Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από invincible »

Δεν ξέρω τι νόημα έχει η όλη αυτή η συζήτηση ειδικά άμα δεν τον διώξουν.

Ναι γίνανε λάθη πάρα πολλά. Αλλά εντάξει η διοίκηση τα έκανε σαλάτα , όταν όμως ετοίμαζε την σαλάτα όλοι εσείς που την επικρίνετε τώρα, τότε λέγατε ότι δεν κάνει σαλάτα, κάνει ένα ωραίο ακριβό γκουρμέ φαγητό.

Τώρα είναι είχαμε να λέγαμε... Να φύγει ο ένας και ο άλλος... Κάποτε ήταν σκλάβος και δεσμευμένος ο ΠΑΟΚ στα χρέη του τώρα που δεν έχει χρέη είναι στα λάθος συμβόλαιά του. :lol:
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

δηλαδη καθε χρονο πρεπει ο εκαστοτε προπονητης να βρισκει ενα story για να εμπνευσει τους παικτες? και αν αυτοι δεν μπορουν να εμπνευστουν γιατι εχουν αδειασει? πως να εμπνευσεις 30+παικτες μετα απο δυο χρονια που παιζουν στα κοκκινα? πιστευω οτι οι περισσοτεροι εχετε αποφασισει στο μυαλο σας οτι ο φερειρα δεν κανει και προσπαθειτε να βρειτε οτιδηποτε για να υποστηριξετε αυτη την αποψη, εδω διαβασα οτι μια απο τις αποτυχιες του ειναι οτι εσπασε το αηττητο λες και δεν θα χαναμε ποτε...
ο φερειρα μπορει οντως να μην ειναι καλος προπονητης η να μην ταιριαζει με τον συλλογο αλλα για οσα εχουν συμβει την φετινη σεζον εχει πολυ μικροτερη ευθυνη απο οσο πιστευουν οι περισσοτεροι
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ πάλι δε θέλω ούτε παίκτες με αυτο-εμπνευση ,ούτε προπονητή να δίνει έμπνευση.

Θέλω μια διοίκηση που να διοικεί.
Έναν ιδιοκτήτη που να φέρεται ως ιδιοκτήτης .
Και έναν να πληρώνει και να πονάει τα λεφτά που δίνει.

Η έμπνευση και τα soft skills και η καλή φυσική κατάσταση είναι πράγματα που τα βρίσκεις κι έρχονται όταν διοικείς. Όχι ουρανοκατέβατα , όσο παίζεις τη πουλάρα σου.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Η ευθύνη της αντικατάστασης του ή της παραμονής του βαραίνει μόνο την διοίκηση. Αυτή θα πρέπει να κρίνει με βάση όλα τα συν και πλην του.

Εμείς ως οπαδοί συζητάμε και κρίνουμε με δεδομένα αυτά που βλέπουν τα μάτια μας. Κατι που με προβληματίζει είναι το ενδεχόμενο να μείνει με τα δύο διαφορετικά δεδομένα.

1.Παραμονή του με παραμονή και των παικτών πλην όσων απόδεσμευτούν και πουληθούν. Τι θα αλλάξει ακριβώς; Δεν περιμένω προσωπικά κάποια αλλαγή.

2.Παραμονη του με πλήρη αναδιάρθρωση (όπως οι υποστηρικτές του προσδοκούν). Πάμε δηλαδή σε μια νέα χρονιά με νέα ομάδα από την αρχή. Άρα και νέα πίστωση χρόνου διότι οι ομάδες δεν χτίζονται σε ένα 6μηνο 7μηνο.

Πρ9σωπικα πιστεύω στους παίκτες αλλά δεν πιστεύω στον προπονητή. Ας ζυγίσει η διοίκηση όλα τα δεδομένα τα αγωνιστικά συν τα οικονομικά (που εκ των πραγμάτων δεν γνωρίζω) και ας πάρει την σωστή απόφαση.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Το θέμα είτε μείνει είτε δε μείνει ο Πορτογάλος είναι να δούμε επιτέλους μια πραγματιστικη προσέγγιση του χτισιματος της νέας ομάδας. Γιατί θελωντας κ μη νέα ομάδα θα δούμε αν όχι τον επόμενο χρόνο αλλά μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια. Ένας κύκλος αναγκαστικά κλείνει σιγά σιγά το θέμα είναι μια ομαλή μετάβαση, που δε θα μας βάλει κι άλλο μέσα, που θα είναι ευέλικτη αν δεν μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιους στόχους.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Παρόλα αυτά νομίζω πρέπει να συμφωνήσουμε πως με αποτυχία κατάληψης 2ης θεσης και απώλεια κυπέλλου με δεδομένο ότι δεν μπήκαμε και ομίλους στην Ευρώπη μιλάμε για παταγώδη αποτυχία. Και αν ο τελικός είναι ένα ματς και όλα μπορούν να συμβούν πρέπει οπωσδήποτε να περάσουμε σε αυτόν.

