Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Thracian

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Thracian »

οσον αφορά τα κραξιματα αν και νεοπας εδω να πω την γνωμη μου.

αλλο το κραζω γιατι εχω κατι να πώ και άλλο το κραζω για να κραξω (το δευτερο δεν σημαίνει οτι δεν εχει κατι να πει, ισως βαριέται, ξεχνάει, δεν μπορεί κτλ αλλα το αποτελεσμα ειναι ίδιο)

πραγματικά υπηρξε πολύ κραξιμο απλα για το κράξιμο
για μενα που καμια φορά οταν κοντευω με το αμαξι καβάλα και κανω το λάθος βάλω ραδια της σαλονίκης βλέπω την κατανάλωση βενζίνης να υπερδιπλασιάζεται γιατί το πέλμα γίνεται σαν παλαιστή του σούμο αυτό ειναι εφιαλτικό γεγονός...

δεν ειμαι συνηθησμενος στα ραδια ρε παιδια και οταν τα διαβαζω αντι να τ ακουω αισθάνομαι χειρότερα!

για την ιστορία το πλαηκάρι ο τζός δεν εκανε κραξιμο για το κραξιμο αλλα μαλλον τον πήρε η μπαλα. αν κλώτσησα (μαλλον δεν το έκανα αν θυμάμαι καλα) και εγω λίγο την μπάλα ζητώ συγνώμη

απο εκεί και πέρα για τους δύο να πώ οτι δεν ειχαμε παιχτες με αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτή την ταχύτητα στις θέσεις τους περυσι. στο "χαρακτηριστικά" βάλτε την ταχυτητα μεταβασης απο αμυνα σε επίθεση του σλοβενου και στην "ταχυτητα" βάλτε τον βούκιτς.

βαζοντας μαζί γκολάσα, ρατ και τις αποδεσμευσεις ο φετινός ΠΑΟΚ θα είναι 2 ταχύτητες επάνω και σε τρεξίματα και σε (ελληνιστί) τρανζίσιον. ειδικά απο άμυνα σε επίθεση!

αυτο για μένα ειναι το θετικότερο γιατί πέρυσι ΑΥΤΟ ηταν το μεγάλο μας προβλημα ακομα και όταν ηρθε ο νάτχο ο οποίος μπορούσε και ηθελε αλλα δεν ειχε να συνεργαστει (ακομα και ο στόχ κολλουσε σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού)

λειπει η προσωπικότητα ακομα. ενας ειναι ο ρατ. αν και φετος ο αθανασιάδης θα πάιξει αυτό τον ρόλο για πρώτη του χρονιά χρειαζόμαστε και ακομα εναν τουλάχιστο αρχηγό στην ενδεκάδα.

και μια που μιλαμε για προσωπικότητα, νομιζω οτι φετος ο νάτχο με συμπαίχτες πιο γρηγορους στα πόδια και στο τρανζίσιον θα έκανε "παπαδες"....

απο εκι και πέρα συναισθηματικά θα ηθελα τον λίνο (αποδεσμευση σπυρόπουλου) και τον βουκιτς για τελευταία χρονια αλλα μην ξεχνάμε οτι ο αριθμός παιχτών σε μια σε μια ομάδα ειναι συγκεκριμένος και το να βγάζουν απο την 18αδα καποιους οι οποίοι φέτος θα πρέπει να αποδείξουν αν αξίζουν η όχι δεν ειναι το προτιμοτερο...

εδω κολλάει και η περίπτωση τζιώλη (λογω σαββίδη που τον θεωρώ τον πιο ελπιδοφόρο μας νέο) αλλα αυτό ειναι κάτι που θα πρέπει να το λυσει ο αγγελος συντομα...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ο πολκας λεει οτι θα γινουν αλλες 3 μεταγραφες και αν χρειαστει τερματας θα ειναι 4.

1 σεντερ μπακ , 1 αριστερο χαφ , 3 (?)

Συνολο δηλαδη θα φτασουμε τις 7-8 μεταγραφες.

Οσοι περιμενουν μπαμ θα πρεπει να κανουν υπομονη για τελη αυγουστου.

Τοτε που "μεγαλα" ονοματα δεν θα εχουν βρει ομαδα και αναγκαστικα θα ριξουν τα κασε.

Ορισμενοι εδω μεσα ειστε πραγματικα απιστευτοι μιλατε για ποσα της ταξεως 400-500 χιλιαδων θαρρεις και ειναι 10-20 ευρω.

