Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από giapas »

mapogo ωραίος ο διαχωρισμός που κάνεις. Όταν το έγραφα δε ξέρω τι σκριβώς είχα στο μυαλό... τώρα που το σκέφτομαι , εγώ προσωπικά δε περιμένω κάτι γιατί τόσα χρόνια "ελπίδας" με έχουν πείσει ότι δε κάνουν τα ράσα το παπά. Είναι πολύ καλό για την υγεία μας να είμαστε σκεπτικοί απέναντι σε μπαμμπουμ , αλλά ταυτόχρονα υπομονετικοί απέναντι σε ήσυχες μεταγραφές.

Ωστόσο , θεωρώ ότι για διάφορους λόγους θα επιχειρηθεί από τη διοίκηση κάτι πιο εντυπωσιακό . Λογικά σαν κερασάκι στη τούρτα... ίδωμεν !!!!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

paokovios1974 έγραψε:Aν κρινω απο τον εαυτο μου τον τροπο σκεψης μου στα 20, τοτε roman respect
Επειδη ειμαι σχεδον σειρα σου (λιγο παλιοτερος), οι σημερινοι 20αρηδες ειναι πολυ πιο ωριμοι απ' οτι εμεις στην ηλικια τους... Βεβαια αυτο εχει το αρνητικο πως εξ' αιτιας αυτης της ωριμοτητας, αναγνωριζουν ευκολοτερα την σαπιλα γυρω με αποτελεσμα να απογοητευονται και να χανουν τη φιλοδοξια και την αισιοδοξια που θα επρεπε να εχουν δυστυχως...

Οντως respect στον Roman, γραφει πολυ ψυχραιμα και με καλη σκεψη και λογο.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Mapogo έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:
Mapogo έγραψε:Είμαστε κάτω από βάζελο σε ποιότητα ?!

Τωρα για μενα ναι.....ο βαζελος καταρχην ειναι ετοιμη ομαδα...
Αυτό ναι , δουλεμένη κ δεμένη ομάδα .

Σε ποιότητα όμως δεν νομίζω.

Πόσοι απ το ρόστερ του βάζελου θα χώραγαν στον ΠΑΟΚ ?
Όχι άλλοι βάζελοι στον ΠΑΟΚ!!!!! :)
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Το αναρτώ κι εδώ το σχόλιό μου γιατί κάποιοι φίλοι ίσως δεν πολυ-επισκέπτονται την κεντρική.

- 2 μεταγραφές κάναμε σήμερα και οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε άλλες 3 άντε 4 για να κλείσει το ρόστερ. Οι παίκτες είναι δικοί μας και όχι δανεικοί οπότε στο σωστό δρόμο βαδίζουμε. Τα'λεγε και ο Χουμπ πέρσυ το καλοκαίρι περί δανεικών αλλά ποιός του έδινε σημασία του τουρίστα... Οι επόμενες μεταγραφές φρόνημο είναι να έχουν και ειδικό βάρος, δηλαδή προσωπικότητα, ανάλογη του Ρατ. Όχι καί οι 4 αλλά οι 2 πρέπει να΄ναι Αρχηγόπουλα, με τον βασικό μας στόπερ να έχει σειρά προτεραιότητας. Είναι μεγάλη υπόθεση να μαθαίνει/γαλουχείται ο Ποζατζίδης από έναν Ρατ (και όχι από ΤζαβελλοΣπυρόπουλους). Αντίστοιχες ανάγκες έχει και ο Κιόσε.

- Μακ. Μεταγραφή τύπου Γκολάσα. Δεν ενθουσιάζει (ως όνομα) αλλά και δεν απογοητεύει (ως ποδοσφαιριστής). Σύμφωνα με τα βίδεος, το παλικάρι είναι δεξί εξτρέμ. Μόνο δεξί εξτρέμ. Έχει καλούτσικη τεχνική, εκρηκτικότητα, έχει το ένας με έναν και συνήθως χρειάζεται βοήθειες ο αριστερός μπακ στο μαρκάρισμά του, πατάει (sic) περιοχή, σεντράρει αξιοπρεπώς εν κινήσει και δείχνει να έχει (καλές) επιστροφές. Αν είχε καί επιτόπια ντρίπλα καί καλά τελειώματα θα τον τσιμπούσε η Σάλκε ή έστω η Φράιμπουργκ...
* Θα πιάσει τα νούμερα του Λούκας? Θα τραβήξει (sic) στα μεγάλα ματς?

