Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Θα δείξει. Είναι πολύ καλό παιδί και επαγγελματίας. Όταν μίλησα με τον πατέρα του πριν 1 μήνα μου είπε για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ αλλά περίμεναν να δουν τι προπονητή θα παίρναμε. Είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει. Πάντως δεν είναι αλητόπαιδο.

- desperando
- Επικοινωνία:
δεν καταλαβες δεν ρωταω για να τον κανω γαμπρο.Photis έγραψε:Θα δείξει. Είναι πολύ καλό παιδί και επαγγελματίας. Όταν μίλησα με τον πατέρα του πριν 1 μήνα μου είπε για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ αλλά περίμεναν να δουν τι προπονητή θα παίρναμε. Είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει. Πάντως δεν είναι αλητόπαιδο.

απο ποδοσφαιρο πως τα παει το κατεχει το αθλημα?μπορει να σταθει σε εναν ΠΑΟΚ που θα κανει πρωταθλητισμο?
ποια ειναι τα κυρια χαρακτηριστικα στο παιχνιδι του πλην βεβαια απο την ταχυτητα η οποια ειναι γνωστη
Ελπίζω να τους βλέπειςPhotis έγραψε:Μιλάω για Μούσλι.![]()
![]()

Έξυπνος, ταχύς, πειθαρχημένος. Τεχνική αρκετά καλή, μπορεί να την βελτιώσει. Έχει έφεση στην τελική πάσα και βάζει και γκολ. Για εμένα το κύριο του πλεονέκτημα είναι ότι είναι πολυθεσίτης. Παίζει δεξιά,αριστερά και πίσω από τον επιθετικό με την ίδια ευχέρεια.desperando έγραψε:δεν καταλαβες δεν ρωταω για να τον κανω γαμπρο.Photis έγραψε:Θα δείξει. Είναι πολύ καλό παιδί και επαγγελματίας. Όταν μίλησα με τον πατέρα του πριν 1 μήνα μου είπε για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ αλλά περίμεναν να δουν τι προπονητή θα παίρναμε. Είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει. Πάντως δεν είναι αλητόπαιδο.
![]()
απο ποδοσφαιρο πως τα παει το κατεχει το αθλημα?μπορει να σταθει σε εναν ΠΑΟΚ που θα κανει πρωταθλητισμο?
ποια ειναι τα κυρια χαρακτηριστικα στο παιχνιδι του πλην βεβαια απο την ταχυτητα η οποια ειναι γνωστη

Kανω λαθος η ειχες γραψει οταν ειχε πρωτοακουστει οτι κατα τη γνωμη σου δεν κανει για τον ΠΑΟΚ?
Εγω απο τα βιντεακια ειδα πολλη μεγαλη ταχυτητα,απο τον κουτσιαμικρουλη ειναι καλυτερος?
Αν ναι εμενα μου κανει και δεν κανω καθολου πλακα.
Αν ναι εμενα μου κανει και δεν κανω καθολου πλακα.
Ναι, αλλά βιάστηκα λίγο τότε γιατί παρασύρθηκα από τον Χριστοφή. Μπορεί και να έγραψα έτσι για τον Χριστοφή που δεν έχει μυαλό αν και έχει παραπάνω αθλητικά προσόντα από τον Εφραίμ.obanebane έγραψε:Kανω λαθος η ειχες γραψει οταν ειχε πρωτοακουστει οτι κατα τη γνωμη σου δεν κανει για τον ΠΑΟΚ?
Όλοι τους βλέπουμε εκτός από αυτούς της ΠΑΕ!!:pK_geo έγραψε:Ελπίζω να τους βλέπειςPhotis έγραψε:Μιλάω για Μούσλι.![]()
![]()
Δηλαδη για να το μεταφρασω λιγο,πιστευεις οτι αυτη τη στιγμη δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα λογω κυριως τροπου σκεψης (κατι που σημαινει οτι δουλευει πολυ) εχει δυνατοτητες να εξελιχθει και να κανει καριερα στον ΠΑΟΚ?
- kritikos44
vladimir weiss(ανήκει στη pescara η οποία έπεσε κατηγορία)και το tranfermarkt λέει ότι μένει ελεύθερος από τις 1-7-2013.Τι λέτε για τον συγκεκριμένο παίχτη;