Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από joshua »

renegade 2 νοματαιοι εγραψαν οτι θα ειναι αναπληρωματικος του ροντριγκο και 20 αποθεωνουν,εμενα πχ μου αρεσει ο Τσολακ,εσυ δεν τρελαινεσαι,εμενα μου αρεσε ο Μπρενετ σε αλλους δεν αρεσε,ο Ζιφκοβιτς αρεσε σε ολους,οπως και ο Περειρα διαφορετικες περιπτωσεις η καθε μια,τελος οσον αφορα τον Σβαμπ νομιζω οτι αρκετοι θα ηθελαν κατι διαφορετικο, κυριως σε αθλητικα χαρακτηριστικα αλλα επισης οι περισσοτεροι συμφωνησαν πως με βαση το timing της μεταγραφης ηταν μια εξαιρετικη value for money επιλογη. Για να μιλησω γενικα, φετος αν εξαιρεσει κανεις το αγχος για τη πραγματοποιηση καποιων κινησεων,με αφορμη τα κρισιμα ευρωπαικα παιχνιδια,το γενικο κλιμα οσον αφορα τους παικτες που ερχονται αλλα και τον Ρεμπε ειναι κατι παραπανω απο θετικο οποτε προς τι ολο αυτο μεταξυ των μελων?
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

shogoon έγραψε:Aν δεν διάλεγε ματς ο αγαπημένος σε όλους Λουτσε θα είχαμε και κανένα εκατομμυριακη παραπάνω. Το να έχουμε απαίτηση μόνο να χώνει ο άλλος χρήμα είναι θεμιτό μεν ανέφικτο δε. Πρώτη φορά βλέπω εξορθολογισμο μπάτζετ και όχι πέταμα σε κουβα δίχως πάτο. Δεν συμφωνώ καθόλου με τα ξεπούληματα που ακούω. Με αλλουνού τσέπη και γω θα θελα πολλά άλλα δυστυχώς δεν πάει έτσι το έργο.
klainmein έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα με τον shogoon.
Και αν δεν πετάχτηκαν λεφτά τόσα χρόνια...
Πάνω από 30μυρια πηγαν στα σκουπίδια. Χατσερισης, Βερνμπλουμ, Λεβεκ, Μουλεν, Αζεβεδους, Μελιοπουλους, Ζαμπρανο...
Δεν μου λέτε ρε σεις, όταν γίνανε όλες αυτές οι άχρηστες και ακριβές μεταγραφές, φαντάζομαι ακούγατε κάποιες φωνές που εκφράζανε τις διαφωνίες τους είτε ότι πρόκειται για πανάκριβες μετριότητες (Χατσε) είτε για την αργοπορία για έναν ανενενεργό παίκτη που θα ήταν και ακριβός (Βερν)
ποιές ακριβώς ήταν οι αντιδράσεις απ' τα λιβανιστήρια, απ' αυτούς που τα βλέπουν όλα καλά, απ' αυτούς που επειδή η διοίκηση έλεγε πετάει ο γάιδαρος κι αυτοί είχαν την υποχρεώση να πουν το ίδιο?
"Τι σε νοιάζει εσένα, απ την τσέπη σου θα βγουν τα λεφτά?" κλπ παρόμοια ήταν τα ατράνταχτα επιχειρήματα, μαζί με την μόνιμη επωδό που έχει κασετοποιηθεί για μελλοντικές χρήσεις περί μίρλας και γκρίνιας.
Ποιός χαιρόταν πιό πολύ με τέτοιες φανερά βλακώδεις κινήσεις απ' τους yesmen?
Απαντάω εγώ...κανείς.
Και σήμερα οι ίδιοι επειδή η διοίκηση κατάλαβε τη μαλακία της και το πήρε αλλιώς (και πολύ καλά έκανε λέω εγώ)
είναι υπέρμαχοι του εξορθολογισμού που μέχρι πριν λίγο καιρό εξόρκιζαν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Κανείς δεν λέει ότι η ανάγκη εξορθολογισμού είναι περιττή, απαραίτητη είναι, αρκεί να μην βαφτίζεται ως τέτοια και ως επιλογή (και όχι ως κακός σχεδιασμός) το να παίζεις με 16χρονα όταν κυνηγάς το σκορ, να μην έχεις αλλαγή στα χαφ, να μην υπάρχει δείγμα δεξιού μπακ και φορ όταν πας να παίξεις κρίσιμα ματς.
Αυτό κάπως αλλιώς λέγεται.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για ένα χρόνο δανεικός ο εκ Βαρκελώνης, διαβάζω. Δίχως ρήτρα για εξαγορά. Όσο καλός παίχτης κι αν είναι, υπό τα δεδομένα αυτά, θα δείξει διάθεση να προσφέρει και να διακριθεί; Θέλω να πιστεύω ότι θα έχει. Μακάρι να γουστάρει εδώ πέρα μπας και τον τσιμπήσουμε δανεικό και καμιά σεζόν ακόμα. Πάντως, η ομάδα ανοίγει πλέον αλισβερίσια επιπέδου τσαμπιονς λιγκ. Πολύ θετικό αυτό.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Unpsofable78 έγραψε: Εδώ κάποιοι τα ισοπέδωσαν όλα λίγο πιο πάνω και ουσιαστικά μας λένε ότι ο Ιβάν παράτησε την ομάδα στον αυτόματο και ακολουθεί πολιτικές καβούρια και βγαίνουν και ένα σωρό άλλοι τον επικροτούν.
Διάλογο πάντως με αυτούς που φωτογράφισα και δεν εννοώ εσένα Joshua, δεν επιθυμώ.
Δικαίωμα σου να κάνεις διάλογο με όποιον επιθυμείς, άλλωστε και ούτε γω επιθυμώ να κάνω με κάποιον που έχει προφανή αδυναμία αντίληψης των όσων γράφω. Χάσιμο χρόνου θα είναι και βαρετό για τους υπόλοιπους.

