Ρε δεν χρεαζεται να μιλατε για συνδεσμους..
Αφου θα μπει λουκετο σε ολους..
Αφου το ειπαν τα υπουργεια μας
Συμφωνώ με τον βασικό σου προβληματισμό.Falegkos έγραψε:το θεμα ειναι οτι σε οποιαδήποτε ομαδα της αθηνας και αν πιγεναν οι κυριοι εμεις θα γκρινιάζουμε γιατι θα "υποθέταμε" ενω καμια εφημεριδα, ΑΡΔ, TV δεν θα εγραφε-ελεγε αυτα που γράφτηκαν για τους φλορ&σαχπα.
Εκτος και αν ηξερε κανεις 2 μηνες πριν το ενδιαφέρον τους οτι ο σαχπα ηταν μπλεγμενος κτλ κτλ.....
Αν ο μαρινακις αυριο ηθελε τον ΠΑΟΚ θα τα μαθεναμε ολα οσα εχει κανει .... οσα "υποθέτουμε¨ γιατι ειναι στον γαυρο.
οπότε μην πλακώνεστε τζαμπα ολοι οι λεφταδες στο ιδιο καζανι βραζουν.
Το θεμα ειναι αν θελουμε να δουμε τον ΠΑΟΚ πλεον να ειναι πρωταγωνιστής (γιατι με λεφτα κατα 90% θα ειναι....) η να συνεχίσουμε ετσι.
Για το μελον και αν μετα απο 5 χρονια αφήσουν χρεη κτλ κτλ κτλ δεν ξερω.Απλα ελπίζω..... Οπος και με ΟΠΟΙΟΝ λεφτα και αν ερχοταν.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: να ερθουν και να δω τον ΠΑΟΚ πιο μεγαλο (αγωνιστικά)
Γιατί το λες αυτό αδερφέ μου, βρωμάω;guardian4 έγραψε:Ακη με φενεται δεν πηγες μπανια ακομα...![]()
![]()
......
Μπερδεύτηκα εντελώς όμως.Maedhros έγραψε:Γνωμη μου ειναι πως εχουμε μεινει ΠΟΛΛΑ χρονια πισω σαν οπαδοι και παρασερνουμε μαζι μας και την ομαδα.Στο τελευταιο ματς που πηγα με την αεκ στα πλευ οφ δεν ηξερα αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω.
2 ωρες πριν το ματς και οι μισοι να ειναι λιωμα απο μπυρες,ρετσινες και κοψιδια.Για το χορτο ασχολιαστο.Στα coffee shop του Αμστερνταμ η ατμοσφαιρα ηταν πιο καθαρη.
Τα πρεζονια να κυκλοφορουν κλασσικα προσπαθωντας να τσιμπισουν τιποτα και παρακαλωντας να συμπληρωσουν τα φραγκα για το "εισητηριο".Σιγα ρε καλοι Σαμαρειτες πληρωσατε πολλες φορες για να μπειτε και θα πληρωσετε και τωρα.
Και φυσικα σαν φτανει η ωρα να μπουμε,3-3 στα τουρνικε με 1 εισητηριο,φιλοι σεκιουριταδων να μπαινουν τσαμπε και γενικα ολες αυτες οι κλασσικες ομορφιες της Τουμπας.
Α σορρυ ξεχασα να γραψω και για τις 10αδες καντινες γυρω απ'το γηπεδο...Μιλαμε για πολυ σουρεαλ σκηνικο...
Ελεγχος αστυνομιας και ομαδας περιφρουρησης 0.Και Καλασνικοφ εβαζες μεσα.
Με τις παπαριες που ακουγες απο τους γυρω σου στη διαρκεια του ματς εγραφες βιβλιο.Ολοι ξερολες και ειδημονες.Α και με εσωτερικη πληροφορηση.
Και φτανει η φαση της αποβολης του Γκαρσια και βλεπεις κατι γατια που δεν ειχαν φωναξει ουτε μισο συνθημα μεχρι τοτε να βγαζουν καπνους απ'τα αυτια και να ουρλιαζουν "εδω θα γινει ο ταφος σας".Ισα ρε κωλομαγκες.Θα σας φυγει κανας ποντος.
Και κατι αλλο που ξεχασα,ισως και το πιο εκνεβριστικο απ'ολα.Να προσπαθει ο Σταυρακης αν δεν κανω λαθος να οργανωσει κερκιδα και να βλεπεις κατι 15χρονα τον χαβα τους,να φωναζει οτι θελει ο καθενας.Κερκιδα-κολαση ετσι δεν κανεις...
Και για να καταληξω καπου,πριν 1-2 χρονακια μιλουσαμε για "Ευρωπαικο προφιλ" ομαδας. Μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα...Τελικα μαλλον για τοσο ειμαστε,οσο παει καλα η ομαδα Ευρωπαιοι και μολις γινει η στραβη Μαο-Μαο και παλι.Τι θελουμε ομως πραγματικα?Τουμπα-Ιραν-Καμποτζη-Βιετναμ ή συγχρονη Ευρωπαικη ομαδα στο στιλ της Πορτο που ειναι και της μοδας?Στο Ντραγκαο παντως δεν νομιζω πριν το ματς να τρωνε πανσετες και να την πινουν...Αλλα ο πιο καλος ο ΠΑΟΚτσης εχει πιει και ενα καραβι μαυρο...
