Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από guardian4 »

Ακη με φενεται δεν πηγες μπανια ακομα... :lol: :lol: :lol:

Ρε δεν χρεαζεται να μιλατε για συνδεσμους..
Αφου θα μπει λουκετο σε ολους..
Αφου το ειπαν τα υπουργεια μας

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Falegkos έγραψε:το θεμα ειναι οτι σε οποιαδήποτε ομαδα της αθηνας και αν πιγεναν οι κυριοι εμεις θα γκρινιάζουμε γιατι θα "υποθέταμε" ενω καμια εφημεριδα, ΑΡΔ, TV δεν θα εγραφε-ελεγε αυτα που γράφτηκαν για τους φλορ&σαχπα.

Εκτος και αν ηξερε κανεις 2 μηνες πριν το ενδιαφέρον τους οτι ο σαχπα ηταν μπλεγμενος κτλ κτλ.....

Αν ο μαρινακις αυριο ηθελε τον ΠΑΟΚ θα τα μαθεναμε ολα οσα εχει κανει .... οσα "υποθέτουμε¨ γιατι ειναι στον γαυρο.

οπότε μην πλακώνεστε τζαμπα ολοι οι λεφταδες στο ιδιο καζανι βραζουν.

Το θεμα ειναι αν θελουμε να δουμε τον ΠΑΟΚ πλεον να ειναι πρωταγωνιστής (γιατι με λεφτα κατα 90% θα ειναι....) η να συνεχίσουμε ετσι.

Για το μελον και αν μετα απο 5 χρονια αφήσουν χρεη κτλ κτλ κτλ δεν ξερω.Απλα ελπίζω..... Οπος και με ΟΠΟΙΟΝ λεφτα και αν ερχοταν.

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: να ερθουν και να δω τον ΠΑΟΚ πιο μεγαλο (αγωνιστικά)
Συμφωνώ με τον βασικό σου προβληματισμό.

Πρέπει όμως να δούμε τα πράγματα έτσι όπως είναι.

Από την στιγμή λοιπόν που ο εκάστοτε επενδυτής που ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ, θα γίνεται κόσκινο από τα ΜΜΕ της χαβούζας και όχι μόνο, τότε κι εμείς πρέπει, λαμβάνοντας αυτό υπόψιν, να αποφασίσουμε τι θα γίνει, αν και όταν ανακαλυφθεί και καταδικαστεί ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Εκείνη την στιγμή στο φυσικό πρόσωπο του τάδε επενδυτή, εκτός από το φυσικό πρόσωπο καταδικάζεται και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Γι΄ αυτό το ερώτημα παραμένει. Το ρικάρουμε ή όχι. Εγώ λέω όχι.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

guardian4 έγραψε:Ακη με φενεται δεν πηγες μπανια ακομα... :lol: :lol: :lol:
......
Γιατί το λες αυτό αδερφέ μου, βρωμάω; :opaokara:

Ε τότε να πάω για κάνα μπανάκι.

