invincible έγραψε:Τον πρώτο χρόνο του Λουτσέσκου όλοι τον κράζανε ΟΛΟΙ. Δεν μπορούσε να πάρει ντέρμπι και έφερνε ισοπαλίες και ήττες με απίθανους. Ο γαύρος μας είχε περάσει στην αρχή στην βαθμολογία και μετά άρχισε να χάνει βαθμούς παντού. Και ο τίγρης με την βοήθεια της διαιτησίας και των δικαστηρίων είχε σφάξει τους πάντες και έκανε το τρένο. Ο Λουτσέσκου έφαγε και την τριάρα στην Τρίπολη και στον τελικό κυπέλλου τον έσωσε λέγανε το απευθείας φάουλ του Αντρε γιατί αλλιώς πήγαινε για παρατάσεις κτλ. Στην Ευρώπη τι να πούμε αυτοκτονία στην αυτοκτονία παραιτούμε δεν παίζω καλά με ενδιαφέρει μόνο ο πρωτάθλημα την άλλη χρονιά.
Την δεύτερη χρονιά ο Μαρτινς = Φερέιρα. Πέρσι όπου Μάρτινς βλέπε τον φετινό Φερέιρα. Τον Μαρτινς τον βρίζανε όλοι ως εγκληματία και άσχετο. Πραγματικά προπονητικά αυτά που έκανε ο Μαρτινς δεν ήταν απλά άσχετος ήταν επικίνδυνος. Ο Λουτσέσκου με τακτική και με άμυνα και την βοήθεια του μπαμπά του το βρήκε τελικά και δεν έκανε όλα αυτά που έκανε λάθος την πρώτη χρονιά.
Το κατάλαβε και ο ίδιος ότι χωρίς τον μπαμπά δεν .... δεν... πίρε τα λεφτά και την έκανε έγινε σεΐχης.
Και εσείς τον κάνατε Κλοπ τον Λουτσέσκου

Τον άρπαξαν οι άραβες μέσα από τα χέρια της Ρεαλ
άσε πάτε να πείτε αλλού αυτά για τον strong mentality
The rest is history

Μετά λες εμένα απόλυτο. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι η απολυτοτητα αλλά οι ανακρίβειες.
Πρώτον. Δεν τον βρίζανε όλοι την πρώτη χρονιά. Αλλά αν θες για την οικονομία της συζήτησης να δεχτώ ότι τον βρίζανε όλοι αυτό συνέβη μέχρι το Δεκέμβριο.
2ον. Δεν μπορούσε να πάρει ντέρμπι λες. Και εγώ σου λέω ότι με μείον 2 ματς (γάβρος και αεκ στην τουμπα) αλλά και μείον 2 με σκουλήκι έχει 2 νίκες σε ντέρμπι όταν ο τώρα προπονητής έχει μια. Αν μάλιστα βάλουμε και το κύπελλο και τα πλέι οφφ ο λουτσεσκου στην πρώτη χρονιά είχε 3 νίκες σε 5 ματς ντέρμπι ενώ ο φερειρα έχει 4 σε 13 Μαθηματικά είναι.
3ον. Θες να σχολιάσω ότι στο κύπελλο κάποιοι λέγανε ότι θα πηγαίναμε παράταση αν δεν έβαζε το φάουλ ο Αντρέ;
4ον. Θες να σχολιάσω ότι η πορεία του στον ΠΑΟΚ οφείλεται στον πατέρα του; Δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά.
5ον. Για ευρωπη όταν ο νυν προπονητής καταφέρει να αποκλείσει 2 ομάδες σε προκριματικά τσουλου και μας βάλει ομίλους γιουροπα θα πω ότι τον ξεπέρασε. Ότι ξεπέρασε αυτήν την όντως αποτυχημένη ευρωπαϊκή του πορεια.
6ον. Για την δεύτερη εγχώρια χρόνια δεν μπορώ να πω απολύτως τίποτα όταν έφερε αήττητο νταμπλ. Τώρα εσύ αν θες ριξε την επιτυχια και στον ανάδρομο έρμη που είχε το ποκ.
7ον. Δεν τον θεωρώ ούτε κλοππ ούτε στοπ. Είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ δεδομένα. Τι να τον συγκρίνω. Ας έρθει ο κλοππ και τον συγκρίνουμε. Όσο για πρόταση από ρεαλ τι να σου πω δεν ξέρω. Αντιθέτως ξέρω ότι ο φερειρα είχε πρόταση από Σπόρτινγκ κάθε φορά που στράβωνε ένα αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ.