Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Οι σχέσεις των ερυθρόλευκων με τον ατζέντη του Μπρέθγουεϊτ, τον περίφημο Πίνι Ζάχαβι, για χρόνια εξαιρετικές. Επιβεβαιωμένες με πολυάριθμα deals τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ο δίαυλος συνεπώς, απ’ ευθείας. Και άμεσος.
Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει πολύ σοβαρά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Είπαμε ότι οι μανατζερς συχνα-πυκνα είναι εκνευριστικότατοι και απαράδεκτοι και εκμεταλεύονται καταστάσεις για να αρπάξουν ότι περισσότερο μπορούν από προμήθειες. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως (δυστυχώς) αποτελούν έναν πολύ βασικό και καθοριστικό παράγοντα για να μπορεί μια ομάδα να έχει επιτυχίες στον μεταγραφικό της σχεδιασμό.
Χωρίς δίκτυο, διασυνδέσεις, γνωριμίες με μεγάλους μάνατζερς, δεν μπορείς να προχωρήσεις πολύ μακρυά. Είναι ένα αναγκαίο κακό και πρέπει δυστυχώς να τους ταίσεις κι αυτούς για να φέρεις τους παίκτες που ζητάει ο προπονητής.
Ο δίαυλος συνεπώς, απ’ ευθείας. Και άμεσος.
Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει πολύ σοβαρά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Είπαμε ότι οι μανατζερς συχνα-πυκνα είναι εκνευριστικότατοι και απαράδεκτοι και εκμεταλεύονται καταστάσεις για να αρπάξουν ότι περισσότερο μπορούν από προμήθειες. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως (δυστυχώς) αποτελούν έναν πολύ βασικό και καθοριστικό παράγοντα για να μπορεί μια ομάδα να έχει επιτυχίες στον μεταγραφικό της σχεδιασμό.
Χωρίς δίκτυο, διασυνδέσεις, γνωριμίες με μεγάλους μάνατζερς, δεν μπορείς να προχωρήσεις πολύ μακρυά. Είναι ένα αναγκαίο κακό και πρέπει δυστυχώς να τους ταίσεις κι αυτούς για να φέρεις τους παίκτες που ζητάει ο προπονητής.
Ξεφτίλιζουν κάποιοι μέσα από την ΠΑΕ τον ΠΑΟΚ πρέπει να τους διώξεις ΙΒΑΝ κάθε χρόνο τα ίδια.
Ο κόσμος τρέχει να αγοράσει διάρκειας και δίνει τις οικονομίες του, δεν πάει διακοπές βρωμάει ολόκληρος από τον ιδρώτα μέσα στην ζεστή μέσα στην πόλη και πάει στην Αγία Τριάδα παστομένοςστο λεωφορείο για μπάνιο με τους Σκοπιανούς και έχετε μέσα στην ΠΑΕ την λενεα Ύδρα να παίζει παιχνίδια στημένα με τον λαό του ΠΑΟΚ.
Στημένη επικοινωνιακή ήτα που ξεκίνησε από συγκεκριμένα σκουπίδια μέσα στην ΠΑΕ και συγκεκριμένα ΑΡΔ που κλεγανε να τους δώσει η ΠΑΕ ένα σήριαλ να πατάει ο κόσμος τα κλικ.
Ντροπή αυτόν τον κόσμο κάθε χρόνο να τον εμπαιζουν στις μεταγραφές και να μην βγαίνει ούτε ένας σύνδεσμος να μιλήσει με τον Γιώργο να μάθει τι συμβαίνει και να δώσει επιτέλους ένα τέλος σε κάποια σκουπίδια ΑΡΔ και κάποιους μέσα στην ΠΑΕ δημόσιους υπαλλήλους.
Κουρασατε σκουπίδια.
Στημένη επικοινωνιακή ήτα εδώ και καιρό.
Ο κόσμος τρέχει να αγοράσει διάρκειας και δίνει τις οικονομίες του, δεν πάει διακοπές βρωμάει ολόκληρος από τον ιδρώτα μέσα στην ζεστή μέσα στην πόλη και πάει στην Αγία Τριάδα παστομένοςστο λεωφορείο για μπάνιο με τους Σκοπιανούς και έχετε μέσα στην ΠΑΕ την λενεα Ύδρα να παίζει παιχνίδια στημένα με τον λαό του ΠΑΟΚ.
Στημένη επικοινωνιακή ήτα που ξεκίνησε από συγκεκριμένα σκουπίδια μέσα στην ΠΑΕ και συγκεκριμένα ΑΡΔ που κλεγανε να τους δώσει η ΠΑΕ ένα σήριαλ να πατάει ο κόσμος τα κλικ.
