Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από sic-4 »

Sekeris4 έγραψε:
hasio_john έγραψε:Ρε τρελέ, δεν το είπα για σένα! :D
Απλά εδώ και λίγο καιρό υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια αρνητική ενέργεια απόψεων στο φόρουμ και στα σχόλια στο Fb!
Το 'σωτηρας της κακιας ωρας' πηγαινε σε μενα,μην μου πουλας τρελα,ρε ...τρελε :D

Δεν αντιμετωπιζω τον Σαββιδη σαν σωτηρα και ποτε δεν προκειται να συμπεριφερθω ως ιθαγενης.Ειναι πολιτικος-επιχειρηματιας και ανελαβε μια εταιρια με σκοπο το κερδος,ειτε οικονομικο,ειτε πολιτικο,ειτε προσωπικης προβολης.Εχει ΔΩΣΕΙ στον ΠΑΟΚ και εχει ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ απ τον ΠΑΟΚ.Κατα τη γνωμη μου,δεν του χρωσταμε χαρη ουτε ευγνωμοσυνη.ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ,ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ.Ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΝΩ απ τον καθε Σαββιδη.Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια πως ειναι πολιτικος-επιχειρηματιας και σκοπευει κατι να κερδισει και απο αυτην του την ενασχοληση. Δεν θεωρω πως προσδοκα να βγαλει χρημα απο τον ΠΑΟΚ αλλα πολιτικη/κοινωνικη δυναμη (που ενδεχομενως να του φερει χρημα εμμεσως, ομως χρημα αμεσο απο τον ΠΑΟΚ δεν θεωρω πως σκοπευει να βγαλει, απλα ισως να τον φερει σε επιπεδο να βγαζει τα εξοδα του). Δεν συμφωνω ομως πως εχει "ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ" οπως αναφερεις με κεφαλαια. ΙΣΩΣ στο μελλον να κερδισει, ισως (πιο πιθανο) οχι. Παντως μεχρι τωρα εχει βαλει πολλαπλασια απο οσα εχει παρει (σε αναγνωριση/εκτιμηση που θεωρω πως ειναι ο στοχος του). Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη..
Τωρα το οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τον καθε Σαββιδη, ειναι αυτονοητο. Παντως μεχρι στιγμης ειναι σωτηρας και ειναι αχαριστια νομιζω να μην του το αναγνωριζουμε.

ΥΓ: Ασχετα με τα παραπανω, πιστευω πως του εχει μπει και το "μικροβιο" αρκετα και αυτο το βρισκω θετικο.

edit: επισης, δεν "ανελαβε μια εταιρεια", ανελαβε ενα ΣΥΜΒΟΛΟ και το γνωριζει πολυ καλα και ο ιδιος και ως τετοιο χειριζεται τον ΠΑΟΚ και απο αυτην την ιδιοτητα του ΠΑΟΚ προσδοκα κερδος, οχι απο την εταιρικη. Και δεν ειναι ευγενικο να μας αποκαλεις εμμεσως ιθαγενεις επειδη η σκεψη μας δεν σταματα εκει που σταματα η δικη σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Δευ 25 Ιαν 2016, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Σέκερη, χωρίς να θέλω να θεοποιήσω τον Σαββίδη, αν αύριο πει ότι εγώ πουλάω την παε με συμβολική αξία 1ε, ποιός θα έρθει να αναλάβει για να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο? Όχι να την πάρει για να την κάνει μπουρδέλο και να ανοιχτεί, αλλά να βάλει δύο φράγκα με σοβαρό πλάνο, κάνει ανταγωνιστική ομάδα και να πάρει τίτλους [Στο στύλ αφεντάδων της Τρίπολης]... Ούτε 10.. Ούτε 10 από τους χιλιάδες εκατομυριούχους που υπάρχουν...

Μην πας μακριά... Δες στο μπάσκετ...

Να το πάμε όμως και ανάποδα... Πόσοι εμφανίστηκαν τότε που η ομάδα είχε χρέη? ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ...
Για τους επιφανείς τότε δεν ήταν γωνιακό μαγαζί που με ένα πλάνο, σε βάθος χρόνου [strategic planning] θα έπαιρναν και θα έδιναν και αυτοί?

