Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Από που προκύπτει ότι έπαιρνε 200k στην Τβεντε ο Μισιτζαν ρε παιδιά;
Φίλε νούνιες4, τί σημασία έχει από πού έρχεται ο παίκτης και το συμβόλαιο. Το θέμα είναι να κολλήσει στον ΠΑΟΚ.
Είναι απλά τα πράγματα, τον μεγάλο Μάτος δεν τον ήξερε κανείς. Και το 50% του Μάτος να είχαμε σήμερα θα ήμασταν μιά χαρά.
Είναι απλά τα πράγματα, τον μεγάλο Μάτος δεν τον ήξερε κανείς. Και το 50% του Μάτος να είχαμε σήμερα θα ήμασταν μιά χαρά.
Στο salary sport.com 210,000€ τον έχει το περσινό συμβόλαιο.Unpsofable78 έγραψε:Από που προκύπτει ότι έπαιρνε 200k στην Τβεντε ο Μισιτζαν ρε παιδιά;
Μην το λες σε εμένα. Εγώ ξαναλέω τον παίκτη δεν τον ξέρω. Είπα απλά ότι στην καριέρα του έχει νούμερα. Και μεταξύ μας έστω και αυτό κάτι μου λέει. Δεν αντέχω άλλο σουτ από τα τρία μέτρα που να μην βρίσκουν εστία και τελικές πάσες στα 5 μέτρα που να μην βρίσκουν συμπαίκτη.
Όπως και φυσικά στο δικό μου μυαλό ήταν ξεκάθαρο ότι πάμε για παίκτη συμπληρωματικο του Τάισον και όχι βασικό που θα πάρει φανέλα σπίτι
Όπως και φυσικά στο δικό μου μυαλό ήταν ξεκάθαρο ότι πάμε για παίκτη συμπληρωματικο του Τάισον και όχι βασικό που θα πάρει φανέλα σπίτι
- Unpsofable78
Φαίνεται απίστευτα μικρό το ποσό. Δηλαδή η Τβεντε είχε στον πάγκο δανεικό τον Τζωλη ο οποίος έχει τεράστιες απολαβές σε σχέση με τον Μισιτζαν; Δεν ξέρω.
Αν ισχύει πάντως, ε δε νομίζω ότι θα του δώσουμε 800k.Ειναι δυνατόν από τα 210 στα 800;
Αν ισχύει πάντως, ε δε νομίζω ότι θα του δώσουμε 800k.Ειναι δυνατόν από τα 210 στα 800;
Στην ludogorerts ήταν πολύ καλός γενικά , είχε το όνομα στην φανέλα vura, τώρα το θυμήθηκα .. σαΐτα
- Unpsofable78
Καλά ο Ματος, αν δεν κάνω λάθος, είχε παίξει τελικό europa την προηγούμενη χρονιά με την Ντνιπρο.Magpies4 έγραψε:Φίλε νούνιες4, τί σημασία έχει από πού έρχεται ο παίκτης και το συμβόλαιο. Το θέμα είναι να κολλήσει στον ΠΑΟΚ.
Αρχικά ο Τζόλης δεν προοριζόταν για πάγκο, τραυματίστηκε. 15 γκολ και 15 ασιστ θα είχε σ' αυτο το πρωτάθλημα. Και το ότι έχει μεγάλες απολαβές, δεν σημαίνει ότι τις πλήρωνε η Τβέντε. Επίσης τα 800 πώς προέκυψαν;Unpsofable78 έγραψε:Φαίνεται απίστευτα μικρό το ποσό. Δηλαδή η Τβεντε είχε στον πάγκο δανεικό τον Τζωλη ο οποίος έχει τεράστιες απολαβές σε σχέση με τον Μισιτζαν; Δεν ξέρω.
- john4serres
Σε ομάδες τύπου Τβεντε, Χερενφειν, Φιτεσε, Ουτρέχτη τέτοια συμβόλαια παίζουν.Unpsofable78 έγραψε:Από που προκύπτει ότι έπαιρνε 200k στην Τβεντε ο Μισιτζαν ρε παιδιά;
Έχουν και μερικά, σε λίγους παίκτες κοντά στα 450-550.
- Kabamaru11
Μαζι με Jonathan Cafu,τρομερα παικτακια,κανανε παπαδες τοτε.Ειχαν στο κεντρο κ ενα ωραιο παικτακι....Λουκας Σασα......Παρακολουθουσα την Λουντογκορετς στην Ευρωπη οπως μπορουσα,ηταν ομαδα εκπληξη με καλες κ τιμιες επιλογες.Demir έγραψε:Στην ludogorerts ήταν πολύ καλός γενικά , είχε το όνομα στην φανέλα vura, τώρα το θυμήθηκα .. σαΐτα
Δηλαδή αυτόν τον Μίσιτζαν αν τον έφερνε κάποιος από το ΠΟΚ ή το σκουλίκι, θα τον λιμπιζόσασταν ή θα τους κοροϊδεύαμε?
- Metagrafakias
Παλιός γνώριμος ο φορ που ειναι κοντα λενε..για πειτε ρε παιδια μερικούς παλιούς γνώριμους;;;