Συνελθετε διοτι ο βασικος μισθος στο ελλαντα ειναι 400 ευρω.

Επιτελους ο ΠΑΟΚ να αρχισει να πληρωνει παιχτες συμφωνα με την αξια τους .. και οχι παραδειγματα τυπου στοχ - λουκας που παιζουν το 1/5 με βαση τα χρηματα που δαπανηθηκαν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε: Υ.Γ Ρε φουστη τζος οπως εγραψε και ενας φιλος πριν μερικες σελιδες για την περιπτωση του λοπεθ που τον εκραζες εσυ και ο παρολος περσυ και εμεις προσπαθουσαμε να δουμε θετικα την περιπτωση :mrgreen: ελπιζω φετος να πεσεις εξω με τον σλοβακο για να εχουμε κατι να συζηταμε το χειμωνα.
Αν και νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση δεν εισαι τοσο κατηγοριματικος οσο στου ισπανου.
Πράγματι είχε δίκιο για τον Λόπεθ, (κι εμείς άδικο), αλλά δε τα λέτε δε τα γράφετε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τα λέμε τα λέμε...

το ζήτημα για μένα δεν είναι να αποδειξω σε κανέναν αν βγήκα σωστός..το ζήτημα είναι να φανεί αν έγιναν σωστές κινήσεις..μακαρι να βγουν σωστές...
Σε κάποια σημεία όμως είμαστε λίγο άδικοι οταν μια ζωή παραπονιόμαστε για ταλέντα μικρών ομάδων που τα βρισκει μόνο ο αστέρας η ο ατρόμητος η η Ξάνθη.δηλαδη τι παραπάνω είχε ο Λούκας από τον ντέ μπλασις;;;ποια ομάδα δε θα ήθελε αυτόν τον παίχτη;;γιατί να μιζεριαζουμε για όλες τις κινήσεις;;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δυο ερωτησεις

1. εχουν ανακοινωθει οι παικτες;
2. ποσο χρονων ειναι τελικα ο φακουντο, 28 ή 32; μηπως ηταν 28 οταν ξεκινησαμε τις διαπραγματευσεις και 32 τη στιγμη της υπογραφης; :roll:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Για την πανάδικη επίθεση στον Τζόσουα αναφερόμουν, όχι σε ποιός είναι σωστός ή όχι.
Αν και καλό θα είναι τα του Καίσαρος τω Καίσαρι καμιά φορά κι όχι συνεχή μα μου σου του και ξερω γω δεν ξέρω (γενικά μιλάω).

Οn topic, δεν χρειάζεται ενθουσιασμός ή κατήφεια. Θα φανεί ή όχι στο γήπεδο η αξία τους, ερωτηματικά υπάρχουν.
Η ομάδα εξακολουθεί να έχει σοβαρά κενά σχεδόν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του αγωνιστικού χώρου (για το εξωαγωνιστικό κομμάτι είναι πιο γυμνή κι από τσόντα) τα όποια θα πρέπει να καλυφθούν και σχετικά άμεσα.

Το ζήτημα για μένα, δεν είναι τόσο οι παίχτες που θα έρθουν ή όχι, αλλά το τι αγωνιστικό προσανατολισμό έχει η ομάδα, κάτι που ακόμα δεν έχω ακούσει από επίσημα χείλη της ΠΑΕ, εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι.
Προσοχή, δεν είναι αγωνιστικός στόχος αυτό που είπε ο Άγγελος ''ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικάει πάντα'', χαίρω πολύ Χαιρόπουλος, αλλά του τι θέλει να κάνει η ομάδα και σε πόσο χρόνο.
Πέρυσι τέτοια εποχή, ο Ιβάν μιλούσε ξεκάθαρα για πρωτάθλημα και τώρα η μιση προετοιμασία είναι με την Κ20.
Αυτό, δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να υπάρχει ένα σχέδιο από πίσω που να το υποστηρίζει και να το υποστηρίξει σοβαρά και με σθένος στις στραβές που θα έρθουν.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Sick Bastard έγραψε:Για την πανάδικη επίθεση στον Τζόσουα αναφερόμουν, όχι σε ποιός είναι σωστός ή όχι.
Αν και καλό θα είναι τα του Καίσαρος τω Καίσαρι καμιά φορά κι όχι συνεχή μα μου σου του και ξερω γω δεν ξέρω (γενικά μιλάω).

