Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
- PAOK_Antarctica
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Ο Βαρέλα τραυματίας είναι, όχι τιμωρημένος.
Πρώτα θα γίνει το ΠΑΟΚ-γκέι με τις χειρότερες δυνατές προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ και μετά θα αναβληθεί το πρωτάθλημα.
Πρώτα θα γίνει το ΠΑΟΚ-γκέι με τις χειρότερες δυνατές προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ και μετά θα αναβληθεί το πρωτάθλημα.
Δε νομίζω ότι αλλάζει ο Προγραμματισμός των παιχνιδιών με αναβολή κάποιου αγώνα. Λογικά αυτός θα ορίζεται κάπου εμβόλιμα (που δεν χωράει) ή θα πάει στο τέλος.icue έγραψε:Ε παλι χωρις Βαρελα, Ινγκασον και Γιαννουλη θα παιζαμε.Dimg4 έγραψε:Μια χαζη ερωτηση. Γιατι δε ζητησαμε αναβολη της αγωνιστικης αφου ειμαστε χωρις αμυνα? Δε θα μας βολευε αυτη η κατασταση?
Με τη λογική και τη συνήθεια το λέω και όχι με σιγουριά
Ο Βαρελα δεν μας τελειωσε για φετος; Ετσι θυμομουν. Οκ γραψτε λαθος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- potamda
- Bet Guru 2023
Πάει προς αναβολή η εκδίκαση της έφεσής μας λόγω κορονωιου. Ήδη αναβλήθηκε η δίκη για τα στημένα μέχρι νεωτέρας...
- Kostomanolis
Τώρα ακουω στο ράδιο οτι κανονικά αναβάλλονται τα δικαστήρια από αύριο... Αν πει για το δικο μας θα επανέλθω
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Chat SDNA έγραψε:Για ποιον λόγο επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη ποινή με βάση τον κ. Γεραπετρίτη και όχι με τους κανονισμούς της ΕΠΟ; «Σημαντικό ερώτημα. Η απάντηση είναι σύνθετη και νομικίστικη, θα την πω όσο απλά γίνεται. Εκείνο που έκανε η πρόεδρος, ήταν ότι επέβαλλε μια απόφαση με βάση την τροπολογία που έφερε η Κυβέρνηση. Σε αυτή την περίπτωση, εφαρμόζεται το άρθρο 69 του νόμου 2725. Η ΕΠΟ το καλοκαίρι που μας πέρασε, κατάργησε τη διάταξη πολυϊδιοκτησίας, γενικότερα δεν υπάρχει στον κανονισμό της ΕΠΟ. Εμείς αυτό το επιχείρημα το χρησιμοποιήσαμε και είπαμε ότι αφού δεν υπάρχει τέτοια διάταξη, δεν έχετε νόμο βάση του οποίου θα πρέπει να επιβάλλεται ποινή. Θα πρέπει λοιπόν να σταθείτε σε άλλους οδούς, νόμιμους, να πάει δηλαδή η υπόθεση στον εισαγγελέα. Δεν το επέλεξε αυτό η πρόεδρος και είπε ότι δεσμεύομαι με την εισήγηση της Επιτροπής. Όπως είπαμε και πριν, αυτή η απόφαση είναι λανθασμένη και για αυτή θα συζητήσουμε αύριο. Τελικά η κυβέρνηση όχι ότι το έκανε με πρόθεση, αλλά εκείνο το οποίο έπραξε δεν βοήθησε τον ΠΑΟΚ, αντίθετα από ότι πιστεύουν αρκετοί, αλλά τον έβλαψε. Τώρα γιατί έβαλε -7, υπάρχει ένα πλαίσιο ποινών. Και η ίδια αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει τέτοιο βάρος η υπόθεση ώστε να βάλει -10 βαθμούς. Η δίκη που διεξήχθη προφορικά, σε αυτή τη δίκη, τα ουσιαστικά επιχειρήματα του ΠΑΟΚ τα άκουσε, επίσης διάβασε το υπόμνημα 100 σελίδων, όπου υπήρχε εκτενής αναφορά ότι δεν υπήρχε ουσία. Αυτά που είδε, επηρέασαν την κρίση της έτσι ώστε να πιστεύει ότι δεν είναι το αδίκημα τέτοιας βαρύτητας ώστε να βάλει -10 βαθμούς, ξέρει την ουσία, την είδε μπροστά της, την γνωρίζει πολύ καλά και είπε δεν θα μπω στην ουσία γιατί δεσμεύομαι».
