Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
H διοικηση εχει τοσο σχεση με την οργανωση και τον επαγγελματισμο οσο φανατικος μουσουλμανος Μουτζαχεντιν με μια καλοψημενη χοιρινη μπριζολα... Η κατασταση με τον λουτσεκου απλα το επιβεβαιωνει καθημερινα...
- These users thanked the author crow1581 for the post (total 2):
- Developer4, paokspren
Εγώ το συμπέρασμα που βγάζω απ όλες τις φήμες και διαρροές - των αρδ και μη - είναι ότι ο Σαββίδης αποφάσισε κάποια στιγμή ότι Λουτσέσκου τέλος κι εδωσε αμεσως εντολή για αναζήτηση νέου προπονητή. Ίσως στα ονόματα που ακούστηκαν(Καρσέδο, Πειχοτο) ή άλλα που δεν ακούστηκαν να έγινε οικονομική πρόταση που ομως δεν τους ικανοποίησε ή την αρνήθηκαν για άλλους προσωπικους λόγους, με αποτέλεσμα να φτάσαμε στο σήμερα όπου είτε δεν υπάρχει ακόμα κάποιος πανωραφισιος υποψήφιος που να είναι συμφωνημένος, είτε να υπαρχει συμφωνία με κάποιον που ηταν όμως χαμηλα στην λίστα και αρα υπάρχουν πολλές αμφιβολίες, με αποτέλεσμα το σενάριο να συνεχίσει ο Λουτσέσκου να έχει αρχίσει να ανεβάζει πάλι τις πιθανότητες του, δεδομενου οτι ο χρονος αρχιζει πλεον και πιεζει ασφυκτικα για καθε ειδους αποφαση.
-
anaximandros4
Να το ξανάβαλω ! Κάθε δέκα σελίδες για να μην ξεχνιόμαστεleomatos88 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:56Τι να σου πω φίλε μου.Maklaz έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:30 @leomatos88 αδερφέ μου !!
Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε επηρεάζουν γιατί ακριβώς αυτό θέλουν. Γάμησε τους, μην χαλιέσαι δεν αξίζει.
Αλήθεια είναι, έτοιμος είμαι.
Όταν θα ξανακάνει σε 33 χρόνια τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ο επόμενος, όταν σε 50 χρόνια ξαναπάρει αήττητο πρωτάθλημα ο επόμενος, όταν ξαναφέρει από το χαριλάου πρωτάθλημα ο επόμενος, να τον ξαναπετάξουν από το παράθυρο, επειδή έχασε το μυαλό του μια χρονιά ή επειδή δε σάρωσε τους τίτλους τις υπόλοιπες.
Εννοείται πως δεν αξίζει.
Όπως δεν άξιζε καθόλου που υπερασπίστηκε τον ΠΑΟΚ ένας Ρουμάνος, όταν δεν το έκανε κανείς.
Απέναντι σε όλα τα μουνόπανα που είχαν σκοπό τους να καταστρέψουν αυτόν τον ΠΑΟΚ.
Και όχι, δεν μπορώ να χαρίσω τον τεράστιο Ραζβάν Λουτσέσκου στα φρόκαλα που τον πολέμησαν με άρρωστο τρόπο, για να χτυπήσουνε το Σαββίδη, και που χύνουνε ποτάμια τα δάκρυα τώρα, για να ξαναχτυπήσουνε το Σαββίδη.
Ο Λουτσέσκου είναι ένας ήρωας της ΠΑΟΚτσήδικης φαντασίας, όπως πχ ο Γιώργος Κούδας.
Το άγαλμά του πρέπει να κοσμεί τη Νέα Τούμπα.
Θέλω να ξεράσω πραγματικά, όταν διαβάζω ή ακούω τέτοια εκτρώματα.
Μια φορά τον είδα στο δρόμο, ήταν την επαύριο της κλοπής του αιώνα, δίπλα στο σπίτι μου.
Όντας σε σύγχυση και έτοιμος για νευρικό κλονισμό, μιας και είχα την ατυχία και την τύχη συνάμα να είμαι στην 5 χαμηλά εκείνο το βράδυ και τα είδα όλα να συμβαίνουν μπροστά μου.
Και κατέληξα να φωνάζω σ' αυτόν τον άνθρωπο πώς είναι ο πραγματικός πρωταθλητής και πως πραγματοποίησε το παιδικό μου όνειρο να δω τον ΠΑΟΚ μου πρωταθλητή και μου χτυπούσε τον ώμο, λέγοντάς μου ότι πρόκειται για μαφιόζους και να μη στενοχωριέμαι, γιατί δεν αξίζει για κάτι τέτοιους.
Και τον ξαναδιώχνουν αυτόν τον άνθρωπο, που αγωνιστικά μιλώντας, τους έφερε πίσω σε τίτλους τα εκατομμύρια που πετάξαν στον ΠΑΟΚ.
Τόσα χρόνια ακούω και διαβάζω την κάθε κομπλεξική μπαλαδόφατσα να του σκάβει το λάκκο.
Τόσα χρόνια.
Τέλος πάντων, προφανώς δεν αξίζει.
Τρεις φορές έγινε εύθραυστο το μυαλό μου για τον ΠΑΟΚ.
Με τον Κομίνη, με τον Αυγενάκη, με τον Κατσαρή.
Δε σκοπεύω να ξαναγίνει.
Σε ευχαριστώ από καρδιάς, γιατί είσαι λεβεντιά και ακούς και καταλαβαίνεις.
Δεν έχει σημασία άμα συμφωνούμε στο ένα ή το άλλο.
Να είσαι καλά παιχταρά μου.