Δηλαδη εντάξει να δωθουν (από την διοίκηση) τα όποια ελαφρυντικά αλλά πρέπει και αυτήν να δει κάποιους στόχους να επιτυγχανονται.
Άβαταρ μέλους
invincible

buffalobill4 δεν ξέρεις τι θα γίνει... σε προστατεύω πρόσεχε... μην είσαι απόλυτος. Μπορεί να τον διώξουν και αυτόν και τους πάντες και ο επόμενος να είναι χειρότερος ;) και μπορεί μετά να λέτε π.χ. με ποια λογική τον πήραν τον επόμενο Χ προπονητή κτλ δεν κατάκτησε και κανένα τσαμπιονς λιγκ κτλ :lol: Δεν ξέρεις τι θα γίνει.

Μπορεί να πουλήσει παίχτες και οι καινούργιοι που θα έρθουν να πετάνε και να μείνει και ο Φερείρα και να παίζεις μπαλάρα τότε τι θα λες τον έσωσαν οι καινούργιες μεταγραφές? Ε και τον Μουρίνιο και τον Κλοπ οι παιχταράδες τον σώσανε αν ήταν στον ΠΑΟΚ μπορεί να τους βγάζαμε άχρηστους. ;) :lol:

Άλλο να είσαι προπονητής με ένα μπατζετ με ταβάνι τα 50εκ. στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ και άλλο οπουδήποτε αλλού. Μπορεί ο Φερειρα να είναι προπονηταρας στην Πορτογαλία με 80εκ. μπατζετ ομάδα και στην Πορτογαλία ο Μαρτιν είναι παλτό προπονητής αλλά στην Ελλάδα ο Μαρτινς με ΝΔ και με 2-3 μεταγραφές που του βγήκαν που τους έφερε ο Καρεμπε και με λίγο ερυθροποιητίνη ή κάτι άλλο στον Βιλανομπα κτλ (που δεν ανιχνεύεται εύκολα και υπάρχουν τρόποι να μην σε πιάσουν στο ποδόσφαιρο ειδικά στην Ελλάδα στα ντοπινκ...) :lol: Ο Μάρτινς στην Ελλάδα να είναι προπονηταράς έτσι. :lol:

Μην είστε απόλυτοι για τίποτα ειδικά στην Ελλάδα. :lol:
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Μπιλ, εννοώ στόχους που θα σου φέρουν λεφτά στα ταμεία. Κύπελλο πάρεις δεν πάρεις δε θα σου φτιάξει την επόμενη χρονιά οικονομικά. Συμφωνώ ότι σ όλα πρέπει να μαστε μέσα λόγω γοήτρου κ κυρίως ψυχολογίας, αλλά όπως έχουν πολλοί αναφέρει εδώ μέσα είμαστε μέσα οικονομικά για άλλους λόγους, παρότι είμαστε νταμπλουχοι. Εχω φτάσει σε σημείο να προτιμαω είσοδο στους ομίλους Γιουροπα Λιγκ πάρα να πάρω το κύπελλο (Αν υποθετικα έπρεπε να διαλεξω, ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λέω)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Luigi φυσικά κσι καταλαβαίνω πως το λες και φυσικά έχω πει ότι δεν φταίει μόνο ο προπονητής. Για την ακριβεια έχω πει ότι η ευθύνες της διοίκησης είναι μεγαλύτερες.