Ντροπή αυτόν τον κόσμο κάθε χρόνο να τον εμπαιζουν στις μεταγραφές και να μην βγαίνει ούτε ένας σύνδεσμος να μιλήσει με τον Γιώργο να μάθει τι συμβαίνει και να δώσει επιτέλους ένα τέλος σε κάποια σκουπίδια ΑΡΔ και κάποιους μέσα στην ΠΑΕ δημόσιους υπαλλήλους.
Κουρασατε σκουπίδια.
Βρε αγορι μου αφου εσενα σε ικανοποιει η μεταγραφικη μας προσέγγιση, πασο. Αφου το προβλημα ειναι η δικη μου ανυπομονησία και οχι η μεταγραφικη μας ανυπαρξια, τοτε δεσμευομαι να μην ξαναγραψω εδω μεσα μεχρι να ανακοινωθει επισημα η αντικατασταση του Σαματτα με παιχταρα, καθως η απόκτηση χαφ επιπεδου Μειτε ή καλυτερου. Οσο για τον προπονητη κατσε δες την ταινια τι λεει για το περσινο καλοκαιρι και ταυτοχρονα δες αποσπασμα απο την συνεντευξη του στο κολκας 24, οπου λςει πως στο τελος της φετινης προετοιμασιας εχει παρομοια συναισθηματα με αυτα π είχε περσι μετα την προετοιμασια.PAOKevolution έγραψε:Gospi, σοβαρά τα γράφεις όλα αυτά; Άνετα καταληγουμε με Μπράντον Σαμάτα και Μιριτέλιο; Εντάξει ρε παλίκαρε. Οκ.
Επίσης ο προπονητής είπε το εξής Κοιτάξτε υπάρχουν δύο όψεις. Η μια πλευρά είναι αυτή που λέει ότι τα πράγματα στο κομμάτι των μεταγραφών δεν έγιναν όπως θα τα ήθελα, από την άλλη καταλαβαίνω ότι χρειάζεται να δείξω υπομονή και πίστη διότι στο τέλος η διοίκηση όντως κάνει καλές κινήσεις και το σημαντικότερο δίχως να επηρεάσει τα οικονομικά του συλλόγου. Ακόμα κι αν δεν είμαι χαρούμενος αυτή τη στιγμή, είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά
Αλλά εσείς μην κάνετε υπομονή.
Τα ξαναλεμε μετα τις πρωτες μεταγραφές. Μακαρι να πανηγυριζουμε.
- Dimitris_L4
H υπομονη του βεβαια οσον αφορα τις 2-3 κινησεις αφορα τις αμεσως επομενες ημερες...Μην το εκλαμβανουν καποιοι οτι μπορει να αφορα και το τελος της περιοδου. Δεν ειναι ωραιο να διαστρεβλωνει τα λεγομενα του προπονητη καμια πλευρα. Οι πιθανοτητες να εχουμε ενεργη ενισχυση για τον επομενο γυρο μειωνονται με εκθετικο ρυθμο μερα με τη μερα και οι αντιπαλοι δεν ειναι αμελητεες ποσοτητες.Παλι επι της ουσιας επιλεγουμε το τζογο και οπως υπαρχει το παραδειγμα της προηγουμενης χρονιας που ο τζογος απεδωσε και ηρθαν παικτες,υπαρχει και της προπροηγουμενης που ο τζογος απετυχε και μειναμε με το λιλι στο χερι...PAOKevolution έγραψε:Gospi, σοβαρά τα γράφεις όλα αυτά; Άνετα καταληγουμε με Μπράντον Σαμάτα και Μιριτέλιο; Εντάξει ρε παλίκαρε. Οκ.
Επίσης ο προπονητής είπε το εξής Κοιτάξτε υπάρχουν δύο όψεις. Η μια πλευρά είναι αυτή που λέει ότι τα πράγματα στο κομμάτι των μεταγραφών δεν έγιναν όπως θα τα ήθελα, από την άλλη καταλαβαίνω ότι χρειάζεται να δείξω υπομονή και πίστη διότι στο τέλος η διοίκηση όντως κάνει καλές κινήσεις και το σημαντικότερο δίχως να επηρεάσει τα οικονομικά του συλλόγου. Ακόμα κι αν δεν είμαι χαρούμενος αυτή τη στιγμή, είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά
Αλλά εσείς μην κάνετε υπομονή.