Με αυτη την νοοτροπια του κωλου δεν παμε πουθενα.Παει να γινει κατι που ειναι ΙΣΩΣ για το καλο του ΠΑΟΚ και εμεις ειμαστε ικανοι να το γαμησουμε μεσα σε 1 ωρα.Τι παει να πει αν ειναι καθαρα τα λεφτα που θα μπουνε αν μπουνε?Δηλαδη τα δικα μου μαυρα λεφτα που μου εξασφαλιζουν το διαρκειας μου δεν ειναι καλοδεχουμενα απο τους συνοπαδους μου?
Και μιας και μιλαμε για ξεπλυμα χρηματων εγω προσωπικα δεν ειδα και πολυ στενοχωρημενους τους οπαδους της Τσελσι,της Σιτυ,της Μιλαν,της Γιουβεντους,της Ζενιτ και τοσων αλλων ομαδων που εχουν γινει πλυντηριο...
Και στο φιναλε φιναλε ρε σεις ο Φλωριδης και ο Σαχπατζιδης θελουν(?) να μας παρουν...Οχι ο Τονι Μοντανα με τον Παμπλο Εσκομπαρ...
Φανταζομαι τα φραγκα τους ο Αγγελοπουλος και οι Γιαννακοπουλοι που παρακαλουσαμε γονατιστοι να μας παρουν τα εβγαλαν με τον ιδρωτα τους...Αυτοι και ο Κουρκουλος στο Κοινωνια ωρα μηδεν...Τοτε βεβαια η ομαδα διαλυοταν ενω τωρα δεν ειμαστε σε αυτη την κατασταση...Ρε ποσο γρηγορα ξεχναμε...Ή μηπως με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω?
Αυτα τα ολιγα...Σορρυ αν σας κουρασα...
φίλε επικρατεί μεγάλη σύγχυση στο μυαλό σου,τι δουλεια έχεις να βάζεις την ιδεολογία των οπαδών με αυτά των διοικητικών?αυτό που λες εσύ κατάντια πάρα πολλοί το ζηλεύουν ενημερωτικά να σου το πω,αυτή την μαγεία της τούμπας που λένε όλοι υπάρχουν και αυτά που λες,αλλά εντάξει να μην βάλουμε και λίγο σαλτσούλα σε αυτά που θα πούμε???Maedhros έγραψε:Γνωμη μου ειναι πως εχουμε μεινει ΠΟΛΛΑ χρονια πισω σαν οπαδοι και παρασερνουμε μαζι μας και την ομαδα.Στο τελευταιο ματς που πηγα με την αεκ στα πλευ οφ δεν ηξερα αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω.
2 ωρες πριν το ματς και οι μισοι να ειναι λιωμα απο μπυρες,ρετσινες και κοψιδια.Για το χορτο ασχολιαστο.Στα coffee shop του Αμστερνταμ η ατμοσφαιρα ηταν πιο καθαρη.
Τα πρεζονια να κυκλοφορουν κλασσικα προσπαθωντας να τσιμπισουν τιποτα και παρακαλωντας να συμπληρωσουν τα φραγκα για το "εισητηριο".Σιγα ρε καλοι Σαμαρειτες πληρωσατε πολλες φορες για να μπειτε και θα πληρωσετε και τωρα.
Και φυσικα σαν φτανει η ωρα να μπουμε,3-3 στα τουρνικε με 1 εισητηριο,φιλοι σεκιουριταδων να μπαινουν τσαμπε και γενικα ολες αυτες οι κλασσικες ομορφιες της Τουμπας.
Α σορρυ ξεχασα να γραψω και για τις 10αδες καντινες γυρω απ'το γηπεδο...Μιλαμε για πολυ σουρεαλ σκηνικο...
Με τις παπαριες που ακουγες απο τους γυρω σου στη διαρκεια του ματς εγραφες βιβλιο.Ολοι ξερολες και ειδημονες.Α και με εσωτερικη πληροφορηση.
Και φτανει η φαση της αποβολης του Γκαρσια και βλεπεις κατι γατια που δεν ειχαν φωναξει ουτε μισο συνθημα μεχρι τοτε να βγαζουν καπνους απ'τα αυτια και να ουρλιαζουν "εδω θα γινει ο ταφος σας".Ισα ρε κωλομαγκες.Θα σας φυγει κανας ποντος.
Και κατι αλλο που ξεχασα,ισως και το πιο εκνεβριστικο απ'ολα.Να προσπαθει ο Σταυρακης αν δεν κανω λαθος να οργανωσει κερκιδα και να βλεπεις κατι 15χρονα τον χαβα τους,να φωναζει οτι θελει ο καθενας.Κερκιδα-κολαση ετσι δεν κανεις...
