σου τα μπλοκαρε ο Ερντογαν πρακτοραpilotos έγραψε:Μανιακ εγώ το είπα πρώτος(lol) , πρόσεχε ο κατ ρίχνει κατάρες, εμένα δε δουλεύει το βίντεο από χτες, ούτε το YouTube!
SM-G935F
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο απο που βγηκε;;;gergeo4 έγραψε:To πρόβλημα στο γκολ που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ ώθησε τον Δικέφαλο του Βορρά να ανεβάσει αισθητά την προσφορά του για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Οπως προκύπτει από πηγές που βρίσκονται κοντά στον Πανιώνιο, οι Θεσσαλονικείς διαμήνυσαν ότι χρειάζονται άμεσα τον Ιρανό φορ και γι' αυτό το λόγο αποφάσισαν να προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα σε σχέση με την πρώτη προσφορά τους.
Η προσφορά αυτή ικανοποιεί σε πρώτη φάση τον Πανιώνιο ο οποίος όμως έχει άλλη επιδίωξη. Να παραμείνει ο παίκτης όσο το δυνατόν περισσότερο στη Νέα Σμύρνη, αν είναι δυνατόν και μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ δεν συζητά καθόλου αυτό το ενδεχόμενο, άλλωστε ανέβασε την προσφορά του για έναν και μοναδικό λόγο. Να πάρει τον παίκτη τώρα.
Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι θα πρέπει να υπάρξει και συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του παίκτη για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.
Μιλάμε, αν ισχύουν αυτά, έχουμε ομάδα χαβαλέ...
Μετά λόγου γνώσεως το λέω
SM-G935F
Μετά λόγου γνώσεως το λέω
SM-G935F
- Kostas_Peraia4
Η συμφωνια αυτο λεει ναι.gvpaok89 έγραψε:δηλαδη ερχεται?TheCursed έγραψε:Η συμφωνια ηταν να παιξει σημερα και να ανηφορισει θεσσ τωρα τι γραφουν τι λενε δν εχουν ιδεα για αυτο κ ο πολεμος σε μιχελ απο τν γνωστο κ μη εξερεταιο δημοσιογραφο π αν δν ηταν ο Π.Α.Ο.Κ δν θα του καθοταν ουτε η παλαμι του ετσι πως ειναι αυτα.
Eχουμε κολησει στα προσωπα και χανουμε την ουσια.Αν αυτα που γραφει σημερα ο κολκας τα εγραφε καποιος αλλος η καποιος εδω μεσα θα ειχαμε χεστει στα +++++.Εχει αδικο δηλαδη οταν λεει πως για ενα προβλημα που εχει εντοπιστει εδω και εγω δεν ξερω ποσους μηνες, οταν εχεις στοχευσει σε εναν παικτη εντος συνορων που μιλας απευθειας μαζι του, καθως η ομαδα του δεν εχει λογο, ειτε φροντιζεις να ειναι 1η Γεναρη στην τουμπα, η τον γραφεις στα @@ σου λες και θα χασεις την once in a lifetime ευκαιρια να τον κανεις δικο σου?
Ξέρει ο κολξας ποιους ζήτησε ο Μιχελ;;;;joshua έγραψε:Eχουμε κολησει στα προσωπα και χανουμε την ουσια.Αν αυτα που γραφει σημερα ο κολκας τα εγραφε καποιος αλλος η καποιος εδω μεσα θα ειχαμε χεστει στα +++++.Εχει αδικο δηλαδη οταν λεει πως για ενα προβλημα που εχει εντοπιστει εδω και εγω δεν ξερω ποσους μηνες, οταν εχεις στοχευσει σε εναν παικτη εντος συνορων που μιλας απευθειας μαζι του, καθως η ομαδα του δεν εχει λογο, ειτε φροντιζεις να ειναι 1η Γεναρη στην τουμπα, η τον γραφεις στα @@ σου λες και θα χασεις την once in a lifetime ευκαιρια να τον κανεις δικο σου?
Θα τρελαθούμε τώρα;
SM-G935F
- sourmenetes
- Moderator
Ενταξει μαγκες αφου το εβγαλε το contra..δηλαδη το εμαθε η αθηνα και η θεσ/νικη τιποτα.
Ο ανσαριφαρντ χαιρετησε την ομαδα στην αλλαγη του.
Τι να πω...
Ο ανσαριφαρντ χαιρετησε την ομαδα στην αλλαγη του.
Τι να πω...
Αν το εγραφε αλλο ς θα καναμε + οχι απο τον κολκας ομως τοσο καιρο αυτος δν ελεγε οτι δν χρειαζεσαι φορ αφου εχεις τν κλαους τωρα φταιει ο μιχελ π δν εφερε δικα του λογια σ λεω αστο ο τυπος ξερει τι κανει.joshua έγραψε:Eχουμε κολησει στα προσωπα και χανουμε την ουσια.Αν αυτα που γραφει σημερα ο κολκας τα εγραφε καποιος αλλος η καποιος εδω μεσα θα ειχαμε χεστει στα +++++.Εχει αδικο δηλαδη οταν λεει πως για ενα προβλημα που εχει εντοπιστει εδω και εγω δεν ξερω ποσους μηνες, οταν εχεις στοχευσει σε εναν παικτη εντος συνορων που μιλας απευθειας μαζι του, καθως η ομαδα του δεν εχει λογο, ειτε φροντιζεις να ειναι 1η Γεναρη στην τουμπα, η τον γραφεις στα @@ σου λες και θα χασεις την once in a lifetime ευκαιρια να τον κανεις δικο σου?