ΥΓ: Έχεις σκάιπ; εγώ είμαι σκάιπ.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Maedhros έγραψε:Γνωμη μου ειναι πως εχουμε μεινει ΠΟΛΛΑ χρονια πισω σαν οπαδοι και παρασερνουμε μαζι μας και την ομαδα.Στο τελευταιο ματς που πηγα με την αεκ στα πλευ οφ δεν ηξερα αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω.
2 ωρες πριν το ματς και οι μισοι να ειναι λιωμα απο μπυρες,ρετσινες και κοψιδια.Για το χορτο ασχολιαστο.Στα coffee shop του Αμστερνταμ η ατμοσφαιρα ηταν πιο καθαρη.
Τα πρεζονια να κυκλοφορουν κλασσικα προσπαθωντας να τσιμπισουν τιποτα και παρακαλωντας να συμπληρωσουν τα φραγκα για το "εισητηριο".Σιγα ρε καλοι Σαμαρειτες πληρωσατε πολλες φορες για να μπειτε και θα πληρωσετε και τωρα.
Και φυσικα σαν φτανει η ωρα να μπουμε,3-3 στα τουρνικε με 1 εισητηριο,φιλοι σεκιουριταδων να μπαινουν τσαμπε και γενικα ολες αυτες οι κλασσικες ομορφιες της Τουμπας.
Α σορρυ ξεχασα να γραψω και για τις 10αδες καντινες γυρω απ'το γηπεδο...Μιλαμε για πολυ σουρεαλ σκηνικο...
Ελεγχος αστυνομιας και ομαδας περιφρουρησης 0.Και Καλασνικοφ εβαζες μεσα.
Με τις παπαριες που ακουγες απο τους γυρω σου στη διαρκεια του ματς εγραφες βιβλιο.Ολοι ξερολες και ειδημονες.Α και με εσωτερικη πληροφορηση.
Και φτανει η φαση της αποβολης του Γκαρσια και βλεπεις κατι γατια που δεν ειχαν φωναξει ουτε μισο συνθημα μεχρι τοτε να βγαζουν καπνους απ'τα αυτια και να ουρλιαζουν "εδω θα γινει ο ταφος σας".Ισα ρε κωλομαγκες.Θα σας φυγει κανας ποντος.
Και κατι αλλο που ξεχασα,ισως και το πιο εκνεβριστικο απ'ολα.Να προσπαθει ο Σταυρακης αν δεν κανω λαθος να οργανωσει κερκιδα και να βλεπεις κατι 15χρονα τον χαβα τους,να φωναζει οτι θελει ο καθενας.Κερκιδα-κολαση ετσι δεν κανεις...
Και για να καταληξω καπου,πριν 1-2 χρονακια μιλουσαμε για "Ευρωπαικο προφιλ" ομαδας. Μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα...Τελικα μαλλον για τοσο ειμαστε,οσο παει καλα η ομαδα Ευρωπαιοι και μολις γινει η στραβη Μαο-Μαο και παλι.Τι θελουμε ομως πραγματικα?Τουμπα-Ιραν-Καμποτζη-Βιετναμ ή συγχρονη Ευρωπαικη ομαδα στο στιλ της Πορτο που ειναι και της μοδας?Στο Ντραγκαο παντως δεν νομιζω πριν το ματς να τρωνε πανσετες και να την πινουν...Αλλα ο πιο καλος ο ΠΑΟΚτσης εχει πιει και ενα καραβι μαυρο...

Με αυτη την νοοτροπια του κωλου δεν παμε πουθενα.Παει να γινει κατι που ειναι ΙΣΩΣ για το καλο του ΠΑΟΚ και εμεις ειμαστε ικανοι να το γαμησουμε μεσα σε 1 ωρα.Τι παει να πει αν ειναι καθαρα τα λεφτα που θα μπουνε αν μπουνε?Δηλαδη τα δικα μου μαυρα λεφτα που μου εξασφαλιζουν το διαρκειας μου δεν ειναι καλοδεχουμενα απο τους συνοπαδους μου?

Και μιας και μιλαμε για ξεπλυμα χρηματων εγω προσωπικα δεν ειδα και πολυ στενοχωρημενους τους οπαδους της Τσελσι,της Σιτυ,της Μιλαν,της Γιουβεντους,της Ζενιτ και τοσων αλλων ομαδων που εχουν γινει πλυντηριο...

Και στο φιναλε φιναλε ρε σεις ο Φλωριδης και ο Σαχπατζιδης θελουν(?) να μας παρουν...Οχι ο Τονι Μοντανα με τον Παμπλο Εσκομπαρ...

Φανταζομαι τα φραγκα τους ο Αγγελοπουλος και οι Γιαννακοπουλοι που παρακαλουσαμε γονατιστοι να μας παρουν τα εβγαλαν με τον ιδρωτα τους...Αυτοι και ο Κουρκουλος στο Κοινωνια ωρα μηδεν...Τοτε βεβαια η ομαδα διαλυοταν ενω τωρα δεν ειμαστε σε αυτη την κατασταση...Ρε ποσο γρηγορα ξεχναμε...Ή μηπως με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω?

