Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
- Kostomanolis
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Ο ΠΣΑΠ μολις ζητησε την αναβολη ολων των πρωταθληματων
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
Αρα πρωτάθλημα ο γκει και κύπελλο θα το στριψουμε με τη αεχ. Ή πετρα, ψαλιδο, χαρτί
- PAOK_Antarctica
Re: Προπαγάνδα και
Kostomanolis έγραψε:Μου φαίνεται οτι αν δεν παίξει ο γκει με εμας σε κεκλεισμένων και χωρίς άμυνα, αναβολη δεν παίζει...
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στον π..ο, δεν υποβάλλει ο Π.Α.Ο.Κ. αίτημα για αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών των π.ο.. Τα πάντα γύρω κλείνουν και αναβάλλονται. Έλεος πιά.
απο το "23/2 θα ερθετε;" ως το "πως θα γινει να μην παιξουμε την Κυριακη" ενα τσιγαρο δρομος 

Η αισιοδοξη προβλεψη μιλαει για Ιουνιο. Ακομα και με αυτη, πολυ δυσκολα θα γινει το EURO αρα θα μπορουν ολα τα πρωταθληματα να τελειωσουν αργοτερα. Το θεμα ειναι τι θα γινει με τα προκριματικα για το τσουλου και του γιουροπα.
Διάφορα αθλητικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν το πρωί ότι έκλεισαν τα δικαστήρια, κάτι που δεν είχε συμβεί γιατί ουδέποτε εξέδωσε τέτοια απόφαση ο υπουργός Δικαιοσύνης και έτσι οι μόνες δίκες που αναβλήθηκαν είναι αυτές στις οποίες οι τοπικοί δικηγορικοί σύλλογοι προχώρησαν σε αποχή (διαμαρτυρόμενοι για το μη κλείσιμο των δικαστηρίων από τον υπουργό!) και αυτή των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου, μετά από αίτημα του συνηγόρου του κατηγορούμενου Μαρινάκη (ο οποίος έτσι κι αλλιώς δε παρίστατο αυτοπροσώπως και ούτε σκόπευε να παρασταθεί σήμερα), βάζοντας ακόμα ένα τοσοδούλι καρφί στο φέρετρο της παραγραφής των αδικημάτων για τα οποία δικάζεται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος συνιστά όλως παραδόξως το πρώτο αυτοδιαγνωσθέν και αυτοδηλωθέν κρούσμα στη χώρα μας, του οποίου ο εργαστηριακός έλεγχος δε γνωρίζουμε κατά πόσο έγινε από τον ΕΟΔΥ ή από ιδιωτικές δομές υγείας και εξίσου πρωτοφανές, στα σύντομα επιδημιολογικά χρονικά αυτής της νόσου, τον πρώτο ασθενή που δεν έχει μεταδώσει τον ιό σε κανένα από τους άνω των 50 ανθρώπους με τους οποίους ήρθε σε επαφή τις τελευταίες μέρες, παρότι (με τα μέχρι τώρα δεδομένα) υπολογίζεται ότι ο μέσος ασθενής μολύνει 2,2 άτομα επιπλέον.
Ελλάς το μεγαλείον σου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος συνιστά όλως παραδόξως το πρώτο αυτοδιαγνωσθέν και αυτοδηλωθέν κρούσμα στη χώρα μας, του οποίου ο εργαστηριακός έλεγχος δε γνωρίζουμε κατά πόσο έγινε από τον ΕΟΔΥ ή από ιδιωτικές δομές υγείας και εξίσου πρωτοφανές, στα σύντομα επιδημιολογικά χρονικά αυτής της νόσου, τον πρώτο ασθενή που δεν έχει μεταδώσει τον ιό σε κανένα από τους άνω των 50 ανθρώπους με τους οποίους ήρθε σε επαφή τις τελευταίες μέρες, παρότι (με τα μέχρι τώρα δεδομένα) υπολογίζεται ότι ο μέσος ασθενής μολύνει 2,2 άτομα επιπλέον.
Ελλάς το μεγαλείον σου.
-
Οι συνθήκες άλλαξαν δραματικά. Οι γαβροι εκτός από την μόνιμη πουστιά τους φέρνουν και τους ιούς τους.jibbie έγραψε:απο το "23/2 θα ερθετε;" ως το "πως θα γινει να μην παιξουμε την Κυριακη" ενα τσιγαρο δρομος
γάμησε ταjibbie έγραψε:απο το "23/2 θα ερθετε;" ως το "πως θα γινει να μην παιξουμε την Κυριακη" ενα τσιγαρο δρομος

Ζητήσατε αναβολή του αγώνα τώρα. Επίσημα, δεν είναι δυνατόν να μην πρατεται σαν διοίκηση ούτε τα αυτονόητα. Αναβολή ΤΩΡΑ
-
Το θέμα είναι ότι το ποδόσφαιρο όπως και όλα τα αθλήματα είναι ένα θέαμα ψυχαγωγίας που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αν δεν έχει θεατές. Δεν βρίσκω το νόημα να γίνονται αγώνες για να τους βλέπουμε από την τηλεόραση ή το λάπτοπ. Τέτοια θεάματα δεν έχουν κανένα νόημα αν δεν υπάρχουν θεατές...έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. Στο κάτω κάτω έχει αναβληθεί το πρωτάθλημα για τόσους λόγους εδώ στην Ελλάδα...και τώρα που τίθεται θέμα υγείας γιατί να συνεχίζει? Η υγεία δηλαδή των παιχτών δεν έχει σημασία??
-
Αν αναβληθούν οι αποψινοί αγώνες του europa, θεωρώ αυτονόητο ότι θα αναβληθούν τα π.ο. Τουλάχιστον με αίτημά μας.
εντάξει. η κατάσταση είναι πιο σοβαρή με τον ιό που μπλέξαμε. οι αγώνες μπορούν να περιμένουν. προτεραιότητα να μπει μια τάξη στην κατάσταση που θα προκληθεί αν δεν προσέξουμε.
- invincible
Τέλος βλέπω και εγώ ...οι θέσεις θα είναι όπως τώρα λογικά και να δικαιωθούμε στα δικαστήρια πάλι το παίρνει ο γαύρος γιατί πάει για αναβολή η δίκη για τα στημένα... α ρε Κούλη