Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
Jack_MeHoff
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Παραπάνω από 2,5 εκατομμύρια παίρνει ο King. Πολύ καλός παίκτης αλλά δεν νομίζω να δίνουμε αυτά τα λεφτά σε κανέναν παίκτη.
Όντως... Μόνο πέρυσι είχε 2 τραυματισμούς συνολικής διάρκειας 73 ημερών (36 και 37 μέρες αντίστοιχα)Blackgr4 έγραψε:Αν είναι αυτός ο King, είναι παλιά και μεγάλη μου καψούρα. Τον έβλεπα στη Μπόρνμουθ. Ο τύπος έχει 200 ματς Πρέμιερ Λιγκ στα πόδια του.
Απλά νομίζω πως είναι γυάλινος. Καντουρί φάση.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετσι ακριβώς, μεγάλο συμβόλαιο.
Πάντως όσους παίκτες φέραμε είναι πανω - κάτω 30αρηδες.
Οι επόμενοι ας είναι μικρότεροι ώστε να υπάρχει μια σχετική ισορροπία.
Πάντως όσους παίκτες φέραμε είναι πανω - κάτω 30αρηδες.
Οι επόμενοι ας είναι μικρότεροι ώστε να υπάρχει μια σχετική ισορροπία.
-
giliopoulos
Δεν υπαρχει κανενας τετοιος παικτηςaivas19 έγραψε:Ο Κολκας ειχε πει για αυτον π λεει ο Μπλακ νομιζω οτι εχει παιξει 25% των αγωνων στην καριερα του σαν φορ. Ο King ταιριαζει νομιζω
Πάντως εγώ θα ξαναπώ ότι για κάποιο λόγο, που αυτή την στιγμή δεν μπορώ να στηρίξω κάπου μιας και το δείγμα από Σαματα είναι ελάχιστο, μου φαίνεται σοφή η κίνηση να πάρουμε εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί άνετα και σαν φορ.
Υ.Γ. Πάρτε το βραζιλιάνακι στα χαφ να γουστάρουμε!!!
Υ.Γ. Πάρτε το βραζιλιάνακι στα χαφ να γουστάρουμε!!!
Και εγώ, θα κλείσω τη μύτη μου και θα πάρω.renegade έγραψε:Χρυσός ολυμπιονίκης,40 συμμετοχες με Ντόρτμουντ
Οκ δεν είναι παλασιος και ελιασον αλλά εμένα μου κάνει
-
panpangr77
Δηλαδή στην Φενέρ ο King παίρνει 2.5 ?
Λίστα σέντερ φορ που παίζουν και αριστερά από Τουρκία
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/44478326
Λίστα σέντερ φορ που παίζουν και αριστερά από Τουρκία
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/44478326
Ρε παιδιά, εξτρέμ χρειαζόμαστε. Τί Κινγκ, ας τον παίρναμε για φορ. Καθαρόαιμο εξτρέμ. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα εκεί.
- WeWillRockYou
Για μένα η μεταγραφική θα έκλεινε ιδανικά αν κλείναμε Μάρκος Αντόνιο, εξτρεμ που μπορεί να παίξει και φορ, δεκάρι να μπορεί να παίξει και αριστερά και έναν Αντί Ναρει να μπορεί να παίξει και στις 2 πλευρές.
Η ομάδα θα είχε πολλές επιλογές, μεγάλη ευελιξία και ροστερ για πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Όσο ζω ελπίζω
Η ομάδα θα είχε πολλές επιλογές, μεγάλη ευελιξία και ροστερ για πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Όσο ζω ελπίζω
-
panpangr77
Δεν αναζητούμε καθαρόαιμο εξτρέμ ,θέλουμε έναν να μπορεί να παίξει αριστερά και πίσω από τον επιθετικό και έναν από ότι φαίνεται να μπορεί να παίξει αριστερά και σέντερ φορ ή έναν αριστερά και να συγκλίνει προς τα μέσα... Γενικά ένα πολύ εργαλείο τέτοιοι παίκτες αρέσουν στον μίστερ...
Εξτρεμ που να μπορει να παιξει και φορ. Όχι φορ, που έχει παίξει και λίγο εξτρέμpanpangr77 έγραψε:Δεν αναζητούμε καθαρόαιμο εξτρέμ ,θέλουμε έναν να μπορεί να παίξει αριστερά και πίσω από τον επιθετικό και έναν από ότι φαίνεται να μπορεί να παίξει αριστερά και σέντερ φορ ή έναν αριστερά και να συγκλίνει προς τα μέσα... Γενικά ένα πολύ εργαλείο τέτοιοι παίκτες αρέσουν στον μίστερ...
-
black death
Ρε αδερφε, λογικο ειναι αυτο που λεει. Καθαροαιμο εξτρεμ τι εννοουμε δηλαδη; Να καβαλαει τη γραμμη και να βγαζει σεντρα; Ποια ομαδα παιζει με τέτοιους πλέον; Αν ερθει ο κινγκ και οποιοσδήποτε κινγκ να παιζει αριστερα με αναποδο ποδι μας χαλάει δηλαδή;adman έγραψε:Μπράβο είρωνα
Όχι, με αντίθετο πόδι εννοείται. Αλλά εξτρέμ, όχι φορ. Τώρα τί συζητάμε εδώ μέσα. Εντάξει, ας φέρουν φορ και να τον βάλουν πλάγια. Συμφωνώ μαζί σας, δεν μπορεί κάποιος να έχει αλλη αποψη.