Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
- GiorgosAtha
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Wickerman εγώ κρίνω αυτά που έχω δει ως τώρα. Και το ως τώρα με κάνει αισιόδοξο όσο αναφορά το πρωτάθλημα. Πάλι θα τους φταίνε οι λίμνες και τα ποτάμια.
- thanos-xanthi
καλύτερα αφού πέρασαν ας περάσουν έτσι
να νομίσουν ότι έχουν και υπερομάδα..να μη κάνουν άλλες κινήσεις
να νομίσουν ότι έχουν και υπερομάδα..να μη κάνουν άλλες κινήσεις
- ΑποστόληςΑ
Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στον 3ο προκριματικό;
Ξαναγράφω μιας και δεν μου απάντησε κάποιος. Τα 4 ζευγάρια είναι αυτά της Πόρτο-Κρασνοντάρ, Ντιναμό Κιέβου-Κλαμπ Μπριζ, Βασιλεία-Λασκ Λινζ και τέλος Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ(τους έχω βάλει κατά σειρά υψηλότερης βαθμολογίας της μίας εκ των δύο του κάθε ζευγαριού). Η κλήρωση για τα play-offs θα γίνει πριν γίνουν οι αγώνες. Για ποιο λόγο επιμένουν όλοι ότι ο Ολυμπιακός έχει προκαθοριστεί να παίξει με την Ντιναμό; Ούτως ή άλλως οι δύο ισχυροί είναι η Πόρτο(με τη Ρωσική Κρασνοντάρ) και η Ντιναμό με το ζευγάρι της, άρα ουσιαστικά ακυρώνεται ο ΡωσοΟυκρανικός κλειδάριθμος. Γιατί δεν μπορεί με 50% πιθανότητες να κληρωθεί ο γαύρος με το ζευγάρι της Πόρτο; Θέατρο του παραλόγου; Ή μήπως όλοι που το γράφουν ως δεδομένο είναι ανίδεοι και μπερδεύονται με τα περσινά δικά μας ζευγάρια και δεδομένα;
Η Βασιλεία είναι πιο δυνατή από την δυναμο;
Τι παίζει τωρα;
18οι οι Ελβετοί.
22οι οι Ουκρανοί.
Τι παίζει τωρα;
18οι οι Ελβετοί.
22οι οι Ουκρανοί.
- anekfrastos
Ούτε μια στο εκατομμύριοteod1980 έγραψε:Αν μαντευα θα έλεγα Μπασακεσχιρ
Σίγουρα δεν μετράει το 5year ranking που περιέχει και τη σεζόν 2018-19 μέσα στο οποίο είναι 23η η Ντιναμό και 30η η Basel; Περίεργο μου φαίνεται να μην μετράει η περσινή χρονιά.
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... k2019.html
Από αυτό, εφόσον ισχύει, εγώ συμπαιρένω ότι Πόρτο και Ντιναμό είναι οι 2 ισχυρότερες σε βαθμολογία ομάδες που θα μπουν ως ζευγάρια στην κλήρωση των play-offs. Εφόσον είναι κι οι δύο ισχυροί δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους λογικά, άρα ακυρώνεται και η Κρασνοντάρ που είναι ζευγάρι με την Πόρτο.
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... k2019.html
Από αυτό, εφόσον ισχύει, εγώ συμπαιρένω ότι Πόρτο και Ντιναμό είναι οι 2 ισχυρότερες σε βαθμολογία ομάδες που θα μπουν ως ζευγάρια στην κλήρωση των play-offs. Εφόσον είναι κι οι δύο ισχυροί δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους λογικά, άρα ακυρώνεται και η Κρασνοντάρ που είναι ζευγάρι με την Πόρτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τρί 30 Ιούλ 2019, 23:17, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Και έτσι να είναι θα πάει ο γαύρος αυτόματα πάνω σε Πόρτο η Κρασνονταρ,αν δηλαδή η Δυναμό είναι στους αδύναμους της κλήρωσης.
Έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει, ας βοηθήσει ο doom.
Έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει, ας βοηθήσει ο doom.
Τέλος πάντων θα το μάθουμε την ερχόμενη Δευτέρα που είναι η κλήρωση ας μην καίμε άλλα εγκεφαλικά κύτταρα. Εγώ από την πλευρά μου να ευχηθώ να γίνεται να κληρωθεί με Πόρτο και όντως να κληρωθεί με αυτήν. Έχει κάτι ανοιχτούς λογιαριασμούς ο Oliveira.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τρί 30 Ιούλ 2019, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κωλογαυροι...
Έμαθα μόλις τι έγινε με τον επικεφαλής των μέτρων τάξης στην Τούμπα την ημέρα που βρέθηκε ένας αξιωματικός και τήρησε τον νόμο μη επιτρέποντας την είσοδο μαριδάκη. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό δεν επικοινωνηθηκε. Πρόκειται για έναν αξιωματικό που θεωρείται πολύ αξιόλογος με προοπτική εξέλιξης και στις έκτακτες κρίσης λόγω της τελευταίας αλλαγής τον έστειλαν εκεί που τον έστειλαν...οικογενειάρχης κλπ καταλαβαίνετε...Μια επικοινωνία με αυτούς που πρέπει να γίνει για να αναδειχθεί και να φανεί ξανά η μαγκιά=κλανια του πειραια
Έμαθα μόλις τι έγινε με τον επικεφαλής των μέτρων τάξης στην Τούμπα την ημέρα που βρέθηκε ένας αξιωματικός και τήρησε τον νόμο μη επιτρέποντας την είσοδο μαριδάκη. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό δεν επικοινωνηθηκε. Πρόκειται για έναν αξιωματικό που θεωρείται πολύ αξιόλογος με προοπτική εξέλιξης και στις έκτακτες κρίσης λόγω της τελευταίας αλλαγής τον έστειλαν εκεί που τον έστειλαν...οικογενειάρχης κλπ καταλαβαίνετε...Μια επικοινωνία με αυτούς που πρέπει να γίνει για να αναδειχθεί και να φανεί ξανά η μαγκιά=κλανια του πειραια
Τα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών είναι τα:
İstanbul Başakşehir (TUR) v Olympiacos (GRE)
Krasnodar (RUS) v Porto (POR)
Club Brugge (BEL) v Dynamo Kyiv (UKR)
Basel (SUI) v LASK (AUT)
Η κλήρωση των play offs θα γίνει στις 5 Αυγούστου και πριν τη διεξαγωγή των αγώνων του 3ου προκριματικού.
Δεδομένου ότι υπάρχει ο κλειδάριθμος ώστε να μην αντιμετωπίσει η Ντινάμο την Κράσνονταρ η λογική λέει ότι οι νικητές των ζευγαριών:
Basel (SUI) v LASK (AUT)
θα κληρωθούν με τους νικητές των ζευγαριών
Basel (SUI) v LASK (AUT)
Η κλήρωση των play offs θα γίνει στις 5 Αυγούστου και πριν τη διεξαγωγή των αγώνων του 3ου προκριματικού.
Δεδομένου ότι υπάρχει ο κλειδάριθμος ώστε να μην αντιμετωπίσει η Ντινάμο την Κράσνονταρ η λογική λέει ότι οι νικητές των ζευγαριών:
Basel (SUI) v LASK (AUT)
θα κληρωθούν με τους νικητές των ζευγαριών
- painkiller4
Εντάξει τραγική ομάδα αυτή η τσεχική δεν χωράει αμφιβολία. Ευχαριστουμε για τη βοηθεια στο νταμπλουχο,τα μελε & καλο σανο στα γιδια σας..