Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από angelheart »

Κώδικας: Επιλογή όλων

Η ΠΑΕ επέλεξε Δώνη, οκ, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται..
Η "ΠΑΕ" δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει και το "η κυβέρνηση", "η CIA" κτλ κτλ. Υπάρχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ άνθρωποι που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις. ΣΗΜΕΡΑ που μιλάμε (γιατί αύριο μεθαύριο δεν ξέρεις) είναι οι Κύριοι Ζήσης Βρύζας, Γιώργος Γεωργιάδης και Ζερμάν Τσιστιάκοφ. Σιγά μην τολμούσε καν ο ΓΔ να κάνει θέμα στον Γκαρσία αν δεν ήξερε οτι "έχει πλάτες". Εδώ ο Ιταλός έφυγε μετά από 15 μέρες προετοιμασία και παραμονές παιχνιδιών με Άγιαξ κτλ. Πολλά είναι ο ΓΔ αλλά ηλίθιος δεν είναι.

Σε αυτούς τους 3 ΠΡΕΠΕΙ να υπολογίσουμε και έναν αριθμό ανθρώπων που τους επηρεάζουν (χωρίς να υπονοώ οτι κάνουν κάτι αρνητικό) άσχετα αν έχουν κάποιον επίσημο ή θεσμικό ρόλο. Για να μην πείτε κατευθείαν "ο Κόλκας" (κτλ κτλ) εδώ μπαίνουν άνθρωποι η γνώμη των οποίων είναι ΠΟΛΥ σημαντική για τους 3 προηγούμενους. Μπορεί να είναι (τυχαίο βρε παιδάκι μου) ακόμα και ο Ρομπέρτο Κάρλος. Μπορεί παλιοί συμπαίκτες, παλιοί προπονητές. Στην τελική όλοι μας ΚΑΠΟΙΟΥ την συμβουλή ζητάμε κατά καιρούς.

Σε αυτό το σημείο αντί να λάβω μέρος στις ομαδικές αποδοκιμασίες (ένθεν και ένθεν) θα ήθελα να δώσω τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου σε όοοοοοοολους αυτούς που τα τελευταία 2 χρόνια, έκαναν της Παναγιάς τα μάτια ώστε να έρθει "στα πράγματα" ο Κος Ζήσης Βρύζας. Ο ΑΓΩΝΑΣ τους ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ πανηγυρικά. ΔΕΝ πήγαν χαμένα, τα πανό (ακόμα και σε εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια), ούτε και τα "πυρομαχικά".

Δεν πιστεύω σήμερα που μιλάμε να έχουν παράπονα. Τεχνοκράτες δεν έλεγαν οτι χρειαζόμαστε ; ΒΑΡΕΘΗΚΑ να το διαβάζω και να το ακούω αυτό. Ακόμα και εκείνος ο emprostisgisoitrelamenoi μου είχε κάνει ολόκληρο μάθημα κάποτε για "τους τεχνοκράτες που χρειάζεται η ομάδα" (ένα search σε παλιά ποστ και θα δείτε μόνοι σας τι έλεγα(ν) ΜΗΝΕΣ πριν).

ΔΕΝ καταλαβαίνω λοιπόν γιατί σήμερα ΣΚΟΥΖΟΥΝ τόσοι και τόσοι. Οι τεχνοκράτες κάνουν τα ΕΝΤΕΛΩΣ αυτονόητα.

Να το ξαναπώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ώστε να μην παρεξηγηθώ. ΔΕΝ επιτίθεμαι τώρα (ΤΩΡΑ) στον Κο Ζήση Βρύζα. ΝΑΙ, δεν τον θεωρώ ικανό (κτλ κτλ) αλλά ΔΕΝ είναι αυτό το θέμα μας. Ούτε σήμερα που φεύγει ο Γκαρσία είναι, ούτε όταν φάγανε (όπως φάγανε) τον Μπόλονι ήταν, ούτε όταν έγινε η μανούρα με τον Γιάσερ, ούτε ΠΟΤΕ.