Invincible. Αυτό που λες για κατάκτηση τσαμπιονς λιγκ δεν μπορώ να το σχολιάσω. Τώρα αν εσύ πιστεύεις πως στην μπάλα (έστω και στο αστείο ελληνικό ποδόσφαιρο) πας μπροστά μόνο με ντοπα, θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου για τις 2 χρονιές του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και της ομάδας του.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Γειας σας παιδια εχω να γραψω καιρο να πω την αληθεια με καραντινες κτλπ ακομα δεν εχω την ιδια τρελα και καψα να παρακολουθω μπαλα περιμενω να τελειωσει η χρονια ελπιζω να βγουμε 2η. Ειμαι πολυ ψυχραιμος γενικα και θεωρω λαθος να διωξουν τον Φερειρα και να αρχισουμε παλι απο την αρχη. Εγω θυμαμαι μια ομαδα να παιζει καλη μπαλα με ΑΕΚ μεσα στο ΟΑΚΑ και γενικα ειχε θεματα αλλα με υλικο που δεν ηθελε ο Coach με τα κολληματα του ειδαμε καποια στοιχεια καλης μπαλας. Μετα ειδαμε την απολυτη κατρακυλα σε επιπεδο ψυχισμου. Αλλα ηταν πολλα τα προβληματα και εχει δικιο ο Abel για το οτι δεν εχει ξαναζησει τετοια προβληματα σε ομαδα. Ειναι απειρος προπονητης η αληθεια ειναι οτι αυτην την στιγμη ποιο πολλα παιρνει ο Abel και σε χρηματα και σε εμπειριες γι αυτον ειναι ολα θετικα αμα διωχτει αυριο. Εγω θελω να δω ενα Rebuild της ομαδας με καλες βασεις και εχω απαιτηση να ειμαστε διεκδικητες στο πρωταθλημα και καλες πορειες Ευρωπη. Δεν με πειραζει αν χαθουν τιτλοι στο προσεχες μελλον. Λογο Κορονοιου και ffp θα δουμε το budget να πεφτει και ο Γερμανος θα κανει πωλησεις. Ηρθε η ωρα να ανεβουν παιδια ακαδημιων και να γινουν ποιοτικες προσθηκες απο ξενους. Συχγρονα χαφ με ταχυτητα και πνευμονια και τα συναφη.

Σταξαμε ποσα λευτα στον Abel και η ομαδα που εχει δεν λογιζεται δικια του ακομα 100% ενας χρονος ακομα επιβαλεται
Άβαταρ μέλους
invincible

Τον πρώτο χρόνο του Λουτσέσκου όλοι τον κράζανε ΟΛΟΙ. Δεν μπορούσε να πάρει ντέρμπι και έφερνε ισοπαλίες και ήττες με απίθανους. Ο γαύρος μας είχε περάσει στην αρχή στην βαθμολογία και μετά άρχισε να χάνει βαθμούς παντού. Και ο τίγρης με την βοήθεια της διαιτησίας και των δικαστηρίων είχε σφάξει τους πάντες και έκανε το τρένο. Ο Λουτσέσκου έφαγε και την τριάρα στην Τρίπολη και στον τελικό κυπέλλου τον έσωσε λέγανε το απευθείας φάουλ του Αντρε γιατί αλλιώς πήγαινε για παρατάσεις κτλ. Στην Ευρώπη τι να πούμε αυτοκτονία στην αυτοκτονία παραιτούμε δεν παίζω καλά με ενδιαφέρει μόνο ο πρωτάθλημα την άλλη χρονιά.

Την δεύτερη χρονιά ο Μαρτινς = Φερέιρα. Πέρσι όπου Μάρτινς βλέπε τον φετινό Φερέιρα. Τον Μαρτινς τον βρίζανε όλοι ως εγκληματία και άσχετο. Πραγματικά προπονητικά αυτά που έκανε ο Μαρτινς δεν ήταν απλά άσχετος ήταν επικίνδυνος. Ο Λουτσέσκου με τακτική και με άμυνα και την βοήθεια του μπαμπά του το βρήκε τελικά και δεν έκανε όλα αυτά που έκανε λάθος την πρώτη χρονιά.
Το κατάλαβε και ο ίδιος ότι χωρίς τον μπαμπά δεν .... δεν... πίρε τα λεφτά και την έκανε έγινε σεΐχης. :lol:

Και εσείς τον κάνατε Κλοπ τον Λουτσέσκου :lol: Τον άρπαξαν οι άραβες μέσα από τα χέρια της Ρεαλ :lol:

άσε πάτε να πείτε αλλού αυτά για τον strong mentality :lol:

The rest is history :pano:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

συγγνώμη αλλά δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφεις
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο πρώτος χρόνος Λουτσέσκου σε αριθμούς.
https://www.paokfc.gr/nea/20180811-o-pr ... arithmous/

Ο Λουτσέσκου έδειξε μέσα σε τέσσερις μήνες αποτελέσματα και η ομάδα πήγε τρένο μετά και με καλή μπάλα. Γι' αυτό έκανε το θέατρο ο προπονητής του γαύρου. Γιατί θα άρπαζε πεντάρα εκείνη τη μέρα.
Μην συγκρίνουμε ανόμοια πρόσωπα και ανόμοιες καταστάσεις.

ΥΓ Στον τελικό κυπέλλου, την λιωσαμε την κούλα, είχε χάσει και πέναλτι ο Πρίγιο. Είχε σεξ ανορθόδοξο και ασάλιωτο, καθόλη την διάρκεια του αγώνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τρί 16 Ιουν 2020, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

invincible έγραψε:Τον πρώτο χρόνο του Λουτσέσκου όλοι τον κράζανε ΟΛΟΙ. Δεν μπορούσε να πάρει ντέρμπι και έφερνε ισοπαλίες και ήττες με απίθανους. Ο γαύρος μας είχε περάσει στην αρχή στην βαθμολογία και μετά άρχισε να χάνει βαθμούς παντού. Και ο τίγρης με την βοήθεια της διαιτησίας και των δικαστηρίων είχε σφάξει τους πάντες και έκανε το τρένο. Ο Λουτσέσκου έφαγε και την τριάρα στην Τρίπολη και στον τελικό κυπέλλου τον έσωσε λέγανε το απευθείας φάουλ του Αντρε γιατί αλλιώς πήγαινε για παρατάσεις κτλ. Στην Ευρώπη τι να πούμε αυτοκτονία στην αυτοκτονία παραιτούμε δεν παίζω καλά με ενδιαφέρει μόνο ο πρωτάθλημα την άλλη χρονιά.

Την δεύτερη χρονιά ο Μαρτινς = Φερέιρα. Πέρσι όπου Μάρτινς βλέπε τον φετινό Φερέιρα. Τον Μαρτινς τον βρίζανε όλοι ως εγκληματία και άσχετο. Πραγματικά προπονητικά αυτά που έκανε ο Μαρτινς δεν ήταν απλά άσχετος ήταν επικίνδυνος. Ο Λουτσέσκου με τακτική και με άμυνα και την βοήθεια του μπαμπά του το βρήκε τελικά και δεν έκανε όλα αυτά που έκανε λάθος την πρώτη χρονιά.
Το κατάλαβε και ο ίδιος ότι χωρίς τον μπαμπά δεν .... δεν... πίρε τα λεφτά και την έκανε έγινε σεΐχης. :lol:

Και εσείς τον κάνατε Κλοπ τον Λουτσέσκου :lol: Τον άρπαξαν οι άραβες μέσα από τα χέρια της Ρεαλ :lol:

άσε πάτε να πείτε αλλού αυτά για τον strong mentality :lol:

The rest is history :pano:
Μετά λες εμένα απόλυτο. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι η απολυτοτητα αλλά οι ανακρίβειες.

Πρώτον. Δεν τον βρίζανε όλοι την πρώτη χρονιά. Αλλά αν θες για την οικονομία της συζήτησης να δεχτώ ότι τον βρίζανε όλοι αυτό συνέβη μέχρι το Δεκέμβριο.

2ον. Δεν μπορούσε να πάρει ντέρμπι λες. Και εγώ σου λέω ότι με μείον 2 ματς (γάβρος και αεκ στην τουμπα) αλλά και μείον 2 με σκουλήκι έχει 2 νίκες σε ντέρμπι όταν ο τώρα προπονητής έχει μια. Αν μάλιστα βάλουμε και το κύπελλο και τα πλέι οφφ ο λουτσεσκου στην πρώτη χρονιά είχε 3 νίκες σε 5 ματς ντέρμπι ενώ ο φερειρα έχει 4 σε 13 Μαθηματικά είναι.

