14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από guardian4 »

Λοιπον, επειδη διεγραφει το ποστ
Και επειση ΕΣΕΙΣ θελετε να λεγεστε δημοκρατικοι.

ορτιστε το ποστ για αλλη μια φορα.
Και ασ πουν τα μελη, που πιστευουν οτι προσβαλλω τους κανονες του φορουμ, και ποιοι διαφωνουν.
Δεν βριζω και δεν χαρακτηριζω παικτη του ΠΑΟΚ , παραμονο περιγραφω γεγονοτα.
Εντουτοις , η δημοκρατικη ομαδα μη λογοκρισιας των υπευθυνων διεγραψε το ποστ, ενω βλεπω οι ψευδεις κατηγοριες για μικρα παιδια και πυροτεχνουργους συνεχιζονται.
Εχουν γνωση ομως οι φυλακες.

...

Λοιπον ακολουθει παρακατω το ποστ, και νομιζες ντινο ετσι θα την παθω, σβηνω το ποστ που να ξαναγραψει ε?
στα @@ μου εγω το εγραψα? Να σε δω ομως να γραψεις εσυ τετοιο κειμενο και να στο διαγραψουν να δω τι θα πεις.
Χωρις να υπαρχει χαρακτηρισμος , ουτε αναφορα στο παρελθον του, ουτε αιχμες και χαρακτηρισμους προς αλλα μελη.
Και παλι ομως διαγραφη χωρις καμια δικαιολογια.
Εκτιθεστε.

......

Πρωτον επειδη εγινε αναφορα επι προσωπικου
εγω, δεν θα βγαλω καμια ανακοινωση

Ο ιβαν δεν πηρε το κοντο στο χωριο του.
Αλλα τον εφερε στον μεγαλο ΠΑΟΚ, οποτε αν δεν αξιζει δε θα παιζει.
Και αν δεν αξιζει δεν θα τον πληρωνουμε.
Δευτερο. Δεν τον πληρωνει ο ιβαν εμεις τον πληρωνουμε. Γιατι οταν ο κοντος σε χανει το κυπελο, σε χανει ματς σε χανει προκρισης γιατι ειναι αγωνιστικα Α-Χ-Ρ-Η-Σ-Τ-Ο-Σ ΚΑΙ δεν παιρνεις αλλον, τοτε δεν κανει ζημια στην τσεπη του ιβαν, κανει ζημια στην ψυχασθενικη Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΥΓΕΙΑ, γιατι εγω οπως καθε ΠΑΟΚτσης που δεν λεει ΠΑΟK μονο στα λογια, προσπαθει μεσα απο την καθημερινοτητα του να μεγαλωσει τον ΛΑΟ,μεσα απο πολλες ενεργειες, και δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ να γκρεμιζει την προσπαθεια τοσων χιλιαδων Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ.
Αν τον γουσταρει τοσο ας τον παρει ιοκιακο βοηθο στο σπιτι του στην ρωσια.

Οσο τα περι κανει προβλημα η παε ή ο ιδιος που νομιζετε ορισμενοι, εγω δεν τα πιστευω και αν εχει γινει κατι τετοιο βγαλτε μια φωτο παο μειλ να το αποδιξετε , και ο λογος που δεν το πιστευω γιατι τα ιδια γινονταν με τον ζαγορακη και με πολλες αλλες πειρπτωσεις.

Επισης το οτι εμεις "οι καποιοι" που δεν τον θελουμε , θελετε να το περασετε ως μειοψηφια εχει καταντησει γελοιο καθως στις τοσες σελιδες μετραει καποιος 15-20 ατομα να βαλλουν κατα, και 2-3 υπερ, ΣΥΝ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ σαν εχουν βαρεθει αυτη την σταση του σάιτ και απεχουν,
συν ΑΛΛΟΙ ποσοι που εφυγαν(μπαν), ανεπιστρεπετή απο το σάιτ λόγω αυτου του παικτη και απαριθμουν δεκαδες.

