Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Magpies4 »

Διαβάζοντας δεξιά και αριστερά στο εξωτερικό (υπάρχουν και δημοσιεύματα την τελευταία ώρα), μου φαίνεται ότι τελικά θα κλείσουμε Μποικο και Βαρέλα. Είμαστε σε διαπραγμάτευση και για τους δύο και νομίζω είναι θέμα χρόνου. Ισως μίας βδομαδας το πολύ.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Ρεεεε συνέλθετε ρε!!

Μπαίνετε στο τρυπάκι του κάθε ΑΡΔ και αναλύετε την κάθε μπούρδα. Ο άλλος λέει ότι κρεμόμαστε από τα @@ της Στεάουα. Την παλεύετε? Βγήκε ο Μίχελ ή ο Ίβιτς να πουν ότι μιλάνε μόνο με το Βαρέλα (που για μένα μακάρι να τον πάρουμε)? Δηλαδή αν βγει ένας άλλος και πει ότι είμαστε κοντά Στον Χούμελς, ξαφνικά αποθεώνουμε?

Εν ολίγης, αν ισχύει ότι ανακοινώνουμε Ματέους, θεωρώ ότι μένει μόνο ένα στόπερ για τα προκριματικά. Και μετά ας κάτσουν όλο το καλοκαίρι να βρούνε 1,9,10. Προσωπικά θεωρώ ότι οι επιτελείς αξίζουν τα εύσημα για τις κινήσεις μέχρι τώρα...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Να επισημάνω κάτι , στην μετεγγραφή του οποιουδήποτε Βαρέλα να υπολογίζεται πάντα το προσφερόμενο συμβόλαιο προς τον παίκτη + την εφορία. Το σύνολο δλδ που επιβαρύνεται το μπάτζετ, άρα , θεωρητικά πάντα σύμφωνα με όσο ακούγονται, 600 συμβόλαιο + 500 εφορία + 1,2 μύρια(ομάδα) = 2,3 μύρια.
Εάν γλυτώσω 500 , με διαπραγμάτευση, και το πολλαπλασιάσω για άλλες 2 περιπτώσεις που μάλλον θα χρειαστεί να αγοράσω παίκτη , έχω βγάλει την μία κούτρα , κάτι που δεν θα συνέβαινε στην περίπτωση που το έπαιζα "άπλας".
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

ABALAEA2 έγραψε:Ρεεεε συνέλθετε ρε!!

Μπαίνετε στο τρυπάκι του κάθε ΑΡΔ και αναλύετε την κάθε μπούρδα. Ο άλλος λέει ότι κρεμόμαστε από τα @@ της Στεάουα. Την παλεύετε? Βγήκε ο Μίχελ ή ο Ίβιτς να πουν ότι μιλάνε μόνο με το Βαρέλα (που για μένα μακάρι να τον πάρουμε)? Δηλαδή αν βγει ένας άλλος και πει ότι είμαστε κοντά Στον Χούμελς, ξαφνικά αποθεώνουμε?

Εν ολίγης, αν ισχύει ότι ανακοινώνουμε Ματέους, θεωρώ ότι μένει μόνο ένα στόπερ για τα προκριματικά. Και μετά ας κάτσουν όλο το καλοκαίρι να βρούνε 1,9,10. Προσωπικά θεωρώ ότι οι επιτελείς αξίζουν τα εύσημα για τις κινήσεις μέχρι τώρα...
+πολλα.

Μπαινουμε στο τρυπακι ολοι και οτι γραφεται το αναπαραγουμε ως πραγματικοτητα. :redcard:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Μπήκα τώρα και είδα ότι οι Ρουμάνοι ζητάνε 3 εκ για Βαρέλα!
Πιστεύω ότι αποκτάς τον Νταγκλας ελεύθερο τώρα και τον Ιανουάριο προσεγγίζεις τον Βαρέλα που θα μπορείς να συμφωνήσεις μαζί του!
Όσο για τν Μπόικο συμφωνείς μαζί του και πιέζει ο ιδιος και ο μανατζερ του για μεταγραφή!
Αν αποκτήσουν οι Τούρκοι άλλο ξένο τερματοφύλακα δεν θα ρισκάρουν να τους μείνει ο Ουκρανός καθώς έχουν περιορισμό στην χρησιμοποίηση ξένων ποδοσφαιριστών!Αλπλά θέλει υπομονή
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ace79grpaok έγραψε:Ότι δεν φοβάσαι εννοουσα☺
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγώ λέω να φέρουν τον νταγκλας το νταμάρι απο την ντιπρο και να αφήσουν τους βαρελάδες.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