Τέλος επειδή το παραμυθάκι [δεν πάει προς εσένα] από τις φυλλάδες για τις επιτροπές κτλ κουράζει..

Ποιός ιδιοκτήτης παε σε ολόκληρο τον κόσμο είναι 24/7 πάνω από τα συμβόλαια και πάνω από τις μεταγραφές...? Έχει ανθρώπους, τους πληρώνει και προχωράει το ζήτημα...

Να δούμε πόσες επιτροπές επι επιτροπών Σωτηρίας θα είχαμε αν δεν ήταν ο Ιβάν..
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Συμφωνώ και επαυξάνω sic-4!
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

sic-4 έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:
hasio_john έγραψε:Ρε τρελέ, δεν το είπα για σένα! :D
Απλά εδώ και λίγο καιρό υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια αρνητική ενέργεια απόψεων στο φόρουμ και στα σχόλια στο Fb!
Το 'σωτηρας της κακιας ωρας' πηγαινε σε μενα,μην μου πουλας τρελα,ρε ...τρελε :D

Δεν αντιμετωπιζω τον Σαββιδη σαν σωτηρα και ποτε δεν προκειται να συμπεριφερθω ως ιθαγενης.Ειναι πολιτικος-επιχειρηματιας και ανελαβε μια εταιρια με σκοπο το κερδος,ειτε οικονομικο,ειτε πολιτικο,ειτε προσωπικης προβολης.Εχει ΔΩΣΕΙ στον ΠΑΟΚ και εχει ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ απ τον ΠΑΟΚ.Κατα τη γνωμη μου,δεν του χρωσταμε χαρη ουτε ευγνωμοσυνη.ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ,ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ.Ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΝΩ απ τον καθε Σαββιδη.Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια πως ειναι πολιτικος-επιχειρηματιας και σκοπευει κατι να κερδισει και απο αυτην του την ενασχοληση. Δεν θεωρω πως προσδοκα να βγαλει χρημα απο τον ΠΑΟΚ αλλα πολιτικη/κοινωνικη δυναμη (που ενδεχομενως να του φερει χρημα εμμεσως, ομως χρημα αμεσο απο τον ΠΑΟΚ δεν θεωρω πως σκοπευει να βγαλει, απλα ισως να τον φερει σε επιπεδο να βγαζει τα εξοδα του). Δεν συμφωνω ομως πως εχει "ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ" οπως αναφερεις με κεφαλαια. ΙΣΩΣ στο μελλον να κερδισει, ισως (πιο πιθανο) οχι. Παντως μεχρι τωρα εχει βαλει πολλαπλασια απο οσα εχει παρει (σε αναγνωριση/εκτιμηση που θεωρω πως ειναι ο στοχος του). Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη..
Τωρα το οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τον καθε Σαββιδη, ειναι αυτονοητο. Παντως μεχρι στιγμης ειναι σωτηρας και ειναι αχαριστια νομιζω να μην του το αναγνωριζουμε.

ΥΓ: Ασχετα με τα παραπανω, πιστευω πως του εχει μπει και το "μικροβιο" αρκετα και αυτο το βρισκω θετικο.

edit: επισης, δεν "ανελαβε μια εταιρεια", ανελαβε ενα ΣΥΜΒΟΛΟ και το γνωριζει πολυ καλα και ο ιδιος και ως τετοιο χειριζεται τον ΠΑΟΚ και απο αυτην την ιδιοτητα του ΠΑΟΚ προσδοκα κερδος, οχι απο την εταιρικη. Και δεν ειναι ευγενικο να μας αποκαλεις εμμεσως ιθαγενεις επειδη η σκεψη μας δεν σταματα εκει που σταματα η δικη σου.
Οσον αφορα το ιθαγενεις,πηρα την απαντηση(οχι τοσο ευγενικη :lol: ) που περιμενα απο σενα οτι ειμαι αχαριστος.

