Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Sourme σε κανενα δεν αρεσει το φαγητο του να ναι καμμενο αλλα αυτο δε σημαινει οτι επειδη το καψαμε μερικες φορες θα πρεπει να το τρωμε ωμο απο δω και περα.Μη παμε στο αλλο ακρο ,μ αυτο διαφωνω.Νομιζω οτι κουβεντες οπως πχ με Μακ και ποσο επηρεαζει τις μεταγραφες δε πρεπει να κοβονται ,αρκει να μη ξεφευγουν για σελιδες .Τα 5-6 ποστ δεν ειναι προβλημα.Δε γινεται να πηγαινεις συνεχει σ αλλο τοπικ να γραψεις οταν το θεμα αποκλεινει λιγο απ τις μεταγραφες.sourmenetes έγραψε:Δυστυχως αυτο προσπαθουμε να εξηγησουμε,αλλα για ολα φταινε οι αλλοι..kataramenos5 έγραψε:Αυτο το Μεταγραφες δε διαβαζεται πια.Οτιδηποτε διαφορετικο απ τη γνωμη μας αποριπτεται με ειρωνειες κλπ κλπ.
Δεν εχουμε μαθει να σεβομαστε το συνομιλητη μας,να αμφιβαλουμε για τις γνωσεις μας,να κραταμε την ψυχραιμια μας.
Καθε χρονο και χειροτερα![]()
![]()
Sera4 έγραψε:σημαντικοτερο απο το γραμμα του νομου ειναι το πνευμα του και ιδιως σε ενα τοπικ οπως η μεταγραφολογια που απο τη φυση της οδηγει και σε συζητησεις παραπλευρες οπως το ροστερ ή καποιοι παιχτες και τα σχετικα...
Εγω αυτομπαναριστηκα (σχεδον) 10 μερες για να μη γεμιζω σελιδες και σας κουραζω.Οποια αχαριστιααπό sourmenetes » Δευτ Ιούλ 04, 2016 2:51 pm
δε βοηθαει κανενας μα κανενας στο να κραταμε μια φορμουλα εδω μεσα...
Στα τετοια σας ολοι,μονο να κανετε το κομματι σας και για οσα λεμε εμεις τιποτα.

DC το εχω ηδη σε κανα δυο οπως ο prist64 ο goran κλπ δε γινεται στο μισο φορουμ.DC έγραψε:Α .... και ignore. Μεγάλο πράμα το ignore. Τραστ μι.
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Την ψυχική μου υγεία θα κοιτάξω Γρηγόρη. Τα υπόλοιπα που λες είναι άλλων δουλειά.goran 64 έγραψε:Constantin, το ignore mode σώζει μόνο αυτόν που ενστερνίζεται το "ο σώζων εαυτόν σωθήτω" αδερφέ, όχι όμως και τα υπόλοιπα μέλη του forum και τους απλούς αναγνώστες του, ούτε φυσικά και την υπεραξία του...

Είναι μια καλή αρχή Κατ. Μετά, όλα γίνονται.kataramenos5 έγραψε:DC το εχω ηδη σε κανα δυο οπως ο prist64 ο goran κλπ δε γινεται στο μισο φορουμ.DC έγραψε:Α .... και ignore. Μεγάλο πράμα το ignore. Τραστ μι.

Τώρα που το λες, κάτσε να το δω.RoMaN έγραψε:Εμένα δεν γίνεται να με κάνετε ingore, ε;

Το πρόβλημα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, δηλαδή στον λαό του ΠΑΟΚ.
Το φόρουμ είναι ο καθρέφτης της πραγματικότητας.
Όταν αποφασίσουμε ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ, ΡΟΥΦΙΑΝΟ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ, τότε θα αλλάξουν τα πράγματα.
Έως τότε όμως...
Όταν αποφασίσουμε ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ, ΡΟΥΦΙΑΝΟ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ, τότε θα αλλάξουν τα πράγματα.
Έως τότε όμως...
- Sick Bastard
Αν κάνεις πρώτα το τρίτο, δεν χρειάζεται να κάνεις τους βανδαλισμούς που αναφέρεις ως πρώτο και δεύτερο.
Just sayin

Just sayin
Μια χαρά το ξεκινάς αλλά με το γαμάς.Ale έγραψε:Το πρόβλημα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, δηλαδή στον λαό του ΠΑΟΚ.
Έως τότε όμως...

Αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει ή δεν νιώθει, δεν του φταίει καμιά τηλεόραση και κανένας αρδ.
Επειδή εγώ το βλέπω επαγωγικά, από την στιγμή που "ΠΑΟΚ είναι ο Λαός του" αυτό που βλέπουμε είναι "εμείς" και είμαστε άξιοι για ό,τι συμβαίνει.
- ΑποστόληςΑ
Μην απαλάσσουμε τους ΑΡΔ από τις ευθύνες τους. Μπορεί να φταίμε κι εμείς που τους πιστεύουμε ακόμη, αλλά αυτό δεν ελαφρύνει τς ευθύνες τους για το ότι γράφουν συνειδητά ψεύδη προκειμένου να βλάψουν την ομάδα.
καλά ρε σεις τι προτάσεις είναι αυτές?
αξιώθηκα κι εγώ να πάρω μια 50άρα τηλεόραση νάχω να γουστάρω και μου λέτε να την σπάσω?
χωρίς πλάκα πάντως εδώ (που δεν είναι Θεσσαλονίκη) δεν υπάρχει αυτό που ζείτε με τα πολλά κανάλια κλπ
υπάρχουν ραδιόφωνα που κάνουν αναμεταδώσεις, αλλά αποφεύγω να ακούω,
οπότε παοκμάνια και ξερό ψωμί
αξιώθηκα κι εγώ να πάρω μια 50άρα τηλεόραση νάχω να γουστάρω και μου λέτε να την σπάσω?

χωρίς πλάκα πάντως εδώ (που δεν είναι Θεσσαλονίκη) δεν υπάρχει αυτό που ζείτε με τα πολλά κανάλια κλπ
υπάρχουν ραδιόφωνα που κάνουν αναμεταδώσεις, αλλά αποφεύγω να ακούω,
οπότε παοκμάνια και ξερό ψωμί

Απόστολε, για τους αρδ ΧΕΣΤΗΚΑ. Δεν με νοιάζουν, δεν με ενδιαφέρουν, δεν με αγγίζουν. Εδώ και 6 χρόνια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μην απαλάσσουμε τους ΑΡΔ από τις ευθύνες τους. Μπορεί να φταίμε κι εμείς που τους πιστεύουμε ακόμη, αλλά αυτό δεν ελαφρύνει τς ευθύνες τους για το ότι γράφουν συνειδητά ψεύδη προκειμένου να βλάψουν την ομάδα.
Επειδή όμως είμαι της αυτοκριτικής θα σε πω αυτό: Όσο συνειδητά γράφουν τα ψεύδη τους, άλλο τόσο συνειδητά τους διαβάζουμε και επιχειρηματολογούμε με τα άρθρα τους. Διαφωνείς;
(ο πρώτος πληθυντικός είναι για την ευκολία του λόγου)
- ΑποστόληςΑ
Είπα: έχουμε κι εμείς ευθύνη που τους πιστεύουμε. Αυτό όμως δεν τους απαλλάσσει από τις μεγάλες ευθύνες τους.
Παιδιά, δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα, αλλά το forum "κολλάει" συνέχεια...
Όποτε πάω να μπω σε κάποιο topic μου βγάζει μήνυμα στην οθόνη ότι ο κεντρικός υπολογιστής του PAOKmania forum δεν λειτουργεί και χρειάζεται, είτε να περιμένω πάνω από μισό λεπτό, οπότε τελικά μπαίνει, είτε αρκετές φορές να βγω εντελώς μετά από ένα λεπτό αναμονής χωρίς αποτέλεσμα και να ξαναμπώ, με σχετική καθυστέρηση όμως πάλι...
Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το τι μπορεί να συμβαίνει σας παρακαλώ???
Όποτε πάω να μπω σε κάποιο topic μου βγάζει μήνυμα στην οθόνη ότι ο κεντρικός υπολογιστής του PAOKmania forum δεν λειτουργεί και χρειάζεται, είτε να περιμένω πάνω από μισό λεπτό, οπότε τελικά μπαίνει, είτε αρκετές φορές να βγω εντελώς μετά από ένα λεπτό αναμονής χωρίς αποτέλεσμα και να ξαναμπώ, με σχετική καθυστέρηση όμως πάλι...
Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το τι μπορεί να συμβαίνει σας παρακαλώ???
- kataramenos5