3ον. Θες να σχολιάσω ότι στο κύπελλο κάποιοι λέγανε ότι θα πηγαίναμε παράταση αν δεν έβαζε το φάουλ ο Αντρέ;

4ον. Θες να σχολιάσω ότι η πορεία του στον ΠΑΟΚ οφείλεται στον πατέρα του; Δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά.

5ον. Για ευρωπη όταν ο νυν προπονητής καταφέρει να αποκλείσει 2 ομάδες σε προκριματικά τσουλου και μας βάλει ομίλους γιουροπα θα πω ότι τον ξεπέρασε. Ότι ξεπέρασε αυτήν την όντως αποτυχημένη ευρωπαϊκή του πορεια.

6ον. Για την δεύτερη εγχώρια χρόνια δεν μπορώ να πω απολύτως τίποτα όταν έφερε αήττητο νταμπλ. Τώρα εσύ αν θες ριξε την επιτυχια και στον ανάδρομο έρμη που είχε το ποκ.

7ον. Δεν τον θεωρώ ούτε κλοππ ούτε στοπ. Είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ δεδομένα. Τι να τον συγκρίνω. Ας έρθει ο κλοππ και τον συγκρίνουμε. Όσο για πρόταση από ρεαλ τι να σου πω δεν ξέρω. Αντιθέτως ξέρω ότι ο φερειρα είχε πρόταση από Σπόρτινγκ κάθε φορά που στράβωνε ένα αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

kos έγραψε:Ok jibbie ο αμπελ δεν ηξερε τους εμπνεύσει.
Να πούμε όμως και το άλλο. Πλήρης κατάρευση του μύθου τον ισχυρών προσωπικοτήτων. Αυτό που υποτίθεται ότι μετράει στις στραβες και όχι όταν πάει τρένο η ομάδα.
Ούτε την ομάδα πήραν από το χέρι, ούτε συγκρουστηκαν με έναν ανάξιο προπονητή. Υπνοτισμενοι με το μυαλό στο συμβόλαιο.
εννοειται, συμφωνουμε.
Norte έγραψε:δηλαδη καθε χρονο πρεπει ο εκαστοτε προπονητης να βρισκει ενα story για να εμπνευσει τους παικτες? και αν αυτοι δεν μπορουν να εμπνευστουν γιατι εχουν αδειασει? πως να εμπνευσεις 30+παικτες μετα απο δυο χρονια που παιζουν στα κοκκινα?
σε οτι αφορα τη πρωτη ερωτηση, ναι, πρεπει. θα συμφωνησω μαζι σου οτι ισχυουν τα δεδομενα που αναφερεις και κανουν πιο δυσκολο το εργο του στη δεδομενη συγκυρια. ποιος ειπε οτι η δουλεια του ειναι ευκολη ομως; και ποιος ειπε οτι η θεση του προπονητη στον ΠΑΟΚ δεν εχει απαιτησεις; στελεχος ειναι και κρινεται απο τη δουλεια που κανει. και δεν εχει δειξει το παραμικρο εδω και 12 μηνες.
giapas έγραψε:Εγώ πάλι δε θέλω ούτε παίκτες με αυτο-εμπνευση ,ούτε προπονητή να δίνει έμπνευση.

Θέλω μια διοίκηση που να διοικεί.
Έναν ιδιοκτήτη που να φέρεται ως ιδιοκτήτης .
Και έναν να πληρώνει και να πονάει τα λεφτά που δίνει.

Η έμπνευση και τα soft skills και η καλή φυσική κατάσταση είναι πράγματα που τα βρίσκεις κι έρχονται όταν διοικείς. Όχι ουρανοκατέβατα , όσο παίζεις τη πουλάρα σου.
η διοικηση εχει το vision και επικοινωνει τους στρατηγικους στοχους downstream. οποτε συμφωνουμε σ αυτο το κομματι. ο προπονητης ομως ηγειται μιας ομαδας ανθρωπων και πρεπει να χει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα, ειδικα σ ενα περιβαλλον οπως το δικο μας. δεν ερχονται αυτα απλα οταν διοικεις. ερχονται ομως, οταν ως μερος της διοικησης επιλεγεις στελεχη για προπονητες, που εχουν τα χαρακτηριστικα που ταιριαζουν στην κουλτουρα και τους στοχους σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Τρί 16 Ιουν 2020, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”