Αυτα τα ολιγα...Σορρυ αν σας κουρασα...
Μπερδεύτηκα εντελώς όμως.
έχω να διαλέξω μεταξύ συμπεριφοράς οπαδού μαο-μαο και μεγαλομετόχου δηλωμένου λαμόγιου?
Δηλαδή αν έρθει ο σαχπαζίδης ο οπαδός του ΠΑΟΚ δεν θα είναι πια μαο-μαο?
το ευρωπαικό προφίλ τι είναι? να με πάρει ο αμπράμοβιτς? αν είναι έτσι προτιμώ το βαλκανικό προφίλ χίλιες φορές.
Έχεις δίκιο, ο εσκομπάρ έχει καθαρίσει και μερικούς ενώ ο σαχπαζίδης όχι, οπότε αυτό αυτόματα τον νομιμοποιεί.
Αν ο οπαδός της μίλαν και της τσέλσι δεν έχουν πρόβλημα με τους ιδιοκτήτες των ομάδων τους είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μου. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Και στην Ελλάδα ΠΑΟΚ είμαι και στην Ιταλία ΠΑΟΚ και στην Αγγλία ΠΑΟΚ και παντού και πάντα ΠΑΟΚ. Αυτός που είναι στην Ελλάδα ΠΑΟΚ και στην Ιταλία Μίλαν να πάει στον γιατρό να τον κοιτάξει.
ΠΑΟΚ για μένα σημαίνει κούτελο καθαρό. Κι αν ο γαύρος έχει το μαρινάκι και είναι περήφανος για τον πρόεδρό του είναι δικό του πρόβλημα. Αν ήθελα τέτοιον πρόεδρο θα είχα γίνει κι εγώ γαύρος.

Το ότι στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο υπάρχουν τεράστια πλυντήρια είναι γνωστό. Υπάρχουν όμως και ομάδες μοντέλα όπως η Πόρτο που ανέφερες και πρόεδρος στην Πόρτο δεν είναι ούτε ο αμπράμοβιτς ούτε ο μπερλουσκόνι ούτε τα αρχιλαμόγια της λίβερπουλ που ξεχνάω τ' όνομά τους.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Maedhros έγραψε:Γνωμη μου ειναι πως εχουμε μεινει ΠΟΛΛΑ χρονια πισω σαν οπαδοι και παρασερνουμε μαζι μας και την ομαδα.Στο τελευταιο ματς που πηγα με την αεκ στα πλευ οφ δεν ηξερα αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω.
2 ωρες πριν το ματς και οι μισοι να ειναι λιωμα απο μπυρες,ρετσινες και κοψιδια.Για το χορτο ασχολιαστο.Στα coffee shop του Αμστερνταμ η ατμοσφαιρα ηταν πιο καθαρη.
Τα πρεζονια να κυκλοφορουν κλασσικα προσπαθωντας να τσιμπισουν τιποτα και παρακαλωντας να συμπληρωσουν τα φραγκα για το "εισητηριο".Σιγα ρε καλοι Σαμαρειτες πληρωσατε πολλες φορες για να μπειτε και θα πληρωσετε και τωρα.
Και φυσικα σαν φτανει η ωρα να μπουμε,3-3 στα τουρνικε με 1 εισητηριο,φιλοι σεκιουριταδων να μπαινουν τσαμπε και γενικα ολες αυτες οι κλασσικες ομορφιες της Τουμπας.
Α σορρυ ξεχασα να γραψω και για τις 10αδες καντινες γυρω απ'το γηπεδο...Μιλαμε για πολυ σουρεαλ σκηνικο...
Με τις παπαριες που ακουγες απο τους γυρω σου στη διαρκεια του ματς εγραφες βιβλιο.Ολοι ξερολες και ειδημονες.Α και με εσωτερικη πληροφορηση.
Και φτανει η φαση της αποβολης του Γκαρσια και βλεπεις κατι γατια που δεν ειχαν φωναξει ουτε μισο συνθημα μεχρι τοτε να βγαζουν καπνους απ'τα αυτια και να ουρλιαζουν "εδω θα γινει ο ταφος σας".Ισα ρε κωλομαγκες.Θα σας φυγει κανας ποντος.
Και κατι αλλο που ξεχασα,ισως και το πιο εκνεβριστικο απ'ολα.Να προσπαθει ο Σταυρακης αν δεν κανω λαθος να οργανωσει κερκιδα και να βλεπεις κατι 15χρονα τον χαβα τους,να φωναζει οτι θελει ο καθενας.Κερκιδα-κολαση ετσι δεν κανεις...
Και για να καταληξω καπου,πριν 1-2 χρονακια μιλουσαμε για "Ευρωπαικο προφιλ" ομαδας. Μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα...Τελικα μαλλον για τοσο ειμαστε,οσο παει καλα η ομαδα Ευρωπαιοι και μολις γινει η στραβη Μαο-Μαο και παλι.Τι θελουμε ομως πραγματικα?Τουμπα-Ιραν-Καμποτζη-Βιετναμ ή συγχρονη Ευρωπαικη ομαδα στο στιλ της Πορτο που ειναι και της μοδας?Στο Ντραγκαο παντως δεν νομιζω πριν το ματς να τρωνε πανσετες και να την πινουν...Αλλα ο πιο καλος ο ΠΑΟΚτσης εχει πιει και ενα καραβι μαυρο...