Μίσιτς ναι, αλλά μόνο για αντι-Οζντόεφ εφόσον βέβαια φύγει. Όχι για αντικαταστάτης του Μεϊτέ. Αν δεν έλθει τελικά το βουνό, θα ήθελα στην θέση του κάτι πολύ καλύτερο του Μίσιτς.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχω την αίσθηση ότι μέχρι σήμερα πρέπει να δηλώσουμε λίστα παιχτών.
Λογικά θα έχουμε μεταγραφική σιγή για τις επόμενες 2 βδομάδες.
Λογικά θα έχουμε μεταγραφική σιγή για τις επόμενες 2 βδομάδες.
Eran Zahavi
πληροί τα θελω Προπονητη Διοίκησης Οπαδών
και μοιραζεται το χρονο με Σαματα, Μπραντον
πληροί τα θελω Προπονητη Διοίκησης Οπαδών
και μοιραζεται το χρονο με Σαματα, Μπραντον
Ντροπή ντροπή κάθε χρόνο τα ίδια και δεν βγαίνει κανείς να μιλήσει με τον Γιώργο κάθε χρόνο τα ίδια.
Ένας σύνδεσμος να βγεί να μιλήσει με τον Γιώργο ξεφτίλιζουν τον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο
Έλεος με τις μεταγραφές το έχουν ξεφτιλισει το έχουν πάει σε σημείο εμετού.
Ας κλείσουν καλύτερα το στόμα τους να μη βγαίνει τίποτα προς τα έξω παρά να ξεφτίλιζουν τον ΠΑΟΚ.
Κοροϊδεύουν τον κόσμο για να έχουν δουλειά κάποια ΑΡΔ
Τέλος δεν έχω να πω τίποτα άλλο το έχουν τερματίσει
Ας κλείσουν καλύτερα το στόμα τους να μη βγαίνει τίποτα προς τα έξω παρά να ξεφτίλιζουν τον ΠΑΟΚ.
-
Ας το δούμε λίγο ψύχραιμα...
Μετά την κατάκτηση του πιο μάγκικου πρωταθλήματος αυθόρμητα έρχεται η αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει all in για να μπει ομίλους ChL. Αυτή είναι η μία πιο δημοφιλής προσέγγιση. Έλα όμως που ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια και ειδικά την προηγούμενη χρονιά πηγαίνει πάντοτε προσεκτικά στις μεταγραφές , δεν αγοράζει χωρίς να πουλάει και γενικά κινείται σε ρυθμούς αυτάρκειας. Περιμένει έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου όταν θα έχει κριθεί η ευρωπαϊκή συμμετοχή και τα πιθανά έσοδα από αυτήν προτού προβεί σε επένδυση. Αυτό φαίνεται ότι κάνει και φέτος είτε γιατί αυτό είναι το πλάνο του μεγαλομετόχου και δεν αλλάζει ανεξαρτήτως στόχων , είτε γιατί όντως πιστεύει ότι η ομάδα που έχουμε είναι ικανή να πετύχει τους στόχους της και μετά να ενισχυθεί.
Δεν ξέρω τι μπορεί να περνάει ο Σαββίδης με την όλη φάση του πολέμου και τις κυρώσεις, αλλά νομίζω ότι στον προπονητή των επιτυχιών θα έπρεπε να δώσει όλα τα απαραίτητα για εκείνον όπλα στη φαρέτρα του και μετά με εξασφαλισμένα έσοδα να κοιτάξει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ειλικρινά οι τρεις ανανεώσεις και οι τρεις προσθήκες που ζήτησε σε πρώτο χρόνο ο προπονητής θα μπορούσαν να είχαν κλείσει από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο με παίκτες που έληγαν σε έξη μήνες τα συμβόλαιά τους. Ως ένα σημείο μπορώ να καταλάβω τη λογική της οικογένειας Σαββίδη αλλά υπάρχουν κάποια ανεξήγητα φαινόμενα και καθυστερήσεις που πραγματικά είναι ακατανόητα.
Μετά την κατάκτηση του πιο μάγκικου πρωταθλήματος αυθόρμητα έρχεται η αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει all in για να μπει ομίλους ChL. Αυτή είναι η μία πιο δημοφιλής προσέγγιση. Έλα όμως που ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια και ειδικά την προηγούμενη χρονιά πηγαίνει πάντοτε προσεκτικά στις μεταγραφές , δεν αγοράζει χωρίς να πουλάει και γενικά κινείται σε ρυθμούς αυτάρκειας. Περιμένει έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου όταν θα έχει κριθεί η ευρωπαϊκή συμμετοχή και τα πιθανά έσοδα από αυτήν προτού προβεί σε επένδυση. Αυτό φαίνεται ότι κάνει και φέτος είτε γιατί αυτό είναι το πλάνο του μεγαλομετόχου και δεν αλλάζει ανεξαρτήτως στόχων , είτε γιατί όντως πιστεύει ότι η ομάδα που έχουμε είναι ικανή να πετύχει τους στόχους της και μετά να ενισχυθεί.
