Και επειση ΕΣΕΙΣ θελετε να λεγεστε δημοκρατικοι.
ορτιστε το ποστ για αλλη μια φορα.
Και ασ πουν τα μελη, που πιστευουν οτι προσβαλλω τους κανονες του φορουμ, και ποιοι διαφωνουν.
Δεν βριζω και δεν χαρακτηριζω παικτη του ΠΑΟΚ , παραμονο περιγραφω γεγονοτα.
Εντουτοις , η δημοκρατικη ομαδα μη λογοκρισιας των υπευθυνων διεγραψε το ποστ, ενω βλεπω οι ψευδεις κατηγοριες για μικρα παιδια και πυροτεχνουργους συνεχιζονται.
Εχουν γνωση ομως οι φυλακες.
...
Λοιπον ακολουθει παρακατω το ποστ, και νομιζες ντινο ετσι θα την παθω, σβηνω το ποστ που να ξαναγραψει ε?
στα @@ μου εγω το εγραψα? Να σε δω ομως να γραψεις εσυ τετοιο κειμενο και να στο διαγραψουν να δω τι θα πεις.
Χωρις να υπαρχει χαρακτηρισμος , ουτε αναφορα στο παρελθον του, ουτε αιχμες και χαρακτηρισμους προς αλλα μελη.
Και παλι ομως διαγραφη χωρις καμια δικαιολογια.
Εκτιθεστε.
......
Υ.Γ. και ας μας πουν ποσοι θυγονται απ αυτο, εφοσων ειναι διαχαστικο και καλα, και αν ειναι ετσι θα φανειΠρωτον επειδη εγινε αναφορα επι προσωπικου
εγω, δεν θα βγαλω καμια ανακοινωση
Ο ιβαν δεν πηρε το κοντο στο χωριο του.
Αλλα τον εφερε στον μεγαλο ΠΑΟΚ, οποτε αν δεν αξιζει δε θα παιζει.
Και αν δεν αξιζει δεν θα τον πληρωνουμε.
Δευτερο. Δεν τον πληρωνει ο ιβαν εμεις τον πληρωνουμε. Γιατι οταν ο κοντος σε χανει το κυπελο, σε χανει ματς σε χανει προκρισης γιατι ειναι αγωνιστικα Α-Χ-Ρ-Η-Σ-Τ-Ο-Σ ΚΑΙ δεν παιρνεις αλλον, τοτε δεν κανει ζημια στην τσεπη του ιβαν, κανει ζημια στην ψυχασθενικη Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΥΓΕΙΑ, γιατι εγω οπως καθε ΠΑΟΚτσης που δεν λεει ΠΑΟK μονο στα λογια, προσπαθει μεσα απο την καθημερινοτητα του να μεγαλωσει τον ΛΑΟ,μεσα απο πολλες ενεργειες, και δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ να γκρεμιζει την προσπαθεια τοσων χιλιαδων Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ.
Αν τον γουσταρει τοσο ας τον παρει ιοκιακο βοηθο στο σπιτι του στην ρωσια.
Οσο τα περι κανει προβλημα η παε ή ο ιδιος που νομιζετε ορισμενοι, εγω δεν τα πιστευω και αν εχει γινει κατι τετοιο βγαλτε μια φωτο παο μειλ να το αποδιξετε , και ο λογος που δεν το πιστευω γιατι τα ιδια γινονταν με τον ζαγορακη και με πολλες αλλες πειρπτωσεις.
Επισης το οτι εμεις "οι καποιοι" που δεν τον θελουμε , θελετε να το περασετε ως μειοψηφια εχει καταντησει γελοιο καθως στις τοσες σελιδες μετραει καποιος 15-20 ατομα να βαλλουν κατα, και 2-3 υπερ, ΣΥΝ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ σαν εχουν βαρεθει αυτη την σταση του σάιτ και απεχουν,
συν ΑΛΛΟΙ ποσοι που εφυγαν(μπαν), ανεπιστρεπετή απο το σάιτ λόγω αυτου του παικτη και απαριθμουν δεκαδες.
Δευτερον,
Ο κοντος ακομα δεν καταλαβατε γιατι ειναι το προβλημα του ΠΑΟΚ?