Δευτερον,
Ο κοντος ακομα δεν καταλαβατε γιατι ειναι το προβλημα του ΠΑΟΚ?
Ο κοντος ηταν η κορυφωση του συμπλεγματος ζαγορακης βρυζας σαλπι τζιολης κατσουρανης νινης τζαβελλας σπυροπουλος, μανατζερ που μας κοστησαν 90 000 000 σε 4 χρονια σε φιλομενους και ρομπερ, αυτα αν τα λεγαμε παλια, ουτε για ανεκδοτο δε θα τα πιστευε κανεις.
Ήταν ειναι και θα ειναι η ζωντανη αποδειξη οτι ακομα κανουν κουμαντο.
Ο κοντος, ειναι το πιο ψηλο και τελευταιο αναχωμα για να σπασει αυτη η κλικα των εγχωριων μιζαδορων που κανουν κουμαντο στον ΠΑΟΚ.
Ο κοντος, ειναι η τελευταια ελπιδα των ΑΡΔ οτι μπορουν να περνούν αυτο που γουσταρουν και να εφαρμοζεται, και να προσπαθουν να αλλοιωνουν το εσωτερικο του.
Ο κοντος, ξερει και το μπολ μποι, και ο φρανκ με το πρωτο βιντεο που ειδε και με το πρωτο 5λεπτο που περασε στην τουμπα οτι υπαρχει στον ΠΑΟΚ με μη αξιοκρατικους λογους, και στερει το δικαιο και την ισοτητα στην ομαδα, καθως 4 χρονια τωρα εχουμε ενα απο τους 3 πιο ακριβοπληρωμενους παικτες ο οποιος αγωνηστικα ειναι λειαν γελωτοποιος.
Στα τελευταια ματς που επαιξε γελουσαν και τα επισημα.
Ο ΠΑΟΚ ειναι συλλογος, δεν ειναι ποδοσφαιρικη καραγκιοζοπαρασταση, που εκπροσωπευει προσφυγια ξεριζωμο, να πολεμας το αδικο, να παλευεις τα ονειρα σου και τα λοιπα. Ο συγκεκριμενος ειναι μικροβιο στο ζωντανο οργανισμο του ΠΑΟΚ ο οποιος αποτελει σημαια , για πολλους που ασχοληθηκαν με τον ΠΑΟΚ ενεργα τα τελευταια χρονια, στο να μας μετατρεψουν, σε ενα ευρωπαικο γηπεδο, με καρεκλιτσες απο υαλοβαμβακα,οι οποιες να ειναι πλην τοι αλλοις θερμενωμενες, και θα κανουν μασαζ στα ρχιδια.
Ο σαλπι λοιπον, δεν ειναι ο σαλπι, αλλα το τι θα υπερισχυσει στα εσωτερικα του ΠΑΟΚ.

Απο την μια η πλευση με τη διατηρηση των αξιων, της μαχητικοτητας , του νόμου της Τούμπας, του πιο πολυταξιδεμενου λαου παγκοσμιος, της αυθορμητικοτητας, και της αντιστασης σε οτι αδικο, και στο τελος της δικαιωσης.
Απο την αλλη, η λαμογια , το ρουσφετι, το βισμα το κανε , η μιζα, το οτι πει ο εκαστοτε ζαγοροβρυζοιβαν, ασχετα αν ευθυγραμμιζεται με την νοοτροπια του συλλογου, απαραδεκτοι οι πυρσοι και τα συνθηματα με βρισιες, μην σηκωνεσαι απο την καρεκλα σου να βλεπω, τι ωραια σελφι ανεβασε ο τζαβελλας, παγκοσμιο υπερθεαμα κερδισματος φαουλ με κολο και τα λοιπα, ηρθα με την γκομενα μου να δω ενα ματς και βρωμανε οι μασχαλες του διπλα που φωναζει, μωρο μου τι ειναι αυτος πινει ρετσινα στο γηπεδο, πωπω ο αλλος καπνιζει σε δημοσιο χωρο, ασε μην τον λαμβανεις υποψη αυτο ειναι πρεζακι.

Αυτη ειναι η μαχη για σαλπι και για αυτο ειναι τοσο εντονη, και οποιος δεν καταλαβε, κανει πως δεν καταλαβε.

Και αν ολα αυτα σας φαινονται παραξενα, δεν λεω αν διαφωνειται , αλλα αν σας φαινονται παραξενα που τα πιστευει μια πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου, τοτε λυπαμαι αλλα δεν ξερετε σε ποια ομαδα ειστε.
Υ.Γ. και ας μας πουν ποσοι θυγονται απ αυτο, εφοσων ειναι διαχαστικο και καλα, και αν ειναι ετσι θα φανει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 07 Αύγ 2015, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

φρουρε εχεις μειλ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μπορεί να μου κάποιος τον λόγο που γίνεται όλη αυτή η συζήτηση,ειδικά την δεδομένη χρονική στιγμή;

Γιατί αν δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος λόγος,η όλη φάση ανήκει στην κατηγορία "δουλειά δεν είχε ο διάολος,μαμούσε τα παιδιά του".

