33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Είπε όντως " αν θέλουν ΑΥΤΟΙ μένω? " ? είπε την διοίκηση και ζηση κ ιβαν ΑΥΤΟΙ??
Ωχ ωχ
Ωχ ωχ
Αν εχει αυτη η δηλωση απο τον Κλαους,εγω με το φτωχο μου το μυαλο το μεταφραζω ως εξης.
Του εδωσαν χ ποσο αντιπροτεινε ψ και περιμενει απαντηση.
Αν ειναι ετσι ειναι και παραειναι οικονομικο το θεμα,πραγμα που δε περιμενα και το εχω γραψει.
Του εδωσαν χ ποσο αντιπροτεινε ψ και περιμενει απαντηση.
Αν ειναι ετσι ειναι και παραειναι οικονομικο το θεμα,πραγμα που δε περιμενα και το εχω γραψει.
βγηκε ο ζαιρης και ειπε οτι γυρισε τουμπα να παρει το αυτοκινητο του διοτι η συναντηση εγινε σε εστιατοριο.obanebane έγραψε:Η δηλωση εγινε ζωντανα απο τον κλαους,θελω να πω ακουστηκε η φωνη του;
ο ζαιρης ηταν ο μονος που ηταν εκει και ο κλαους του ειπε αποκλειστηκα οτι δεν θελει να μιλησει ζωντανα αλλα του επιτρεπει να πει τα παρακατω
αυριο θα ξερουμε οριστικα. περιμενω το ναι τους η το οχι τους εγω θελω να μεινω στην ομαδα που αγαπαω αλλα εξαρτατε απο αυτους
-
Πιστευω οτι ο Κλαους αυτοπροταθηκε και θα δινει απο την τσεπη του στην ΠΑΕ 200 χιλιαρικα τον χρονο.
Στον ΠΑΟΚ το σκεφτονται γιατι τα ειχαν βρει ηδη με Μπαρονι που εδινε 300 χιλιαδες το χρονο απο την τσεπη του και 5 βραζιλιανες χορευτριες + το πατρικο του στη Βραζιλια για να πηγαινει ο Σπυροπουλος οταν θα ειναι εκτος αποστολης.
Πολυ δυσκολη η θεση της ΠΑΕ. Δειξτε κατανοηση.
Στον ΠΑΟΚ το σκεφτονται γιατι τα ειχαν βρει ηδη με Μπαρονι που εδινε 300 χιλιαδες το χρονο απο την τσεπη του και 5 βραζιλιανες χορευτριες + το πατρικο του στη Βραζιλια για να πηγαινει ο Σπυροπουλος οταν θα ειναι εκτος αποστολης.
Πολυ δυσκολη η θεση της ΠΑΕ. Δειξτε κατανοηση.
Και εγω νομίζω οτι ειναι οικονομικό το θέμα ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λέγαμε
ηταν ο μονος γιατι λεει ειδε την αυτοκινηταρα του κλαους και ειπε οτι αποκλειεται να αφησει ενα τετοιο ακριβο αυτοκινητο στην τουμπα ολο το βραδυ κι ας εχει ασφαλειαeorptol έγραψε:Πολυ "γάτα" ο ζαιρης:)
eorptol,
Όπως βλέπεις, παρόλο που δεν γουστάρω καθόλου Άγγελο το έχω βουλώσει τον τελευταίο καιρό για το καλό της ομάδας.
Το ότι τον φουκαρά τον ΑΑ τον έχουν πετάξει στο λάκκο με τα αγγούρια ξεβράκωτο θα έπρεπε να προβληματίσει πρώτα τον ίδιο και μετά εμένα. Εγώ στο κάτω - κάτω δεν εκτίθεμαι ούτε παίζω το όποιο επαγγελματικό μέλλον μου.
Το ότι θα κράζω τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές της ομάδας μου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άλλο καπέλο. Και θα φάνε πολύ κράξιμο γιατί με σαρδελίτσες ήμουν και πριν 6 χρόνια τέτοια εποχή, με σαρδελίτσες είμαι και τώρα.
Το ότι το αίσθημα δικαιοσύνης που έχω μέσα μου λέει αυθόρμητα να υπερασπιστώ τον 26 χρονο φορ μας στην επικείμενη στραβή είναι πάλι άλλο καπέλο. Αλλά σχετικό με την εν γένη λειτουργία του συλλόγου από τις 26 Απριλίου 2014.
Όπως βλέπεις, παρόλο που δεν γουστάρω καθόλου Άγγελο το έχω βουλώσει τον τελευταίο καιρό για το καλό της ομάδας.
Το ότι τον φουκαρά τον ΑΑ τον έχουν πετάξει στο λάκκο με τα αγγούρια ξεβράκωτο θα έπρεπε να προβληματίσει πρώτα τον ίδιο και μετά εμένα. Εγώ στο κάτω - κάτω δεν εκτίθεμαι ούτε παίζω το όποιο επαγγελματικό μέλλον μου.