Με αυτη την νοοτροπια του κωλου δεν παμε πουθενα.Παει να γινει κατι που ειναι ΙΣΩΣ για το καλο του ΠΑΟΚ και εμεις ειμαστε ικανοι να το γαμησουμε μεσα σε 1 ωρα.Τι παει να πει αν ειναι καθαρα τα λεφτα που θα μπουνε αν μπουνε?Δηλαδη τα δικα μου μαυρα λεφτα που μου εξασφαλιζουν το διαρκειας μου δεν ειναι καλοδεχουμενα απο τους συνοπαδους μου?

Και μιας και μιλαμε για ξεπλυμα χρηματων εγω προσωπικα δεν ειδα και πολυ στενοχωρημενους τους οπαδους της Τσελσι,της Σιτυ,της Μιλαν,της Γιουβεντους,της Ζενιτ και τοσων αλλων ομαδων που εχουν γινει πλυντηριο...

Και στο φιναλε φιναλε ρε σεις ο Φλωριδης και ο Σαχπατζιδης θελουν(?) να μας παρουν...Οχι ο Τονι Μοντανα με τον Παμπλο Εσκομπαρ...

Φανταζομαι τα φραγκα τους ο Αγγελοπουλος και οι Γιαννακοπουλοι που παρακαλουσαμε γονατιστοι να μας παρουν τα εβγαλαν με τον ιδρωτα τους...Αυτοι και ο Κουρκουλος στο Κοινωνια ωρα μηδεν...Τοτε βεβαια η ομαδα διαλυοταν ενω τωρα δεν ειμαστε σε αυτη την κατασταση...Ρε ποσο γρηγορα ξεχναμε...Ή μηπως με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω?

φίλε επικρατεί μεγάλη σύγχυση στο μυαλό σου,τι δουλεια έχεις να βάζεις την ιδεολογία των οπαδών με αυτά των διοικητικών?αυτό που λες εσύ κατάντια πάρα πολλοί το ζηλεύουν ενημερωτικά να σου το πω,αυτή την μαγεία της τούμπας που λένε όλοι υπάρχουν και αυτά που λες,αλλά εντάξει να μην βάλουμε και λίγο σαλτσούλα σε αυτά που θα πούμε???

αυτό που λες για τους μισούς ότι ήταν λιώμα δεν ισχύει γιατί όλοι ξέρουμε πως είναι η κατάσταση στο γήπεδο,εντάξει υπάρχουν και αυτοί που πίνουν και φυσικά υπάρχουν και αυτοί που την πίνουν,εγώ έχω και από τους 2 γύρω μου και φωνάζουν 90 λεπτά ασταμάτητα!

τώρα επειδή είδες 2 πρεζάκια να σου ζητάν λεφτά τι σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι ή ότι είναι οπαδοί μας και αυτοί?

εντάξει για τις κούτρες που υπάρχουν δεν θα πω ότι λες ψέμματα αλλά άνοιξε λίγο τα μάτια σου και κοίτα τι γίνεται σε όλα τα ελληνικά γήπεδα,αν δεν εχεις ιδέα μην γράφεις ΄ότι να ναι!

για τις καντίνες δεν έχω λόγια να πω γιατί σου το είπα και πιο πάνω ότι αυτά είναι μέσα από την μαγεία του γηπέδου και της κουλτούρας μας,αν δεν σου αρέσουν σημαίνει ότι ανακάλυψες τον ΠΑΟΚ ή φέτος ή το 2007!