Ο κοντος ηταν η κορυφωση του συμπλεγματος ζαγορακης βρυζας σαλπι τζιολης κατσουρανης νινης τζαβελλας σπυροπουλος, μανατζερ που μας κοστησαν 90 000 000 σε 4 χρονια σε φιλομενους και ρομπερ, αυτα αν τα λεγαμε παλια, ουτε για ανεκδοτο δε θα τα πιστευε κανεις.
Ήταν ειναι και θα ειναι η ζωντανη αποδειξη οτι ακομα κανουν κουμαντο.
Ο κοντος, ειναι το πιο ψηλο και τελευταιο αναχωμα για να σπασει αυτη η κλικα των εγχωριων μιζαδορων που κανουν κουμαντο στον ΠΑΟΚ.
Ο κοντος, ειναι η τελευταια ελπιδα των ΑΡΔ οτι μπορουν να περνούν αυτο που γουσταρουν και να εφαρμοζεται, και να προσπαθουν να αλλοιωνουν το εσωτερικο του.
Ο κοντος, ξερει και το μπολ μποι, και ο φρανκ με το πρωτο βιντεο που ειδε και με το πρωτο 5λεπτο που περασε στην τουμπα οτι υπαρχει στον ΠΑΟΚ με μη αξιοκρατικους λογους, και στερει το δικαιο και την ισοτητα στην ομαδα, καθως 4 χρονια τωρα εχουμε ενα απο τους 3 πιο ακριβοπληρωμενους παικτες ο οποιος αγωνηστικα ειναι λειαν γελωτοποιος.
Στα τελευταια ματς που επαιξε γελουσαν και τα επισημα.
Ο ΠΑΟΚ ειναι συλλογος, δεν ειναι ποδοσφαιρικη καραγκιοζοπαρασταση, που εκπροσωπευει προσφυγια ξεριζωμο, να πολεμας το αδικο, να παλευεις τα ονειρα σου και τα λοιπα. Ο συγκεκριμενος ειναι μικροβιο στο ζωντανο οργανισμο του ΠΑΟΚ ο οποιος αποτελει σημαια , για πολλους που ασχοληθηκαν με τον ΠΑΟΚ ενεργα τα τελευταια χρονια, στο να μας μετατρεψουν, σε ενα ευρωπαικο γηπεδο, με καρεκλιτσες απο υαλοβαμβακα,οι οποιες να ειναι πλην τοι αλλοις θερμενωμενες, και θα κανουν μασαζ στα ρχιδια.
Ο σαλπι λοιπον, δεν ειναι ο σαλπι, αλλα το τι θα υπερισχυσει στα εσωτερικα του ΠΑΟΚ.
Απο την μια η πλευση με τη διατηρηση των αξιων, της μαχητικοτητας , του νόμου της Τούμπας, του πιο πολυταξιδεμενου λαου παγκοσμιος, της αυθορμητικοτητας, και της αντιστασης σε οτι αδικο, και στο τελος της δικαιωσης.
Απο την αλλη, η λαμογια , το ρουσφετι, το βισμα το κανε , η μιζα, το οτι πει ο εκαστοτε ζαγοροβρυζοιβαν, ασχετα αν ευθυγραμμιζεται με την νοοτροπια του συλλογου, απαραδεκτοι οι πυρσοι και τα συνθηματα με βρισιες, μην σηκωνεσαι απο την καρεκλα σου να βλεπω, τι ωραια σελφι ανεβασε ο τζαβελλας, παγκοσμιο υπερθεαμα κερδισματος φαουλ με κολο και τα λοιπα, ηρθα με την γκομενα μου να δω ενα ματς και βρωμανε οι μασχαλες του διπλα που φωναζει, μωρο μου τι ειναι αυτος πινει ρετσινα στο γηπεδο, πωπω ο αλλος καπνιζει σε δημοσιο χωρο, ασε μην τον λαμβανεις υποψη αυτο ειναι πρεζακι.
Αυτη ειναι η μαχη για σαλπι και για αυτο ειναι τοσο εντονη, και οποιος δεν καταλαβε, κανει πως δεν καταλαβε.
Και αν ολα αυτα σας φαινονται παραξενα, δεν λεω αν διαφωνειται , αλλα αν σας φαινονται παραξενα που τα πιστευει μια πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου, τοτε λυπαμαι αλλα δεν ξερετε σε ποια ομαδα ειστε.