Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- efthimis_paok
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Και μετα ο στεφενς λέει " ας μη το ανοίξω καλύτερα. Είμαστε και στην Αθήνα". Απλα πρέπει να συμβιβαστούμε. Οταν δεν θα παίζει φιλικό, θα εχει τα κοράκια να καθαρίζουν.
ειμαι περιεργος να δω μεχρι ποτε θα συνεχιστει αυτη η αηδια
- The_Stalker
Περίμενα εναγωνίως δήλωση Τσιώλη για αλλοίωση αποτελέσματος...
ΓΑΡΓΑΡΑ πάλι ρε υποτακτικέ;
ΓΑΡΓΑΡΑ πάλι ρε υποτακτικέ;
-
paokpantou
η αηδια αυτη θα συνεχιστει φιλε μεχρι να ανοιξουν επιτελους ολες οι ομαδες τα ματια τους και κανουν καταγγελια στην ουεφα για το πρωταθλημα που γινεται εδω..και πιστεψε με αν ασχοληθει η ουεφα μονο τοτε θα καθαρισει η βρωμα και η σαπιλα του ελληνικου ποδοσφαιρου.ας απαγορεψει επιτελους να παιζουν ελληνικες ομαδες στην ευρωπη για 3-4χρονια και εγω σου λεω πως ολα θα γινουν πολυ καλυτερΑAzrael έγραψε:ειμαι περιεργος να δω μεχρι ποτε θα συνεχιστει αυτη η αηδια
εδω πλεον εχουμε ξεχασει ποτε αρχισε,εσενα αυτο σε ενοιαξε?Azrael έγραψε:ειμαι περιεργος να δω μεχρι ποτε θα συνεχιστει αυτη η αηδια
μαγκες πρωτα απο ολα δεν χρειαζετε να απαξιωνετε την ομαδα μας.να ξερετε οτι με 2-3 προσθηκες και γεματη τουμπα τους πεταμε 4!εδω χανουν βαθμους η μπαρτσελονα και η ρεαλ και αυτος δεν χανει
γελαν και οι χαρτοπετσετες με αυτους
- kataramenos5
εγω αυτο που εχω να πω καταρα στον παναιτωλικο που ετολμησε να κοψει βαθμο//
- kataramenos5
Δε γίνεται ρε παιδιά να μην κάνει κανείς τίποτα γι αυτό που γίνεται τόσα χρόνια. Για να χαίρεται ο χοντρός κι ο γιος του θα μας βγαίνει εμας η ψυχή συνέχεια; Ολοι ξέρουν οτι το ποδόσφαιρο μας είναι σάπιο μέχρι τη ρίζα και δεν κοπτεται κανείς; Αυτοί δε βλέπουν ότι το γήπεδο τους κάθε Κυριακή είναι και πιο άδειο; Άρχισαν να το σιχαίνονται κι οι ίδιοι οι γάβροι αλλά αυτοί εκεί ακάθεκτοι. Για λύπηση είναι. Δε βλέπω κανέναν απολύτως λογο να ρθεις να βάλεις τα λεφτά σου σ αυτήν την κοροϊδία .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- kataramenos5
MANIAKOS έγραψε:επειδη ειπα καταρα εμφανιστηκες καταραμενε?
-
Armagedonas
Μόνο με κάτι δραστικό θα σταματήσει αυτή η αηδία
Αποχώρηση από το πρωτάθλημα,κατάρρευση ΝΟΒΑ,δημιουργία άλλης Λίγκας με αεκ,παο...τι να πω
δεν πάει άλλο
Αποχώρηση από το πρωτάθλημα,κατάρρευση ΝΟΒΑ,δημιουργία άλλης Λίγκας με αεκ,παο...τι να πω
δεν πάει άλλο