Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
για βατσλικ κατα πασα πιθανοτατα πιστευω ειναι για εμας γτ διαπραγματευόμαστε μαζι του απο τον απριλιο κιολας....ο γαυρος παει για φαμπιανο και λενε οτι ειναι κοντα
-
λενε ανεβασαμε στα 2 χαρτια την προσφορα για ντειολα....λογικα ο λουτσος τον θελει πολυ γτ αρχικα ειχαν πει οτι δεν θα ανεβουμε πανω απο 1,5...αλλα ετσι οπως το βλεπω και οτι εχουμε δει ολοι με την καλιαρι δεν νομιζω να γινει η δουλεια...οχι οτι η προσφορα μας δεν ειναι καλη αλλα ο προεδρος της καλιαρι παντα ζηταει υπερβολικα χρηματα και δεν ριχνει τις απαιτησεις του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Τρί 22 Ιουν 2021, 08:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Τουλάχιστον έβαλε το ένα στα τρία. Για δες τον τελικό ΑΕΧ - ΠΑΟΚ 0-2 τι έχασε ο Πρίγιο, που τελικά περιορίστηκε σε μία ασίστ.Nostalgos έγραψε:Καλά βρε αμπαλαέα, παίχτης που χάνει δύο απανωτά τετ α τετ στο τέλος τελικού είναι για πλάκα μια κλάση πάνω από τον πρίγιοβιτς; Καλός παίχτης ο Κρμέντσικ αλλά μη τρελαθούμε κιόλας, στα τελειώματα είχε θέμα.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:H δικη μου αποψη για τον Κμρεντσικ ειναι ξεκαθαρη.
Καθαρα υποτιμημενος παιχτης. Ζηταμε 4-5 εκατομυρια
για Σφιντερσκι δωσανε 3,5 για Τσολακ
και θελουμε να παρουμε τζαμπα τον παιχταρα,
ο οποιος ειναι μια κλαση πανω απο Πριγιοβιτς για πλακα.
Τελικα οι μανατζερ κανουν καλα τη δουλεια τους.....
- ΑποστόληςΑ
Βγήκε η αποστολή;Totem_pk έγραψε:... Απλα μου φαινεται περιεργο που μαλλον δεν παει ο Κορτεζιανη προετοιμασια με την μεγαλη ομαδα τωρα που δεν εχουμε φορ. ...
Θέλετε και τα γράφετε;
-
- Mutasevic
Ο Κρμεντσικ δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, θαναι πιο ξεκούραστος από σβιντερσκι ,ο σβιντερσκι βλέπω να γίνεται πανηγύρι τύπου ακπομ με πώληση κ να παμε ξεβρακωτοι παλι σε κάνα κρίσιμο ευρωπαϊκό χωρίς να υπάρχει αντικαταστάτης ενταγμένος στην ομάδα .αν μιλαμε για 2 3 εκατομμύρια θεωρώ λάθος να μην γίνει κίνηση εκτός αν εχουν Ετοιμο παιχταρα που θα ερθει και για προετοιμασία
-
δεν παιζει μαγκες για τδ.. και να ερθει τωρα τι να κανει ακριβως χωρις προεργασία ? δεν νομιζω οτι θα ερθει ...θα παει μαλλον τμημα σκαουτινγκ και λουτσεσκου η ιστορια
- loukas karadimos
2/2gika έγραψε:Να βάλω φωτιά στο τόπικ; Γύρισα Θεσσαλονίκη χτες, βγήκα σήμερα πρώτο βράδυ με φιλους, και μία φίλη μου (μοντέλο), μου έδειξε όλο χαρά στο instagram της μήνυμα από τον Κ. Παπαδόπουλο πριν 10 ημέρες που της λέει ότι είναι Θεσσαλονίκη για να κλείσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και να βγουν για ένα ποτό. Η φίλη ήταν σε φάση είναι ασχημούλης αλλά ποδοσφαιριστής, και εγώ ήμουν σε φάση ρώτα τον αν θα έρθει όντως στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω παραπάνω, δεν ξέρω αν πουλάει παπά ο κούλης, δεν ξέρω αν πρόκειται για γύπα Νο. 2 μετά τον Ουάρντα, αλλά το μήνυμα το είδα με τα μάτια μου.