Έλεος πια.Φτάνει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν νομιζω οτι δεν ειχε λογο ο dinos να στο σβησει...
Εγω ενα συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι ο ΠΑΟΚ εχει ενα τεραστιο προβλημα το οποιο δημιουργει ο σαλπι.Νομιζω οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας το ποστ σου.

Μπορει να δημιουργησε προβλημα με τον ερχομο του αλλα δε γινεται να φορτωνεις ενα καρο προβληματα στην υπαρξη του σαλπι.Μας αρεσει πολυ να θελουμε να βρουμε καποιον παντα να φταιει για ολα.Σε εναν συλλογο δεν μπορει να φταιει κατα κορον μονον ενας.Βαζεις σε μια γυαλα το σαλπι και σε μια αλλη τον ΠΑΟΚ και προσπαθεις να φορτωσεις μια αλληλουχια καταστασεων,συνθηκων στο προσωπο του.

Αδικεις τη νοημοσυνη μας,αδικεις και τον εαυτο σου.Ειναι σα να λεμε οτι στην Ελλαδα εφταιξαν μονο οι κυβερνησεις πασοκ και νδ για την καταντια της.Αλλα αυτη ειναι η ευκολη λυση.Κατηγορουμε αυτους και μονο,σιγουρα εχουν φταιξει σε μεγαλο βαθμο,γιατι αδυνατουμε να δουμε και τις δικες μας ευθυνες.

Το ειπα και το ξαναλεω,αν ειχαμε ασχοληθει με τα σοβαροτατα προβληματα του ΠΑΟΚ οσο ασχολουμαστε με το σαλπι θα ειχαμε λυσει παρα πολλα.Καταναλωνουμε απιστευτη ενεργεια χωρις αντικρισμα.Εστω και εφυγε.Ο ΠΑΟΚ θα αλλαξει σελιδα????

Εδω ο ΒΡΑΧΝΑΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΠΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΛΙΡΟΦΩΝΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ κτλ κτλ..Αναφερεις οτι δεν τον πληρωνει ο σαββιδης αλλα εμεις και οτι χανουμε την υγεια μας.Συμφωνω.
Αυτος δηλαδη που και τον πληρωνει και βλεπει ολα οσα βλεπει δε χανει την υγεια του???
Γιατι μικραινεις τις αποψεις σου???
Αξιολογηστε καποια ζητηματα οπως πρεπει.

Τελος,μιλας οτι ο σαλπι εχει δημιουργησει διχονοια και προβληματα και και και το ποστ σου ειναι διχαστικο οσο δεν παει.

"Και αν ολα αυτα σας φαινονται παραξενα, δεν λεω αν διαφωνειται , αλλα αν σας φαινονται παραξενα που τα πιστευει μια πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου, τοτε λυπαμαι αλλα δεν ξερετε σε ποια ομαδα ειστε."

Δηλαδη αν εχω αλλη αποψη δεν ξερω σε ποια ομαδα ειμαι.Αρα μονο εσεις ξερετε τι ειναι ΠΑΟΚ και εμεις ΟΧΙ.

"απαραδεκτοι οι πυρσοι και τα συνθηματα με βρισιες, μην σηκωνεσαι απο την καρεκλα σου να βλεπω, τι ωραια σελφι ανεβασε ο τζαβελλας, παγκοσμιο υπερθεαμα κερδισματος φαουλ με κολο και τα λοιπα, ηρθα με την γκομενα μου να δω ενα ματς και βρωμανε οι μασχαλες του διπλα που φωναζει, μωρο μου τι ειναι αυτος πινει ρετσινα στο γηπεδο, πωπω ο αλλος καπνιζει σε δημοσιο χωρο, ασε μην τον λαμβανεις υποψη αυτο ειναι πρεζακι."

Δηλαδη αν κανει αυτα καποιος ή του αρεσουν παλι δεν ειναι ΠΑΟΚ???Ποσοι απο εδω μεσα που ηταν καρφωμενοι στα καγκελα της 4 σταματησαν να πηγαινουν για πολλους και διαφορους λογους??Αυτα δεν ειναι προβληματα ομως του ΠΑΟΚ.Εχουμε το σαλπι.