για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να σου γραψω από τώρα,θα περιμένω να κλείσουν και να δω τις κινήσεις τους!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Karelias έγραψε:Αν γίνει (γιατί ακόμα δεν έγινε τίποτα) δεν θέλω κανένα ''μεγάλο'' όνομα.

Θέλω κλείσιμο του ανοίγματος
Το προπονητικό κέντρο να τελειώσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι
και διαχείριση τέτοια που να επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να είναι κερδοφόρος.

Και ύστερα παίχτες.

Παίχτες και αεροδρόμια και μεγαλοπιασίματα είναι για άλλους.
Την προηγούμενη φορά διαφωνούσαμε κάθετα και έντονα ...

Είδες όμως που πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι ...

100% συμφωνώ με το ποστ ...

και να συμπληρώσω ότι καλό θα ήταν να διορθώσουν και τις παπαριές στα οικονομικά γενικά ...
είτε σε παίχτες είτε σε λοιπά έξοδα ...

για την ομάδα καλό θα είναι να κρατήσουν μικρό καλάθι ..
kos

Δημοσίευση από kos »

διαβασα τα νεα με τους "επενδυτες". μεγαλομετοχοι αγνωστων λοιπων στοιχειων. θα το ζησουμε και αυτο. ετσι ειναι. θεματοφυλακες με @ρχιδια ή @ρχιδια θεματοφυλακες?
PAPA TSIBIKOS έγραψε: Ο σύλλογος αυτός γεννήθηκε και μεγαλούργησε γιατί είχε μεγάλους ηγέτεςγια κεφαλές.
Τρυανταφυλίδης Δημάδης.....Παντελάκης Σεριανίδης Σαββίδης και τώρα Ζαζορ.
για τον ιβαν μιλας :lol: τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρε γαμωτο.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αν από όσο μαθαίνω ΠΡΟΕΔΡΟΣ παραμένει ισχυρός ο Θεόδωρος Ζαγοράκης
τότε αν πριν είχα αμφιβολίες τώρα έχουν σβήσει όλες !!!

Οτιδήποτε άλλο θα ήταν παράταιρο και μειωτικό για τον ΠΑΟΚ αλλά κυρίως για το εγχείρημα που κάνουμε εδώ και 4 χρόνια να νοικοκυρέψουμε τον σύλλογο !!

Πρόεδρος ο Ζαγοράκης, αντιπρόεδρος και Τεχνικός Διευθυντής ο Ζήσης Βρύζας !!!
με τον κόσμο από δίπλα και πλέον μαζί με ανθρώπους που μπορούν να βάλουν και 5 φράγκα στις δύσκολες !!!

Ιδανικά σχήμα για να είναι αληθινό στα πλαίσια του ΠΑΟΚ .... !!!

Πάντως σε κάθε περίπτωση με αυτήν την σειρά μπορεί να λειτουργήσει με εμπιστοσύνη ...
Όσο αφορά όλους όσους αμφισβήτησαν την αξιοπρέπεια Ζαγοράκη να βγει γρήγορα ο ερασιτέχνης να μας πει και εκείνος το πόρισμά του όπως και η ΠΑΕ να ξαναπεί το συνολικό άνοιγμα !!!
Ακόμα περισσότερο όμως θα ήθελα η ΠΑΕ να πάει στον Βενιζέλο για να τελειώσει το θέμα με τα χρέη !!!

Αν γίνει αυτό και πληρώνουμαι π.χ. 1 μύριο ετησίως για τα χρέη .... τότε θα έρθουν και τα πρωταθλήματα !!!
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

kos έγραψε:
PAPA TSIBIKOS έγραψε: Ο σύλλογος αυτός γεννήθηκε και μεγαλούργησε γιατί είχε μεγάλους ηγέτεςγια κεφαλές.
Τρυανταφυλίδης Δημάδης.....Παντελάκης Σεριανίδης Σαββίδης και τώρα Ζαζορ.
για τον ιβαν μιλας :lol: τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρε γαμωτο.
Χαρης Σαββιδης φιλτατε
kos

Δημοσίευση από kos »

τεραστιος ηγετης. εαν ηταν σημερα προεδρος θα πουλουσε και το προπονητικο για να βγαλει την χρονια. ρε δεν παμε καλα. καθολου καλα.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Ένα βράδυ είπα και εγώ να απέχω από κάθε είδος ενημέρωσης και είχαμε εξελίξεις :geek:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό.
Εξακολουθεί να με απασχολεί η μεθεπόμενη μέρα κι όχι η επόμενη.
Δεν μου λέει τίποτα να μπουν κάποια λεφτά τώρα και να αρχίσουμε να ζούμε πάλι Μπατατουδηκές καταστάσεις.
Καμάρα δεν ξανακατεβαίνω, fool me once shame on you, fool me twice shame on me.