Οσον αφορα το σωτηρας

Το διοικητικο παρεθλον του ΠΑΟΚ μ εχει διδαξει οτι ο πραγματικος λογαριασμος βγαινει στη φορα οταν σχολασει ο γαμος και οχι κατα τη διαρκεια.Οποτε θα περιμενω και αναλογως θα κρινω,αργα ή αργοτερα θα φανουν ολα.Δεν ριχνω ΚΑΜΙΑ μομφη στον Σαββιδη.Εχω πειστει οτι σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακοβουλος σαν τους προη-γουμενους.Απλα ο μεγαλομετοχος ειναι επιχειρηματιας και ΔΕΝ θα τον κατηγορησω ουτε στην περιπτωση που εμφανιστει καποιο ανεξοφλητο δανειο της παε ΠΑΟΚ προς την Διμερα.Αν δεν εμφανιστει,και αν παραδωσει την παε με μηδενικο χρεος,τοτε ενα μπραβο θα το αξιζει.Και αυτο επειδη ειμαστε μεγαλοψυχοι ως ΠΑΟΚτσηδες,αφου-ναουμε-ξερωγω-ενταξει :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Το "αχαριστια" που ανεφερα ηταν συγκεκριμενος και ΕΥΘΥΣ χαρακτηρισμος που προκυπτει απο την γνωμη που εξεφρασα και αιτιολογησα και οχι ειρωνικος χαρακτηρισμος.

Η υπολοιπη εξηγηση σου σεβαστη.

Ομως, λες θα τον κρινεις οταν σχολασει ο γαμος, αλλα στην ουσια εισαι ηδη αρνητικα διακειμενος γιατι μπορει να εμφανισει καποιο ανεξοφλητο δανειο κλπ... Ενω ΗΔΗ εχει βαλει τοσο χρημα χωρις να εχει παρει τιποτα, αφηνεις αυτο στην ακρη και μιλας για ιθαγενεις επειδη ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ... κλπ.. Επισης αφου εισαι επιφυλακτικος και λες "ΜΠΟΡΕΙ να εμφανισει δανειο κλπ", θα ησουν δικαιος αν ελεγες "ΜΠΟΡΕΙ να βγαλει πολλαπλασια απο τον ΠΑΟΚ" μια και μεχρι στιγμη αυτο δεν εχει συμβει αλλα εσυ δηλωνεις πως εχει κερδισει πολλαπλασια.. Δεχομαι την εξηγηση σου πως δεν τον θεωρεις κακοβουλο ομως μια ψιλη προκατειλημμενος εισαι νομιζω (οχι μονο εσυ, πολυς κοσμος σκεφτεται ετσι και δεν συμφωνω).
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Ας γράψω λοιπόν κι εγώ το σεντόνι μου...

Τείνω να συμφωνήσω με όσους λένε ότι πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέπτη μας,
προκειμένου να αντιληφθούμε το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή
στον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Κατ' αρχάς δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα πρέπει να παίρνει ο καθένας προσωπικά
μια άποψη που ρίχνει ευθύνες σ' εμάς τους οπαδούς.

Αυτό που θεωρώ ότι είναι το βασικό πρόβλημα είναι πως δεν αγκαλιάζουμε πραγματικά την ομάδα. Δεν την προστατεύουμε πραγματικά, δε νιώθει κανείς μέσα στην ομάδα ότι βρίσκεται σε μία οικογένεια.
Δε λέω να γίνουμε κλακαδόροι και χειροκροτητές αλλά ας αναλογιστούμε το πώς στηρίζαμε τουλάχιστον
με την παρουσία μας στο γήπεδο την πρώτη σεζόν Ζαγοράκη και το πως λειτουργούμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν οφείλω να ομολογήσω πως και παλιότερα ο κόσμος ήταν πολύ πιο ζεστός ως προς τη στήριξη του στην ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι επί Μπατατούδη άργησε πολύ να ακουστεί "αντιπολιτευτική" κριτική. Από την άλλη βέβαια το ταβάνι της τότε ομάδας ήταν η απόλυτη μετριότητα των εποχών Βουλινού οπότε πάντα αντιμετωπιζόταν ως επιτυχία η έξοδος στην Ευρώπη.