"Επισης το οτι εμεις "οι καποιοι" που δεν τον θελουμε , θελετε να το περασετε ως μειοψηφια εχει καταντησει γελοιο καθως στις τοσες σελιδες μετραει καποιος 15-20 ατομα να βαλλουν κατα, και 2-3 υπερ, ΣΥΝ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ σαν εχουν βαρεθει αυτη την σταση του σάιτ και απεχουν,
συν ΑΛΛΟΙ ποσοι που εφυγαν(μπαν), ανεπιστρεπετή απο το σάιτ λόγω αυτου του παικτη και απαριθμουν δεκαδες."

Ποτε κανεις δε σας ειπε να τον θελετε-θελουμε.Εσεις ειστε οι καποιοι και εμεις ειμαστε καποιοι αλλοι??
Επισης μηπως εσυ σκεφτηκες ποτε ποσος κοσμος μπορει να εχει βαρεθει να βλεπει καθημερινα 10δες σελ.για το σαλπι και να την εχει κανει???Και στο κατω κατω αν καποιου δεν του κανει το φορουμ υπαρχουν και αλλα.
Και σε παρακαλω να μου απαριθμησεις τις 10δες που εφυγαν λογω του σαλπι για να τους μαθουμε και εμεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

ποστ marley και hasio εφυγαν ως οφτοπικ.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Διάβασα με προσοχη το ποστ του φρουρου το οποιο ...εμφανιστηκε ξαφνικα, και μπορω να πω οτι ηταν διαφωτιστικό για το πως σκέφτεται αυτός και προφανώς πολλοί άλλοι του οπαδικου κινηματος και εχω να κανω εντελως νηφαλια μια και μονο παρατηρηση:
Μήπως - λέω μήπως - τα τσουβαλιαζεται όλα και τους κολλατε ταμπέλες, χρεώνοντας του και ΠΟΛΛΈΣ ευθύνες που δεν του αναλογούν, απαξιονωντας τον και ξεφτιλιζοντας τον πολύ περισσότερο απο οτι του αξίζει; μήπως δηλαδή βλέπετε στο προσωπο το υ ολοκληρο το...παρέακι; Για κάποια απο τα μέλη του οποίου βέβαια θεωρώ οτι ή αντιμετώπιση είναι εξίσου άδικη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Υγ. Αν οι μοντ κρίνεται οτι δεν πρεπει να ανέβει το σχόλιο...Ρίχτερ το στον κάλαθο των άχρηστων χωρίς τυψεις! ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

guardian4 έγραψε:ο εκαστοτε ζαγοροβρυζοιβαν
[...]
Και αν ολα αυτα σας φαινονται παραξενα, δεν λεω αν διαφωνειται , αλλα αν σας φαινονται παραξενα που τα πιστευει μια πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου, τοτε λυπαμαι αλλα δεν ξερετε σε ποια ομαδα ειστε.
αυτά μου αρκούν...

κρίμα ρε φύλακα...

μπορεί ο λαός του ΠΑΟΚ να είναι όλα όσα είπες, αλλά είναι και περισσότερα. κυρίως, δεν είναι αχάριστος...
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

sourmenetes έγραψε:ποστ marley και hasio εφυγαν ως οφτοπικ.

κακως αλλα κρατηθηκαν απο εμενα

καποιοι πρπει να καταλαβουν οτι η εμμονεσ στο εχω δικαιο και μετατρεπω μια οπαδικη κουβεντα σε αγωνα συκοφαντιας αποδιδοντασ μονιμα στουσ συνομιλιτεσ αλλα ενστικτα πχ βια για να αποφυγω τον διαλογο και να αποδωσω κινητρα και πρακτικες αλλου ειδους απανταται μονο με υπερβολικη χρηση ορων και γελοιοποιησης(αν εχουν φαια ουσια) που θα καταριψουν τον προπαγανδιστικο μηχανισμο τους
οταν δεν εχεις επιχειρηματα οταν το εδαφος φευγει απο τα ποδια σου καταφευγεις σε αλλους δρομους
γνωστη πρακτικη χασιο αιωνων που την ξερεις αριστα

η θα μπειτε στην ουσια του πραγματος η θα συνεχισετα στην τυφλοτητα τας και στην χαζη προσπαθεια
να περασετε μια εικονα βιαιων αρωστων πρεζακιδων και αλλα παρομοια στους συνομιλιτες
για να αποφυγεισ αυτο που ποναει ΔΙΑΛΟΓΟ

ΥΓ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ" ΘΕΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΞΤΡΕΜ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ και αναφερεισ και μωρα εχεισ οντωσ πλακα

