Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Ωχ μεγαλες αληθειες!!!stravostomis έγραψε:Η ομάδα με Κρμεντσικ και έναν κανονικό τερματοφύλακα αν τους είχε από την αρχή θα ήταν στην κορυφή της λίγκας και θα είχε παίξει ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη στιγμή θα είχε πουλήσει τον Τζόλη και τον Σβιντέρσκι 30 εκατομμύρια σύνολο και θα τους είχε αντικαταστήσει επάξια ήδη. Όλα αυτά θα γινόντουσαν αν υπήρχε προεργασία για το καλοκαίρι από τώρα και οι παίκτες ερχόντουσαν τον Μάιο, όπως σε όλες τις κανονικές ομάδες. Δυστυχώς αυτό φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο για την διοίκηση του ΠΑΟΚ, οπότε θα μείνουμε στα αν, όπως τα τελευταία 10 χρόνια.
Συγνώμη αλλά ο μισιτς είχε 5 γκολ και 8 ασίστ. 0,29 ασίστ ανά 90λεπτο και ο σβαμπ έχει 0,25 ανά 90λεπτοParolos έγραψε:Εννοώ από τη μεσοεπιθετική μας γραμμή. (Ο Μισιτς απ' όλες).renegade έγραψε:Συγνώμη κι όλας αλλά κανένας ζιφκοβιτς δεν είναι πρώτος στα κλεψίματα.
Από κει και πέρα θα σου πει κάποιος ότι τα γκολ και τις ασίστ που έδωσε πέρσι το δίδυμο μισιτς-εσιτι και μισιτς-μαουριτσιο ( μετά τον τραυματισμό τού) είναι στα ίδια με αυτά που δίνει το καντουρι-σβαμπ φέτος...και ακόμα καλύτερα.
Επίσης θα σου πει κάποιος ότι αυτά που δίνουν φέτος επιθετικά ( ασίστ και γκολ) παίκτες όπως οι τζολης,ζιφκο, μουργκ πέρσι δεν υπήρχε μεσοεπιθετικος που τα έδωσε.
Αλλά ακόμη κι έτσι, Ο Ζιφκοβιτς είναι 2ος έχει 45 κλεψίματα και ο Ιγκασον 47. Το ίδιο πάνω κάτω.
Στο δεύτερο κάνεις λάθος κανένας δε δίνει αυτά που έδωσε πέρσυ ο Μισιτς βάση στατιστικών, που ακόμη και πέρσι τα υπόλοιπα χαφ είχαν χαώδη διαφορά με τα δικά του.
Επίσης γενικά με βάση τα στατιστικά, αλλά προφανώς και στο μάτι ήταν το κορυφαίο χαφ του πρωταθλήματος.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+ Ότι η ομάδα φέτος έχει μεσοεπιθετικ α παίκτες ( τζολης,ζιφκο, μουργκ) που δίνουν πολλά περισσότερα απ' ότι έδιναν οι περσινοι μεσοεπιθετικοι. Ο σβιντερσκι έχει ήδη 9 γκολ και ακόμα δεν είμαστε ούτε στην μέση,όταν πέρσι είχε 11.
Ναι αλλά στα κλεψίματα είναι κάτω κάτω, πίσω κι από τον Εσίτι.
Που διαφωνούμε για να καταλάβω?
Ο ένας είναι ο ορισμός του box to box κι ο άλλος ένας χαφ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Η διαφορά συνολικά είναι χαώδης αυτή είναι η αλήθεια.
Που διαφωνούμε για να καταλάβω?
Ο ένας είναι ο ορισμός του box to box κι ο άλλος ένας χαφ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Η διαφορά συνολικά είναι χαώδης αυτή είναι η αλήθεια.
Πρόγραμμα S.L.: 7/2 Απόλλων (ΕΝ), 14/2 Γιάννινα (ΕΚ), 21/2 Λαμία (ΕΝ), τα εύκολα-θεωρητικά-παιχνίδια.