Αντίθετα τώρα ήδη από την πρώτη χρονιά Σαββίδη έγινε σχεδόν αυτοσκοπός το κύπελλο και το Τσ.Λ.Με ευθύνη Σαββίδη βεβαίως αλλά και ύστερα από αρκετή πίεση αρδ και κόσμου η οποία όταν γίνεται αντιληπτή από τον
πολιτικάντη μεγαλομέτοχο λειτουργεί σαν τρικυμία εν κρανίω.

Κάποτε στηρίξαμε Γούμενο κάνοντας ρεκόρ στα διαρκείας,μέχρι τότε, επειδή έφερε Σικαμπάλα,Ζαγόρ,Ηλιάδη και Μπαλάφα :roll: .Αυτή η στάση μας κυρίως με κάνει να απορώ με την απόλυτη τωρινή αποστροφή.

Ο Σαββίδης προφανώς και δεν είναι μεγιστάνας. Προφανώς και έχει πολλά θέματα. ΑΛΛΑ... Είναι η πρώτη φορά,όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, που παράγοντας του γάβρου(Βρέντζος) εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος του, κάτι που αν μη τι άλλο δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί και δείχνει πόσο υπολογίσιμος είναι. Η πρώτη φορά που δεν μας απασχολεί ΤΙΠΟΤΑ άλλο πέρα από τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας. Πρώτη φορά που η ΠΑΕ λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

Και ενώ αυτά είναι η βάση και το πλαίσιο για να δημιουργηθεί μια υγιής ατμόσφαιρα στην ομάδα, όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από αυτήν έχουν διαμορφώσει ένα πλήρως αρρωστημένο περιβάλλον. Ο Σαββίδης δεν ταϊζει αρδ-παράγοντες,όπως έκανε ο Μπατατούδης, γι' αυτό και όλοι ξερογλείφονται ξεσκίζοντας την ομάδα. Το σύστημα γαβρο-επο είχε υποχείριο του τον ΠΑΟΚ οπότε δεν πλήρωνε εγκάθετους για να δημιουργούν προβλήματα.Εμείς δεν είχαμε καεί στο χυλό για να φυσάμε το γιαούρτι και έτσι είχαμε χαμηλότερες απαιτήσεις.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνδυαστικά οδηγούν στη σημερινή αρρώστια, η οποία δείχνει μη αναστρέψιμη, καθώς ακόμα και αν η ομάδα πάει τρένο πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα περιμένουν με το δάκτυλο στην σκανδάλη.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάντως τη σφραγίδα του τέταρτου δύσκολα θα την αποτινάξουμε πάνω από το σκεβρωμένο μας κορμί.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Επισης θελω να πω πως ειναι σιγουρο πως παρα τα λεφτα που εβαλε, προκοπη αγωνιστικα δεν πολυβλεπουμε. Ομως ειμαστε αδικοι οταν χρεωνουμε 100% τον Ιβαν γι αυτο και παραβλεπουμε τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ευθυνες. Και εννοω την οξεια μιρλιτιδα που παρουσιαζουμε ως λαος και βρισκουμε διαρκως αφορμες για γκρινια, μιρλα και μπαχαλο αντι να στηριζουμε με παθος "παραλογο" (ασχετως αποτελεσματων δηλαδη), χαρακτηριστικο που μας εχει δωσει τις μυθικες διαστασεις που εχουμε ως Λαος του ΠΑΟΚ.

Επισης τεραστια ευθυνη (ΚΥΡΙΩΣ δικη μας και δευτερευοντως του Ιβαν) ειναι που εχουμε δωσει τοσο μεγαλη υποσταση στα σκουπιδια της "αθλητικης δημοσιογραφιας" της πολης μας που ζουν ως παρασιτα γυρω απο τον ΠΑΟΚ. Ανθρωποι αμορφωτοι που το παιζουν "δημοσιογραφοι", ανθρωποι μιζεροι και ακαλλιεργητοι που εχουν και το θρασσος να καταλαμβανουν δημοσιο βημα, ανθρωποι που δεν εχουν καν την ικανοτητα να διατυπωσουν σωστα μια σκεψη, τους εχουν κανει "σταρ" και τους δινουν πατημα να κανουν την ομαδα μπουρδελο αντι να βρισκονται στην ανυπαρξια οπως αντικειμενικα θα τους αξιζε.