- These users thanked the author Andrew R for the post (total 4):
- leomatos88, Maklaz, tzakis82, lkosmid
Ο Κόλκας λέει ότι μπορεί να παραμείνει…
Ρε θα μας τρελάνετε;;; Και ότι έχει εγκλωβιστεί η ομάδα καθώς πάγωσαν όλες οι μεταγραφές (!!!)
Ρε θα μας τρελάνετε;;; Και ότι έχει εγκλωβιστεί η ομάδα καθώς πάγωσαν όλες οι μεταγραφές (!!!)
-
Panostas1995
Το κύπελλο και η Ευρώπη δε μετράνε;marsantos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:18Καλημέρα φίλε Pano.Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 06:26
Ένα ενδιαφέρον στατιστικό που βρήκα είναι
Λουτσεσκου στη δεύτερη θητεία 1,88 βαθμούς ανά παιχνίδι
Πάμπλο Γκαρσία στους 8 μήνες είχε 1,86 βαθμούς ανά παιχνίδι
Αυτό δείχνει πως στα αποτελέσματα δεν είχαν μεγάλη διαφορά οι δύο....
Ναι δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα αλλά για σκεφτείτε τον Γκαρσία να χτίσει μια δικιά του ομάδα από την αρχή....
Το διάβασα το πρωί και είπα να το ψάξω κι εγώ.
Ο Πάμπλο σε 31 παιχνίδια πρωταθλήματος συγκέντρωσε 55 πόντους ήτοι 1,74 πόντους ανά παιχνίδι.
Ο Ράσβαν σε 172 παιχνίδια πρωταθλήματος συγκέντρωσε 333 πόντους ήτοι 1,93 πόντους ανά παιχνίδι.
Το αναφέρω απλά για την ακρίβεια των στατιστικών και όχι για να αποδυναμώσω ή να ενισχύσω την άποψή σου.
-
anaximandros4
α, το παίζουν δίπορτο τα κουμπαράκια για να το έχουν εξασφαλισμένο σε κάθε περίπτωσηaivas19 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 12:32 Ο Κόλκας λέει ότι μπορεί να παραμείνει…
- These users thanked the author anaximandros4 for the post (total 2):
- Dimitrisou, margas
Good cop/Bad copanaximandros4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 12:37α, το παίζουν δίπορτο τα κουμπαράκια για να το έχουν εξασφαλισμένο σε κάθε περίπτωσηaivas19 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 12:32 Ο Κόλκας λέει ότι μπορεί να παραμείνει…
Ρε θα μας τρελάνετε;;; Και ότι έχει εγκλωβιστεί η ομάδα καθώς πάγωσαν όλες οι μεταγραφές (!!!)![]()
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- anaximandros4, Dimitrisou, Maklaz, rockcity4
Μα αυτο ειναι δεδομενο. Η αποφαση για αλλαγη ειναι δεδομενη. Αυτο μας ελειπε με αυτα που ακουμε να θεωρουμε οτι ακομα το σκεφτονται.
Απλα και οι 2 πλευρες εχουν διαφορετικη οπτικη στο με ποιο τροπο θα γινει η αλλαγη.
- Kabamaru11
Ειπε οτι η αποφαση για αλλαγη ειναι δεδομενη. Το μπορει να παραμεινει το αφησε σαν "ποτε δεν ξερεις τι γινεται". Ο εγκλωβισμος εγκειται ξεκαθαρα στο οτι καμια απο τις 2 πλευρες δεν θελει να ζημιωθει οικονομικα. Αυτο ειπεaivas19 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 12:32 Ο Κόλκας λέει ότι μπορεί να παραμείνει…
Σιγά μη φύγει - διώξουν τον λουτσεσκου τωρα μόνο κάποιος που θέλει να αποτύχει σίγουρα θα τον έδιωχνε ενώ δεν έχει σκοπό για υπερβάσεις και δεν έχει γίνει καμία προεργασία
-
Dimitrisou
Καλά σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα.Jamaican έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:01Μακάρι να είναι η βλακεία που τους δέρνει. Αλλά μέχρι τώρα στήριζαν αυτοί,έτσι νομίζω τουλάχιστον, μου έκανε τρομερή εντύπωση η επίθεση.Dimitrisou έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 21:49Ε καλά λες και δεν την ξέρεις την σφινα..Jamaican έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 21:43
Φίλε σορρυ αλλά επειδή μέχρι πριν από λίγο δεν γνώριζα την ύπαρξη σου, είναι απίθανο να έχω γράψει για σένα, και δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι.
Σέβομαι την άποψη όλων το οπαδών, ακόμα και αν διαφωνώ κάθετα. Οχι όμως τους ΑΡΔ.
Είδα το παρακάτω: https://www.sfina.gr/apisteuto-o-loutse ... -sumfonia/
ΠΡΕΠΕΙ να αποχωρήσει χωρις αποζημίωση σα ΦΙΛΟΣμας λέει το ανυπόγραφο. Πως να το χαρακτηρίσω αυτό το άρθρο αν όχι δολοφονία χαρακτήρα του αχάριστου Ρουμάνου προπονητή που μαζέψαμε από τη Ξάνθη;
Αυτοι με το μυαλό τους ίσως νομίζουν ότι θα κερδίσουν συμπάθεια στην ΠΑΕ αν τα γράφουν..
Αν ήθελε η ΠΑΕ να κάνει δολοφονία χαρακτήρα θα το έκανε στα δικά της μέσα..
Anyway, έχουμε ακόμα επεισόδια να δούμε. Ολοι κρίνονται.
Απλά θα ήταν περίεργο να ήθελε η ΠΑΕ να περάσει κάτι και να το περνούσε μόνο μέσω αυτων..