Και από το τέλος του μήνα Αστέρας (ΕΚ), ρούλης (ΕΝ), βάζελος (ΕΚ) και στη συνέχεια 10 ντέρμπι στα play-off με κάποιους από τους αγώνες να γίνονται σίγουρα και μεσοβδόμαδα, συν Κύπελλο Τετάρτη, δύο και όλοι ευχόμαστε και 4 αγώνες και τελικό.
Με άξονα με την χειρότερη value for money από την εξάδα τουλάχιστον, χωρίς ταχύτητα και μεγάλες αντοχές, με κάποιον εξ αυτών επιρρεπή σε τραυματισμούς, δεν ξέρω τι μπορεί να βγει. Χώρια το γεγονός των καρτών που θα στερήσουν μπορεί και δύο αγώνες από κάποιους. Συν τον φευγάτο ήδη Αουγκούστο.
Ο Πάμπλο δεν βοηθήθηκε όσο πρέπει στην περίοδο αυτή, δεν θα εκφράσω άποψη για τους υπεύθυνους, αλλά ο Θεός να βάλει το χέρι Του (και έχει 7,5 δις ψυχές να ασχοληθεί, ο ΠΑΟΚ θα είναι η προτεραιότητά του;), να μην έχουμε πέραν των προβλεπομένων σε τόσους αγώνες και απευκταία συμβάντα.
Ο κορωνοϊός κάνει τις μεταλλάξεις του και τρέχει πιο γρήγορα, καμιά μετάλλαξη αυτών που κινούν εδώ τα νήματα της ΠΑΕ δεν θα γίνει ώστε να αρχίσουν να τρέχουν και αυτοί;
Και από το τέλος του μήνα Αστέρας (ΕΚ), ρούλης (ΕΝ), βάζελος (ΕΚ) και στη συνέχεια 10 ντέρμπι στα play-off με κάποιους από τους αγώνες να γίνονται σίγουρα και μεσοβδόμαδα, συν Κύπελλο Τετάρτη, δύο και όλοι ευχόμαστε και 4 αγώνες και τελικό.
Με άξονα με την χειρότερη value for money από την εξάδα τουλάχιστον, χωρίς ταχύτητα και μεγάλες αντοχές, με κάποιον εξ αυτών επιρρεπή σε τραυματισμούς, δεν ξέρω τι μπορεί να βγει. Χώρια το γεγονός των καρτών που θα στερήσουν μπορεί και δύο αγώνες από κάποιους. Συν τον φευγάτο ήδη Αουγκούστο.
Ο Πάμπλο δεν βοηθήθηκε όσο πρέπει στην περίοδο αυτή, δεν θα εκφράσω άποψη για τους υπεύθυνους, αλλά ο Θεός να βάλει το χέρι Του (και έχει 7,5 δις ψυχές να ασχοληθεί, ο ΠΑΟΚ θα είναι η προτεραιότητά του;), να μην έχουμε πέραν των προβλεπομένων σε τόσους αγώνες και απευκταία συμβάντα.
Ο κορωνοϊός κάνει τις μεταλλάξεις του και τρέχει πιο γρήγορα, καμιά μετάλλαξη αυτών που κινούν εδώ τα νήματα της ΠΑΕ δεν θα γίνει ώστε να αρχίσουν να τρέχουν και αυτοί;
-
Παίκτες υπάρχουν στους ελεύθερους αν θέλαμε και καιγομασταν για αμυντικό χαφ.