edit: Korfas δεν ειχα δει το post σου οταν εγραφα αυτο.. λες πιο ολοκληρωμενα αυτο που ηθελα να πω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Sekeris4 έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Sekeris4 έγραψε: Το 'σωτηρας της κακιας ωρας' πηγαινε σε μενα,μην μου πουλας τρελα,ρε ...τρελε :D

Οσον αφορα το ιθαγενεις,πηρα την απαντηση(οχι τοσο ευγενικη :lol: ) που περιμενα απο σενα οτι ειμαι αχαριστος.

Οσον αφορα το σωτηρας

Το διοικητικο παρεθλον του ΠΑΟΚ μ εχει διδαξει οτι ο πραγματικος λογαριασμος βγαινει στη φορα οταν σχολασει ο γαμος και οχι κατα τη διαρκεια.Οποτε θα περιμενω και αναλογως θα κρινω,αργα ή αργοτερα θα φανουν ολα.Δεν ριχνω ΚΑΜΙΑ μομφη στον Σαββιδη.Εχω πειστει οτι σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακοβουλος σαν τους προη-γουμενους.Απλα ο μεγαλομετοχος ειναι επιχειρηματιας και ΔΕΝ θα τον κατηγορησω ουτε στην περιπτωση που εμφανιστει καποιο ανεξοφλητο δανειο της παε ΠΑΟΚ προς την Διμερα.Αν δεν εμφανιστει,και αν παραδωσει την παε με μηδενικο χρεος,τοτε ενα μπραβο θα το αξιζει.Και αυτο επειδη ειμαστε μεγαλοψυχοι ως ΠΑΟΚτσηδες,αφου-ναουμε-ξερωγω-ενταξει :mrgreen: :mrgreen:
Ναι να παραδώσει μια ξεχρεωμενη παε στα Πάοκοκαμογια που σε χρόνο dt θα την βουλιαξουν στα χρέη πάλι. ....κάποιοι πρέπει να τον θεωρούμε ανόητο και βλακα να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι, θα τον λουστουμε τον τύπο που είχε το θράσος να κάνει πράξη τα λόγια του να μας ξεχρεώσει. ....ο άλλος περιμένει πότε θα φύγει και αν αφήσει τότε με μηδέν χρέος την παε πες τα κορακια ότι θα περιμένουν με την γλώσσα απέξω αλλά δεν θα έχουν την τύχη να πέσουν ξανά στο βαρέλι με το μέλι. ....τέρμα οι επιτροπές σωτηρίας

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 25 Ιαν 2016, 18:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sic-4 έγραψε:Το "αχαριστια" που ανεφερα ηταν συγκεκριμενος και ΕΥΘΥΣ χαρακτηρισμος που προκυπτει απο την γνωμη που εξεφρασα και αιτιολογησα και οχι ειρωνικος χαρακτηρισμος.

Η υπολοιπη εξηγηση σου σεβαστη.

Ομως, λες θα τον κρινεις οταν σχολασει ο γαμος, αλλα στην ουσια εισαι ηδη αρνητικα διακειμενος γιατι μπορει να εμφανισει καποιο ανεξοφλητο δανειο κλπ... Ενω ΗΔΗ εχει βαλει τοσο χρημα χωρις να εχει παρει τιποτα, αφηνεις αυτο στην ακρη και μιλας για ιθαγενεις επειδη ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ... κλπ.. Επισης αφου εισαι επιφυλακτικος και λες "ΜΠΟΡΕΙ να εμφανισει δανειο κλπ", θα ησουν δικαιος αν ελεγες "ΜΠΟΡΕΙ να βγαλει πολλαπλασια απο τον ΠΑΟΚ" μια και μεχρι στιγμη αυτο δεν εχει συμβει αλλα εσυ δηλωνεις πως εχει κερδισει πολλαπλασια.. Δεχομαι την εξηγηση σου πως δεν τον θεωρεις κακοβουλο ομως μια ψιλη προκατειλημμενος εισαι νομιζω (οχι μονο εσυ, πολυς κοσμος σκεφτεται ετσι και δεν συμφωνω).
Πολύ προκατειλημενος είναι όχι λίγο σε καθε μυνημα του φαίνεται αυτό