- sourmenetes
- Moderator
Και ποτεpilotos έγραψε:Ξέρει ο κολξας ποιους ζήτησε ο Μιχελ;;;;joshua έγραψε:Eχουμε κολησει στα προσωπα και χανουμε την ουσια.Αν αυτα που γραφει σημερα ο κολκας τα εγραφε καποιος αλλος η καποιος εδω μεσα θα ειχαμε χεστει στα +++++.Εχει αδικο δηλαδη οταν λεει πως για ενα προβλημα που εχει εντοπιστει εδω και εγω δεν ξερω ποσους μηνες, οταν εχεις στοχευσει σε εναν παικτη εντος συνορων που μιλας απευθειας μαζι του, καθως η ομαδα του δεν εχει λογο, ειτε φροντιζεις να ειναι 1η Γεναρη στην τουμπα, η τον γραφεις στα @@ σου λες και θα χασεις την once in a lifetime ευκαιρια να τον κανεις δικο σου?
Θα τρελαθούμε τώρα;
SM-G935F
Δηλαδη δεν τον θελαμε και αποφασισαμε να ασχοληθουμε μαζι του αυτη την εβδομαδα αφου χασαμε αλλους στοχους?pilotos έγραψε:Ξέρει ο κολξας ποιους ζήτησε ο Μιχελ;;;;joshua έγραψε:Eχουμε κολησει στα προσωπα και χανουμε την ουσια.Αν αυτα που γραφει σημερα ο κολκας τα εγραφε καποιος αλλος η καποιος εδω μεσα θα ειχαμε χεστει στα +++++.Εχει αδικο δηλαδη οταν λεει πως για ενα προβλημα που εχει εντοπιστει εδω και εγω δεν ξερω ποσους μηνες, οταν εχεις στοχευσει σε εναν παικτη εντος συνορων που μιλας απευθειας μαζι του, καθως η ομαδα του δεν εχει λογο, ειτε φροντιζεις να ειναι 1η Γεναρη στην τουμπα, η τον γραφεις στα @@ σου λες και θα χασεις την once in a lifetime ευκαιρια να τον κανεις δικο σου?
Θα τρελαθούμε τώρα;
SM-G935F
Γίνεται μεγάλη μάχη...Ή θα νικήσουμε ή θα χάσουμε...Αναμένω με μεγάλη αγωνία...Mapogo έγραψε:Είναι σίγουρο ότι τον κλείσαμε ? Η είμαστε ακόμα σε επίπεδο εκδήλωσης ενδιαφέροντος/συζητήσεων κλπ κλπ ?joshua έγραψε:Εν τω μεταξυ γιατι εχω την εντυπωση πως κρεμομαστε απο τα @@ του Ιρανου που απολαμβανει τα παλικαρια να σφαζονται για αυτον?
Εσύ πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ πήγαινε εξ αρχής για αυτόν; επειδή το έγραψε ο κολξας;joshua έγραψε:Δηλαδη δεν τον θελαμε και αποφασισαμε να ασχοληθουμε μαζι του αυτη την εβδομαδα αφου χασαμε αλλους στοχους?pilotos έγραψε:Ξέρει ο κολξας ποιους ζήτησε ο Μιχελ;;;;joshua έγραψε:Eχουμε κολησει στα προσωπα και χανουμε την ουσια.Αν αυτα που γραφει σημερα ο κολκας τα εγραφε καποιος αλλος η καποιος εδω μεσα θα ειχαμε χεστει στα +++++.Εχει αδικο δηλαδη οταν λεει πως για ενα προβλημα που εχει εντοπιστει εδω και εγω δεν ξερω ποσους μηνες, οταν εχεις στοχευσει σε εναν παικτη εντος συνορων που μιλας απευθειας μαζι του, καθως η ομαδα του δεν εχει λογο, ειτε φροντιζεις να ειναι 1η Γεναρη στην τουμπα, η τον γραφεις στα @@ σου λες και θα χασεις την once in a lifetime ευκαιρια να τον κανεις δικο σου?
Θα τρελαθούμε τώρα;
SM-G935F
SM-G935F
- sourmenetes
- Moderator
Διολου απιθανο.joshua έγραψε:Δηλαδη δεν τον θελαμε και αποφασισαμε να ασχοληθουμε μαζι του αυτη την εβδομαδα αφου χασαμε αλλους στοχους?pilotos έγραψε:Ξέρει ο κολξας ποιους ζήτησε ο Μιχελ;;;;joshua έγραψε:Eχουμε κολησει στα προσωπα και χανουμε την ουσια.Αν αυτα που γραφει σημερα ο κολκας τα εγραφε καποιος αλλος η καποιος εδω μεσα θα ειχαμε χεστει στα +++++.Εχει αδικο δηλαδη οταν λεει πως για ενα προβλημα που εχει εντοπιστει εδω και εγω δεν ξερω ποσους μηνες, οταν εχεις στοχευσει σε εναν παικτη εντος συνορων που μιλας απευθειας μαζι του, καθως η ομαδα του δεν εχει λογο, ειτε φροντιζεις να ειναι 1η Γεναρη στην τουμπα, η τον γραφεις στα @@ σου λες και θα χασεις την once in a lifetime ευκαιρια να τον κανεις δικο σου?
Θα τρελαθούμε τώρα;
SM-G935F