Καλά θα κάνεις όμως όταν δεν επιθυμείς διάλογο, να μην φωτογραφίζεις απόψεις, τις οποίες μάλιστα χαρακτηρίζεις άρρωστες, ψυχοπαθείς και δεν ξέρω τι άλλο.
Πες την άποψη σου και πήγαινε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

παντως βρε παιδια, αυτο που παρατηρω ειναι οτι σε οτιδηποτε κι αν συζηταμε πρεπει να χωριστουμε στους μεν και στους δε. ακομη δλδ και το χορταρι της Μεσημβριας να πιασουμε, τα ιδια θα κανουμε. αν συμφωνουσαμε δε θα υπηρχε αντικειμενο συζητησης, θα τα βρισκαμε σε 2 λεπτα και τελος. ενταξει, σε καποιους θ αρεσει ενας παικτης, σε καποιους οχι. σε καποιους δε θ αρεσει κανεις. σε καποιους ολοι. εκ του αποτελεσματος καποιες επιλογες θα βγουν, καποιες οχι. να χουμε heated discussions για τα χαρακτηριστικα του παικτη και την επιλογη ως μερος ενος πλανου ΟΚ, το να μαλωνουμε σαν τα κοκορια για το αν επιτρεπεται να λεμε την αποψη μας τι νοημα εχει; ολοι ελπιζω θελουμε να βγουν οι επιλογες στο ακεραιο. αλλοι θα βγαλουν λιγο παραπανω αγχος, αλλοι λιγοτερο. κι εγω καποιες φορες ειμαι αισιοδοξος, αλλες λιγοτερο, αλλες καθολου, τι να κανουμε; νομιζω οφειλουμε καλυτερη προδιαθεση και μεγαλυτερο σεβασμο στα παιδια που γραφουν.