Και για να καταληξω καπου,πριν 1-2 χρονακια μιλουσαμε για "Ευρωπαικο προφιλ" ομαδας. Μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα...Τελικα μαλλον για τοσο ειμαστε,οσο παει καλα η ομαδα Ευρωπαιοι και μολις γινει η στραβη Μαο-Μαο και παλι.Τι θελουμε ομως πραγματικα?Τουμπα-Ιραν-Καμποτζη-Βιετναμ ή συγχρονη Ευρωπαικη ομαδα στο στιλ της Πορτο που ειναι και της μοδας?Στο Ντραγκαο παντως δεν νομιζω πριν το ματς να τρωνε πανσετες και να την πινουν...Αλλα ο πιο καλος ο ΠΑΟΚτσης εχει πιει και ενα καραβι μαυρο...
Με αυτη την νοοτροπια του κωλου δεν παμε πουθενα.Παει να γινει κατι που ειναι ΙΣΩΣ για το καλο του ΠΑΟΚ και εμεις ειμαστε ικανοι να το γαμησουμε μεσα σε 1 ωρα.Τι παει να πει αν ειναι καθαρα τα λεφτα που θα μπουνε αν μπουνε?Δηλαδη τα δικα μου μαυρα λεφτα που μου εξασφαλιζουν το διαρκειας μου δεν ειναι καλοδεχουμενα απο τους συνοπαδους μου?
Και μιας και μιλαμε για ξεπλυμα χρηματων εγω προσωπικα δεν ειδα και πολυ στενοχωρημενους τους οπαδους της Τσελσι,της Σιτυ,της Μιλαν,της Γιουβεντους,της Ζενιτ και τοσων αλλων ομαδων που εχουν γινει πλυντηριο...
Και στο φιναλε φιναλε ρε σεις ο Φλωριδης και ο Σαχπατζιδης θελουν(?) να μας παρουν...Οχι ο Τονι Μοντανα με τον Παμπλο Εσκομπαρ...
Φανταζομαι τα φραγκα τους ο Αγγελοπουλος και οι Γιαννακοπουλοι που παρακαλουσαμε γονατιστοι να μας παρουν τα εβγαλαν με τον ιδρωτα τους...Αυτοι και ο Κουρκουλος στο Κοινωνια ωρα μηδεν...Τοτε βεβαια η ομαδα διαλυοταν ενω τωρα δεν ειμαστε σε αυτη την κατασταση...Ρε ποσο γρηγορα ξεχναμε...Ή μηπως με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω?
Την προηγούμενη φορά διαφωνούσαμε κάθετα και έντονα ...Karelias έγραψε:Αν γίνει (γιατί ακόμα δεν έγινε τίποτα) δεν θέλω κανένα ''μεγάλο'' όνομα.
Θέλω κλείσιμο του ανοίγματος
Το προπονητικό κέντρο να τελειώσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι
και διαχείριση τέτοια που να επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να είναι κερδοφόρος.
Και ύστερα παίχτες.
Παίχτες και αεροδρόμια και μεγαλοπιασίματα είναι για άλλους.
για τον ιβαν μιλαςPAPA TSIBIKOS έγραψε: Ο σύλλογος αυτός γεννήθηκε και μεγαλούργησε γιατί είχε μεγάλους ηγέτεςγια κεφαλές.
Τρυανταφυλίδης Δημάδης.....Παντελάκης Σεριανίδης Σαββίδης και τώρα Ζαζορ.
Χαρης Σαββιδης φιλτατεkos έγραψε:για τον ιβαν μιλαςPAPA TSIBIKOS έγραψε: Ο σύλλογος αυτός γεννήθηκε και μεγαλούργησε γιατί είχε μεγάλους ηγέτεςγια κεφαλές.
Τρυανταφυλίδης Δημάδης.....Παντελάκης Σεριανίδης Σαββίδης και τώρα Ζαζορ.τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρε γαμωτο.
η αποψη σου η συγκεκριμενη ειναι η επιτομη του συμψηφισμου και φτανει σε επιπεδα φασισμου σε φαση εξω τα πρεζακια απο τον ΠΑΟΚ γιατι ειναι μαο μαο και κανουν αυτα κακο στον ΠΑΟΚ.thrix έγραψε:Maedhros έγραψε:Γνωμη μου ειναι πως εχουμε μεινει ΠΟΛΛΑ χρονια πισω σαν οπαδοι και παρασερνουμε μαζι μας και την ομαδα.Στο τελευταιο ματς που πηγα με την αεκ στα πλευ οφ δεν ηξερα αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω.
Συμφωνώ.Karelias έγραψε:Ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό.
Εξακολουθεί να με απασχολεί η μεθεπόμενη μέρα κι όχι η επόμενη.
Δεν μου λέει τίποτα να μπουν κάποια λεφτά τώρα και να αρχίσουμε να ζούμε πάλι Μπατατουδηκές καταστάσεις.
Καμάρα δεν ξανακατεβαίνω, fool me once shame on you, fool me twice shame on me.