μην το σβησετε ειναι η τελευταια τοποθετηση μου στο τοπικ
συμπηκνωμενα οσα προσπαθουμε να πουμε δεκαδεσ μελη εδω και καιρο
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Είστε μαλακες πάντως,την ρεαλ να κερδίσουμε εσείς με τον 42/3 θα ασχολείστε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μάρλευ .... μάλλον κάποιος άλλος δεν έχει ίχνος φαιάς ουσίας για να καταλάβει ότι ΜΙΛΑΓΑ ΓΕΝΙΚΑ! ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ! Εσύ το συνεχίζεις! Έχεις πολλά θέματα μάλλον στην ζωή σου, αλλά σε παρακαλώ ξέσπασε αλλού και όχι σε μένα!
Σου είπα 100 φορές πως ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ σε σένα! Δηλαδή τώρα τι θες και συνεχίζεις τον χαβά σου!
(Συγνώμη από τους μοντ, αλλά μην μου λέει βραδιάτικα για φαιες ουσίες και πρακτικές αιώνων και ότι του ρθει στο μυαλό! Ας με βοηθήσει κάποιος μοντ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 07 Αύγ 2015, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

εκλεισε εδω...το χετε γ@μησει.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Τελος,μιλας οτι ο σαλπι εχει δημιουργησει διχονοια και προβληματα και και και το ποστ σου ειναι διχαστικο οσο δεν παει.

"Και αν ολα αυτα σας φαινονται παραξενα, δεν λεω αν διαφωνειται , αλλα αν σας φαινονται παραξενα που τα πιστευει μια πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου, τοτε λυπαμαι αλλα δεν ξερετε σε ποια ομαδα ειστε."

Δηλαδη αν εχω αλλη αποψη δεν ξερω σε ποια ομαδα ειμαι.Αρα μονο εσεις ξερετε τι ειναι ΠΑΟΚ και εμεις ΟΧΙ
δηλαδη ρε σουρμεν αληθεια αυτο καταλαβες απο αυτο
που το ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ ακριβως για να μην ερθει κανεις να μου πει αυτο που μολις ειπες.

Οι πολλοι και διαφοροι λογοι που σταματησαν να πηγαινουν γηπεδο εμπεριεχονται στο κειμενο που εγραψα πιο πανω.
K_geo έγραψε:
guardian4 έγραψε:ο εκαστοτε ζαγοροβρυζοιβαν
[...]
αυτά μου αρκούν...

κρίμα ρε φύλακα...

μπορεί ο λαός του ΠΑΟΚ να είναι όλα όσα είπες, αλλά είναι και περισσότερα. κυρίως, δεν είναι αχάριστος...

α τωρα ο ευεργετης ζαγορακης δεν ειναι στην ιδια γραμμη με ιβαν?
ξερεις γκεο ποσοι εκδιωχθηκαν απο δω με 6μηνα μπαν λογω των ευεργετων ΖΖ?

Παρα πολλοι.

Ξερετε ποσοι με στελνανε πμ με κοντο οτι θα αποχωρησουν τοτε και τους κραταγα και τους ελεγα υπομονη για να εχουμε ενοτητα μχρι το καλοκαιρι και μετα πεφτει κραξιμο, και μετα δεν εφυγε και κραζαμε και φευγανε τα μελη?

Σουρμεν νομιζω δεν καταλαβες τι εγραψα αν και ημουν πολυ συγκεκριμενος.
Ξαναδιαβασε πιο αργα, γιατι ισως εγω να φταιω και να τα εγραψα συμπυκνωμενα...
Δεν ειπα οτι ο κοντος ειναι ολα τα πρβληματα του ΠΑΟΚ
Ειπα οτι ο κοντος ειναι το αναχωμα για ολους τους καλοθελητες και τα κορακια,τους μανατζερ, τις γλιτσες , τους υπουλους, και τα αρδια, οτι ακομα υπαρχει ελπιδα να περνανε το δικο τους.
Αυτο δεν θιγει κανενα κοντο.
Αυτο ειναι γεγονος.
Το προηγουμενο αναχωμα ηταν ο βρυζας.
Τωρα ειναι αυτος.

Ο κοντος φιλοτιμος, και ο τσιχλοφουσκας τζαβελλας τουιτι(ενας απο μας ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ),
και τετοιου τυπου συμπεριφορες αποτελουν πισωγυρισματα τοσο για τον ΠΑΟΚ, αρα και για τον Λαο του, κατι που δεν ειναι επιτρεπτο και δεν θα περασει.

