14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Χωρίς Περεστρόικα για μια εβδομάδα.

Φρουρέ, το ποστ σου δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει. Ασχολήσου με άλλη θεματολογία, σε παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Χωρίς Περεστρόικα για μια εβδομάδα.

Φρουρέ, το ποστ σου δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει. Ασχολήσου με άλλη θεματολογία, σε παρακαλώ.

Ντινο, σε θεωρουσα την πιο συνετη φωνη απο ολους εδω μεσα.. Κατι σαν τον σοφο του χωριου. Οσες φορες τυχαινα σχολια ή παρεμβασεις σου, ηταν παντοτε ενωτικα, συνετα και ψυχραιμα. Αυτα που βλεπω σημερα σε αυτο το τοπικ απο εσενα δεν τα πιστευω φιλε. Ειναι σαν να σου χακαρε το account ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Με δυσκολια κρατιεμαι να μην επεκταθω, οχι για την απειλη του μπαν (της οποιας βλεπω να κανεις καταχρηση σε απαραδεκτο βαθμο), αλλα για την ηρεμια του forum, την οποια, επετρεψε μου, δεν προωθουν οι τοποθετησεις σου. Ελπιζω να εισαι απλα σε κακη ημερα και να αναγνωρισεις αργοτερα τα λαθη σου, διαφορετικα η απογοητευση μου θα ειναι μεγαλη. Φιλικα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αρρωστημενη κατασταση. Ανακοινωσαμε παικτη, κληρωθηκαμε με αντιπαλο, ο Σαλπι εχει παραγκωνιστει αλλα η κασετα συνεχιζει να παιζει. Αρρωστια
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

για το καλό της ομάδας και την δική του υστεροφημία ,πιστεύω πως πρέπει να κρεμάσει τα παπούτσια,με το να παραμένει σαν καλοπληρωμένος κηφήνας χωρίς να λογίζεται από προπονητικό τιμ και με μερίδα του κόσμου να μην θέλει να τον δει,δίνει τροφή για γκρίνια και μίρλα...όλα τα καλά και τα κακά έχουν και ένα τέλος στην ζωή,ευκαιρία για μια νέα αρχή και για δουλειά λοιπόν.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Dinos_Liverpool έγραψε:Χωρίς Περεστρόικα για μια εβδομάδα.

Έκανε κάτι;
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Υπαρχει ακομα κινητικοτητα σε αυτο το thread?? :roll:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Πάντως σαν τα 3χρονα μερικοι,που βλεπουν τη φωτια και πανε και βαζουν το χερι τους..
Αφου βλεπετε οτι το thread αυτο κανει τζιζ, οπως είπε ενα παιδι, αφηστε το να σβησει οπως και αγωνιστικα ο παικτης, να βρουμε ολη την ησυχια μας..
Δε λεω,καλο ειναι να διεκδικεις μια πιο δικαιη αντιμετωπιση, μεγαλυτερη ελευθερια στα ποστ και την αποκατασταση καποιων αδικιων, αλλα δε βγαινει ακρη αφού...
Στην τελικη ας μπούμε ολοι με αγαλλιαση να γραψουμε μονο οταν ανακοινωθει η λυση της συνεργασιας..
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

δηλαδη φιλε μου τι προτεινεις?
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Φίλε marley o simba είπε ξεκάθαρα και όμορφα την γνώμη του! (Με βρίσκει και σύμφωνο)
Το θέμα είναι εσύ τι προτείνεις! Να συνεχίσουμε το κράξιμο? Να συνεχίσουμε το βρίσιμο? Να συνεχίσουμε την απαξίωση? Να ξεκινήσουμε να του λέμε και για την οικογένειά του? Να του πετάμε πέτρες στην προθέρμανση? Να του κάψουμε το αμάξι? Να του κάψουμε το σπίτι?
ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ..., νομίζω πως αυτοί ξέρουν καλύτερα πως θα το διευθετήσουν! Εκτός και αν δεν συμφωνείς με το τελευταίο και τους λες άχρηστους, οπότε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας.
Υ.γ. Γιατί δεν το κλειδώνετε το ρημάδι το τοπικ να ηρεμήσουμε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 07 Αύγ 2015, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