ace79grpaok έγραψε:Εγώ λέω να φέρουν τον νταγκλας το νταμάρι απο την ντιπρο και να αφήσουν τους βαρελάδες.
Ace καλοπροαιρετα, τον Νταγκλας τον εχεις παρακολουθησει και τον θες, σε αντιθεση με τον Βαρελα; Καλοπροαιρετα ρωταω στο ξαναλεω.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Κάτσε να σας φτιάξω...
Κλείνουμε Boyko και Varela... και κατά τα τέλη Αυγούστου που θα 'ναι παχιές οι μύγες ο Douglas δεν έχει βρει ομάδα και υπό τον φόβο να μείνει ανενεργός έρχεται και ζητάει από τον Lubos να τον πάρουμε.
Ο Lubos επειδή είναι καλή ψυχή τον υπογράφει... και όλα είναι ωραία :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

DimitrisS έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Εγώ λέω να φέρουν τον νταγκλας το νταμάρι απο την ντιπρο και να αφήσουν τους βαρελάδες.
Ace καλοπροαιρετα, τον Νταγκλας τον εχεις παρακολουθησει και τον θες, σε αντιθεση με τον Βαρελα; Καλοπροαιρετα ρωταω στο ξαναλεω.
Ναι ,θέλω ένα γομαρι πίσω όχι άλλο εθνικη ποκεμον στην άμυνα μας
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

GiorgosAtha έγραψε:Κάτσε να σας φτιάξω...
Κλείνουμε Boyko και Varela... και κατά τα τέλη Αυγούστου που θα 'ναι παχιές οι μύγες ο Douglas δεν έχει βρει ομάδα και υπό τον φόβο να μείνει ανενεργός έρχεται και ζητάει από τον Lubos να τον πάρουμε.
Ο Lubos επειδή είναι καλή ψυχή τον υπογράφει... και όλα είναι ωραία :mrgreen:

Ως γνωστόν είμαστε μεγάλες καρδιες ☺☺☺☺☺☺
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εγώ σημειώνω οτι όποτε βγήκε μέσα από την ομάδα οτι συμφωνήσαμε με κάποιον παίκτη, η συμφωνία έστω κ με καθυστέρηση ολοκληρώθηκε. Αυτό έγινε κ με matos κ με sakhov που ανακοινώθηκαν επίσημα κανα δεκαήμερο αργότερα αν θυμάμαι καλά, το ίδιο έγινε κ με djalma. Αν λοιπόν όντως βγαίνει μέσα από την ομάδα οτι έκλεισε ο matheus (γιατί αυτό διαβάζω εγώ τουλάχιστον), πιστεύω οτι σύντομα θα είναι παίκτης μας κ επίσημα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

sourmenetes έγραψε:
simba έγραψε:Και Sourme, εφοσον μπαινεις στη διαδικασια να σχολιασεις κατι, και δη με τοσο αστοχο τροπο
Η δηλωση ηταν οτι το μπατζετ ειναι ανοιχτο..την προηγουμενη βδομαδα καποιοι λεγανε οτι ειναι πολλα οσα δινει στον νταλμα..
Κατι δεν παει καλα...:shock: :shock: :shock: :shock:
καλο θα ηταν να μενεις στη συζητηση και οχι να φευγεις μεσα στο 5 λεπτο..
Εκτος και αν ο στοχος ειναι μονο να καταθεσεις "ευχολογια" του στυλ "το μπατζετ ειναι ανοιχτο" και να "μειωσεις" το συνομιλητη σου με δημιουργια εντυπωσεων οπως την παραπανω..
Simba ακους τι λες;;γιατι σε μειωσα;;εγω ειπα τι ανεφεραν για το μπατζετ..

Δεν ειπα οτι εσυ δεν πας καλα...αλλα καπου αντιφασκουν τα πολλα λεφτα με το κωλωνψ να βαλω λεφτα..

Ηρεμησε και κοιτα τι γραφω..και συγγνωμη μου ειπες οτι εφυγα απο την κουβεντα για να δημιουργησω εντυπωσεις;;;
Τι να σου πω..
Sourme, οκ μπορεί να υπερεβαλλα γιατί τις περισσοτερες φορες π εχεις σχολιασει λεγόμενα μου, εχεις αρνητικη προδιάθεση κ προβαινεις σε σχολια του τύπου "δν παμε καλα", "συνελθετε", "κακοπροαιρετοι" κλπ, χωρις ν ευνοεις μια λογικη συζητηση (εκει κολλαει το περι μειωσης συνομιλητη)...

