Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Karelias »

MANIAKOS έγραψε:Ολα κρίνονται στα πλέι οφ .. Οπότε οι κρίσεις ειναι άκαιρες ..πιστευω να σοβαρευτεί και η ομασα να συνέλθει .. Βλέπω κορμό και αν δεν έχουμε κάποια πώληση το καλοκαίρι με Λουκάς η ενα εξτρεμ δεξια δε βλέπω κενά για βασική ομαδα
Ειλικρινά, μα ειλικρινά, σε συγχαίρω για την πίστη σου.
Ειλικρινά επίσης, τη θεωρώ αστήριχτη λογικά, αλλά η πίστη δεν εναπόκειται (πάντα) στη λογική.
Όπως και να χει συγχαρητήρια, χωρίς ίχνος ειρωνείας.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

βγαζετε κανενα νοημα απο αυτες τις δηλωσεις??δικαιολογιες οπως παντα και πονηριες απο τον μιστερ α... ειπε ο μεγας α.α......... η ομαδα εδειξε σημαδια βελτιωσης αλλα πηγαμε για το χιναρακι μετα το 70 σερνομασταν δεν ειχαμε τρεξιματα ρε συ αγγελε ειλικρινα δεν ξαναδηλωνεις παραιτηση λεω εγω...ισως να την δεχτει ο σαββιδης,,γιατι οπως δηλωσε ηξερε πως δεν θα γινοταν αποδεχτη η πρωτη παραιτηση γιαυτο και την εκανε... εγω πλεον ειμαι σιγουρος παντως ποιος φταιει για τον ΠΑΟΚ μας...αυτη την στιγμη ΕΣΥ..ΜΟΝΟ ΕΣΥ.... ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καρέλια φίλε μου γνώμες ειναι αυτές μπορει να βγω και λάθος αλλα σε σχέση με περσι που ξέραμε οτι οι καραβιες των δανεικών θα φύγουν και φτου απο την αρχή δε μπορώ να πω οτι δε βλέπω βελτίωση για μια ομαδα που έκανε προετοιμασία κυριως με τη β ομαδα..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αυτο που μερικοί ακόμα πιστεύουν οτι ο Αναστασιαδης διαφέρει έστω και στο ελάχιστο απο οποιονδήποτε Έλληνα προπονητη πραγματικα με ξεπερνάει...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αυτο που μερικοί ακόμα πιστεύουν οτι ο Αναστασιαδης διαφέρει έστω και στο ελάχιστο απο οποιονδήποτε Έλληνα προπονητη πραγματικα με ξεπερνάει...

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Απο hero zero ...απο παλικάρι κλπ στο τπτ λιγο κάντε κρατεί

Ειναι αυτοκαταστροφικός ναι ειναι εχει κανει χοντρά λάθη το τελευταίο δίμηνο ναι
Μας έδωσε για λιγο το δικαίωμα στο όνειρο και τους ζόρισε εγω δεν το ξεχνάω εσείς αν θέλετε κρεμάστε τον
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

chrisg4 έγραψε:Αυτο που μερικοί ακόμα πιστεύουν οτι ο Αναστασιαδης διαφέρει έστω και στο ελάχιστο απο οποιονδήποτε Έλληνα προπονητη πραγματικα με ξεπερνάει...

Αυτό πέστο στον Ιβάν , στο Ζήση κ στα Αγγελόσκυλα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ΝΑΙ ΡΕ ΦΥΓΕ !!!! ΑΧΡΗΣΤΕ!!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΟΜΑΔΑ!!!
(ΜΕ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΜΕΙΣ)

ΦΥΓΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΧ Η Ο ΌΠΟΙΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΜΑ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

MANIAKOS έγραψε:Ολα κρίνονται στα πλέι οφ .. Οπότε οι κρίσεις ειναι άκαιρες ..πιστευω να σοβαρευτεί και η ομασα να συνέλθει .. Βλέπω κορμό και αν δεν έχουμε κάποια πώληση το καλοκαίρι με Λουκάς η ενα εξτρεμ δεξια δε βλέπω κενά για βασική ομαδα
Στην Ελλαδα τα πρωταθληματα στις ομαδες του ΠΟΚ τα δινει η διαιτησια, χρονια τωρα, για να παρεις εσυ πρωταθλημα θες πολλα περισσοτερα απο μια καλη 11αδα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Τελικα το Μαιο θα ειμαστε καλα; Δεν μας ειπε.

Το λεω ξανα, δεν εχω κατι με τον ανθρωπο, ισα ισα τον γουσταρω πολυ σαν προσωπικοτητα και θεωρω οτι ειναι κανονικος προπονητης, αλλα σε αυτην την φαση το εχει χασει το παιχνιδι.

Σημερα επαιξε για να μην χασει την θεση του ξεκαθαρα. Οι του γαυρου (προπονητης και παιχτες) που ειναι αθλιοι απο την αρχη της χρονιας, βγηκαν και δηλωσαν απογοητευμενοι απο την ισοπαλια. Ο Αγγελος δηλωσε ικανοποιημενος γιατι ειχαμε προβληματα. Ικανοποιημενος για την ισοπαλια με τον πιο αθλιο γαυρο ever ενω η ομαδα μεχρι πριν μια βδομαδα διεκδικουσε πρωταθλημα. Ε δεν μπορω! Θα αρχισω να παιρνω χαπια σαν τον Τσορι κι εγω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Στελικ δε μίλησα για πρωταθλημα αλλα για ομαδα που θα ναι καλή και θα χαιρόμαστε να βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Δεν θέλουμε να τον κρεμάσουμε, να σηκωθεί να φύγει θέλουμε..
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

nikolasf έγραψε:ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΟΚ!

:!: :!:
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

τελικά δεν ξέρω ποιος δεν άντεξε την πίεση του πρωτοπόρου οι παίκτες ή ο Αγγελος;
Κρίμα γιατί μας έκανε να πιστέψουμε στο όνειρο αλλά πλέον μάλλον δεν το έχει...
Εχει χάσει την επαφή και με τον κόσμο και με την ομάδα...
Που είναι ο Αγγελος που άλλαζε τα πάντα πριν το ημιχρονο;
Που είναι ο Αγγελος που δεν έδινε παίκτες του;
Ρε μήπως από τις 3 Δεκ και μετά μας προπονεί ο Δίδυμος αδερφός του;
:cry: :cry: :cry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”