hasio_john έγραψε:Φίλε marley o simba είπε ξεκάθαρα και όμορφα την γνώμη του! (Με βρίσκει και σύμφωνο)
Το θέμα είναι εσύ τι προτείνεις! Να συνεχίσουμε το κράξιμο? Να συνεχίσουμε το βρίσιμο? Να συνεχίσουμε την απαξίωση? Να ξεκινήσουμε να του λέμε και για την οικογένειά του? Να του πετάμε πέτρες στην προθέρμανση? Να του κάψουμε το αμάξι? Να του κάψουμε το σπίτι? Να του απειλήσουμε το μωρό?
ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ..., νομίζω πως αυτοί ξέρουν καλύτερα πως θα το διευθετήσουν! Εκτός και αν δεν συμφωνείς με το τελευταίο και τους λες άχρηστους, οπότε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας.
Υ.γ. Γιατί δεν το κλειδώνετε το ρημάδι το τοπικ να ηρεμήσουμε?

ακουσε με λιγο αν θεσ να προκαλεσεισ μην γραφεις
σου επισστρεφω τις σκεψεις για βιαιοτητεσ κατα του σαλπι μην αποδιδεις σε εμενα καλεσμα βια βια

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΑΝΑΚΕΛΕΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ και να ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ
ΑΜΕΣΑ...
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Αφήστε ρε τον Σαλπιγγίδη ήσυχο. Είτε μείνει είτε φύγει, είτε παίζει είτε δεν παίζει, ο κύκλος του έχει κλείσει προ πολλού. Το καλύτερο θα ήταν να φύγει με το καλό για να δωθεί τέλος σ'αυτή την αρρωστημένη κατάσταση που υπάρχει εδώ και χρόνια. Όπως και να έχει, υπάρχουν αρμόδιοι οι οποίοι δεν φοβούνται να πάρουν αποφάσεις, όποιες κι αν είναι αυτές.

Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε συ μην τρελαινεσαι,γενικα τα ειπε ο χασιο,οχι οτι τα προτείνεις εσυ..
Εγω προτεινα να αφησουμε το θρεντ στη ληθη, οπως κ τον ποδοσφαιριστή...
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Αυτος νομιζω εχει πεσει ηδη απο τον πλεον αρμοδιο(Τουντορ)...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ηρέμησε, Μάρλευ! Διερωτάται εν τη ρύμη του λόγου! Προς Θεού, δεν είπε ότι μίλησες εσύ για βία.

Χάσιο, άτοποι συλλογισμοί που δεν έχουν θέση στο φόρουμ μας ούτε σαν ρητορικές ερωτήσεις. Κανείς δεν μίλησε για βία.
marley 4

simba έγραψε:Ρε συ μην τρελαινεσαι,γενικα τα ειπε ο χασιο,οχι οτι τα προτείνεις εσυ..
Εγω προτεινα να αφησουμε το θρεντ στη ληθη, οπως κ τον ποδοσφαιριστή...

φιλε αν θες πεσ του να βαλει διπλα στο καψιμο οικιασ και απειλεισ (κατα τησ ζωησ?) του παιδιου του
εσενα

επιστροφη στουσ νορμαλ ανθρωπουσ ειπες να το αφησουμε το τοπικ να σβησει αλλα ετσι θα σβησουν και οι αγωνες για τις αδικιες κτλ που εγραψες
αν αφησουμε να σβησει το τοπικ θ ασβησουν και τα αλλα
και σε ξαναρωταω(πιστευω οτι καταλαβεσ οτι αφορα μια ηρεμη απορια ) τι προτεινεισ οτι εγινε εγινε οσοι εφαγαν μπαν εφαγαν
πιστευεις οτι θα ειναι καλυτερα η θα συνεχιστει μια δυσκολη κατασταση?

@dino τωρα το ειδα αλλα επετρεψε μοθ να μην θελω να συνδεθω και κανενα τροπο με απειλεσ μικρων παιδιων
σε παρακαλω να αφερεθει το ονομα μου απο εκει δεν ειναι ολα παιχνιδι
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”