βλεπεις το περιεχομενο του φορουμ και εχει καταληξει να ναι στην πλειοηψηφια του μια μαχη για το pedigree του οπαδου. ειμαστε κι εμεις υπευθυνοι για το επιπεδο της συζητησης. μπορουμε και καλυτερα. εντελως φιλικα, εννοειται.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Τώρα μιλάς σωστά Τζος.. Συμφωνώ σαυτο που είπες στο τελευταίο σου ποστ. Απλώς εγώ σου είπα την ένσταση μου. Δε μπορώ να διαβάζω τραγικά σχόλια χωρίς να υπάρχει εικόνα από όποιον τα γράφει.. Δέχομαι τα πάντα, ειλικρινά, καλό είναι να ακούμε και κάτι διαφορετικό απλώς όχι να διαβάζουμε πράγματα για μια ομάδα που λειτουργεί ΣΩΣΤΑ και είναι ένα βήμα πριν τους ομιλους του C. L. Εγώ βλέπω μια ομάδα που πάρα τα οικονομικά προβλήματα λόγω ffp κινείται πανέξυπνα και με προοπτική ετών. Και εσένα όσοι σε διαβάζουν θα σκέφτονται '' τι λέει αυτός '', αλλά οι περισσότεροι γνωρίζουμε τη λογική σου. Εν ολίγοις δεν μπορώ την απαξίωση..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:παντως βρε παιδια, αυτο που παρατηρω ειναι οτι σε οτιδηποτε κι αν συζηταμε πρεπει να χωριστουμε στους μεν και στους δε. ακομη δλδ και το χορταρι της Μεσημβριας να πιασουμε, τα ιδια θα κανουμε. αν συμφωνουσαμε δε θα υπηρχε αντικειμενο συζητησης, θα τα βρισκαμε σε 2 λεπτα και τελος. ενταξει, σε καποιους θ αρεσει ενας παικτης, σε καποιους οχι. σε καποιους δε θ αρεσει κανεις. σε καποιους ολοι. εκ του αποτελεσματος καποιες επιλογες θα βγουν, καποιες οχι. να χουμε heated discussions για τα χαρακτηριστικα του παικτη και την επιλογη ως μερος ενος πλανου ΟΚ, το να μαλωνουμε σαν τα κοκορια για το αν επιτρεπεται να λεμε την αποψη μας τι νοημα εχει; ολοι ελπιζω θελουμε να βγουν οι επιλογες στο ακεραιο. αλλοι θα βγαλουν λιγο παραπανω αγχος, αλλοι λιγοτερο. κι εγω καποιες φορες ειμαι αισιοδοξος, αλλες λιγοτερο, αλλες καθολου, τι να κανουμε; νομιζω οφειλουμε καλυτερη προδιαθεση και μεγαλυτερο σεβασμο στα παιδια που γραφουν.

βλεπεις το περιεχομενο του φορουμ και εχει καταληξει να ναι στην πλειοηψηφια του μια μαχη για το pedigree του οπαδου. ειμαστε κι εμεις υπευθυνοι για το επιπεδο της συζητησης. μπορουμε και καλυτερα. εντελως φιλικα, εννοειται.
Άσε μας κι εσύ, ρε stochαστή της πεντάρας!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σιχαμερη μουχριτσα! :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με συγχωρεις jibbie αλλα την ευθυνη για αυτο την εχουν οι μοντς.Ο αλλος μιλαει για καμενα ατομα και ψυχολογικα προβληματα και ειναι ακομα εδω και γραφει...Μονιμως πρεπει να βρισκονται σε αμυνα απεναντι σε τραγικου επιπεδου επιθεσεις ατομα που τολμουν να γραψουν κατι διαφορετικο απο το κλιμα.Ναι υπαρχουν ατομα με σχεδον μονιμη ισοπεδωτικη ταση και αρνητισμο αλλα αληθεια ειναι τοσο πολλα αυτα? Ειναι περισσοτερα απο αυτα που εκφραζουν το αλλο ακρο και τι ακριβως ειναι αυτο που δημιουργει προβλημα στο φορουμ.Η υπαρξη 2 ακρων η οι επιθεσεις μεταξυ μελων που γινεται μονο απο τη μια πλευρα?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Εγω παντως πηγα πισω καμια 20ρια σελιδες και πλην μιας αποψης αυτα που λετε δεν τα βρηκα...

Υπάρχουν τρια τέσσερα ποστ διαφορετικών μελών που θεωρούν τον παίχτη μέτριο και κάτω του μετρίου, δεν είναι εκεί το θέμα,το θέμα είναι ο τρόπος που γράφει κάποιος την άποψη του.
Όταν κάποιος είναι κατηγορηματικός και το ύφος του παραπέμπει σε σχόλιο αλλόθρησκου στο 10 του χοντρού, κάποιους που δεν μπορούν να το διαχειριστούν,τους ανεβάζει λίγο την πίεση και ακολουθεί λογομαχία.
Συνηθισμένο φαινόμενο,δε χρειάζεται να δίνουμε συνέχεια σημασία.
Και εσύ κάποιες φορές βλέπω ότι απολογεισαι θεωρώντας τον εαυτό σου στο ένα άκρο,πιστεύω ότι όλο αυτό δεν έχει βάση,γιατί δεν είσαι ούτε στο ένα ούτε στο άλλο άκρο, οι απόψεις σου είναι πάντα τεκμηριωμένες και κινούνται κάπου στη μέση.
Προφανώς στην προσπάθεια σου (προς τιμήν σου) να υπερασπιστείς το δικαίωμα στην άποψη ( ελευθερία λογου) όλων,δημιουργείς κάποιες αντιπάθειες και ο λόγος δεν είναι η έλλειψη δημοκρατίας του φόρουμ,αλλά γιατί το φόρουμ είναι οπαδικο.
Πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Τα 2 άκρα πάντα θα υπάρχουν.

Το καλο είναι ότι όπως και στην κοινωνία έτσι και εδώ μέσα είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία.