Δεν ξέρω τι μπορεί να περνάει ο Σαββίδης με την όλη φάση του πολέμου και τις κυρώσεις, αλλά νομίζω ότι στον προπονητή των επιτυχιών θα έπρεπε να δώσει όλα τα απαραίτητα για εκείνον όπλα στη φαρέτρα του και μετά με εξασφαλισμένα έσοδα να κοιτάξει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ειλικρινά οι τρεις ανανεώσεις και οι τρεις προσθήκες που ζήτησε σε πρώτο χρόνο ο προπονητής θα μπορούσαν να είχαν κλείσει από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο με παίκτες που έληγαν σε έξη μήνες τα συμβόλαιά τους. Ως ένα σημείο μπορώ να καταλάβω τη λογική της οικογένειας Σαββίδη αλλά υπάρχουν κάποια ανεξήγητα φαινόμενα και καθυστερήσεις που πραγματικά είναι ακατανόητα.
- PAOKevolution
Gospi και Joshua, κι εγώ θέλω μεταγραφές όπως τις θέλετε κι εσείς. Όλοι μας θέλουμε. Είναι λίγο τραγικό όμως να μιλάμε τόσο απόλυτα, χωρίς να είμαστε μπροστά σε καμιά διαπραγμάτευση και σε καμιά συνομιλία του προέδρου με τον προπονητή.
Υπομονή φίλε Josh είπε, γιατί στο τέλος θα γίνουν καλές μεταγραφές αναφέρει. Συγνώμη, ούτε εσύ ούτε εγώ ξέρουμε τι ορίζει ως τέλος. Οι πιθανότητες πάντως είναι στο να εννοεί στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αβάσιμο βέβαια κι αυτό που λέω εγώ.
Επίσης Gospi, δεν είμαι ικανοποιημένος προφανώς με τα όσα βλέπω μεταγραφικά, αλλά πραγματικά πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω πως αυτό ο ηγέτης ονόματι ΙΒΑΝ, θα μας χαροποιήσει όλους στο τέλος. Και κόψε τις μαλακίες. Ποιος είμαι εγώ να σου απαγορεύσω να γράφεις σε οποιοδήποτε τοπικ. Όλοι (σχεδόν) μαζί είμαστε.
Υπομονή φίλε Josh είπε, γιατί στο τέλος θα γίνουν καλές μεταγραφές αναφέρει. Συγνώμη, ούτε εσύ ούτε εγώ ξέρουμε τι ορίζει ως τέλος. Οι πιθανότητες πάντως είναι στο να εννοεί στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αβάσιμο βέβαια κι αυτό που λέω εγώ.
Επίσης Gospi, δεν είμαι ικανοποιημένος προφανώς με τα όσα βλέπω μεταγραφικά, αλλά πραγματικά πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω πως αυτό ο ηγέτης ονόματι ΙΒΑΝ, θα μας χαροποιήσει όλους στο τέλος. Και κόψε τις μαλακίες. Ποιος είμαι εγώ να σου απαγορεύσω να γράφεις σε οποιοδήποτε τοπικ. Όλοι (σχεδόν) μαζί είμαστε.
- potamda
- Bet Guru 2023
Σύμφωνα με Record το αεροπλάνο του Μεϊτέ άλλαξε κατεύθυνση και πάει Σαουδική Αραβία.
συμφωνα με το τρανσφερμαρκτ https://www.transfermarkt.gr/soualiho-m ... ler/164913
8% για να παει γαυρο
8% για να παει γαυρο
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τι έγινε ο Μειτε και ο φορ που έρχονταν;PAOK1LIFE έγραψε:Ντροπή ντροπή κάθε χρόνο τα ίδια και δεν βγαίνει κανείς να μιλήσει με τον Γιώργο κάθε χρόνο τα ίδια.
Εσύ ήσουν αισιόδοξος και κουνούσες το δάχτυλο σε εμάς
Αστα αυτα...Ο Μειτε ξυπνησε; Πηρε πρωινο; Θα ειναι στην απογευματινη προπονηση;PAOK1LIFE έγραψε:Ξεφτίλιζουν κάποιοι μέσα από την ΠΑΕ τον ΠΑΟΚ πρέπει να τους διώξεις ΙΒΑΝ κάθε χρόνο τα ίδια.
Κουρασατε σκουπίδια.