Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από giliopoulos »

Blackgr4 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
dimpaok4 έγραψε:γιατι να κλεισει το τοπικ? να μας γραφουν καποιοι για το ποσο πληρεις ειναι η ομαδα ,ποσα καλοι ειναι τα 20χρονα απο τους λεβαδειακους και τις λαμιες της πορτογαλιας και για τον billionaire της αυταρκειας που θα αφησει την ομαδα 3η χρονια χωρις δεκαρι,με καποιους που πιο πολλες μερες ειναι τραυματισμενοι παρα υγιεις και με 1 κανονικο στοπερ επιπεδου.

να μεινει ανοιχτο το τοπικ οχι μεχρι τις 15 σεπτεμβρη αλλα μεχρι και το τελος αποκτησης για τους ελευθερους.

ΠΑΟΚ
3 10αρια εχουμε φιλε μου.
Ο ενας περιπου 800 το χρονο, ο αλλος γυρω στα 400 πρεπει να παιρνει και ο 3ος μεταγραφη 1,8εκ ευρω.
Οι υπολοιποι τι εχουν?
Οι δυο πρώτοι είναι ο Καντουρί και ο Μπίσεσβαρ; Αν ναι είσαι το είδωλο μου αδερφέ.
Ναι αυτοι ειναι.
Εγω δεν φταιω που παιρνουν αυτα τα χρηματα φιλε μου. Οι τεχνικοι διευθυντες με την διοικηση τα κανονισα αυτα. Εκτος κ αν θελετε απο τον ιβαν να κανει και σκαουτινγκ.
Εγω λεω ποσα δινει για τα 10αρια. Αν αυτοι δεν ειναι καλοι , ε δε νομιζω να φταιει ο ιβαν.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

joshua έγραψε:
gergeo4 έγραψε:πάντως και όλοι να φυγουν απο τους υπο παραχώρηση η ομάδα ΄και ποιότητα εχει και ποσοτικά ειναι καλά.Να θυμισω οτι του χρονου θα εχουμε 99% ακόμη ενα μεγάλο rebuild
Αν φυγουν δηλαδη οι δυο θα ειμαστε ενταξει στο 6 με ποιον? Τον Νταντας?
Το εγραψα βρε τζος.ΑΝ φυγουν και οι 2 θα ερθει παιχτης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειπες θα ερθει στο 8-10...Εγω σε ρωτησα στο 6 ποιος θα παιξει...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ρε εσεις που τα ξερετε ολα...

Για πειτε μας και εμας

Ο Κουλιατα, ο Νταντας, ο Κοταρσκι, ο Ραφα, ο Ναρεη

Ξερουν τιποτα η ειναι σαπακια;

Εγω δεν τους εχω δει εσεις τους θεωρειτε αχρηστους και οτι δεν κανουν ηδη.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

joshua έγραψε:Ειπες θα ερθει στο 8-10...Εγω σε ρωτησα στο 6 ποιος θα παιξει...
Να πω ο Τσιγγαρας η λαλακια θα πω? Εξαλου ειναι γνωστο οτι εκει εμεις δεν θελουμα παικτη. Δεν τον χρειαζομαστε. Η ομαδα παει ως εξης…1,2,3,4,5,7,8,9κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ας το πω αλλιώς χωρίς νουμερα.θα ερθει παιχτης με τεχνική και καλή πάσα.πχ σαν τον μισιτς στυλ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

dimpaok4 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
dimpaok4 έγραψε:γιατι να κλεισει το τοπικ? να μας γραφουν καποιοι για το ποσο πληρεις ειναι η ομαδα ,ποσα καλοι ειναι τα 20χρονα απο τους λεβαδειακους και τις λαμιες της πορτογαλιας και για τον billionaire της αυταρκειας που θα αφησει την ομαδα 3η χρονια χωρις δεκαρι,με καποιους που πιο πολλες μερες ειναι τραυματισμενοι παρα υγιεις και με 1 κανονικο στοπερ επιπεδου.

να μεινει ανοιχτο το τοπικ οχι μεχρι τις 15 σεπτεμβρη αλλα μεχρι και το τελος αποκτησης για τους ελευθερους.