Και ο Κούλης μας ψήνει και το μοντέλο
Εύγε

Όπως ακριβώς κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες. Ας πει κάποιος τον μεγαλομέτοχο ότι έχουμε 2021 και όχι 1970 και οι ομάδες από ερασιτεχνικές έχουν γίνει επαγγελματικές.kosths BXL έγραψε:δεν παιζει μαγκες για τδ.. και να ερθει τωρα τι να κανει ακριβως χωρις προεργασία ? δεν νομιζω οτι θα ερθει ...θα παει μαλλον τμημα σκαουτινγκ και λουτσεσκου η ιστορια
-
εάν είναι αλήθεια τα νούμερα που γράφονται για Ντεϊόλα δεν καταλαβαίνω τη λογική της διοίκησης. Οκ και μπράβο εάν είναι επιλογή Λουτσέσκου αλλά γράφεται ότι ο ίδιος ο παίκτης ζητούσε 4εκ για συμβόλαιο 3 χρόνων και τώρα έπεσε στα 3εκ για τρία χρόνια. Μου φαίνεται εξωφρενικά υψηλό το συμβόλαιο για παίκτη με τόσο φτωχό βιογραφικό που διαθέτει. Δηλαδή μετά ο Ζίφκοβιτς πόσα να ζητήσει εάν ο Ντεϊόλα πάρει 1εκ το χρόνο. Και εάν υπολογίσουμε ότι ανεβάσαμε την προσφορά σε 2εκ στην Κάλιαρι και αυτή ζητάει 3εκ δηλαδή πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί ν' ανέβουμε κι' άλλο, τη βλέπω να βγαίνει πολύ ακριβή η μεταγραφή. Και εάν σου βγει Εσίτι....φασκελωκουκούλωστα...Μάλιστα ο Ραϊόλα για ένα παίκτη που δεν είναι για πάνω από 300χιλ το χρόνο θα του κλείσει συμβόλαιο 1εκ...
ο κριεμτσικ παιζει να μεινει σε μας... ο Λουτσεσκου τον θελει παντως...
-
ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ οχι κριεμτσικ ρε
...του ντειολα μαγκες δεν το βλεπω να γινεται κλασσικο πραγμα που ειναι οι συνθηκες τετοιες που δεν το ευνοουν....χαφ απο ιταλικη ομαδα που γενικα δεν πουλανε φθηνα ουτε τον 3το αναπληρωματικο τους γτ εξαργυρώνουν το πρωταθλημα τους και παικτης που απο τη μεριά του θελει πολλα παραπανω απο οτι θα ηταν λογικα να ζηταει...και κλασσικη καλιαρι που μας εχει κρεμασει 3-4 φορες σε διαπραγμάτευση για χαφ 2 με τον μπρανταριτς και μια με τον ολιβα...δεν το βλεπω να γινεται

Απόστολε στις συνεντεύξεις που δώσανε τα παιδια αμέσως μετά το ματς με τον Άρη ο Κουτσιας είπε ότι θα ξεκινήσω προετοιμασία με την μεγάλη ομάδα και το άλλο το παιδί είπε ότι ελπίζει να τον φωνάξουν. Όποτε ναι θέλω και τα γράφω εκτός κιαν δεν κατάλαβα καλα. Εγώ Τα έγραψα γιατί θα αρχίσουμε προετοιμασία με κανέναν φορ και το άλλο το παιδί δεν ήξερε αν παει. Όποτε για λόγους προετοιμασίας ακόμη μια σοβαρή ενέργεια της οργάνωσης μας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Βγήκε η αποστολή;Totem_pk έγραψε:... Απλα μου φαινεται περιεργο που μαλλον δεν παει ο Κορτεζιανη προετοιμασια με την μεγαλη ομαδα τωρα που δεν εχουμε φορ. ...
Θέλετε και τα γράφετε;
Και μι διευκρίνησε. Εγώ δεν κρίνω τους παίκτες υπάρχουν οι προπονητές Γιαυτο. Απλά μου έκανε εντύπωση.
Νταιολα. 3 η Κάλιαρι και 4 αυτός 7 μυρια. Δίνεις κάτι παραπάνω και κλείνεις Τσέχο. Αντί να παλεύεις με στοιχήματα.