Το ότι θα κράζω τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές της ομάδας μου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άλλο καπέλο. Και θα φάνε πολύ κράξιμο γιατί με σαρδελίτσες ήμουν και πριν 6 χρόνια τέτοια εποχή, με σαρδελίτσες είμαι και τώρα.
Το ότι το αίσθημα δικαιοσύνης που έχω μέσα μου λέει αυθόρμητα να υπερασπιστώ τον 26 χρονο φορ μας στην επικείμενη στραβή είναι πάλι άλλο καπέλο. Αλλά σχετικό με την εν γένη λειτουργία του συλλόγου από τις 26 Απριλίου 2014.
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Πολυ λάθος οι χειρισμοί της ΠΑΕ αλλα κατι δεν με κολλάει και στην συμπεριφορά του κλαους δεν ξέρω ......όσο για το ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΗ ναι υπάρχει αλλα ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ......ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΩ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΧΩΣΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 12 Σεπ 2014, 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο τελος εδω θα μεινει και θα ειναι και ευχαριστημενος με το συμβολαιο του.
Τωρα οσον αφορα το ΑΥΤΟΙ ετσι το μετεφερε ο Ζαιρης δε σημαινει οτι το ειπε ετσι,και στη τελικη και ετσι να το ειπε τι επρεπε να του πει οι διοικουντες;
Πιανομαστε απο τις λεξεις χωρις λογο νομιζω,οπως και να εχει λογικα αυριο θα ξερουμε οριστικα.
Τωρα οσον αφορα το ΑΥΤΟΙ ετσι το μετεφερε ο Ζαιρης δε σημαινει οτι το ειπε ετσι,και στη τελικη και ετσι να το ειπε τι επρεπε να του πει οι διοικουντες;
Πιανομαστε απο τις λεξεις χωρις λογο νομιζω,οπως και να εχει λογικα αυριο θα ξερουμε οριστικα.
Για να είπε ο κλαους οτι θελει να μείνει ,θελει να μείνει ...τέλος....
Για λεφτά δεν ειναι σίγουρα γιατί για 100 χίλιαρικα θα λυνόταν το θέμα...
Αν ζήτησε διαβεβαιώσεις για την ομαδα κ οτι αλλάζει προς το καλό ειναι μεγάλος μάγκας... Αν αύριο υπογράψει μαζί με το μπυρονι θα ειναι ακόμα μεγαλύτερος,,,,
Υ.γ το λάθος του ζηση ειναι οτι δεν του εκανε συμβόλαιο περσυ τα Χριστούγεννα που έβλεπε την εστία 1 μετρό και είχε 4 γκολ μόνο .. Με 350 θα υπέγραφε,, δεν αφήνεις παίκτη να παει στο τελευταίο έτος...ΝΟΜΟΣ ...λίγο μανατζερ παίξε ρε ζηση,,,
Για λεφτά δεν ειναι σίγουρα γιατί για 100 χίλιαρικα θα λυνόταν το θέμα...
Αν ζήτησε διαβεβαιώσεις για την ομαδα κ οτι αλλάζει προς το καλό ειναι μεγάλος μάγκας... Αν αύριο υπογράψει μαζί με το μπυρονι θα ειναι ακόμα μεγαλύτερος,,,,
Υ.γ το λάθος του ζηση ειναι οτι δεν του εκανε συμβόλαιο περσυ τα Χριστούγεννα που έβλεπε την εστία 1 μετρό και είχε 4 γκολ μόνο .. Με 350 θα υπέγραφε,, δεν αφήνεις παίκτη να παει στο τελευταίο έτος...ΝΟΜΟΣ ...λίγο μανατζερ παίξε ρε ζηση,,,

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Παρ 12 Σεπ 2014, 00:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατι αν υπογραψει χωρις τον μπυρονι θα ειναι δαγκας;
Ρε δεμιρη καηκαμε φετος γαμα τα.

Ρε δεμιρη καηκαμε φετος γαμα τα.