ΠΑΟΚ
3 10αρια εχουμε φιλε μου.
Ο ενας περιπου 800 το χρονο, ο αλλος γυρω στα 400 πρεπει να παιρνει και ο 3ος μεταγραφη 1,8εκ ευρω.
Οι υπολοιποι τι εχουν?
οχι 1 αλλα 3 δεκαρια εχουμε φιλε ε? ωραια γιατι ομως με την φυγη πελκα δεν υπαρχει ενας που να μπορει να κανει οσα εκανε ντεφορμε ο δημητρακης?γιατι με την λεφσκι αφου εχεις 3 δεκαρια δεν εκανες 1 τελικη απο καθετο-συνδυαστικο ποδοσφαιρο αν δεν ηταν καλος ο ενας εβαζες τον αλλον και ουτε το καθεξης ,3 δεκαρια λεει εχουμε :lol: :lol:
Μόνο 10αρι δεν ήταν ο Μήτσος. Πες τον ότι άλλο θες αλλά 10αρι οχι
burbu

Δημοσίευση από burbu »

iasoiako έγραψε:Ρε εσεις που τα ξερετε ολα...

Για πειτε μας και εμας

Ο Κουλιατα, ο Νταντας, ο Κοταρσκι, ο Ραφα, ο Ναρεη

Ξερουν τιποτα η ειναι σαπακια;

Εγω δεν τους εχω δει εσεις τους θεωρειτε αχρηστους και οτι δεν κανουν ηδη.
Εδώ μέσα τους βγάλανε ερασιτέχνες,Μ αυτούς τους παίχτες αν κάποιος άσχετος διαβάσει εδώ μέσα, θα νομίζει ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία, απίστευτη Μίρλα και απαξίωση
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

ο ενας δεν μπορει να παιξει 90λεπτο ολοκληρο και σε χαμηλο ρυθμο ουτε κυπελλο με ομαδα β εθνικης ,οι δυναμεις του ειναι μεχρι το 65 οποιουδηποτε αγωνα, ο δευτερος ειναι ισως ο μοναδικος αθλητης που εχει τραυματιστει 3 φορες σε ζεσταμα και θα φυγει καλως εχοντων των πραγματων του χρονου με παραπανω απο 6 μυρια απο τον ΠΑΟΚ μη εχοντας παιξει αγωνιστικα ουτε τα 2/6 , και απο κανεναν δεν εχει βγει προς τα εξω τι θεμα εχει και τραυματιζεται συνεχεια και καλα εγινε γιατι ειναι αρκετα προσωπικο ενω στον γκει απο τον δευτερο χρονο του συμβολαιου ηδη θα ειχαν μπει αγνωστοι στο σπιτι του η το θεμα που εχει θα το διερεαν στις λερες τους και ο κουαλιατα ειναι ενα παιδι που ερχεται 23 χρονων πρωτη φορα στην ευρωπη απο ενα πρωταθλημα χαμηλου επιπεδου και σε οτι στηριζεσε σε αυτον ειναι η ατομικη αξια και εκλαμψεις ταλεντου αν εχει και οχι τι μπορει να δωσει ομαδικα απο την πρωτη χρονια που αλλαζει περιβαλλον σε μια ομαδα με στοχους και ειναι χαμενος στην μεταφραση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και θα ερθει τωρα ο rain να μας πει παλι οτι το προβλημα στο διαλογο των τελευταιων σελιδων ειμαστε εμεις και οχι ποστ οπως τα παραπανω...Γραφει και ο counter...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Αν φυγουν και οι δυο τα χαφ θα είναι

Μεταγραφή
σβαμπ
τσιγγαρας
νταντας
φιλιπε σοαρες(και στο 10)

ε δεν τη λες και χαλια την 5αδα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gergeo4 έγραψε:ας το πω αλλιώς χωρίς νουμερα.θα ερθει παιχτης με τεχνική και καλή πάσα.πχ σαν τον μισιτς στυλ
Πάντως ρε εσύ Γιώργο μέχρι προχθές έγραφες ότι γνωρίζεις ότι κινούμαστε για πάνω από έναν παίκτη. Τι άλλαξε μέσα σε 48 ώρες;
Προσωπική άποψη είναι ότι δεν γίνεται να μην πάρουμε τουλάχιστον τον επιτελικό που ο Ραζβαν ζητάει.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το θέμα στο ποδόσφαιρο είναι το σύνολο και η χημεία. Πολύ σπάνια είναι οι συγκεκριμένοι παίκτες εκτός και αν μιλάμε για Μέσι και Ρονάλντο.