Συγνώμη αλλά δε θυμάμαι ποιοι ακριβώς το γράφουν ΦΩΝΑΧΤΑ εδώ μέσα τόσο καιρό. Μπράβο στα παιδιά.
- Kostomanolis
Απ'ότι λένε θα γίνει σήμερα και η δίκη μας στις 18:00 και της αεχ στις 16:00.
Η πλάκα είναι ότι η πιθανή τιμωρία της αεχ θα ειναι κεκλεισμένων των θυρών, που πλέον όλα θα ειναι ούτες ή αλλως
Η πλάκα είναι ότι η πιθανή τιμωρία της αεχ θα ειναι κεκλεισμένων των θυρών, που πλέον όλα θα ειναι ούτες ή αλλως
- Mitsospaoki4
- Moderator
Λογικά το κεκλεισμένων θα ισχύσει όταν οι αγώνες ξαναέχουν κόσμο.
- potamda
- Bet Guru 2023
Τι σημαίνει ότι η ΕΠΟ κατήργησε τη διάταξη περί πολυιδιοκτησίας;
Ότι πλέον δε θα θεωρείται αδίκημα ή ότι δε θα αποφασίζει αυτή επί τέτοιου θέματος;
Κι αν δεν αποφασίζει αυτή μήπως εκχωρισε την αρμοδιότητα αυτή στην ΕΕΑ; Μήπως από εκεί ξεκινάει το όλο πρόβλημα;
Δεν είναι αυθαίρετα ερωτήματα, τα άκουσα από κάποιον νομικό.
Ότι πλέον δε θα θεωρείται αδίκημα ή ότι δε θα αποφασίζει αυτή επί τέτοιου θέματος;
Κι αν δεν αποφασίζει αυτή μήπως εκχωρισε την αρμοδιότητα αυτή στην ΕΕΑ; Μήπως από εκεί ξεκινάει το όλο πρόβλημα;
Δεν είναι αυθαίρετα ερωτήματα, τα άκουσα από κάποιον νομικό.
- Kostomanolis
Αναβλήθηκε το ΝΒΑ, όλες οι διοργανωσεις της FIBA, η Α1(Basket league), το πρωτάθλημα Δανίας, οδεύει για αναβολή η Euroleague και οι διοργανωσεις UEFA,κλπ.
Δεν θα έπρεπε να αναβληθουν και τα πλέι οφ;
(μήπως γυρίσουν και οι τραυματίες μας)
Δεν θα έπρεπε να αναβληθουν και τα πλέι οφ;
(μήπως γυρίσουν και οι τραυματίες μας)
- Kostomanolis
Μου φαίνεται οτι αν δεν παίξει ο γκει με εμας σε κεκλεισμένων και χωρίς άμυνα, αναβολη δεν παίζει...
Ειναι κυριως οικονομικο το θεμα των αναβολων. Προτιμουν να μην παιξουν καθολου παρα να παιξουν χωρις κοσμο. Εγω με την Αγγλια δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα τι γινεται. Την ιδια μερα αναβαλουν εντελως αγωνα πρεμιερ λιγκ και το βραδυ παιζει η Λιβερπουλ με γεματο γηπεδο αλλα και Ισπανους οπαδους. Ειμαι και οφτοπικ φυσικα.
- Kostomanolis
Παντως αφου τα παντα αναβάλλονται το ενα πισω απο το άλλο, υπαρχει(?) ελπίδα...