Το θέμα μας είναι το ΤΥΡΙ. Αφού λοιπον κάποτε οχι απλά το φάγατε αλλά και πανηγυρίζατε που το τρώγατε, σήμερα, που σας έβγαλε την "παρενέργεια" και σας έπιασε "το κόψιμο", αρχίσατε να σκούζετε.

ΥΓ : Προσέξτε τα φάρμακα για το κόψιμο. Έχουν και αυτά παρενέργειες.
ΥΓ2 : επειδή ήδη το ακούω. Η λύση ΔΕΝ λέγεται ΘΖ. Μη ρωτάτε εμένα πως ονομάζεται η λύση γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ να με λένε προσωπολάτρη.
ΥΓ3 : είστε ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΣ, όλοι σας. Άχτι το είχα να το πω και εγώ κάποτε.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ειχα φαει τον παπα για σενα, αλλα εχει παραπαει. Την Κυριακη στο γηπεδο θα σου δειξω τη γνωμη μου. Εσυ ξερεις γιατι..
Υ.Γ. Το ονειρο σου για μεγαλη καριερα τελειωσε σημερα, αλλα εσυ δεν το καταλαβες και πιθανον να αισθανεσαι δικαιωμενος.
Οταν του χρονου θα εισαι στην καλυτερη στο βαζελο, να κοουτσαρεις οχι τον Γκαρσια αλλα τον καθε Χουχουμη και Παπε Σο, να θυμασαι τη σημερινη βραδια.
Οταν παρεις και απο εκει ποδι κατα τον Οκτωβριο, γιατι εκει εχουν πολυ λιγοτερη υπομονη απο εμας, να θυμασαι τη σημερινη βραδια.
Οταν ξαναπατησεις στην Τουμπα, και νιωσεις τι σημαινει αυτο που λενε οτι ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ξεχνα, να θυμασαι τη σημερινη βραδια.
Οταν βολοδερνεις σε κατι Τριπολες, Λαρισες, Ξανθες κλπ, να θυμασαι τη σημερινη βραδια.

Υ.Γ 2. Τελικα μαλλον τα χανουμια δεν ειναι και τοσο βλακες....
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

Angel θα διαφωνήσω μαζί σου στο θέμα των τεχνοκρατών, καθώς πιστεύω ότι είναι η μόνη σωστή διοίκηση ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ τμήματος,όλοι οι ευρωπαϊκή σύλλογοι , εκτός ιντερ,, έχουν τεχνοκράτες στο αθλητικό τμήμα,
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι είναι τέλειοι, βλέπε Βρύζας,

Γιαυτό για να δουλέψει μια επιχείρηση σωστά, δεν χρειάζεται απλώς καλά στελέχη αλλά καλά στελέχη δ σωστά πόστα

Καλά κάνεις και διαφωνείς. Αλλά αν σου απαντήσω εδώ τότε είμαι off topic. Μέχρι τώρα είμαι στην απόλυτη άκρη του "εντός".
Angelheart
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ευχαριστούμε πολύ κύριε Δωνη, επιστρέψτε τον ΠΑΟΚ τώρα.. Όχι τώρα, τώρα..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Moican, αυτό ήταν το ζήτημα που προέκυψε όταν είπες ότι ο Δώνης είναι 50/50 να φύγει ένα βράδυ, μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό;

Αν δεν απαντήσεις θα το καταλάβω φυσικά! ;)

