33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- GiorgosAtha
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Το χαζέτα είναι το χειρότερο "αντικειμενικό" site...
ΠΟΚ όσο δεν πάει... και ιδιαίτερη αγάπη προς τον gay.
ΠΟΚ όσο δεν πάει... και ιδιαίτερη αγάπη προς τον gay.
Οταν ειναι ανώνυμα τα άρθρα τα σχολια περίτευουν ....άντε ρε τελείωνετε με το σήριαλ
- sourmenetes
- Moderator
Ας κοιταξουν και οι 2 πλευρες να ειναι ικανοποιημενες..Ο ΠΑΟΚ δε θεωρω πως θα κολλησει στα 100 χιλ.πανω για τον ΚΛΑΟΥΣ.
Άνετα κολλάει για 100 χιλιάρικα.
Οι άνθρωποι αποδεδειγμένα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Οι άνθρωποι αποδεδειγμένα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
- sourmenetes
- Moderator
- PaokPatraG4
Μακαρι να γινοταν να εκλεινε ο Κλαους μαζι με Μπαρονι αλλα αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος.....εχω χασει την αισιοδοξια μου προ πολλου με αυτα που γινονται στην ΠΑΕ....
Υπάρχει κάποιος λόγος να τραβολογάνε τα μεσάνυχτα ποδοσφαιριστή μιάμιση μέρα πριν από επίσημο παιχνίδι για παζάρεμα?
Κάτι δε μου πάει καλά. Άλλες ώρες δεν υπάρχουν?
Ή η συνάντηση έχει ολοκληρωθεί ή είναι παπάς ή είναι αδιανόητο να συμβαίνει και θέλουν όλοι ξύλο
Υπομονή, τι άλλο..
Κάτι δε μου πάει καλά. Άλλες ώρες δεν υπάρχουν?
Ή η συνάντηση έχει ολοκληρωθεί ή είναι παπάς ή είναι αδιανόητο να συμβαίνει και θέλουν όλοι ξύλο
Υπομονή, τι άλλο..
Ο Σαββίδης;sourmenetes έγραψε:Δε νομιζω οτι θα κολλησει στον κλαους για 100χιλ.ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ.
Ο Αγγελίδης δεν μας είπε πως κάνει κουμάντο;
- sourmenetes
- Moderator
Η υποθεση αν φτασει στα ακρα για 100 χιλιαρικα δε θεωρεις πως θα μεταφερθει και στον Σαββιδη ο οποιος ειχε διαμηνυσει οτι τον θελει πασει θυσια???
Εγω παλι νομιζω πως δεν ειναι τοσο τα χρηματα.. οσο οι οροι που θετει η πλευρα κλαους για προοπτικη ομαδας κ.τ.λ
Ελα ντε... Ειμαι πολυ περιεργος πως μπορεί να το διασφαλιζει... Μονο ενας του το διασφαλιζει αλλα μετα ο 14 θα φαίνεται η καλή νεραϊδούλα...eorptol έγραψε:Και Πως θα εξασφάλιση αυτο ο κλαους ;
-
αυτο παντως εμενα αρδια μου ακουγεται και λιγο αφελες. δηλαδη θα μπει ορος στο συμβολαιο να ανεβει το μπατζετ της ομαδας? η να παρουμε παικταραδες? εκτος και αν βαλει κανεναν ορο οτι αν δε βγουμε τσου λου σε 2 χρονια μενει ελευθερος...τι να πω...
Δεν υπαρχει οικονομικο θεμα ειμαι σιγουρος,αυτο που δε ξερω ειναι αν θελει τελικα να μεινει στον ΠΑΟΚ.
Επισης το μονο σιγουρο ειναι οτι οσα γραφουν οι δημοσιογραφοι για τη εν εξελιξει συναντηση τα εχουν βγαλει απο τη κοιλια τους.
Θαλλασολυκε γεννητουρια ειχε ο Βρυζας κανονικα δεν επρεπε καν να βρισκεται στα γραφεια,ας ειμαστε λιγο πιο προσεχτικοι.
Ο Κλαους ειχε προπονηση εντεκα η ωρα δε το λες μαυρα μεσανυχτα,δεν θα υπογραψει σημερα αν υπογραψει.
Επισης το μονο σιγουρο ειναι οτι οσα γραφουν οι δημοσιογραφοι για τη εν εξελιξει συναντηση τα εχουν βγαλει απο τη κοιλια τους.
Θαλλασολυκε γεννητουρια ειχε ο Βρυζας κανονικα δεν επρεπε καν να βρισκεται στα γραφεια,ας ειμαστε λιγο πιο προσεχτικοι.
Ο Κλαους ειχε προπονηση εντεκα η ωρα δε το λες μαυρα μεσανυχτα,δεν θα υπογραψει σημερα αν υπογραψει.