Για την Ελλάδα μιλάμε όπου δεν υπάρχουν οι παιχταράδες που φτιάχνουν πρωταθλητές. Τα σύνολα μετράνε. Άρα και για αυτούς που πήραμε είναι πολύ σημαντικό να γίνουν μέρος ενός δυνατού συνόλου παικτών μιάς ομάδας που πάει για πρωταθλητισμό. Ἐχουμε κάποιες ελλείψεις σε συγκεκριμένες θέσεις (όπως φορ) κι εμένα αυτό με απασχολεί γιατί δεν μου αρέσουν οι αλχημείες.

Οι μεταγραφές που μιλάμε οτι χρειαζόμαστε, είναι για να κλείσουν οι τρύπες στο ρόστερ. Η χημεία που πρέπει να βρεί το σύνολο είναι το μεγάλο ζητούμενο πάρουμε δεν πάρουμε παίκτες.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε σεις σοβαρα τωρα, δηλαδη νιωθω και περιεργα που λεω κι γω τα ιδια και τα ιδια, αλλα δεν αντιλαμβανεστε οτι λουπαρει σε καθημερινη βαση (και οχι μια φορα αλλα πολλες) ολο αυτο το γαιτανακι με την αναλυση και υπεραναλυση και ποιους εχουμε και ποσα παιρνουν και και και παει λεγοντας;

Μιλαμε γινεται η ιδια και η ιδια συζητηση 4-5 φορες μεσα στην ιδια μερα.

Θα μου πειτε "ε μην μπαινεις στο τοπικ αν δεν σ αρεσει".

Ε μπαινω κι γω να καταθεσω καμια αποψη, να ανταλλαξουμε γνωμες και υπαρχουν φορες που παταω την "Παραθεση" γραφω και μετα σκεφτομαι "Ρε μαλακα τα ιδια εγραψα και χθες και προχθες" και απλα το σβηνω.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

giliopoulos έγραψε: Ναι αυτοι ειναι.
Εγω δεν φταιω που παιρνουν αυτα τα χρηματα φιλε μου. Οι τεχνικοι διευθυντες με την διοικηση τα κανονισα αυτα. Εκτος κ αν θελετε απο τον ιβαν να κανει και σκαουτινγκ.
Εγω λεω ποσα δινει για τα 10αρια. Αν αυτοι δεν ειναι καλοι , ε δε νομιζω να φταιει ο ιβαν.
Εγώ σε ρώτησα αν εννοείς αυτούς. Δεν είπα κάτι ούτε για τα χρήματα, ούτε για τον Ιβάν, ούτε για το σκάουτινγκ.

Αφού θες όμως να σου πω τη γνώμη μου, ο πρώτος (Καντουρί) έχει διαρρεύσει με περίπου 3 χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους πως ΔΕΝ υπολογίζεται. Ρεαλιστικά τουλάχιστον. Και καλώς κατ' εμέ.

Ο δεύτερος (Μπίσεσβαρ) ήταν τόσο απαραίτητος, σε βαθμό που ο ΠΑΟΚ πάγωσε την ανανέωση για μια απαίτηση των 20-25 χιλιάδων προς τους ατζέντηδες του. Δηλαδή καθόλου απαραίτητος στον σχεδιασμό. Φαντάσου πως δεν τους πείραξε που δεν έκανε ούτε μια μέρα προετοιμασία..

Τώρα αν από τα παραπάνω προκύπτει πως "ο ΠΑΟΚ έχει 3 δεκάρια" πάω πάσο.
Βασικά μπορεί να "έχει" 13 αν βάλουμε και τα δεκάρια της Κ20, Κ18, Κ15, Κ10 κλπ κλπ.

Α και για τη μεταγραφή που κόστισε 1.8 (Κουαλιάτα) δυο ματς παίξαμε, δεν έπαιξε τη θέση ούτε για 2 δευτερόλεπτα και ήταν πάντα η πρώτη αλλαγή. Μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και όχι. Δεν παύει όμως να είναι γεγονός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”