Sekeris4 έγραψε:Το 'σωτηρας της κακιας ωρας' πηγαινε σε μενα,μην μου πουλας τρελα,ρε ...τρελεhasio_john έγραψε:Ρε τρελέ, δεν το είπα για σένα!![]()
Απλά εδώ και λίγο καιρό υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια αρνητική ενέργεια απόψεων στο φόρουμ και στα σχόλια στο Fb!![]()
Δεν αντιμετωπιζω τον Σαββιδη σαν σωτηρα και ποτε δεν προκειται να συμπεριφερθω ως ιθαγενης.Ειναι πολιτικος-επιχειρηματιας και ανελαβε μια εταιρια με σκοπο το κερδος,ειτε οικονομικο,ειτε πολιτικο,ειτε προσωπικης προβολης.Εχει ΔΩΣΕΙ στον ΠΑΟΚ και εχει ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ απ τον ΠΑΟΚ.Κατα τη γνωμη μου,δεν του χρωσταμε χαρη ουτε ευγνωμοσυνη.ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ,ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ.Ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΝΩ απ τον καθε Σαββιδη.Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια πως ειναι πολιτικος-επιχειρηματιας και σκοπευει κατι να κερδισει και απο αυτην του την ενασχοληση. Δεν θεωρω πως προσδοκα να βγαλει χρημα απο τον ΠΑΟΚ αλλα πολιτικη/κοινωνικη δυναμη (που ενδεχομενως να του φερει χρημα εμμεσως, ομως χρημα αμεσο απο τον ΠΑΟΚ δεν θεωρω πως σκοπευει να βγαλει, απλα ισως να τον φερει σε επιπεδο να βγαζει τα εξοδα του). Δεν συμφωνω ομως πως εχει "ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ" οπως αναφερεις με κεφαλαια. ΙΣΩΣ στο μελλον να κερδισει, ισως (πιο πιθανο) οχι. Παντως μεχρι τωρα εχει βαλει πολλαπλασια απο οσα εχει παρει (σε αναγνωριση/εκτιμηση που θεωρω πως ειναι ο στοχος του). Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη..
Τωρα το οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τον καθε Σαββιδη, ειναι αυτονοητο. Παντως μεχρι στιγμης ειναι σωτηρας και ειναι αχαριστια νομιζω να μην του το αναγνωριζουμε.
ΥΓ: Ασχετα με τα παραπανω, πιστευω πως του εχει μπει και το "μικροβιο" αρκετα και αυτο το βρισκω θετικο.
edit: επισης, δεν "ανελαβε μια εταιρεια", ανελαβε ενα ΣΥΜΒΟΛΟ και το γνωριζει πολυ καλα και ο ιδιος και ως τετοιο χειριζεται τον ΠΑΟΚ και απο αυτην την ιδιοτητα του ΠΑΟΚ προσδοκα κερδος, οχι απο την εταιρικη. Και δεν ειναι ευγενικο να μας αποκαλεις εμμεσως ιθαγενεις επειδη η σκεψη μας δεν σταματα εκει που σταματα η δικη σου.