Κώδικας: Επιλογή όλων
Η ΠΑΕ επέλεξε Δώνη, οκ, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται..
Σε αυτούς τους 3 ΠΡΕΠΕΙ να υπολογίσουμε και έναν αριθμό ανθρώπων που τους επηρεάζουν (χωρίς να υπονοώ οτι κάνουν κάτι αρνητικό) άσχετα αν έχουν κάποιον επίσημο ή θεσμικό ρόλο. Για να μην πείτε κατευθείαν "ο Κόλκας" (κτλ κτλ) εδώ μπαίνουν άνθρωποι η γνώμη των οποίων είναι ΠΟΛΥ σημαντική για τους 3 προηγούμενους. Μπορεί να είναι (τυχαίο βρε παιδάκι μου) ακόμα και ο Ρομπέρτο Κάρλος. Μπορεί παλιοί συμπαίκτες, παλιοί προπονητές. Στην τελική όλοι μας ΚΑΠΟΙΟΥ την συμβουλή ζητάμε κατά καιρούς.
Σε αυτό το σημείο αντί να λάβω μέρος στις ομαδικές αποδοκιμασίες (ένθεν και ένθεν) θα ήθελα να δώσω τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου σε όοοοοοοολους αυτούς που τα τελευταία 2 χρόνια, έκαναν της Παναγιάς τα μάτια ώστε να έρθει "στα πράγματα" ο Κος Ζήσης Βρύζας. Ο ΑΓΩΝΑΣ τους ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ πανηγυρικά. ΔΕΝ πήγαν χαμένα, τα πανό (ακόμα και σε εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια), ούτε και τα "πυρομαχικά".
Δεν πιστεύω σήμερα που μιλάμε να έχουν παράπονα. Τεχνοκράτες δεν έλεγαν οτι χρειαζόμαστε ; ΒΑΡΕΘΗΚΑ να το διαβάζω και να το ακούω αυτό. Ακόμα και εκείνος ο emprostisgisoitrelamenoi μου είχε κάνει ολόκληρο μάθημα κάποτε για "τους τεχνοκράτες που χρειάζεται η ομάδα" (ένα search σε παλιά ποστ και θα δείτε μόνοι σας τι έλεγα(ν) ΜΗΝΕΣ πριν).
ΔΕΝ καταλαβαίνω λοιπόν γιατί σήμερα ΣΚΟΥΖΟΥΝ τόσοι και τόσοι. Οι τεχνοκράτες κάνουν τα ΕΝΤΕΛΩΣ αυτονόητα.
Να το ξαναπώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ώστε να μην παρεξηγηθώ. ΔΕΝ επιτίθεμαι τώρα (ΤΩΡΑ) στον Κο Ζήση Βρύζα. ΝΑΙ, δεν τον θεωρώ ικανό (κτλ κτλ) αλλά ΔΕΝ είναι αυτό το θέμα μας. Ούτε σήμερα που φεύγει ο Γκαρσία είναι, ούτε όταν φάγανε (όπως φάγανε) τον Μπόλονι ήταν, ούτε όταν έγινε η μανούρα με τον Γιάσερ, ούτε ΠΟΤΕ.
Το θέμα μας είναι το ΤΥΡΙ. Αφού λοιπον κάποτε οχι απλά το φάγατε αλλά και πανηγυρίζατε που το τρώγατε, σήμερα, που σας έβγαλε την "παρενέργεια" και σας έπιασε "το κόψιμο", αρχίσατε να σκούζετε.
ΥΓ : Προσέξτε τα φάρμακα για το κόψιμο. Έχουν και αυτά παρενέργειες.
ΥΓ2 : επειδή ήδη το ακούω. Η λύση ΔΕΝ λέγεται ΘΖ. Μη ρωτάτε εμένα πως ονομάζεται η λύση γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ να με λένε προσωπολάτρη.
ΥΓ3 : είστε ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΣ, όλοι σας. Άχτι το είχα να το πω και εγώ κάποτε.