- Metal-Nikos
Για μένα υπάρχουν δύο εκδοχές για την στάση του Κλάους: η πρώτη εκδοχή - η "φυσιολογική", είναι ότι ο Κλαους είναι ενοχλημένος από την στάση της ΠΑΕ απέναντί του από ηθικής άποψεως - τη μη αναγνώριση της προσφοράς του ως πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας. Αυτή η άποψη ενισχύεται από το γεγονός ότι ο ίδιος ζήτησε να δει τον Σαββίδη για να θέσει το θεμα ανανέωσης, η συνάντηση έγινε αλλά ο Σαββίδης δεν έκλεισε το θέμα όπως όφειλε με συνοπτικές διαδικασίες. Το οικονομικό λοιπόν μπορεί να θεωρηθεί σαν μια μορφή ηθικής αναγνώρισης. Το θέμα βέβαια είναι ότι αν ο ΠΑΟΚ "κολλάει" στα 100-125 χιλιάρικα παραπάνω που ζητάει ο Κλάους όπως γράφτηκε στα μέσα, μήπως τελικά ο Κλάους προσπαθεί να πιέσει καταστάσεις ώστε να αποκαλυφθεί τι ακριβώς "παίζεται" με Σαββίδη και ΠΑΟΚ; Αυτή είναι η δεύτερη ( συνωμοσιακή ) εκδοχή στη βάση της οποίας μπορεί να στηριχτεί η άποψη ορισμένων " Ο Κλάους δεν κλείνει γιατί θέλει να πάρει διαβεβαιώσεις για την ενίσχυση της ομάδας".
Όπως και να χει το θέμα οι εξελίξεις προβλέπονται να τρέξουν. Αν πχ αύριο- μεθαύριο ανακοινωθεί ότι ο Κλάους τα βρήκε με την ΠΑΕ θα σημαίνει ότι η ΠΑΕ όντως ικανοποιεί τις απαιτήσεις του - από τον τελεσιγραφικό τρόπο με τον οποίο λέγεται ότι ο Κλάους έθεσε το θέμα ανανέωσης στον Βρύζα "ναι ή όχι". Αν το θέμα τραβήξει εις μάκρος η δεύτερη εκδοχή θα αρχίσει να ενισχύεται. Γιατί προσωπικά πιστεύω ότι αν ο Κλάους είχε αποφασίσει να φύγει δεν θα έμενε σ'αυτά τα 500+100 χιλιάρικα, αφού θα μπορύσε να πάρει περισσότερα σε ομάδα του εξωτερικού. Δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση λοιπόν αν τελικά τα "αποκαλυπτήρια" γίνουν αλλά ο Κλάους παραμείνει, ούτε αν η κατάσταση διαιωνιστεί και ο Κλάους "θυσιαστεί" τελικά. Και στις δύο περιπτώσεις οι αντιδράσεις θα είναι απρόβλεπτες, αλλά αν ισχύει η δεύτερη εκδοχή τελικά η ΠΑΕ μάλλον θα προτιμήσει το δεύτερο.Πάντως η λογική του "δεν τα βρίσκω με το μεγαλύτερο χαρτί της ομάδας, τον παίκτη σημαία, τον παίκτη που είναι ΠΑΟΚ και θέλει ξεκάθαρα να μείνει στην ομάδα και οι απαιτήσεις δεν είναι δα και μεγάλες, απλά θέλει να επιβραβευτεί για την προσφορά του επειδή έχω πολιτική εξίσωσης συμβολαίων" κάπου δεν κολλάει στην περίπτωση Κλαους.
Όπως και να χει το θέμα οι εξελίξεις προβλέπονται να τρέξουν. Αν πχ αύριο- μεθαύριο ανακοινωθεί ότι ο Κλάους τα βρήκε με την ΠΑΕ θα σημαίνει ότι η ΠΑΕ όντως ικανοποιεί τις απαιτήσεις του - από τον τελεσιγραφικό τρόπο με τον οποίο λέγεται ότι ο Κλάους έθεσε το θέμα ανανέωσης στον Βρύζα "ναι ή όχι". Αν το θέμα τραβήξει εις μάκρος η δεύτερη εκδοχή θα αρχίσει να ενισχύεται. Γιατί προσωπικά πιστεύω ότι αν ο Κλάους είχε αποφασίσει να φύγει δεν θα έμενε σ'αυτά τα 500+100 χιλιάρικα, αφού θα μπορύσε να πάρει περισσότερα σε ομάδα του εξωτερικού. Δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση λοιπόν αν τελικά τα "αποκαλυπτήρια" γίνουν αλλά ο Κλάους παραμείνει, ούτε αν η κατάσταση διαιωνιστεί και ο Κλάους "θυσιαστεί" τελικά. Και στις δύο περιπτώσεις οι αντιδράσεις θα είναι απρόβλεπτες, αλλά αν ισχύει η δεύτερη εκδοχή τελικά η ΠΑΕ μάλλον θα προτιμήσει το δεύτερο.Πάντως η λογική του "δεν τα βρίσκω με το μεγαλύτερο χαρτί της ομάδας, τον παίκτη σημαία, τον παίκτη που είναι ΠΑΟΚ και θέλει ξεκάθαρα να μείνει στην ομάδα και οι απαιτήσεις δεν είναι δα και μεγάλες, απλά θέλει να επιβραβευτεί για την προσφορά του επειδή έχω πολιτική εξίσωσης συμβολαίων" κάπου δεν κολλάει στην περίπτωση Κλαους.