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

korfas έγραψε: Ο Σαββίδης προφανώς και δεν είναι μεγιστάνας. Προφανώς και έχει πολλά θέματα. ΑΛΛΑ... Είναι η πρώτη φορά,όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, που παράγοντας του γάβρου(Βρέντζος) εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος του, κάτι που αν μη τι άλλο δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί και δείχνει πόσο υπολογίσιμος είναι. Η πρώτη φορά που δεν μας απασχολεί ΤΙΠΟΤΑ άλλο πέρα από τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας. Πρώτη φορά που η ΠΑΕ λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

Και ενώ αυτά είναι η βάση και το πλαίσιο για να δημιουργηθεί μια υγιής ατμόσφαιρα στην ομάδα, όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από αυτήν έχουν διαμορφώσει ένα πλήρως αρρωστημένο περιβάλλον. Ο Σαββίδης δεν ταϊζει αρδ-παράγοντες,όπως έκανε ο Μπατατούδης, γι' αυτό και όλοι ξερογλείφονται ξεσκίζοντας την ομάδα. Το σύστημα γαβρο-επο είχε υποχείριο του τον ΠΑΟΚ οπότε δεν πλήρωνε εγκάθετους για να δημιουργούν προβλήματα.Εμείς δεν είχαμε καεί στο χυλό για να φυσάμε το γιαούρτι και έτσι είχαμε χαμηλότερες απαιτήσεις.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνδυαστικά οδηγούν στη σημερινή αρρώστια, η οποία δείχνει μη αναστρέψιμη, καθώς ακόμα και αν η ομάδα πάει τρένο πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα περιμένουν με το δάκτυλο στην σκανδάλη.
Επίσης είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια που - ανεξαρτήτως της κατάστασης των ανταγωνιστών, δεν φταίμε εμείς για τις δικές τους μ@λ@κίες - ξεκινάμε μονίμως ως φαβορί για τη δεύτερη θέση, υπό την έννοια ότι η π.χ. τρίτη θεωρείται «αποτυχία». Από τη δεκαετία του '70 είχαμε να το ζήσουμε αυτό.
Και επίσης είναι η πρώτη φορά που αλλόθρησκοι ΑΡΔ ασχολούνται τόσο πολύ με τον ΠΑΟΚ, σχεδόν πάντα αρνητικά (με λίγες εξαιρέσεις). Παλιότερα το μότο ήταν «ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είναι κρίμα που βρίσκεται εκεί και το πρωτάθλημα έχει ανάγκη από έναν δυνατό ΠΑΟΚ» και λοιπές ντεμεκιές, αυτά τα κροκοδείλια πλέον τελειώσανε.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

northend4 έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:
Δεν υπαρχουν παιχτες που να κανουν τη διαφορα τον Ιανουαριο.Το καλοκαιρι υπαρχουν αλλα δεν ερχονται λογω καπιταλ κοντρολ.Τους παρακαλαει ο Σαββιδης να δεχτουν τα εκατομμύριά του κι αυτοι ανενδοτοι.Ασε που υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να φταιει το κατεστημενο των αθηνων.
Sekeris σε ρώτησα και στο τοπικ του Σαββίδη όταν έγραψες αυτό αλλά δεν απάντησες(πιθανόν να μην το πρόσεξες)
Γιατι στην 5η χρονια εχεις γλυκο,σκονδρα,μαλεζα,βιτορ,'εναναπομας',κιτσιου,τζιολη,γκολασα,κατσε,κοροβεση,πελκα,φερνεις βελλιδη και παραλιγο γκαλιτσιο.