Και οπως σου ειπα στην αρχικη απάντηση μ, εφόσον μπαινεις στη διαδικασια να με κανεις quote κ να σχολιασεις, τα "δν παμε καλα" με τα σοκαρισμενα εμοτικον, ειναι κάπως αστοχα κ καποιοι θα ελεγαν οτι ειναι γ εντυπωσεις, ειδικα αν δεν ακολουθούνται απο επιχειρηματολογια χωρις ν αποσαφηνίζεται οτι μιλας γενικα..
Εξάλλου η αντιφαση π αναφέρεις ειναι περισσοτερο δικη σου αναγνωση, γτ δν ειδα πολλους φιλους να μιλανε για τα πολλα λεφτα κ ανοιχτα μπατζετ..

Οκ, μπορει ν ημουν υπερβολικος με τα περι φυγης απτη συζητηση, αλλα ρε συ, δεν ειναι ευλογο εφοσον μπαινεις σε καποια αντιπαραθεση ν μη φευγεις στο 5λεπτο?

Τελος, αν θες προσπαθησε να γινεις πιο καλοπροαίρετος κ ανεκτικος με τη διαφορετικη αποψη, οση διαφορα φιλοσοφίας κ αν εχουμε, για να ακολουθησω κ γω, π εξαρχης αυτη ηταν η προθεση μ..
Πες οτι οι ανησυχίες μου ειναι λιγο υπερβολικές ή προωρες, θα συμφωνησω..Συζητησε το..
Απλα "τρεμω" στην ιδεα οτι για 400 χιλιαρικα πχ θα χάνονται πρωταρχικοι στοχοι κ θα συμβιβαζομαστε σε λυσεις π θα υπαγορεύει ο κοφτης στο μπατζετ (τα περι ανοιχτων μπατζετ ειναι αστεια, ελπίζω ν το καταλαβαίνεις..)
Ειδικα σε μια κρισιμη χρονια π με την πιθανότητα ο γαυρος ν μην περάσει προκριματικα κ με την εισροη χρηματων απτις πωλησεις, μπορεις να κανεις το πραγματικο leap κ να μην κλαίμε σαν τις χηρες καθε φορα μεσουσης της σαιζον για την ποιότητα του ροστερ..

Και στην τελικη δωσε και ενα μικρο credit και το benefit of the doubt σε καποιες ευλογες ανησυχιες μου, οχι αστηρικτες ουτε κακοπροαιρετες, μιας κ οι περισσοτερες έχουν επαληθευτει στο παρελθον..

Ειδικα οταν στην προκειμενη, υπάρχουν πολυ περισσοτερα κ προσφατα στοιχεια π συνηγορουν προς σαυτη την ανησυχια παρα στη βεβαιοτητα για το αντιθετο..
Αλλα οκ, μιας κ ειναι πολυ νωρις, απλα την καταθετω για να κραταμε μικρο καλαθι κ μακαρι να διαψευσθει πανηγυρικά.. ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:
DimitrisS έγραψε:
Ναι ,θέλω ένα γομαρι πίσω όχι άλλο εθνικη ποκεμον στην άμυνα μας
Δεν τον παρακολουθησες τον Βαρελα ψέμματα λες είδες το 1.83 ύψος και κόλλησες έμμεσα το λες όταν λες για Πόκεμον ούτε εγώ τον παρακολουθησα γιαυτό δεν έχω άποψη αν είναι θέμα ύψους μόνο θα περνάμε 2.10 σεντερ μπακ για να καρφώνουν κιόλας :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

ace79grpaok έγραψε:τελικα βλεπω να κολλαει του βαρελα και να γλυτωνουμε .Φερε κανα σεντερ μπακ της προκοπης αγαπητε μιχελς
Το να μην κολαει κανενας καλυτερος (απο αυτους που μπορουμε να πληρωσουμε) στην φιλοσοφια του Ιβιτς απο τον Βαρελα και αν τελικα δεν τον παρουμε να παρουμε κανενα χειροτερο η να μην παρουμε κανενα και να πορευτουμε με τζαβελα χατζη μαλεζα πουγγουρα σκονδρα το σκεφτηκες η αρκει το να μην παρουμε Βαρελα κι ολα οκ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”