει και ο Μπισεσβαρ στο γήπεδο.
- ΑποστόληςΑ