Τι εννοείς στην 5η χρονιά ??
Aπο αυτα που εγραψα,εκει κολλησες?Ωραια,δεν ειναι 5η αλλα 4η.[/quote]
[/quote]

Ναι εκεί κόλλησα. Επειδή έχω άλλη άποψη(σεβαστή και η δική σου) και δεν θεωρώ σκόπιμο να κάτσω να αραδιάσω σε πόσα πράγματα εχει ανέβει εκκωφαντικά σε όλα τα επίπεδα (πλην του αγωνιστικού) ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη θα ήθελα το ξέσκισμα τουλάχιστον να είναι δίκαιο.
Ο Σαββίδης λοιπόν είναι 3.5 χρόνια ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (διανύει την 4η χρονιά) μιας και ήρθε τον Αύγουστο του 12 όταν περίπου είχε δρομολογηθεί το πρώτο αγωνιστικό εξάμηνο με πωλήσεις Σταφυλίδη, Βιειρίνια κτλ.
Τώρα ξέσκισε ελεύθερα αλλά όχι για 5 χρόνια[/quote]

Κατ αρχην,το γεγονος οτι βοηθαει ανθρωπους που εχουν προβληματα υγειας δειχνει οτι εχει ανθρωπιά και ειμαι σιγουρος οτι θα συνεχισει να το κανει παντα.Αυτη η συμπεριφορα διδασκει ΠΑΟΚ.

Συμφωνω οτι η 'βιτρινα' ειναι τοπ.Μπουτικ επιπεδου ch l, λιφτινγκ στην Τουμπα,site,χορηγιες,ακαδημιες σε ολη την
ελλαδα και στο εξωτερικο,αξιοπιστος στις πληρωμες και γενικα αριστο ονομα στην αγορα,βοηθεια στην καε-ερασιτεχνη,ειναι πολλα.Ομως,ολη η ουσια ειναι το αγωνιστικο και εκει προσωπικα δεν βλεπω λαμπρο μελλον.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Sekeris4 έγραψε:
northend4 έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:
Δεν υπαρχουν παιχτες που να κανουν τη διαφορα τον Ιανουαριο.Το καλοκαιρι υπαρχουν αλλα δεν ερχονται λογω καπιταλ κοντρολ.Τους παρακαλαει ο Σαββιδης να δεχτουν τα εκατομμύριά του κι αυτοι ανενδοτοι.Ασε που υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να φταιει το κατεστημενο των αθηνων.
Sekeris σε ρώτησα και στο τοπικ του Σαββίδη όταν έγραψες αυτό αλλά δεν απάντησες(πιθανόν να μην το πρόσεξες)
Γιατι στην 5η χρονια εχεις γλυκο,σκονδρα,μαλεζα,βιτορ,'εναναπομας',κιτσιου,τζιολη,γκολασα,κατσε,κοροβεση,πελκα,φερνεις βελλιδη και παραλιγο γκαλιτσιο.

Τι εννοείς στην 5η χρονιά ??
Aπο αυτα που εγραψα,εκει κολλησες?Ωραια,δεν ειναι 5η αλλα 4η.
[/quote]

Ναι εκεί κόλλησα. Επειδή έχω άλλη άποψη(σεβαστή και η δική σου) και δεν θεωρώ σκόπιμο να κάτσω να αραδιάσω σε πόσα πράγματα εχει ανέβει εκκωφαντικά σε όλα τα επίπεδα (πλην του αγωνιστικού) ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη θα ήθελα το ξέσκισμα τουλάχιστον να είναι δίκαιο.
Ο Σαββίδης λοιπόν είναι 3.5 χρόνια ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (διανύει την 4η χρονιά) μιας και ήρθε τον Αύγουστο του 12 όταν περίπου είχε δρομολογηθεί το πρώτο αγωνιστικό εξάμηνο με πωλήσεις Σταφυλίδη, Βιειρίνια κτλ.
Τώρα ξέσκισε ελεύθερα αλλά όχι για 5 χρόνια[/quote]

Κατ αρχην,το γεγονος οτι βοηθαει ανθρωπους που εχουν προβληματα υγειας δειχνει οτι εχει ανθρωπιά και ειμαι σιγουρος οτι θα συνεχισει να το κανει παντα.Αυτη η συμπεριφορα διδασκει ΠΑΟΚ.