Το θέμα με τα άκρα είναι ότι οσο περισσότερο σημασία τους δίνεις τοσο περισσότερη αξία (νομίζουν οτι) αποκτούν.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απαντάει καποιος και να χάνει τον χρόνο του ούτε με τους "yesman" ούτε με τους "επαγγελματίες γκρινιάρηδες".

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ρε συ τζος, προφανως δε συμφωνω παντα σε οσα γραφεις, αλλα γουσταρω να σε διαβαζω οσο λιγους και νοιωθω μια ασφαλεια γνωριζοντας οτι υπαρχει η φωνη σου να σκεφτει και να αναδειξει καποια πραγματα. δε βλεπω το λογο να νοιωθεις συνεχεια οτι πρεπει να αμυνεσαι για τα γραφομενα σου. τα κειμενα σου ειναι κοσμημα για το φορουμ και η ματια σου πεντακαθαρη. το ιδιο εχω να πω και για παιδια ομως που αρκετες φορες εχουν εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις απο σενα. και τα γουσταρω και τα σεβομαι και τα δυο για τους ιδιους λογους. οι αποψεις σου δε θ αρεσουν ποτε σε ολους και καποιοι θα σε κρινουν σκληρα και αδικα. that's life δλδ, να το κανουμε μπουρδελο εδω μεσα; τοση ενεργεια να σπαταλαμε στο να πεισουμε τους αλλους οτι πρεπει να δουν τα πραγματα με τη δικη μας ματια; δε θα γινει ποτε. τι να κανουμε;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Φέρτε πλέι μεικερ ρε
Σε διαφορετική περίπτωση όποτε δεν θα παίζει ο καντουρι θα είμαστε 2 επίπεδα κάτω σαν ομαδα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγω πιστευω πως η ομαδα που χτιζεται εχει πολυ μελλον. Μπορει ακομα να μην ειναι στο επιπεδο που θελουμε και χρειαζεται για ομιλους τσου λου και πρωτάθλημα, αλλα για πρωτη φορα βλεπω ενα πλανο.

Ακομα και ενας δανεισμος χωρις ρητρα, οταν μιλαμε για τοπ παικτη, δεν ειναι κακη κινηση. Πολλοι εδω μεσα πιστευω εχετε παρεξηγησει το μεγεθος του ΠΑΟΚ στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο. Το να παιρνεις τον Βαγκουε, ενα τοπ ταλεντο, ακομα και χωρις ρητρα ειναι απιστευτη κινηση και δείχνει ποσο εχει μεγαλωσει ο ΠΑΟΚ. Αν μπει και ρητρα, βγαζω το καπελο στον Ρεμπε. Αν δεν ερχοταν εδω, ο παικτης θα πηγαινε σε τοπ πρωταθλημα και καλη ομαδα.

Ο ΠΑΟΚ πλεον εχει αποφασισει να κινηθει σε διαφορετική ροτα.

Ο Γιωργης πλεον δεν ασχολειται, οπως ειναι το σωστο και αυτό που ζητουσαμε. Ο μηδενισμος του ΠΑΟΚτση αυτο το βαφτιζει "δεν ασχολειται ο Ιβαν".

Ο ΠΑΟΚ σταματησε να σκεφτεται συναισθηματικα και βραχυπροθεσμα, οπως ειναι το σωστο, και αυτο που πρεπει να γινει. Μεγαλα συμβολαια εφυγαν, ο ΠΑΟΚ παιρνει ταλεντα που μπορει σε 1-2 χρονια να παιζουν σε τοπ κλαμπς (Μιχαηλιδης, Τζολη, Ζιφκοβιτς, Περειρα, Βαγκουε). Ο μηδενισμος του ΠΑΟΚτση, αυτο το βαφτιζει λευκη πετσετα και δεν θα παρουμε πρωταθλημα.

Τεσπα, πολλη γκρινια, εν μερει δικαιολογημενη αφου μεχρι περσι ειχαμε το καλυτερο ροστερ (αλλα χωρις προοπτική), αλλα υπερβολικη. Η ομαδα θελει χρονο, στο πρωταθλημα ειμαστε διεκδικητες, αλλα outsider. Ας ησυχασουμε να δουμε τι θα γινει, φετος θα εχουμε σκαμπανεβασματα, αλλα πιστευω η ομαδα εχει πολυ ταλεντο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γεια σου Σεραφείμ, χάθηκες ρε ,τι χάθηκες δηλαδή, εξαφανίστηκες, να μπαίνεις να θυμόμαστε λίγο τα παλιά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”