- Φακούντο. Μεγάλο ερωτηματικό. Έχω ένα feeling ότι τον φορτωθήκαμε λόγω Μακ (ή άλλης μεταγραφής), αλλά αυτό είναι ένα σενάριο στα όρια της ιονόσφαιράς μου. Μπορεί να εξελιχθεί σε Βούκιτς, μπορεί όμως και σε Φιλομένο... Σύμφωνα με τα βίδεος, τελειώνει τις φάσεις με ευχέρεια και μάλιστα καί με τα δυο τα πόδια. Κεφάλι δεν είδα να χρησιμοποιεί. Ούτε γκολ-φάουλ είδα. Φαίνεται παίκτης που κινείται μόνο στον άξονα καθώς δεν είδα να ξεκινά μια φάση από πλάγια θέση. Μάλλον προορίζεται για αντι-Βούκτς αλλά για μια τέτοια θέση που η ποιότητα και η προσωπικότητα δίνει βαθμούς και προκρίσεις περίμενα κάτι ανώτερο έως πολύ ανώτερο. Κάτι σε Εντουάρντο ας πούμε... Πιθανολογώ ότι πρόκειται για "μαμούνι" και κάτι Κομποτιακούς & Τέληδες θα τους καθαρίζει σαν αβγό.
* Θα πιάσει τα νούμερα του Βούκαρου? Θα μας αναγκάσει το επόμενο καλοκαίρι να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του?
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

@Kostomanolis

:lol: :lol: :lol:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Φέτος αγοράσαμε ομαδα. Πέρυσι νοικιάσαμε.

Προτιμώ το οπελάκι το δικό μου καθε μέρα παρα να νοικιάζω μια μερσέντα καθε ΣΚ.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

The_Stalker έγραψε:Φακ και Μακ το γαύρο fuck :opaokara:
:lol: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Συμφωνώ αδερφέ , αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
θυμάσαι τι λέγαμε πέρσυ που ήρθε ο στοχ ?
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

RoMaN έγραψε: Εικόνα
:shock: :o :shock: :o :shock:
Ποιός είσαι, ρε Βλαδίμηρε; Ο Νώντας με το μπουρί του;

Έδιτ: Πάντως, πιο φωτομοντάζ θα ήταν μόνο ο Κολτσίδας να σηκώνει κούπα (που να μην είναι του καφέ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Παρ 18 Ιούλ 2014, 03:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

''παγωμαρα'' λεει ο πετρουλακης στο πρωτοσελιδο ,ο οποιος εφερνε χθες τον πιαττι και τον κουαρεσμα....
''ποιοτητα'' λενε στη μετροσπορ που το πετυχανε....
χαλαρη η σπορ του βορρα που φερνει Σαμι απο νανσι....τον οποιο παρακαλουσαμε πριν 3 χρονια και μας εκλασε για να κανει καριερα στην ligue 2 !!

οτι να ναιιΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Τα κατάφερα και τα διάβασα όλα τα σημερινά ποστ! :opaokara:
Είμαι καλά, γιατρέ; :P
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

Ale έγραψε:Τα κατάφερα και τα διάβασα όλα τα σημερινά ποστ! :opaokara:
Είμαι καλά, γιατρέ; :P
Μια μεταγραφη δώρο ειδικά για σένα. ( επιπέδου παπάζογλου, πελέ κτλ... ) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Mapogo έγραψε:Συμφωνώ αδερφέ , αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
θυμάσαι τι λέγαμε πέρσυ που ήρθε ο στοχ ?
Εγώ θυμάμαι έλεγα, πάρτε τον όταν είχε έρθει και στην πορεία διώξτε τον.
Συμφωνώ 100% με το...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Demir έγραψε:''παγωμαρα'' λεει ο πετρουλακης στο πρωτοσελιδο ,ο οποιος εφερνε χθες τον πιαττι και τον κουαρεσμα....
''ποιοτητα'' λενε στη μετροσπορ που το πετυχανε....
χαλαρη η σπορ του βορρα που φερνει Σαμι απο νανσι....τον οποιο παρακαλουσαμε πριν 3 χρονια και μας εκλασε για να κανει καριερα στην ligue 2 !!

οτι να ναιιΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! :opaokara:
Πάγωσε ο ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ; Σταμάτησε να κλαιει για την πτώση του ρουλη και ασχολείται με μας ;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η ομάδα ηθελλημενα έριξε τις απαιτήσεις και τους τόνους ώστε να μπορεσει να δουλεψει σοβαρά μακριά από φανφάρες και φρου φρου και αρώματα..
Το ιδιο γίνεται και με τις μεταγραφές.
δε θεωρώ πως παμε για τα μπάμ τώρα αλλά για παίχτες που θα συνδυάσουν ουσία,όρεξη,νεανικοτητα και πάθος για να παίξουν.περυσι πήξαμε στους βεντετισμους του στοχ του Λουκάς και τις ανερχόμενες δυνατότητες των νινη ολισε...

άμα σε όλα αυτά προσθέσεις νευρα των χακομπο και λοιπών άλλων βλέπεις μια αρρωστημένη κατάσταση..

Θα ρωτήσει κανείς και έτσι παμε για πρωταθλημα η κάτι καλό τέλος πάντων;;

αυτήν την απαντηση δεν μπορώ να τη δώσω από τωρσ αλλά σιγουρα δε θα βλέπω νοοτροπία δημοσιου υπαλλήλου στο γηπεδο και με 2-3 προσθήκες πεπειραμένων παιχτών η ομαδα θα έχει την απαραίτητη πείρα.τα μπάμ μπουμ μέσα Ιουλίου δεν έρχονται..
Αυτό είναι κακό αλλά διαφορετικά δε γίνεται..

μην ξεχνάμε τις περιπτωσεις των νατχο ινσσουραλδε οι οποιοι πιθανόν να καταλήξουν σε εμάς..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”