Προσοχή, δε λέω ότι θα συμβεί σίγουρα, (μην αρχίσετε παλι τις μαλακίες περί μιζέριας/μίρλας) αλλά θα πρέπει να μπουν χίλιοι δύο παράμετροι κι ασφαλιστικές δικλείδες για να μην βρεθεί ο ΠΑΟΚ ξανά σε πολύ δύσκολα χρόνια.

Θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα σχέδιο ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (και δεν εννοώ το γήπεδο, το γήπεδο είναι το τελευταίο πράγμα) που να εξασφαλίζει την οικονομική ανάπτυξη του συλλόγου, μέσα απο τον σύλλογο κι όχι μέσα από τον εκάστοτε μεγαλοεπενδυτή του. Ο ΠΑΟΚ έχει όλα αυτά που απαιτούνται να γίνει ο 1ος ελληνικός σύλλογος που θα παράγει ποδόσφαιρο κι ως εκ τούτο θα βγάζει λεφτά, έτσι ώστε να μην έχει ανάγκη ποτέ ξανά ένα ''μεγαλομέτοχο'' ή ''επενδυτή''.

Και ακόμα κι αν γίνει το deal, θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος και επαγρύπνηση. Καλώς ή κακώς, προσωπικά, δεν μου γεμίζουν το μάτι. Ελπίζω κι εύχομαι να είμαι λάθος.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ποιό προπονητικό ρε, ο Σαββίδης θα πουλούσε και τη μάνα του αν χρειαζόταν...

Φανταστείτε να πουλούσε ο Ζαγοράκης πακέτο στον Ολυμπιακό τον Κοντρέρας με το Μπόλονι... Ε ρε γλέντια... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

thrix έγραψε:

η αποψη σου η συγκεκριμενη ειναι η επιτομη του συμψηφισμου και φτανει σε επιπεδα φασισμου σε φαση εξω τα πρεζακια απο τον ΠΑΟΚ γιατι ειναι μαο μαο και κανουν αυτα κακο στον ΠΑΟΚ.
τα πρεζακια ουτε εγκληματιες ειναι ουτε μπορεις να τους βαλεις ολους σε ενα τσουβαλι για να βρεις τον αορατο εσωτερικο εχθρο του ΠΑΟΚ.οταν θελαμε να διωξουμε το γουμενο και εγινε η καταληψη στα γραφεια της παε ειχα παει που λες και εγω να δω τι γινεται και να ενισχυσω οσο μπορουσα με την παρουσια μου.με το που μπαινω στα γραφεια ερχεται ενα πρεζακι που λες που με ειδε διστακτικο καθως δεν ηξερα κανεναν και με παιρνει απο το χερι και μου λεει ,ελα αδερφε κατσε σε αυτον τον καναπε.θελεις κανεναν καφε κανενα νερακι να σου φερω?του λεω οχι αδερφε ευχαριστω.και στα καπακια παιρνει τη σφουγγαριστρα και αρχιζει να σφουγγαριζει το χωρο και ας παραπατουσε.τοσο εγκληματιας και μαο μαο ηταν.το παιδι μεσα στην τραγικη του κατασταση τον ΠΑΟΚ τον ενοιωθε πιο πολυ απο εσενα και απο εμενα.καθαριζε τα γραφεα οπως καθαριζε το σπιτι του.και για να μην πουν οι αρδ οτι μπηκαν τραμπουκοι και γιατι ενοιωθε οτι ειναι σπιτι του.το ξερω λαικιζω αλλα σπαζομαι χοντρα με αποψεις που περιθωριοποιουν.οταν αυτοι που κανοθν επεισοδια μεσα στο γηπεδο ειναι λιγοι και πολλες φορες γνωστοι δεν εχεις κανενα δικαιωμα να συμψηφιζεις και να κατηγοριοποιεις κανεναν.
τελος αν για εσενα ευρωπαικος ΠΑΟΚ ειναι να γινει πορτο.γινε πορτο.ο λαος του ΠΑΟΚ εχει ιστορικη συνεχεια και δεν προερχεται απο ταγιερ και κοστουμια.απο ρακενδυτους προσφυγες προερχεται και στα λαικα στρωματα και τις αδυναμες κοινωνικες ομαδες εχει ερεισμα κατα κανονα.το να μη γινονται επεισοδια στην Τουμπα δεν ειναι αποτελεσμα του να διωχθουν τα πρεζακια αλλα ειναι συναρτηση του ολου προιοντος του ποδοσφαιρου.οταν αυτο ειναι υποβαθμισμενο και στημενο οσο δεν παει δημιουργει εκρηξεις.οταν το κοινο περι δικαιου αισθημα βαλλεται απο την οποια παραγκα και η δικαιοσυνη δεν ειναι ταγμενη στην προασπιση του κοινου περι δικαιου αισθηματος αλλα στην εξυπηρετηση συμφεροντων αυτος που θιγεται δεν θα προσφυγει στη δικαιοσυνη γιατι ξερει οτι δεν θα δικαιωθει και η αμυνα του ειναι η αυτοδικια.και στην αυτοδικια πρωτεργατες ειναι παντα τα χαμηλοτερα λαικα στρωματα και οι περιθωριοποιημενες κοινωνικες ομαδες.γιατι αυτοι ειναι που θιγονται πιο αμεσα.(δεν μπαινω πιο βαθεια να βαλω μεσα ασφαλιτες και παρακρατος).ας μην φορτωνουμε τη βια στην πρεζα.αλλα ειναι τα αιτια της.εσυ και εγω εξω απο το γηπεδο στραβα κουτσα την παλευουμε.εχουμε τη μορφωση μας η τη δουλεια μας και την οικεγενεια μας.ειναι ευκολο να αντιμετωπιζουμε την κοινωνικη αδικια αφ'υψηλου γιατι δεν μας αγγιζει και τοσο εντονα.
το ξαναλεω ο ΠΑΟΚ ειναι ιστορικα προσφυγια και κυνηγημενες κοινωνικες ομαδες.αυτοι εκαναν τον ΠΑΟΚ γιγαντα.και δεν ειναι δικαιολογημενες οι αντιδρασεις τους πολλες φορες.αλλα αυτο απεχει πολυ απο το αποχαυνωμενο μοντελο της πορτο, με την οποια πορτο και μπενφικα ουδεμια σχεση εχουμε.
οσο για τους επενδυτες.αν δεν ηταν ο ζαγορακης και ο βρυζας δεν πιστευω οτι θα καταφερναν να παρουν τον ΠΑΟΚ.τους ζζ τους εμπιστευομαστε και φερουν μεγαλη ευθυνη και αυτοι φια το deal.θα τους κρινει η ιστορια.ο ΠΑΟΚ μεγαλο παιδι ειναι και βρισκει το δρομο του.ελπιζω να ειναι καλοι για το καλο του ΠΑΟΚ και το δικο τους.εγω προσωπικα δεν τους γουσταρω.μοντελα ποστο μπενφικα και δεν ξερω εγω τι αλλο εμφανιζονται οταν το προιον ειναι ανταγωνιστικο.και στην ελλαδα ειναι ισως το πιο υποβαθμισμενο στην ευρωπη.οποτε θα ειχε καποια ουσια η συγκριση αν το πρωταθλημα ηταν σε καποιο επιπεδο.προς το παρον μονο λαμογια προσελκυει και θα προσελκυει.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Karelias έγραψε:Ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό.
Εξακολουθεί να με απασχολεί η μεθεπόμενη μέρα κι όχι η επόμενη.
Δεν μου λέει τίποτα να μπουν κάποια λεφτά τώρα και να αρχίσουμε να ζούμε πάλι Μπατατουδηκές καταστάσεις.
Καμάρα δεν ξανακατεβαίνω, fool me once shame on you, fool me twice shame on me.
Συμφωνώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”