Οn topic, δεν χρειάζεται ενθουσιασμός ή κατήφεια. Θα φανεί ή όχι στο γήπεδο η αξία τους, ερωτηματικά υπάρχουν.
Η ομάδα εξακολουθεί να έχει σοβαρά κενά σχεδόν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του αγωνιστικού χώρου (για το εξωαγωνιστικό κομμάτι είναι πιο γυμνή κι από τσόντα) τα όποια θα πρέπει να καλυφθούν και σχετικά άμεσα.

Το ζήτημα για μένα, δεν είναι τόσο οι παίχτες που θα έρθουν ή όχι, αλλά το τι αγωνιστικό προσανατολισμό έχει η ομάδα, κάτι που ακόμα δεν έχω ακούσει από επίσημα χείλη της ΠΑΕ, εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι.
Προσοχή, δεν είναι αγωνιστικός στόχος αυτό που είπε ο Άγγελος ''ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικάει πάντα'', χαίρω πολύ Χαιρόπουλος, αλλά του τι θέλει να κάνει η ομάδα και σε πόσο χρόνο.
Πέρυσι τέτοια εποχή, ο Ιβάν μιλούσε ξεκάθαρα για πρωτάθλημα και τώρα η μιση προετοιμασία είναι με την Κ20.
Αυτό, δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να υπάρχει ένα σχέδιο από πίσω που να το υποστηρίζει και να το υποστηρίξει σοβαρά και με σθένος στις στραβές που θα έρθουν.

joshua τον πουλο :? μονο και μονο για να παω κοντρα στους αλλους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο ΠΑΟΚ με Περεϊρα και Αθανασιάδη θα παίζει το κλασσικό 4-4-2, αλλά θα είναι ενισχυμένος επιθετικά, αφού ο Αργεντίνος είναι πολύ καλός μέσα στην περιοχή. Τουλάχιστον στη Λατινική Αμερική. Εύχομαι ότι η αλλαγή περιβάλλοντος να μην τον καθηλώσει.
Οι κλειστές άμυνες πρέπει να ανοίγουν από τα εξτρέμ. Ο Μακ χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό, δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, από τα δεξιά. Στα βιντεάκια έκανε μερικά πολύ καλά πράγματα, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι συνήθως οι παίκτες είναι ένα κλικ πιο κάτω. Αν δεν εμφανίσει μεγάλη απόσταση από αυτό που βλέπουμε στο βίντεο τότε θα πρόκειται για καλή μεταγραφή. Το νεαρό της ηλικίας του είναι θετικό.
Χρειαζόμαστε ακόμη:
1. Έναν αντι-Στοχ, από αριστερά
2. Έναν ηγέτη στο κέντρο, τύπου Νατχο
3. Έναν καλό αριστερό στόπερ, τύπου Ινσα.

Αυτοί θα κλείσουν μάλλον τον Αύγουστο. Αν χρειαστεί τερματάς, θα είναι ο 4ος.
Ο Φορτούνης, αν έρθει, θα είναι εκτός των πρώτων τριών και θα δώσει προοπτική στην ομάδα. Πιστεύω ότι με την καθοδήγηση του ΑΑ θα δείξει έναν καλό εαυτό.

Σχετικά με τον Δημήτρη (joshua) έχω γράψει πως όλοι οι καλοί χωράνε στο παρόν φόρουμ και ο Δημήτρης είναι ένας από τους καλούς που δεν πρέπει να αποχωρήσουν. Επειδή έχουμε δει αγώνες μαζί και έχουμε συζητήσει αρκετά ξέρω ότι είναι πολύ εντάξει άτομο, με πολύ σωστές και κυρίως τεκμηριωμενες απόψεις.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ας την κανει για λιγο.καλο θα του κανει.πολυ προσωπικα τα παιρνει.θα παθει τιποτα.να χαλαρωσει λιγο να ξαναπιασει το νοημα.
εκτος και αν πηγε διακοπες σε καμια γαυδο που δε βρισκεις ντερνε και βρηκε ευκαιρια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

από K_geo » Πέμ Ιούλ 17, 2014 11:36 pm
αυτος ο μακ μου φαινεται στην κοντρα θα κλεισει πολλα σπιτια.