Πραγματικά η μη έλευση 6αριου είναι λευκή πετσέτα κ στο κύπελλο, να πουλάς το καλύτερο σου παίκτη (κ καλά κάνεις κ τον πουλάς) ο αντικατάστατης να είναι ένας πολυτραυματίας με 6 συμμετοχές τα τελευταία 4 χρόνια κ να μην έρχεται κ 6αρι απλά τραγικό, δεν θέλω να φανταστώ καν πιθανό τραυματισμό Ελ καντουρι (εκεί κατάντησαμε να τρέμει το φυλλοκαρδι μας μην τραυματιστεί ο μαροκινός De Jong)
Το αστείο με τον θρυλικό χαφ που ψάχνουμε να ταιριάζει στο σύγχρονο επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο Γκαρσία είναι ότι τον είχαμε. Πέλκας λέγεται. Μπαλαδόρος χαφ που να τρέχει, να πρεσάρει, να κουβαλάει μπάλα, να έχει καλή πάσα και να μοιράζει παιχνίδι σαν 10αρι.
Ο Πέλκας και ο Ουάρντα είναι τέλειοι για αυτό. ΤΕΛΕΙΟΙ όμως. Είτε με ένα σκυλί απο πίσω τους αν παίζουμε με δυνατούς αντιπάλους, είτε με έναν Καγκάβα μπροστά τους όταν παίζουμε με λιμά.
Ο Πέλκας και ο Ουάρντα είναι τέλειοι για αυτό. ΤΕΛΕΙΟΙ όμως. Είτε με ένα σκυλί απο πίσω τους αν παίζουμε με δυνατούς αντιπάλους, είτε με έναν Καγκάβα μπροστά τους όταν παίζουμε με λιμά.
Πραγματικά η μη έλευση 6αριου είναι λευκή πετσέτα κ στο κύπελλο, να πουλάς το καλύτερο σου παίκτη (κ καλά κάνεις κ τον πουλάς) ο αντικατάστατης να είναι ένας πολυτραυματίας με 6 συμμετοχές τα τελευταία 4 χρόνια κ να μην έρχεται κ 6αρι απλά τραγικό, δεν θέλω να φανταστώ καν πιθανό τραυματισμό Ελ καντουρι (εκεί κατάντησαμε να τρέμει το φυλλοκαρδι μας μην τραυματιστεί ο μαροκινός De Jong)
- Mitsospaoki4
- Moderator
- FreeWatcher
Δηλαδή θα κρίνουμε τον ρεμπε μονο για τον μηνα Ιανουάριο? Και για μια βδομαδα να τον κρινουμε παλι μετεξεταστεος μενει!!!!JohnDag έγραψε:Μιλάω για την περίοδο του Ιανουαρίου, νομίζω ήμουν ξεκάθαρος.FreeWatcher έγραψε:Καλό θα ήταν να μπει τέρμα σε αυτή τη καραμέλα... Κ επειδη ζουμε Ελλάδα και δεν γίναμε ξαφνικά ούτε πρέμιερ ούτε καμπιονάτο, μια χαρά μπάτζετ είχε αν κάνεις μια σούμα απτην ώρα που ήρθε!!!!JohnDag έγραψε:Συνεχίζετε να βάλετε (αδίκως θεωρώ) κατά του Ρεμπε και των υπολοίπων μέσα στην ΠΑΕ.
Δηλαδή, αλήθεια τώρα πιστεύετε ότι ο Ρεμπε είχε μπάτζετ διαθέσιμο στην διάθεσή του και αποφάσισε να μην φέρει παίχτη;
Το ότι, όταν υπήρχε μπάτζετ (πχ το καλοκαίρι) έγιναν λάθος επιλογές είναι μια συζήτηση που μπορεί να γίνει.
Στην παρούσα φάση είναι ξεκάθαρο ότι και να ήθελαν να φέρουν δεν μπορούσαν. Ουκ αν λάβεις πάρα του μη έχοντος.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποίος έδωσε τόσα μύρια για μεταγραφές η αεκ, ο παο, ο ρουλης ή ο αστέρας????? Ποιος έχει άνεση να δώσει τα μεγαλύτερα συμβόλαια μετα τον γαυρο στην Ελλάδα? Ο ατρόμητος????