ΟΧΙ
Moican4
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Angel συμφωνώ στο 99% αυτών που γράφεις. Σε άλλα τοπικ θα έπρεπε να κράζουν αυτοι που κράζουν. Αφήνεις όμως έξω τον Ιβαν που νομίζω έχει και την τελική ευθυνη. Ίσως να έχει αυτός δίκιο ο χρόνος θα δείξει. Εγώ δεν είμαι σε τίποτα απόλυτος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τίποτε από όσα συμβαίνουν δεν μ' αρέσει.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

xrisitsapa έγραψε:Ειχα φαει τον παπα για σενα, αλλα εχει παραπαει. Την Κυριακη στο γηπεδο θα σου δειξω τη γνωμη μου. Εσυ ξερεις γιατι..
Υ.Γ. Το ονειρο σου για μεγαλη καριερα τελειωσε σημερα, αλλα εσυ δεν το καταλαβες και πιθανον να αισθανεσαι δικαιωμενος.
Οταν του χρονου θα εισαι στην καλυτερη στο βαζελο, να κοουτσαρεις οχι τον Γκαρσια αλλα τον καθε Χουχουμη και Παπε Σο, να θυμασαι τη σημερινη βραδια.
Οταν παρεις και απο εκει ποδι κατα τον Οκτωβριο, γιατι εκει εχουν πολυ λιγοτερη υπομονη απο εμας, να θυμασαι τη σημερινη βραδια.
Οταν ξαναπατησεις στην Τουμπα, και νιωσεις τι σημαινει αυτο που λενε οτι ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ξεχνα, να θυμασαι τη σημερινη βραδια.
Οταν βολοδερνεις σε κατι Τριπολες, Λαρισες, Ξανθες κλπ, να θυμασαι τη σημερινη βραδια.

Υ.Γ 2. Τελικα μαλλον τα χανουμια δεν ειναι και τοσο βλακες....
+ 1926
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πως γίνεται ρε ΓΔ ο Πάμπλο να ήταν αναντικατάστατος στο παιχνίδι με τη ραπιντ ,και έπρεπε να παίξει μέχρι να "πεθάνει" προερχόμενος απο θλάση,και τώρα δε σου κάνει ούτε για ένα ημίχρονο με το ζέλο?Δεν είναι λίγο περίεργο?
Δεν είναι λίγο περίεργο το timing της συνέντευξης?Δε μπορουσες να περιμένεις 2 μήνες να τελειώσουν όλα όμορφα κι ωραία.Δε σ άφησε ο εγωισμός σου.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Είχε ακουστεί-γραφτεί το καλοκαίρι και πρόσφατα, ότι στόχος του ΓΔ είναι να πάει στην Αγγλία, σε Τσάμπιονσιπ ή Πρέμιερ Λίγκ...και κάποιοι κακεντρεχείς βιάστηκαν να γελάσουν...

Υπάρχουν ωστόσο πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο ΓΔ έχει κατορθώσει ήδη στο FM να κοουτσάρει ομάδα της Πρέμιερ Λίγκ..
Αν και τελευταία αρέσκεται περισσότερο να αναλαμβάνει στο ΠΑΟΚ στο FM και να απολύει τον Γκαρσία την πρώτη ημέρα της σεζόν..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ειρωνεύεσαι;
Τον καλύτερο Έλληνα προπονητή;
Ντρέψου.
Shame on you.
Κλάψε.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Μπα δεν είναι ειρωνία...πάθη ανθρώπινα είναι αυτά...

Και εγώ ένα διάστημα αναλάμβανα τον γαύρο στο FM, απέλυα τους καλύτερους αμέσως και προσπαθούσα να τον υποβιβάσω έως το τέλος της χρονιάς πριν με διώξουν!!!

Το κατάφερα ( :opaokara: ) αλλά ήθελε στρατηγική, χωρίς πλάκα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δωνη μπουλεψου σημερα, αυριο θα ειναι αργα!!!!
Και θα την ακουσεις πολυ στερεο.. να εισαι ετοιμος γι αυτη την πολυ δυσκολη βραδια για εσενα!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Τελειωσες
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :shock: :shock: :shock:
Γιατί τελείωσε και γιατί θα την ακούσει στέρεο ο Δώνης...;
Κλειδωμένο