Συμφωνω οτι η 'βιτρινα' ειναι τοπ.Μπουτικ επιπεδου ch l, λιφτινγκ στην Τουμπα,site,χορηγιες,ακαδημιες σε ολη την

ελλαδα και στο εξωτερικο,αξιοπιστος στις πληρωμες και γενικα αριστο ονομα στην αγορα,βοηθεια στην καε-ερασιτεχνη,ειναι πολλα.Ομως,ολη η ουσια ειναι το αγωνιστικο και εκει προσωπικα δεν βλεπω λαμπρο μελλον.[/quote]
Τωρα μάλιστα. Είσαι ωραίος και η κριτική σου είναι ολοκληρωμένη ;)
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Κουφάλες ιώσεις, τι πυρετό κάνετε... Παραλήρημα σκέτο απόψε ο ύπνος. Και όνειρα μπερδεμένα με ειδήσεις, αχταρμάς. Πώς είναι τα πλάνα τα εναέρια που βγάζει η ΠΑΕ? Κάπως έτσι ταξίδευα. Και τι είδα λέτε? Είδα καταρχάς το Σαββίδη ήδη από Σεπτέμβρη Οκτώβρη να σκέφτεται τις αλλαγές της νέας χρονιάς. Γιατί δεν πρέπει να πλήττουμε. Έχει και πολλούς που του λένε διάφορα. Να φέρνει Κούδα και ΝΒ που ξέρει και τα παιδιά στα ραδιόφωνα που θα μας κάνουν τη δουλειά μας. Είδα τον ΝΒ να συνεννοείται με το Ζήση για τις μεταγραφές του Μπακασέτα, του Χατζιησαϊα και του Βελλίδη, μια και ο Άρνεσεν που δεν ξέρει από Ελλάδα είναι ανενεργός μέχρι ν αποφασίσει να παραιτηθεί ή να τον διώξει το καλοκαίρι. Είδα το Ζήση να ετοιμάζει βαλίτσες για την ένδοξη επιστροφή. Είδα ψηστήρι σ έναν τύπο με καφέ δερμάτινο αλλά είχε πιο σοβαρά πράγματα να κάνει κι έτσι αποφασίστηκε η επιστροφή Μπόλονι και Σβούρα μετά το θρίαμβο στην Αραβία. Και τον Γ.Χ., κάπου θα χωρέσει κι αυτός, θα κάνουμε και ΠΑΟΚ Β' αφού. Είδα τον Τζακ να φεύγει άρον άρον για αεροδρόμιο, και τον κυρ κυρ με ταξί. Άκουσα να συζητιέται και το όνομα του Θοδωρή, είδα νέους να γράφουν στους τοίχους της Τούμπας "new revolution αλλά με μεγαλομέτοχο", αλλά αυτό μάλλον δεν προχώρησε. Κρίμα γιατί θα γέμιζε και το γήπεδο. Είδα κι έναν που έμοιαζε με τον Κόλκα υπεύθυνο επικοινωνίας αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν αυτός, πάντως στο σουλούπι του ήταν. 'Ηταν κι ένας κοντός μαζί, αλλά δε φορούσε αθλητικά, για διοικητικός μου φάνηκε. Τον Τούντορ δεν τον είδα πουθενά, μάλλον έχει φύγει προ πολλού. Και πάνω που πάω να κοιτάξω βαθμολογία, να δω που τερματίσαμε στα πλει οφ, αν πήραμε κανένα κύπελλο, ξύπνησα ρε γαμώτο. Κι άντε να κοιμηθείς πάλι...
Κουφάλα ίωση
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ίσως κατάλαβες τρία ματς σερί, ότι και αυτοί που πάνε Τούμπα, πολλοί είναι...
Δράμα

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ιβαν σε παρακαλω σωσε την ομαδα απο τους αμπαλους τους ασχετους και τους αρδ
βγες και πες οτι ο τουντορ θα ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ για τα επομετα 2 χρονια , ακομα και αν καταστραφει η γη και βγει ο ηλιος απο την δυση
σε παρακαλω δεν τους αντεχω αλλο φτανει Φ-Τ-Α-Ν-Ε-Ι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”