Θα τιμουνται αυτοι που το αξιζουν.
Και οσο περναει απο μας.
Μπορει να ερθουν μετα απο χρονια να βαρεσουν το τυμπανο στη μεση του γηπεδου
Μπορει να κατσουν στο πεταλο μαζι μας
Μπορει να αναλαβουν να προπονουν τα μελλοντικα ΠΑΟΚτσακια που βγαινουν απο τον συλλογο.

Ομως σιγουρα αυτο ειναι αποφαση δικη μας και κανενος αλλου.
Ο ΠΑΟΚ ειναι συλλογος.

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

συνεχιζω την κουβεντα στο προβληματα λυσεις.

Υ.Γ. Ξεχασα ντεσπε, αλληλεγγυη και στον ντεσπεραντο των φτωχων
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

sourmenetes έγραψε:εκλεισε εδω...το χετε γ@μησει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε σεις ειλικρινά δε βαρεθήκατε;

Κι εγώ θέλω να φύγει ο Σάλπι αλλά για οικονομικούς + αγωνιστικούς λόγους.

ΤΙ σκάλωμα είναι αυτό με το να εμπλέκετε το Paokmania σ αυτό το γελοίο πατιρντί που έχει στηθεί πέντε χρόνια τώρα; Ποιός χέστηκε αν κάποιοι έχουν μαζί του θέματα; Να πάνε να τα λύσουν μαζί του.

Αυτό το νταηλίκι, οτι με το στανιό θα χαρακτηριστεί ΓΕΝΙΚΟ πρόβλημα του ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης, είναι αποτέλεσμα των συμπλεγμάτων συγκεκριμένων ομάδων εντός του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ κατ εμέ.

Αν παρθεί η απόφαση οτι πρέπει να αποχωρήσει, καλώς.

Αν παρθεί η απόφαση οτι πρέπει να μείνει, ας παίξει μπάλα.

Όλα τα άλλα είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θέματα και οι διαχειριστές του φόρουμ δεν νομίζω πως είναι δυνατόν να νοιάζονται γι αυτά.

ΥΓ. Δεν κατάλαβα Guardian, ΕΣΥ ως τι επικοινωνούσες με μέλη και τους πίεζες να μείνουν ή οχι; ΧΩΡΙΣ να αφορά άμεσα εσένα αυτό που θα γράψω : Παιχνιδάκια, συνδικαλιστικές τακτικές και λοιπά εδώ μέσα δεν έχουν χώρο. Αν κάποιοι νομίζουν οτι υπάρχουν κόμματα και φράξιες, για να το θέσω με τους όρους που επιθυμούν, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ στα μικροσκοπικά ποσοστά που τους αναλογούν εντός του ασπρόμαυρου κοινού. Ο Σαλπιγγίδης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ με απόφαση που πήραν προηγούμενες ηγεσίες, διοικητικές και τεχνικές και θα παραμεινει έτσι ΜΕΧΡΙ να το αποφασίσουν αυτοί που ορίζουν το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Όποιος έχει πρόβλημα ας οργανωθεί να πάει να μιλήσει ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ, δεν φταίμε σε τίποτα. Έλεος πια με την αρρώστια.

Σε αντίθεση με πολλούς, εμείς δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ νταλκά να ορίζουμε το τι θα συμβεί στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι που οδηγεί σε προσπάθειες να κρατήσουμε ισορροπίες εδώ μέσα. Το γεγονός πως δεν σας αρέσει κάποιους μια απόφαση που παίρνει ο ΠΑΟΚ, δεν σημαίνει οτι ΕΜΕΙΣ αδικούμε τις αντίθετες απόψεις. Σημαίνει απλά οτι υποστηρίζουμε τις αποφάσεις του ΠΑΟΚ όταν αυτές μοιάζουν να χουν μια ΛΟΓΙΚΗ.

Ξαναλέω θεωρώ οτι ο Σαλπιγγίδης πρέπει να φύγει γιατί απλά δεν αξίζει να παίζει στον ΠΑΟΚ καθώς είναι κακός παίκτης και δεν προσφέρει τίποτα ως υποτιθέμενη ηγετική φυσιογνωμία ούτε στα αποδυτήρια ούτε στον αγωνιστικό χώρο. Ισα ίσα μια ηττοπάθεια έχει. Τόσο απλά.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Ελεος ρε παιδιά!
Δεν το κλειδώνεται το τιμημένο να ησυχάσουμε...
Φτάνει!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”