και μην ξεχνάτε και κατι ακόμα. οτι οι πιο πολλοί έκραζαν τα μακ και την απλ, μεχρι που μια μερα όλοι είχαν ένα. :ugeek:
:lol: :lol: :lol: epic

Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Γράφω μόλις δεύτερη φορά. Δεν είμαι μικρός (τo όνομα το δείχνει άλλωστε) έχω ζήσει και τα δύο πρωταθλήματα και ήμουν μέσα στα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟ. Με λίγα λόγια έχω ζήσει το να γίνεσαι πρωταθλητής. Σας λέω λοιπόν ότι πρωταθλητής δεν γίνεσαι με παίκτες τύπου Στοχ ο οποίος πραγματικά επέλεγε παιχνίδια, ούτε γατιά τύπου Λούκας, όσες τεχνικές αρετές και να έχουν. Πρωταθλητής γίνεσαι με παίκτες όπως ο Γκαρσία και με προπονητές όπως ο Λόραντ.
Ο Άγγελος μουρμούραγε όταν τον έβαζε σε καλούπια και του μάθαινε τακτική στο γήπεδο ο Ούγγρος, τώρα που και ο ίδιος έχει να βάλει σε καλούπια ποδοσφαιριστές θα τον καταλαβαίνει καλύτερα τον μακαρίτη. Τον έχω εμπιστοσύνη τον τρελό γιατί είναι άρρωστο Παοκτσάκι, θα δώσει και την ψυχή του και αυτό είναι το ΠΡΩΤΟ συστατικό που πρέπει να υπάρχει για να πας καλά.
Εγώ θα είμαι στην 6 και φέτος, είτε πάρουμε τον Μακ είτε τον Μέσι, δεν έχω την απαίτηση από όλους να κάνουν το ίδιο (εξάλλου η οικονομική κρίση είναι κοινή για όλους), έχω όμως πολύ θετικό προαίσθημα ότι θα δούμε καλά πράγματα.
Υγεία σε όλους
Ωραιος.

Josh ,πολύ μίρλα(σχεδόν αποκλειστικά) απ το πρώτο ποστ.Καπου εχουν και το δίκιο τους τα παιδια που διαμαρτύρονται.Ούτε όλα καλα και άγια ειναι στον ΠΑΟΚ αλλα ουτε κι όλα μαύρα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Καταρχήν ζητάω συγνώμη από τον Τζόσουα... το σχόλιο που έκανα (επιθετικό πράγματι και απολογούμαι για αυτό... δεν έπρεπε να είμαι τόσο επιθετικός ακόμα και αν μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι με την άνευ λόγου γκρίνια που υπήρχε παντού) και τον πείραξε δεν ήταν προσωπικό. Σε προσωπικό επίπεδο προτιμώ πάντα τον διάλογο,όπως έχω κάνει ξανά με τον Τζόσουα κάποια άλλη στιγμή παλαιώτερα ή με τον che4 τώρα τελευταία. Απλά έτυχε και το σχόλιο μου συνέπεσε (το κακό των forum) με το σχόλιο του αδερφού... και επήλθε παρεξήγησης.

Κατά δεύτερον θα ήθελα και ζητώ από τους admin αν είναι εφικτό να στείλουν μήνυμα να του ζητήσουν να γυρίσει και να του μεταφέρουν την συγνώμη μου για το περιστατικό. Κάθε γνώμη που στηρίζετε σε διάλογο και επιχειρήματα είναι αποδεκτή.

Αυτά από μένα και υπόσχομαι από εδώ και πέρα να είμαι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις μου και να μη γράφω εν θερμό. Επίσης ζητάω από τους admin αν είναι εφικτό να ελέγχουν τα μηνύματα που στέλνω και να αφαιρούν αυτά που θεωρούν ότι μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το εχεσες με την τελευταια προταση της τελευταιας παραγραφου.οταν ξεφευγεις spanking.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 18 Ιούλ 2014, 09:44, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πλησιαζουμε την 400 σελ μηπως θα εχουμε κανενα bonus...Κυριε διαχειρισταααααα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

barlow4 έγραψε:το εχεσες με την τελευταια προταση της τελευταιας παραγραφου.οταν ξεφευγεις spanking.
Τι είναι "spanking" ?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε μη με βαλεις να αναρτησω φωτο τωρα.θα με παρουν για διεστραμμενο και εχω ριξει ιδρωτα να πλασαρω τον εαυτο μου ως υποδειγμα για τους νεους.
ρωτα το γουγλη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”