Αιντε μας εχουν βγαλει την παναγια 2 χρονια δεν μπορουν να βρουν ενα αμυντικο χαφ!!!!!
Τα ζομπι που αρμεγουν! Κ πουλάνε κ πνεύμα οτι δεν χρειαζεται....
Αν εσύ είδες να υπάρχει μπάτζετ τον Ιανουάριο τότε πάω πάσο.
Οι κινήσεις μας πάντως έδειξαν ακριβώς το αντίθετο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπον το μπατζετ δεν ανεβοκατεβαινει με τη βδομαδα ή το μηνα. Σε ολες τις χωρες του κοσμου ετησιο ειναι.
Ειναι συζητησιμο το εαν εγιναν λαθος επιλογες το καλοκαιρι? Εαν ειναι δυνατον!!!!
Θες να μου πεις οτι εδω κ 3 μεταγραφικές περιόδους η μη αποκτηση αμυντικου χαφ ειναι οικονομικο θεμα????
Οταν δεν εχεις φραγκα για βασικοτατο παικτη 11αδας εδω κ 2 χρονια δεν δινεις μυρια δεξια αριστερα για παικτες επενδυση που ΙΣΩΣ σου βγουν!
Δινεις 6-7 κατοσταρικα παίρνεις αυτο που χρειαζεσαι κ υστερα κανεις τον μανατζερ κυνηγο ταλεντων...
Ο ΤΔ οφειλει να εχει γνωριμίες με μανατζερ οχι μονο για να αγοραζεις αλλα κ για να πουλας. Οταν φερνεις 3.5 μυρια παικτη κ μετα απο 3 μηνες δεν μπορεις να τον στειλεις ΟΥΤΕ δανεικό πετας αετό!!!!
Τα φραγκα τα φτιαχνει επισης κ μονος του. Οταν ξεπουλας εξεφτελιστικα κ ακαιρα (πελκας-ακπομ), οταν πληρωνεις τα συμβολαια τον παικτων σου για να καταφερεις να τους δωσεις δανεικους κτλ κτλ το μπατζετ σου μειωνεται εκ των ουκ ανευ, ασχετως το ποσα βαζει συνεχεια ο ιβαν. Αυτή η κανουλα λογω FFP εκλεισε και φανηκε για αλλη μια φορα ποσο χαλια στελεχωμενη είναι η παε!
PS αφου δεν ειχε ουτε μαντήλι να κλαψει ο ρεμπε ας κρατουσε τον κατσε!

ο τσολακ θα αναστηθει και δεν θα χρειαστει να αγοραστει ο τσεχος , Να μην προδικαζουμε .. γιατι?? επειδη αλλαζουν οι επιθετικοι συσχετισμοι ,μπαινουν νεεοι παικτες , φορτωνεται η περιοχη με περισσοτερες μπαλλες και ο τσολακ στα κοντινα φαινεται καλος απο το βιογραφικο του , οποτε ας μην τον καψουμε . Η μπαλλα ειναι περιεργη...Οσο δε για τον πολωνο για πλακα θα κανει 20 γκολ αν παιξει λιγο παραπανω!!
Απο την στιγμη που δεν θα γινει μεταγραφη αν και εγιναν επαφες με παιχτες (δηλωσεις γκαρσια και σναουτσερ) ,υπαρχει κανενας εχει καμια πληροφορια με ποιους μιλουσαμε; για να δουμε και τι προσεγγισαν στην τελικη.
H ανακοίνωση της Κάλιαρι για τον Ολίβα αναφέρεται σε δάνειο έξι μηνών και με μη υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, χωρίς loan fee. Μου αρέσει που γράφανε ότι εμείς δίναμε και loan fee και ο ποδοσφαιριστής ήθελε να συνεργαστεί με τον Γκαρσία, αλλά έγινε η σφήνα με καλύτερη προσφορά από τη Βαλένθια. Δούλεμα πολυτελείας